hydroxycut-λιποτροπικα χαπια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Να κάνω μια ερώτηση;

Οι συγκεκριμένες επιφυλάξεις ισχύουν και για το LIPOTOX ή μόνο για το συγκεκριμένο προαναφερόμενο προϊόν;

Junior Member
    Νομιζω οτι το λιποτοξ δεν ειναι τετοιου ειδους προϊόν αλλα απο προσωπικη πειρα θα σε συμβουλευα να μην το παρεις, δεν κανει τιποτα...

Senior Member
    Λοιπόν επειδή παρακολουθώ κάποια σεμινάρια ψυχολογίας αυτόν τον καιρό, ο ψυχολόγος θέλοντας να μας δώσει ένα παράδειγμα άγχους μας λέει το εξής παράδειγμα "ότι δηλαδή όταν είσαι παχύσαρκος έχεις ένα άγχος ότι έχεις παραπάνω κιλά, όταν ξεκινάς και λες θέλω να αδυνατίσω άρα πρέπει να κάνω δίαιτα έχεις δύο άγχη το ένα ότι έχεις παραπάνω κιλά και το άλλο ότι πρέπει να κάνεις δίαιτα, ε, δεν υπάρχει περίπτωση να αδυνατίσεις ποτέ σκεφτόμενος έτσι". Το γνωρίζουμε όλοι νομίζω αυτό που ο ψυχολόγος ανέφερε σαν παράδειγμα, αλλά γιατί δεν το αντιμετωπίζουμε??? Εγώ όταν το άκουσα ένοιωσα κάπως, λέω κοίτα να δεις με τον πόνο μου παίζει ο τύπος. Και όμως το σκέφτομαι ακόμα, και ναι θέλω να το πω δυνατά ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..... Λέτε να με άκουσα?????

Junior Member
    συγνωμη απλα καλο ειναι να ξερεισ οτι οι αθτοι που περνουν αυτα τα λιποτροπικα τρωνε>πρωινο>δεκατιανο>μεσ� �μεριανο >απογευματινο>βραδινο>και πριν τον υπνο>>>>αν θες να ρωτησεις σωστα ρωτα ενα γιατρο!!!επισης για να χασεις κιλα πρεπει να τρως και να γυμναζεσαι!!!αλλιως θα εχεις μονο λιπος και τπτ αλλο οσα κιλα και να εισαι!!!!!!!!ρωτα τι συμαινει τρωω υγεινα γιατι πραγματικα λιγοι ξερουν.>
    ερωτηση στο σιτε αθτο το bodybuilding gr τους εξηγησες ποια εισαι και τι θες για να σου πουν τη γνωμη τους?και σου προτειναν τα λιποτροπικα αυτα??

Page 2 of 2 FirstFirst 12