Results 16 to 19 of 19
Thread: hydroxycut-λιποτροπικα χαπια
-
10-06-2008, 18:35 #16
Να κάνω μια ερώτηση;
Οι συγκεκριμένες επιφυλάξεις ισχύουν και για το LIPOTOX ή μόνο για το συγκεκριμένο προαναφερόμενο προϊόν;
- 11-06-2008, 16:11 #17
Νομιζω οτι το λιποτοξ δεν ειναι τετοιου ειδους προϊόν αλλα απο προσωπικη πειρα θα σε συμβουλευα να μην το παρεις, δεν κανει τιποτα...
11-06-2008, 17:14 #18
Λοιπόν επειδή παρακολουθώ κάποια σεμινάρια ψυχολογίας αυτόν τον καιρό, ο ψυχολόγος θέλοντας να μας δώσει ένα παράδειγμα άγχους μας λέει το εξής παράδειγμα "ότι δηλαδή όταν είσαι παχύσαρκος έχεις ένα άγχος ότι έχεις παραπάνω κιλά, όταν ξεκινάς και λες θέλω να αδυνατίσω άρα πρέπει να κάνω δίαιτα έχεις δύο άγχη το ένα ότι έχεις παραπάνω κιλά και το άλλο ότι πρέπει να κάνεις δίαιτα, ε, δεν υπάρχει περίπτωση να αδυνατίσεις ποτέ σκεφτόμενος έτσι". Το γνωρίζουμε όλοι νομίζω αυτό που ο ψυχολόγος ανέφερε σαν παράδειγμα, αλλά γιατί δεν το αντιμετωπίζουμε??? Εγώ όταν το άκουσα ένοιωσα κάπως, λέω κοίτα να δεις με τον πόνο μου παίζει ο τύπος. Και όμως το σκέφτομαι ακόμα, και ναι θέλω να το πω δυνατά ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..... Λέτε να με άκουσα?????
21-06-2010, 01:52 #19
συγνωμη απλα καλο ειναι να ξερεισ οτι οι αθτοι που περνουν αυτα τα λιποτροπικα τρωνε>πρωινο>δεκατιανο>μεσ� �μεριανο >απογευματινο>βραδινο>και πριν τον υπνο>>>>αν θες να ρωτησεις σωστα ρωτα ενα γιατρο!!!επισης για να χασεις κιλα πρεπει να τρως και να γυμναζεσαι!!!αλλιως θα εχεις μονο λιπος και τπτ αλλο οσα κιλα και να εισαι!!!!!!!!ρωτα τι συμαινει τρωω υγεινα γιατι πραγματικα λιγοι ξερουν.>
ερωτηση στο σιτε αθτο το bodybuilding gr τους εξηγησες ποια εισαι και τι θες για να σου πουν τη γνωμη τους?και σου προτειναν τα λιποτροπικα αυτα??
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση