Results 1 to 15 of 18
-
10-06-2008, 10:44 #1
θελω να μαθω για το xenical..........
Καλημερα σε ολους.
Θα ηθελα να μου να μου πειτε οτι ξερετε για το xenical.
Ξερω για της πολλες κενωσις, αλλα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν κανει και αιμμοραγιες απο πισω και οτι αλλο μπορει να προκαλεσει.
- 10-06-2008, 19:23 #2
Καλησπέρα!!
Να σου πω την δική μου εμπειρία από το xenical...
Με βοήθησαν τότε...πριν αρκετά χρόνια να χάσω μερικά κιλά,αλλά όχι ανώδυνα...
Και τι εννοώ...πως αν ξεφύγεις λίγο στη διατροφή σου και φας κάτι λιπαρό,θα είσαι πιό πολλές ώρες
στην τουαλέτα παρά σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σου!!
Θα πρέπει να έχεις την χλωρίνη στο χέρι (δεν καθαρίζει αλλιώς η τουαλέτα!!),κι αλίμονο αν υποφέρεις από
αιμορροίδες...Εγώ δεν είχα πρόβλημα...αλλά απέκτησα!!!!Να'ναι καλά το xenical!!!
Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω...παρά μόνο πως όσα χάπια αδυνατίσματος κι αν δοκίμασα...μόνο
κακό μου έκαναν!!!!
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και να πετύχεις τον στόχο σου!!!
Όλοι εδώ το ίδιο πρόβλημα πάνω-κάτω...αντιμετωπίζουμε!!!
15-07-2008, 21:26 #3
καλησπερα η δικια μου εμπηρια απτα ξενικαλ ειναι οπως ειπε η φιλη μαριανα με την διαφορα οτι εγω δεν μπωρουσα να μετακινιθο πουθενα χωρις σερβιετα καθος εβγαζα λαδι ολοι μερα και χωρις αποτελεσμα μονο η ταλεπορια μου εμηνε .ελπιζω να χεις καλα αποτελεσματα καλη τυχη φιλικα φιλια χαρα
30-10-2008, 19:29 #4
Καλησπερα! Θελω να μου πειτε πρωτα απ'ολα ποσο κοστιζουν τα ξενικαλ.Και εαν ακολουθεις μια υγειινη διατροφη και δεν τρως πολλα λιπαρα υποθετω πως δεν εχεις δυσαρεστα "θεματα" με την τουαλετα ετσι?Και κανει για ατομα που ο ΒΜΙ ειναι κατω απο 30?Οχι πολυ..λιγο!:P
02-11-2008, 14:00 #5
μην το κανεις μην το κανεις.μονο αυτο σ λεω!!!!
προσεξε καλα!!!!!
εκτος απο ολα αυτα με την τουαλετα....το εντερακι μ τα ειχε παιξει οπως κ ο ποπος μ οπως κ το στομαχακι μ μεχρι 1 χρονο μετα αφου τα ειχα σταματησει!!!!
02-11-2008, 14:31 #6
τα επερνα και εγω για ενα διαστημα τα χαπια τα σταματησα ομως στο πρωτο μηνα γιατι στις ΄'εκενωσεις' μου μετα τον πρωτπ μηνα ειχα κατι παρασκενα ασπρα κομματια που δεν ηταν λιπος, σα φλουδα εντερου εμοιαζε (συγνωμη αν σας αηδιασα) και εννοειτε πως τρομαξα πολυ και τα σταματησα αμεσως.
γι αυτο καλυτερα να μην τα παρεις. μπες στο φορουμ στο θεμα που μιλαμε για WEIGHT WATCHERS , εγω αυτη τη διατροφη ακολουθω εδω και ενα μηνα συστηματικα και οντος εχω δει αποτελεσμα. και το σημαντικοτερο εισαι ελευθερος να φας οτι επιθυμεις...
09-02-2009, 10:24 #7
Καλωσήρθες skydreamer!!!!!!!!
Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι με το xenical είναι ότι το παίρνουν και τρώνε και μία πίτσα...... Το xenical το λέει και μέσα πρέπει να το παίρνεις σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή χωρίς πολλά λιπαρά. Το έχω πάρει πολλές φορές, και αυτό που κάνει είναι όταν και μόνο προσέχεις τη διατροφή σου σε βοηθάει κατά 30% περισσότερο στην απώλεια βάρους, που σημαίνει ότι αν ήταν να χάσεις 1 κιλό την εβδομάδα με τα xenical θα χάσεις 1,3. Αν τα πάρεις με διατροφή με πολλά λιπαρά, θα πάθεις ή αιμορροΐδες ή θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα με το έντερο και μάλιστα σοβαρό. Εχουν 83 ευρώ και είναι για ένα με ενάμιση μήνα, εξαρτάται πόσα θα παίρνεις τη μέρα.
Καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις, αλλά να ξέρεις ότι όλα τα βοηθήματα στο αδυνάτισμα δουλεύουν μόνο με σωστή διατροφή, δυστυχώς θαύματα δεν γίνονται?.
09-02-2009, 10:29 #8
Δεν ξερω παιδια,εμενα μου φανταζουν δυσαναλογα μεγαλες οι επιπτωσεις του σε σχεση με τα αποτελεσματα του φαρμακου αυτου,ασε που εχω ακουσει απιστευτα σκηνικα"ντροπιαστικων"παρε νεργειων,δε νομιζω οτι ειναι πρακτικο,εχει δεσμευτικα πολλα η χρηση του,πχ οταν εργαζεσαι,δεν μπορεις να πηγαινεις καθε τρεις και μια στην τουαλετα,να μην εχεις ελεγχο του εντερου σου,ειναι σοβαρο προβλημα.Και το ταλαιπωρεις πολυ το καημενο το εντερακι,τι φταιει και δαυτο.Ο κυριοτερος παραγοντας για μενα ειναι οτι σου αλλαζει μεχρι και την ερωτικη συνευρεση,πως εξηγεις στον αλλο οτι δεν μπορεις να κανεις ερωτα μαζι του γιατι το χενικαλ σε εχει κανει να χανεις λαδια;Ειναι καπως ολες του οι παρενεργειες,θα προτιμουσα να ειχα πονοκεφαλο πχ,παρα να μην ελεγχω τις εντερικες μου δραστηριοτητες.Γι αυτους και αλλους λογους δεν σκοπευα ουτε σκοπευω να το ενταξω στο προγραμμα μου ουτε για μικρο χρονικο διαστημα.
13-08-2009, 01:51 #9
xenixal ---> μείνετε XENI παρακαλώ !! :)
Καλησπέρα! είμαι νέο μέλος και αυτό είναι το πρώτο μου post .... μάλλον για κάτι λίγο δυσάρεστο!! το Xenical !!!
Λοιπόν το έπαιρνα για σχεδόν 10 μήνες .......... δράμα.....
Λόγω μακροχρόνιων -ασφαλώς ανεπιτυχών προσπαθειών- ο μεταβολισμός μου εκείνη την περίοδο είχε τρελλαθεί εντελώς. Δεν έχανα ούτε γραμμάριο, έπρεπε να τρώω ένατ τοστάκι την ημέρα για να έχω αποτέλεσμα (ακόμα και σε διαιτολόγο που είχα πάει δεν έχανα...... καθώς ο μεταβολισμός μου προφανώς θεωρούσε πολύ το φαί του διατροφολόγου!) . Λοιπόν το xenical με βόηθησε αρκετά και μάλιστα δεν χρειαζόταν να τρώω μόνο ένα τοστ. Αλλά και με μια λογική και λιτή μερίδα έχασα αρκετά κιλάκια (γύρω στα 10) και τα πιο πολλά στη μέση μου. Οταν δε, με πιάνανε κρίσεις υπερφαγίας και το έπαιρνα ήταν σαν να έκανα μια τρύπα στο νερό. Δεν έχουν αποτέλεσμα χωρίς διαίτα.
Σε κάθε περίπτωση , με δίαιτα ή χωρίς οι κεννώσεις χάλια . Μια λιπαρή ουσία σε όλη την τουαλέτα (συγνώμη για την περιγραφή...) και πολλές φορές νομίζοντας πως επρόκειτο για αέριο (συγνώμη...) έβγαινε απο πίσω κάτι σαν λάδι !Υγρό !Δεν μπορούσες να ξέρεις πότε θα συμβεί !!! και μάλιστα όπου και να ήσουν δεν μπορούσες να το συγκρατήσεις καθώς αν κρατιούσουν σε έπιανε κάτι σαν κόψιμο! Έπρεπε άμεσα να βρεις τουαλέτα. Αυτό συνέβαινε μια δυο φορές την εβδομάδα .Κατά τα άλλα είχα συχνά σφηξίματα στο στομάχι κάτω απο το στήθος. Επίσης , μπορέι να σας φανεί αστείο αλλά τα αέρια άλλαξαν ήχο και έβγαιναν σαν μικρές απανωτές φουσκάλες που τις σπας (και πάλι συγνώμη , αλλά καλό είναι για όποιον σκέφτεται να τα ξεκινήσει να ξέρει τι τον περιμένει) .Καμμιά άλλη παρενέργεια. Όμως το πρόβλημα ξεκίνησε μετά : τα έχω σταματήσει 2 χρόνια και ακόμα να συνέλθει το έντερο μου. Τα σφηξίματα χωρίς λόγο πρόσφατα μειώθηκαν αλλά έχω έναν πονο στο στομάχι πάνω δεξιά και κατόπιν εξετάσεων οι γιατροί δεν μου έχουν βρεί κάτι ιδιαιτερό όμως εγώ πιστευω ότι την υπερευαισθησια στο στομάχι την απέκτησα απο τότε και μέχρι τώρα το έντερο μου έχει θέματα άλυτα. Ακόμα και τώρα τα αέρια βγαίνουν με τον ίδιο τρόπο και οι κεννώσεις δεν είναι φυσιολογικές.........
ʼσε που τα κιλά τα πήρα άμεσα και γρήγορα( πιθανά επειδή ο οργανισμός είχε ¨ξεσυνηθίσει¨ τα λιπαρά) -
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ , ΧΑΣΙΜΟ ΥΓΕΙΑΣ , ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ......
13-08-2009, 16:53 #10
Καλησπερα και γω πανω κατω τα ιδια θα πω με αυτα που διαβασα παραπανω οφειλω ομως να παραδεχτω πως το xenical με βοηθησε αρκετα οταν εκανα καλη διατροφη και δεν ειχα ιδιαιτερες απωλειες (καταλαβαινετε!!).Ειναι 90 καψουλες με 3 τη μερα παει ενα κουτι το μηνα και 84 ευρω περιπου,ψιλοακριβο!!Κατα τα αλλα προσεχα να μη φοραω ανοιχτοχρωμα ρουχα και τις φορες που ηξερα οτι θα φαω κατι λιπαρο ειχα μαζι μου μεγαλες σερβιετες γιατι οι λεκεδες αυτοι φευγανε μονο με πλυντηριο και αν!! Και γω θα ελεγα οχι στη χρηση του καλυτερα κατι αλλο
09-12-2009, 23:14 #11
Στο μικροσκόπιο χάπια αδυνατίσματος
Την έρευνα ξεκίνησε ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων
Το ενδεχόμενο τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας Alli και Xenical να έχουν σοβαρές παρενέργειες στο συκώτι, μελετούν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές σε Αμερική και Ευρώπη.
Το Xenical, με την δραστική ουσία ορλιστάτη, κυκλοφορεί και στη χώρα μας.
Ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων ξεκίνησε την έρευνα του εξαιτίας των προβλημάτων, που κατεγράφησαν σε ασθενείς, την περίοδο 1999 ? 2008.
Για την ακρίβεια, 32 άνθρωποι παρουσίασαν ηπατική βλάβη. Οι 27 από αυτούς χρειάστηκε να νοσηλευτούν ενώ έξι ασθενείς παρουσίασαν ηπατική ανεπάρκεια, δηλαδή απειλήθηκε η ίδια τους η ζωή.
Οι οδηγίες χρήσης του φαρμάκου αναφέρουν ότι μία από τις πιθανές παρενέργειες του είναι και η επιβάρυνση στο συκώτι.
Οι επιστήμονες τονίζουν ότι η χρονική διάρκεια που μπορεί να παίρνει κανείς το συγκεκριμένο φάρμακο δεν πρέπει να ξεπερνά τις 12 εβδομάδες, ενώ όσοι δε χάνουν βάρος πρέπει να σταματούν τη χρήση του.
Η παρασκευάστρια εταιρεία Roche δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι παρακολουθεί και αναλύει συνεχώς την ασφάλεια του Χenical και λαμβάνει πολύ σοβαρά την υγεία των ασθενών.
10-12-2009, 00:24 #12
Όπως πάντα κατόπιν εορτής! Τα παίρνει ο κόσμος πρώτα και ύστερα
τα βρίσκουν ένοχα για διάφορες παρενέργειες, τι να πεις τώρα?
10-12-2009, 03:14 #13
Αυτο το θεμα με τα ξενικαλ ρε κοριτσια εχει σχεδον δυο χρονια που βγηκε...ειπωθηκε οτι κριθηκαν ενοχα για πολλα πραγματα...ειχα διαβασει ενα αρθρο τοτε αλλα δεν θυμαμαι που...ουτε τι ακριβως ελεγε....ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ασ� � που ακομη κ οταν τα παιρνεις ειναι χαλια η αισθηση....
10-12-2009, 11:02 #14
Σας αντιγραφω την εμπειρια μου απο τα XENICAL οπως τα περιγραψα σε αλλο post:
"...Και να σταματαγε εκει το ρεζιλικι μου καλα θα ηταν, μια περιοδο επεισα την κολλητη μου που τυγχανει ειδικευομενη γιατρος να μου γραψει xenical (χαπια αδυνατισματος επισης "θαυματουργα") και λογω του οτι ειμαι και της υπερβολης -θελω να χασω τα κιλα τωρα!- πηρα παραπανω ποσοτητα απο την συνιστωμενη. Αποτελεσμα: διαρροια, να τρεχω καθε 5 λεπτα στην τουαλετα και να προλαβαινω το ρεζιλικι την τελευταια στιγμη. Εκεινη την ημερα ζητησα αδεια δηθεν οτι αρρωστησα για να παω σπιτι. Και το παραλογο ειναι οτι χαιρομουν κιολας γιατι ελεγα δεν μπορει κατι θα χασω!
Τωρα αναριωτιεμαι αξιζει να ταλαιπωρεις ετσι τον οργανισμο σου να καταστρεφεις την υγεια σου με τετοιο τροπο?..."
επισης να σημειωσω οτι εκεινη την περιοδο δεν ετρωγα καθολου λιπαρα και παρολα αυτα ειχα ολα τα συμπτωματα που προανεφεραν οι υπολοιποι!
Εγω δεν θα τα ξαναπαιρνα...
10-12-2009, 12:55 #15
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Τα xenical τα πήρα για ελάχιστο χρονικό διάστημα, γιατί ως εργαζόμενο κορίτσι ήταν ξεφτίλα να τρέχω στην τουαλέτα κάθε πέντε λεπτά. Και καλά να το προλάβεις, αν όμως δεν το προλάβεις? Σκέψου το ρεζιλίκι.. Ακόμη και να είναι σπίτι του κανείς πρέπει να αλλάζει συνέχεια εσώρουχο λόγω των διαρροών. ʼσε οι λοιπές, σοβαρές παρενέργειες, που δεν άπτονται μόνο του θέματος της αισθητικής. Λοιπόν, ελπίζω την απάντησή σου να την έλαβες ξεκάθαρα: Κρατήσου μακρυά από τέτοια ύποπτα παρασκευάσματα!!
Άγχος φόβος πολλές κακές σκέψεις !!!
27-04-2025, 09:33 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή