Results 1 to 15 of 28
Thread: Διαιτες Delivery
-
18-05-2007, 10:37 #1
Διαιτες Delivery
Έχετε δοκιμάσει ποτέ διαιτες delivery? Έχουν αποτέλεσμα? Έχετε καμιά καλή εταιρία να προτείνετε?
- 18-05-2007, 11:36 #2
Ουτε που τις εχω ακουσει sofi
Με την ευκαιρια καλως ηρθες!!!!
Ευχομαι να βρεις μια διατροφη που θα σου ταιριαζει.
Εαν εχεις την καλοσυνη υψος ,κιλα ηλικια ετσι για να καταλαβω ποσα ειναι αυτα τα κιλα που σε τυρανουν!!
ΦΙΛΙΑ!!
18-05-2007, 13:09 #3
Γεια σου Dexa!
Όταν εννοώ τις δίαιτες delivery εννοώ όπως τα Gilly diet και τέτοια!
Είμαι 29 ετών, 1,71 και 90 με 91 κιλά (ανάλογα τις διαθέσεις!)
18-05-2007, 13:39 #4
SOFI τωρα που καταλαβα σου λεω το εξης.
Γνωριζω ατομο που εχασε κοντα στα 18 κιλα με αυτες τις διαιτες.
Στην συνεχεια ομως καταλαβε οτι 1ον κοστιζουν παρα..παρα...παρα...παρα πολυ και 2ον οτι διαιτα και να πεις να ακολουθησεις αλλα να την κρατησεις θα χασεις κιλα!
Δεν ειναι κατι το ξεχωριστο.Ουτε τα πιατα τους ειναι αυτο που εμφανιζουν στην τηλεοραση σε ποσοτητα η εμφανιση.
Το καλο που εχουν ειναι οτι δεν μπαινεις στην διαδικασια να μαγειρεψεις.
Στην τελικη ομως ψαχνουμε κατι που να μας τεριαζει για να χασουμε κιλα.
Αυτο σημαινει οτι εαν βρεις τη λυση σ'αυτες τις διαιτες ΞΕΚΙΝΑ!!
ΦΙΛΙΑ!!!
18-05-2007, 22:22 #5
και εγω ξερω ατομο που εχασε 20 κιλα αλλα τα ξαναπηρε...μαλιστα οχι μονο ενα αλλα τρια..βεβαια δεν ειμαι εντελως αντιθετη γιατι σε αυτο το σημειο συμφωνω με την δεχα απολυτα στο οτι αν μας ταιριαζει κατι μπορουμε και να το βγαλουμε εις περας..ειναι λογικο,.,,αν νιωθεις οτι με καποιο τετοιο διατροφικο πλανο θα πας καλα, ακολουθησε το και ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!,,,φιλια,,,περιμενουμε νεα!
18-05-2007, 23:01 #6
Αυτες οι διαιτες στηριζονται σε θερμιδες κατα βαση κατι δλδ που μπορεις να κανεις κ μονη σου!
Το μονο καλο οπως ειπε κ η dexa ειναι οτι δν μπαινεις στη διαδικασια να μαγειρεψεις γιατι τα εχεις ετοιμα!Να ξερεις ομως οτι μετα το χασιμο των κιλων,πρεπει να προσεξεις εσυ για να τα κρατησεις και να μην τα ξαναπαρεις,κατι που θα γινει δλδ ακομη κ αν χασεις τα κιλα με δικη σου διατροφη!Α!και ειναι και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!
Αν σου περισσευουν τοσα χρηματα καντο!Απο οτι ξερω παρεχουν διαιτολογους και ψυχολογους αυτα τα κεντρα....
Καλη δυναμη σε οτι αποφασισεις!
20-05-2007, 18:07 #7
Καλησπέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
Έχω προσπαθήσει πολλές πολλές πολλές φορές να κάνω μόνη μου δίαιτα. Δυστυχώς δεν κατάφερα πολλά πράγματα. Ακόμη και ο διαιτολόγος μου μου είπε σε κάποια φάση ότι έχω γ... τον μεταβολισμό μου κι ότι τα πράγματα ειναι πολύ δύσκολα, γιατί δεν χάνω εύκολα ούτε τα πρώτα κιλά!
Η δυσκολία μου ήταν και στο μαγείρεμα - δεν είναι εύκολο να μαγειρεύεις γεύματα σε χαμηλές θερμίδες συνέχεια ιδιαίτερα αν ζεις με την οικογενειά σου - αλλά το βασικό είναι ότι βαριόμουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια! Και η αλήθεια είναι πως στους ανθρώπους στους οποίους αρέσουν οι γεύσεις ακόμη κι αν δεν χρειάζεται να είναι σε μεγάλες ποσότητες! Δουλεύω σχεδόν 10 ώρες καθημερινά, έχω αρχίσει και γυμναστήριο, δεν έχω ούτε τις δυνάμεις ούτε πλέον την ψυχική δύναμη να ασχολούμαι όλη την ημέρα με αυτό. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχω βελτιώσει την διατροφή μου και πιστεύω πως αν τελειώσω ένα τέτοιο πρόγραμμα και μου αρέσει το αποτέλεσμα μπορεί και να τα κρατήσω. Ένα χαζό παράδειγμα. Εγώ έτρωγα τα νύχια μου για 28 ολοκληρα χρόνια. Μία φορά λοιπόν πέρυσι κατάφερα να τα αφήσω λίγο, πήγα για ένα μανικιούρ και απο τότε που τα ειδα περιποιημένα και όμορφα δεν τα ξαναέβαλα στο στόμα και γενικά δεν τα ξαναπείραξα. Έτσι σκέφτομαι πως αν καταφέρω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρω να χάσω αυτά τα κιλά, ίσως και να βάλω τα δυνατά μου και να τα κρατήσω. Και ίσως να γίνω διατροφο-freak και να μην τα ξαναβάλω. Όπως με τα χέρια μου τώρα που τα χαιρομαι και τα περιποιούμαι συνέχεια. Είμαι σίγουρη βέβαια πως θα κάνω τα διαλείματά μου αλλά με μέτρο.
Όσο αφορά για τις δύο μεγάλες εταιρίες που κυκλοφορούν κι εγώ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Μάλιστα για την μία απο τις δύο μου είπαν ότι τα φαγητά έρχονται καθημερινά απο την Θεσσαλονίκη! Φρεσκότατα! Λόγω οικονομικών προβλημάτων μεταφέρανε λέει το εργοστασιό τους εκεί κι έρχονται τα φαγητά καθημερινά και ξαναζεσταίνονται εδώ. Μετά απο έρευνα βρήκα μία μικρή εταιρεία πήρα και μία προσφορά (είναι αρκετά τα λεφτά η αλήθεια ειναι αυτή), αλλά είπαν ότι θα με βοηθήσουν και οι γονείς μου οικονομικά και βασικά διάβασα καλά λόγια γι αυτούς στο διαδύκτιο. Η εταιρία λέγεται Ντελικάτο Μενού. Την έχει ακούσει κανείς!
Ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Απλά τα έχω δοκιμάσει όλα, έχω δώσει ηλίθια λεφτά σε ινστιτούτα, σκέφτομαι γιατί να μην το δοκιμάσω, τουλάχιστον αυτοί μπορεί να με "κακομάθουν" με το φαγητό τους. Μπορει και όχι!
Απλά ονειρεύομαι όπως πάντα την στιγμή που θα ειμαι όπως παλιά...
Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για την συμπαράσταση!
21-05-2007, 14:17 #8
μακρια κοριτσακι , μακρία
εκανα διαιτα delivery ενα χρόνο, ξεκινησα 83 κιλα τελειωσα 85
στο ενδιαμέσο εχασα περιπού 15 κιλά.
Ο λόγος: το φαγήτο τους-εκτός οτι καμμία σχεσή με την διαφήμιση- ηταν τοσο ανοστό και μυριζαν ολά τα φαγήτα με ενάν συγκέκριμένο τρόπο με αποτελεσμα να μην μπορείς να τα φας πια.
Εφτασα στο σημείο να ανοιγώ το κουτί και να αηδιαζώ, ασε που ηταν συνεχώς τα ιδία πραγματα. τελικά τα αφηνα στο ψυγείο λιμοκτονουσα για μέρες εχανα και μολίς εβαζα κατί διαφορετικό στο στομά μου- μην φανταστείς σαλατα- επαιρνα.
Συνηθιζει κιολάς ο οργανισμος σε αυτές τις τροφές και παιρνεις βαρός με το που φας κάτι ασχετο.
Ασε που ειναι παρά πολλά τα λεφτά ενα προγραμμά 2 μηνο κοστιζει περιπου 1500?. Πολλά λεφτά!
στο πουλανε με ατοκές χρεωνεσαι για παντα και πληρωνεις λεφτα χωρίς να εχείς χασεί κιλά!
Και εστω οτι χανεις τα 4 κιλά το μήνα, αξιζεί το καθε κιλό 188??
και εντάξει αν τα χανεις ανετα, να τα χανεις με πεινά γιατι και οι ποσοτητες δεν ειναί οτι καλύτερο πχ. ενα κομμάτι "παστιτσίο" οσο μια τηλεκάρτα
με 2 πανταρία και ενα ραπανάκι και για βραδύ 2 "ψωμάκια" με λουκανικο οσο ένας αναπτηράς και να τα ξαναπαιρνεις στην πρωτη ευκαιρία?
Καλυτερά διαιτα με διαιτολόγο και να μαγειρεύεις. και θα τα χασεις και θα τα κρατησεις και θα σου μεινουν και λεφτά να ψωνισεις τα καινουργία σου ρουχά!
αν εχεις οποιαδηποτε απορία στείλε μου μηνυμα!
21-05-2007, 18:09 #9
Καλησπέρα!
Αγαπητή Angel Sky.
Δεν είσαι η πρώτη που μου τα λέει αυτά. Βέβαια οι περισσότεροι έχουν δοκιμάσει τις δύο μεγάλες εταιρίες Gilly Diet και Taste & Diet. Εγώ βέβαια όταν σκέφτηκα να απευθυνθώ σε κάποια τέτοια εταιρία, δεν σκέφτηκα κάποια απο άυτές τις δύο γιατί έχω ακούσει κι εγώ τα χειρότερα.
Μάλιστα έκανα και μία κουβέντα μαζί με την εταιρία, είδα το μενού, είδα το συμβόλαιο το όποίο το λέει ξεκάθαρα, ότι διακόπτεις ανα πάσα στιγμή και σου επιστρέφονται τα χρηματά σου για το υπόλοιπο του προγράμματος. Όσο αφορά το ποσό, μου ζητήσαν 400 ευρώ το μήνα, όσο ακριβώς και ίσως και λιγότερα απ΄ότι θα έδινα σε ένα ινστιτούτο που θα μου έλεγε ότι θα χάσω 150 πόντους απο κοιλιά, μπούτια, παντού γενικά μόνο σε 3 μόνο επισκέψεις (πλάκα κάνω!!!). Και η ειρωνία είναι ότι έχω δοκιμάσει και αυτό!!!!!
Δεν θέλω να υποστηρίξω την εταιρία αυτή, απλά αν στο τέλος ΟΛΟΙ είναι απατεώνες και τίποτα τελικά δεν έχει αποτέλεσμα, τότε τι κάνουμε?
Μπορεί ο καθένας να θέλει τον τρόπο του για να αδυνατίσει. Και δυστυχώς σε αυτό το φόρουμ βλέπω ελάχιστους που έχουν χάσει βάρος, εκτός κι αν έχουν ακουλουθησει την χειρουργική μέθοδο. Κάτι που δεν είναι για μένα.
Σκέφτομαι να δοκιμάσω έτσι για μία εβδομάδα, και βλέπουμε.... Και πάντα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τέτοιες εταιρίες, είτε είναι ινστιτούτα, είτε είναι σπα, είτε εταιρίες τροφοδοσίας, η πληρωμή πάντα μετρητά (ακόμη κι αν στριμωχτώ αρκετά!), και πάντα κοιτάζω προσεκτικά το συμβόλαιο για παραθυράκια, επιστροφές κτλ.
Σας ευχαριστω πολύ όλους!
08-06-2007, 21:18 #10
Έκανα κι εγώ τέτοια δίαιτα πριν ένα χρόνο, για 4 μήνες. Μου κόστισε περίπου 1700 ευρώ και θα ήταν 2500 αν πλήρωνα σε δόσεις. Τελικά, οι παραδόσεις κράτησαν για 5 μήνες, αφού αν κάποια ημέρα λείψεις, τηλεφωνείς δύο ημέρες πριν και τους ειδοποιείς ώστε να μη χάσεις την ημέρα. Αν τηλεφωνήσεις μία ημέρα πριν, δεν γίνεται δεκτό το αίτημά σου. Έχασα συνολικά 7 κιλά (9083). 5 τον πρώτο μήνα, 2 το δεύτερο και κανένα τους υπόλοιπους δύο. Ο λόγος είναι ότι δεν ακολουθούσα το πρόγραμμα γιατί είχα βαρεθεί το ίδο φαγητό. Ναι μεν τα μενού ήταν διαφορετικά κάθε ημέρα, αλλά τα φαγητά μύριζαν όλα με τον ίδιο τρόπο και είχαν την ίδια γεύση. Οι μερίδες μου έφταναν, αλλά υποθέτω ότι σε άντρα δεν θα έφταναν με τίποτα. Τα γλυκά τους ήταν πολύ ωραία. Δεν έχω πάρει ξανά τα 7 κιλά, αλλά θα μπορούσα, αφού με τέτοιου είδους δίαιτα δεν αλλάζεις τον τρόπο που τρως (απλά γιατί κανείς μετά δεν θα σου μαγειρεύει έτσι). Επίσης ήταν πολύ κουραστικό ότι έπρεπε να περιμένω στο σπίτι για να τα λάβω (δεν ήθελα καλοκαιριάτικα να μένουν στον ήλιο τα φαγητά), μιας και θα τα ελάμβανα κάποια στιγμή το πρωί, Κύριος οίδε ποια θα ήταν αυτή η στιγμή.
02-04-2008, 13:30 #11
Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και μερικές μέρες σκέφτηκα να δοκιμάσω τις δίαιτες delivery διότι λόγου έλλειψης χρόνου αυτό το χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνω να μαγειρεύω. Θέλω απειγόντως να χάσω 10 κιλά γιατί εκτός από την εμφάνισή μου κάνουν κακό και στη ψυχική μου ισορροπία.
Διαβάζοντας στο φορουμ αυτό κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Μίλησα σήμερα κιόλας με κάποιον εκπρόσωπο από το ντελικάτο μενού και με διαβεβαίωσε ότι τα φαγητά είναι άριστης ποιότητας και η τιμή αρκετά συμφέρουσα.
Θα ήθελα να μάθω αν τελικά ξεκίνησε τη δίαιτα αυτή η sofi ή κάποιος άλλος και είχε αποτέλεσμα.
Σίγουρα θα με βγάλετε από ένα μεγάλο δίλημμα......
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
03-04-2008, 06:55 #12
Προσωπική εμπειρία δεν έχω. Αλλά τα έχει δοκιμάσει μια συνάδελφός μου.
Απο ότι είδα, τα έπαιρνε για 2 μήνες πέρσυ, είχε χάσει ελάχιστα και όταν σταμάτησε έγινε ακόμα πιό χοντρή απο ότι ήταν πρίν αρχίσει αυτή τη δίαιτα. (κιλά δεν ξέρω γιατί δεν λέει... τα κρύβει σαν τα χρόνια της).
Το μόνο που ξέρω είναι ότι το δίμηνο της στοίχησε γύρω τσα 1600 ? !!! και το φαγητό ήταν σε απίστευτα μικρές ποσότητες.
Δηλαδή αν βάλει κανείς απο το καθημερινό φαγητό που μαγειρεύει, μερίδα όσο χωράδι σε ένα πιατάκι του γλυκού νομίζω ότι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα, χωρίς να ξοδέψει κι ένα σωρό χρήματα.
17-05-2008, 18:48 #13
γεια σας!! ειμαι νεο μέλος!!σημερινό
απο οτι βλεπω συζητάτε για τις δίαιτες delivery : taste and diet και gilly diet!!
λοιπον!είμαι 17,5 χρονών !1.68 σε ύψος και 94 κιλά σήμερα τ πρωί!
είμαι στα πείσσότερα κιλά π ήμουν ποτέ! μ'εχρι το φθεινόπωρο ΄ημουν στα 78 κιλά!!δηλαδή μόλις 15 κιλά πάνω απο το φυσιολογικό μ!!
πριν 2 καλοκαιρια αρχισα να παίρνω βάρος.ήμουν 69 κιλά και πάλευα κλασικα με τα 3-4- κιλάκια που βασανίζιουν όλες μας!! μετα πήρα 15 κιλά !!και φ'ετος το χειμώνα άλλα 12!! ΕΛΕΟΣ!!ξέρετε λόγω άγχους των εξετάσεων και τέτοια!!και είπα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ!!!
έπεισα λοιπόν τη μαμά να αρχίσουμε taste and diet !!και πράγματι αρχιζώ αυτή τη δευτερα!μεθαύριο δηλαδή!
επειδή βλέπω πως ενδιαφέρεστε μπορώ αν θέλετε να σας ενημερώσς σχετικά από δευτέρα για τα πάντα σχετικά με τη συγκεκριμένη εταιρία!
προς το παρόν ξέρω τα εξής:
τηλεφώνησα στην εταιρία
εκλεισα ραντεβου με εναν συμβουλο διατροφης στον προσωπικο μ χώρο την ώρα που με βόλευε
ήρθε ο άνθρωπος μας εκανε μια παρουσιαση των μενού που υπαρχουν.
μπορειτε να τα δείτε και επισης να δειτε αναλυτικα τι περιεχει καθε μενου για καθε μερα επι ενα μηνα π ειναι ο λιγοτερος χρονος που μπορεις ν κανεις ενα προγραμμα.
στο www.tasteanddiet.gr
πηρα το κλασσικο μενου.
ο ενας μηνας κοστιζει 540 ευρώ.αλλα οσο πιο πολλους μηνες κλεισεις τοσο λιγοτερα βγαινει ο μηνα.για παραδειγμα αν παρεισ τρεισ μηνεσ ειναι 1060 νομιζω αρα ο καθε μηνασ βγαινει γυρω στα 350 ευρω.
εμεις δωσαμε 40 ευρω προκαταβολη και θα δινουμε στο παιδι που θα φερνει το delivery 125 ευρω την εβδομαδα για την αποπληρωμη.
ο συμβουλος ερχεται δωρεαν σπιτι σ . σ κανει λιπομετρηση . σ παιρνει το ιατρικο ιστορικο (αλλεργιες ,θυρωιδης σε ρωταει αν δεν σου αρεσει καποιο προγραμμα .αν συμφωνησεις υπογραφεις δινεισ μια προκαταβολη και ξεκινας απο βδομαδα.
Πραγματι η διαιτα τους βασιζεται σε θερμιδες.το μενου που επελεξα εχει 1200 θερμιδες και αν πατε κ δειτε στην διευθυνση που σας εδωσα οι μεριδες φαινονται οκ!!
βεβαια αλλο το φαινεσθαι και αλλο το ειναι!!
γι αυτο αν ενδιαφερεστε θα σας πω τη γνωμη μου την δευτερα που θα δοκιμασω κιολασ!
επισης μια μερα μετα το κλεισινμο της συμφωνιας μου τηλεφώνησε μια διαιτολογος και με ρωτησε υψοσ-κιλα. νου εδωσε συμβουλες ..ποτε να τρωω τ γευματα που θα μου στελνουν..ποσο λαδιο ν βαζω στισ σαλατες ..τι ωρα να τρωω το απογευματινο γλυκο..τι να τρωω πριν τον υπνο και αλλα πολλα!
μπορω να την παιρνς οσες φορες την ημερα θελω και να την ρωταω το οτιδηποτε.
ακομη θα μου στειλει τη δευτερα αζι με τα γευματα της πρωτης μερας διαιτολογικο προγραμμα για τα σαββατοκυριακα που δν παιρνεις φαγητό από την εταιρία.
οσο για την απώλεια κιλών αν ακολουθησω κατα γραμμα αυτα π μ λεει θα χασω απο 5 εως 8 κιλά το μηνα!
17-05-2008, 22:12 #14
καλη επιτυχια κοριτσακι μου!
18-05-2008, 01:07 #15
το σαββατοκυριακο δεν σου στελνουν? και τοσα λεφτα για 5 μερες τη βδομαδα?
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή