φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 101
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 101 of 119 FirstFirst ... 519199100101102103111 ... LastLast
Results 1,501 to 1,515 of 1771
    Senior Member
    κουκλαααααααα!!!!!!!!!
    καλη χρονια να εχεις υγεια και ευτυχια!!!

μα τι καλοι ειστε όλοι; γλυκητατοι. να στε καλα

Senior Member
    Γειααα σας και παααλι!! Καλα ειδα κατι πικοοονια τρομερες αλλαγες μpραβο σε ολους σας!!!
    Λοιπον εγω δεν εχω φτασει ακομα τον στοχο μου αλλα..!!!!
    Εβγαλα πυ λετε απο την ντουλαπα ενα τζιν που το φορουσα πριν την επεμβαση, στα 160,200 παρακαλω και ειπα να το βαλω για πλακα.. και εβγαλα μια φωτο να την βλεπω να γελαω!!
    Δεν μπορω να το πιστεψω οτι ΑΥΤΟ το τζιν 1ον μου ηταν ΣΤΕΝΟ, 2ον το ειχα αγορασει 150ευρω ενω οι σωληνες που φοραω τωρα κανουν μολις 12 λιρες (15 ευρω πεεεες!!!)!!!
    Συγνωμη για την ακαταστασια, δεν ειναι το δικο μου δωματιο αλλα της συγκατοικου!!!
    Τεσπααα!!! Σας βαζω λοιπον την φωτο μου!!
    Υ.γ: Η κοιλια μου δεν πεταει ειναι η μπλουζα!!!

Senior Member
    Και ναι χωραω στο ενα μπουτσουναρι (ετσι λεγεται? χαχαχα) του παντελονιου! Ειμαι ακριβως η μιση και ας μην ειμαι ακομα η μιση στα κιλα!

Senior Member
    μπραβο κοριτσακι!!Συνεχισε δυναμικα κ για τα λιγα που απομενουν!Εισαι κ μια κουκλα!Γιατι δεν εβαλες κ προσωπο με το φιογκακι σου?

Senior Member
    Συγνωμη, εισαι εσυ 93 κιλα????????????????????
    τι υψος εχεις κοριτσακι μου???
    Συγχαρητηρια, εισαι μια κουκλα:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    wow , ουαουουου !!!!!! Κοριτσακι μου συγχαρητηρια !!!!!

Senior Member
    wow θερμα συγχαρητηρια !!!!!!!!!!!!!!! οτι και να πω ειναι λιγο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!!!!!:bouncing::bouncing::bounc ing::bouncing::bouncing:

Senior Member
    Natalaki mouuuuuuuuuuu!!!!!!!! Κουμπαρούλα μου γλυκιά!!!! τις βλέπουμε τις φωτό στο fb αλλα ολόσωμες δεν έχεις βρε να δούμε μονο το glukofatsoulini σου βάζεις στο fb

Βερόνικα η Ναταλία (wow) είναι 1.78 ζωή να χει εμείς έτσι θα δείχνουμε στα 70 κιλά μην πω για 60 κιλά

Nektu μου τέλεια μωρό μου !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Τρελοκόριτσο μουυυυυυυυυυυ!!! Μπράβο χαρά μου η διαφορά είναι απλά συγκλονιστική !!!!!!!:roll:
    Εύχομαι μανάρι μου να είσαι γερή και δυνατή και να χαίρεσαι το νέο σου βάρος για μια ζωή!!! Και εννοείται με το καλό να φτάσεις και στον τελικό σου στόχο και μετά να μην σε κρατάει τίποταααααα!

Senior Member
    Πολλα συνχαρητηρια ευχομαι να φτασεις στο αποτελεσμα που επιθυμεις............

Senior Member
    wow! pragmatika wow!!! dn einai mono tromerh h diafora einai k oti exeis omoiomorfa katanemhmeno t varos!!! sygxarhthria!!!

Senior Member
    Σας ευχαριστω ολους σας!!
    Πραγματικα δοξαζω τον Θεο που βρηκα αυτο το φορουμ! Δεν μπορειτε (βασιακ σιγουρα θα μπορειτε!) να φανταστητε ποση βοηθεια πηρα απο ολους σας!!!
    Ναι 1,78!! Και φαινομαι λες και ειμαι στα 75-80 κιλα..
    Ευτυχως οντως ειναι πολυ καλα κατανομιμενο το βαρος μου και δεν ειχα ποτε ψωμακια..
    Χαχχααχαχα να βαλω λετε και προσωπο; Να φανουν τα φιογκακια που φοραω;! Βασικα τωρα ελεγα να βαλω μια του πριν (πριν απο 2 χρονια σε ενα φεστιβαλ που ειχα παει) και του τωρα!!
    Χαχαχαχα ο γιατρος μου μου λεεο τα ιδια! Αφισα θα σε κανω μοντελο μου να βλεπουν πως μπορουν να γινουν!! (Δεν τα παιρνω πανω μου οσα μου λενε, ετσι οπως τα γραφω τωρα φαινεται λες και ειναι η καραψωναρα!!!)
    Σας ευχαριστω ΠΟΛΥ για τις ευχες σας! Ονρως τωρα νιωθω λες και δεν με κραταει τιποτα για να κανω αυτα που θελω! Πριν δεν μπορουσα να δειξω τον χαρακτηρα μου, ντρεπομουν!! Τωωωρα ομως!!
    Βουρ στον πατσα!!!! Χαχαχαχαχαχα
    Συγνωμη για τα ορθογραφικα, ντρεπομαι πραγματικα αλλα θα τα διορθωσω που θα μου πααααεεει!!!!
    <3 <3

Senior Member
    Αστέρι αστέρι :thumbup::thumbup::thumbup: Από εδώ και πέρα σου εύχομαι να απολαύσεις τη ζωή σου μακρυά από εξαρτήσεις, συναισθηματικές, τροφικές, υλικές, και όλες τελοσπάντων!!!

Senior Member
    Η Ναταλία έκανε sleeve με bypass ...συναισθηματικά φαγοπότια δεν έχει, οι εξάρτησης απεξαρτήθηκαν μετά θα πάμε και για πλαστικές ΑΝ χρειάζονται