φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 106
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 106 of 119 FirstFirst ... 65696104105106107108116 ... LastLast
Results 1,576 to 1,590 of 1771
    Senior Member
    Μπραβο κοριτσια και ξαναματαμπραβο!!!!!!!!!!!!!
    Εγω το παω κουτσα κουτσα!!!!!!!!!!!!;)
    Καλη συνεχεια...

Senior Member
    marimari μου θα τα χασεις και εσυ σιγα σιγα ............ δεν θα γλιτωσεις

Senior Member
    Originally posted by veronika
    Originally posted by Alina
    βερονικα ειμαι μεγαλη!!! δειχνω λιγο μικροτερη αν κ οσο περνανε τα χρονια φαινονται τα ατιμα χιχιχ το μαρτη γινομαι 36! δε με λες κ μικρη ,η καθε ηλικια εχει τα καλα της παντως κ προσπαθω να το δεχτω οτι μεγαλωνω... :P

Alina, επιμενω!
    Μην μας δουλευεις κορίτσι μου 36 χρονων μεγαλη????????
    Δλδ εγω στα 39 να ξεκινησω τα χαμομιλια???????????????

xaxaxaxa Alina/Κατερίνα...και εγώ στα 42 είμαι για τα θυμαράκια??? OEO!!!!!!!!!! είπαμε γοργόνες στο αιγαίο
    "βερονικο" έλα και εσύ στην παρέα μας

εγώ όπως σας είπα και στο fb πρώτα να φτάσω σε ένα λογικό κιλό ρε παιδί μου και μετά να βάλω φωτό για τα παιδιά που δεν με ξέρουν δηλαδή γιατί η κατερίνα/alina, πόπη, ιωάννα, wow , alma κουλουρού με ξέρουν

"κατερινακο" μου είσαι πραγματικά μια κουκλίτσα τι ματια είναι αυτά παιδάκι μου? και γνώμη μου που στην είπα και στο fb ...μακρινέ τα μαλακια σου πάλι <3

Senior Member
    βερονικα ειμαι μεγαλη!!! δειχνω λιγο μικροτερη αν κ οσο περνανε τα χρονια φαινονται τα ατιμα χιχιχ το μαρτη γινομαι 36! δε με λες κ μικρη ,η καθε ηλικια εχει τα καλα της παντως κ προσπαθω να το δεχτω οτι μεγαλωνω... :P

Alina, επιμενω!
    Μην μας δουλευεις κορίτσι μου 36 χρονων μεγαλη????????
    Δλδ εγω στα 39 να ξεκινησω τα χαμομιλια???????????????

Αλινα μου κουκλα φτου φτου (το καρεδακι σου παει πολυ ) και γω τα 37 φετος και με ριχνει ψυχολογικα :thumbdown:
    :thumbdown:

Παντως το θεμα ειναι να μεγαλωνουμε ομορφα και καλα και εσυ το εχεις καταφερει !!!!

Senior Member
    ton76 ευχαριστω για τα καλα σου λογια μαλλον τελικα ειμαστε σε ηλικια που συμβαινουν αρκετες αλλαγες γιαυτο μας ενοχλει τοσο,το ειχα ξαναπαθει στα 25 μου κ μου περασε ευχομαι να περασει κ παλι κ απλα να ειναι αλλη μια αλλαγη στη ζωη μου. για τα μαλλακια θα προσπαθησω να τα μακρινω να ξαναγινουν καρεδακι εστω αλλα δεν ειναι ευκολο,η αληθεια ειναι τα κοντα δε θελουν περποιηση κ για εμενα τη τεμπελα ειναι μεγαλο ατου! θα το προσπαθησω ομως να τα μακρινω μου το ζηταει κ ο γιος μου ,ειναι το μεγαλο του παραπονο.χαιρεται που μικρινα! (ετσι μου λεει) αλλα στεναχωριεται για τα μαλλακια.

Senior Member
    Καλε τι παθατε με τα 30+ ??? Τι να πούμε στα 40+ και λίγο πριν τα πρώτα -ηντα ??? . Μάλλον πρεπει ν αρχισω να ψαχνω ποιο ΚΑΠΗ ειναι καλύτερο . :wow:

Senior Member
    δωρακι μου γλυκο η καθε ηλικια εχει τα καλα της κ τα κακα της,λογικα θα περασες κ εσυ τη κριση που περναω τωρα κ μαλλον θα περασω κ εγω ξανα σε μερικα χρονια οπως ισως εσυ.τουλαχιστον θα εχω ετοιμα τα καλα καπη! χιχιχ απο εσενα :P παντως αν κανουν καλη δουλεια παω κ απ τωρα! εξαλου δουλεια δε με βλεπω να βρισκω ασ με απασχολουν λιγο εκει απο τι ηλικιες λες να δεχονται?

Senior Member
    δωρακι μου γλυκο η καθε ηλικια εχει τα καλα της κ τα κακα της,λογικα θα περασες κ εσυ τη κριση που περναω τωρα κ μαλλον θα περασω κ εγω ξανα σε μερικα χρονια οπως ισως εσυ.τουλαχιστον θα εχω ετοιμα τα καλα καπη! χιχιχ απο εσενα :P παντως αν κανουν καλη δουλεια παω κ απ τωρα! εξαλου δουλεια δε με βλεπω να βρισκω ασ με απασχολουν λιγο εκει απο τι ηλικιες λες να δεχονται?

Kοριτσια μου καλημερα.
    Τι ειναι αυτα που λετε??????
    Ακου καπη!!!!! εχουμε πολλα πολλα χρονια μπροστα μας,
    να χαρουμε τα νιατα μας, την ομορφια μας και................
    ...........................και τα φιδισια κορμια μας!

Senior Member

Kοριτσια μου καλημερα.
    Τι ειναι αυτα που λετε??????
    Ακου καπη!!!!! εχουμε πολλα πολλα χρονια μπροστα μας,
    να χαρουμε τα νιατα μας, την ομορφια μας και................
    ...........................και τα φιδισια κορμια μας!

εχεις δικιο μπραβο !!!!!!!!!!! η μανα μου λεει ας ημουν κι εγω 36 και τι στο κοσμο.......ας το εκτιμησουμε τωρα ε ? φιλια μου δωσατε κουραγιο :wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1:: wink1:

Senior Member
    Κουκλια μου ζωγραφιστα!!!!!!!
    Αντε να ξεχυθουμε στις παραλιες φετος!! Αχτι το εχω!! 8 χρονια εχω να παω θαλασσα!!

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Κουκλια μου ζωγραφιστα!!!!!!!
    Αντε να ξεχυθουμε στις παραλιες φετος!! Αχτι το εχω!! 8 χρονια εχω να παω θαλασσα!!

Wow εισαι πολυ ανεβασμενη,
    σου αξιζει και μου αρεσεις!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbu p:
    Με τετοια κορμαρα που εχεις κανει, τρεμετε κοσμε!!!!!

Senior Member
    Verooonica!!! Ειμαι ειμαι σε καλο να μου βγει!!!
    Ναι κορμαρα τι να σου πω!! Στολη δυτη θα βρω και θα βουτηξω!!! X'D

Senior Member
    απίστευτοι όλοι σας!!πολλά συγχαρητήρια!!!!δεν έχω λόγια!!!

Senior Member
    Συγχαρητηρια και σε εσενα κουκλα!! μολις 28 ακομα και τελος!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους!Αρκετές φορές έχω μπει εδώ μέσα να πάρω θάρρος από τις φωτογραφίες σας και φυσικά να σας συγχαρώ!Έχω μία απορία και απευθύνομαι κυρίως σε άτομα που έχασαν μεγάλο αριθμό κιλών σαν και εμένα πάνω κάτω..Εγώ ασχολούμαι με τη γυμναστική και υπάρχει στην καθημερινότητά μου.Αλλά πείτε μου,εσείς που έχετε φύγει από μεγάλα νούμερα και τώρα πια είστε σε καλή κατάσταση,η κοιλιά σας για παράδειγμα δεν έχει εκείνες τις ζάρες?? Δηλαδή όταν βλέπω νέες κοπέλες χωρις θέματα κιλών, έχουν κοιλιά λεία.Εγώ που έχασα τόσα κιλά,και με γυμναστική,η κοιλιά ναι μεν μειώθηκε αλλά οι ζάρες είναι κάπως..ξέρετε..Όσοι πιάσατε το στόχο σας,έφυγαν οι ζάρες αυτές??