φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 108 of 119 FirstFirst ... 85898106107108109110118 ... LastLast
Results 1,606 to 1,620 of 1771
    Senior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Νίνα είσαι μια κούκλα, αλλά να ξέρεις ότι τα μωβ και τα φούξια σου πηγαίνουν πολύ περισσότερο!!!
    χαχαχα :yes: είσαι από τους τυχερούς που με είδαν με τα μωβ :wink1: ευχαριστώ Γιώργο μου!!!!!!!!!

Μαράκη μου είσαι απίθανη !!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    ΠΩ, ΠΩ ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ είστε κούκλες, σας ζηλεύω ...είμαι 75,5 κιλά με 1,71 ύψος πρέπει να πάω στα 64 και δεν το παίρνω απόφαση. Οι φωτογραφίες σας είναι απόδειξη δύναμης και θέλησης. Εχω πελαγώσει , δεν ξέρω τι να κάνω...

Senior Member
    Originally posted by xaroula
    ΠΩ, ΠΩ ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ είστε κούκλες, σας ζηλεύω ...είμαι 75,5 κιλά με 1,71 ύψος πρέπει να πάω στα 64 και δεν το παίρνω απόφαση. Οι φωτογραφίες σας είναι απόδειξη δύναμης και θέλησης. Εχω πελαγώσει , δεν ξέρω τι να κάνω...
    Δεν είναι πολλά! Ξεκίνα σήμερα, αύριο το αργότερο, μη χάνει χρόνο σε 3 μήνες θα χαίρεσαι που πήρες την απόφαση να το κάνεις!
    Οι γεύσεις του φαγητού δεν μπορούν με τίποτα να σου δώσουν την ικανοποίηση που θα νιώθεις όταν τα καταφέρεις να κάνεις κάτι τόσο καλό για το σώμα σου! Εγώ χάνω αργά σε σχέση με άλλους και πάλι μέσα σε 3-3,5 μήνες κατάφερα να πάω από το 1+ κιλό του βάρους που έχεις τώρα στο βάρος που θέλεις να φτάσεις! Σου λέω πάνω από 3 μήνες δεν χρειάζεται, ξεκίνα τώρα!
    Καλή επιτυχία! Μπορείς!:yes:

Senior Member
    και αυτές γιατί ο Γιωργής μου είπε για το μωβ !!!!!!!!!!!! εδώ είμαι στα 88 κιλά

Senior Member
    Καλησπερα σας! σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!
    Γιωργο σε ευχαριστω για ακομα μια φορα...
    θα κανω ενα πειραμα τωρα να δω εαν θα τα καταφερω και εγω να βαλω τις φωτογραφιες οπως εσυ

αυτη εδω στα 95 κιλα περιπου

οπως και αυτη στα 95 ....

αυτη ειναι τωρα στα 72

και αυτη επισης πιο προσφατη....

Senior Member
    χμμ , νομιζω πως κατι εκανα λαθος. εμενα εστω δεν μου τις εμφανιζει :smug::lol:

Senior Member
    Επέλεξε να κάνεις διόρθωση στην ανάρτησή σου και από κάθε σύνδεσμο φωτογραφίας να σβήσεις το επιπλέον 1ο παραπανίσιο http://
    Έπειτα θα εμφανιστούν μια χαρά

Senior Member
    Τα καταφερα λοιπον! Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegr in::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Μαρία Μαρία ζήλεψα, την επόμενη φορά θα θυμηθώ και εγώ τα χρόνια του μακιγιάζ (πολλά ήταν τα ρημάδια και έπρεπε να το κάνω για αυτό και τώρα βαριέμαι) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια κούκλα φτου φτου κοριτσάκη μου μια κούκλα είσαι !!!!!!!!

Junior Member

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...μετά απο μια εβδομάδα ειμαι στα ίδια , το μόνο που καταφέρνω πάντα είναι να μην παίρνω κι άλλα. ανεβαίνω ίσως 1,5 και ξανακατεβα

Originally posted by need2loose
    Originally posted by xaroula
    Δεν είναι πολλά! Ξεκίνα σήμερα, αύριο το αργότερο, μη χάνει χρόνο σε 3 μήνες θα χαίρεσαι που πήρες την απόφαση να το κάνεις!
    Οι γεύσεις του φαγητού δεν μπορούν με τίποτα να σου δώσουν την ικανοποίηση που θα νιώθεις όταν τα καταφέρεις να κάνεις κάτι τόσο καλό για το σώμα σου! Εγώ χάνω αργά σε σχέση με άλλους και πάλι μέσα σε 3-3,5 μήνες κατάφερα να πάω από το 1+ κιλό του βάρους που έχεις τώρα στο βάρος που θέλεις να φτάσεις! Σου λέω πάνω από 3 μήνες δεν χρειάζεται, ξεκίνα τώρα!
    Καλή επιτυχία! Μπορείς!:yes:

Member
    Καλησπέρα, ήθελα να κάνω μία ερώτηση που με απασχολεί εδώ και καιρό.. Με σωστή διατροφή έχω χάσει 7.5 περίπου κιλά, αλλά έχω να χάσω ακόμα ένα βουνό... Πόσες από εσάς τα καταφέρατε χωρίς χειρουργείο; Αναρωτιεμαι αν εχω ελπίδες.. Πάντως προσπαθώ σκληρά..

Συγχαρητήρια στις κοπέλες που τα κατάφεραν.. Είστε κούκλες!

Senior Member
    εγώ προσωπικά teitei μου δεν καταφερα με δίατα να κατέβω κάτω απο τα 95 κιλά και παντα ανεβοκατέβενα απο 110 στα 95 με δίαιτες και δίαιτες...το χειρουργείο μου έσωσε τη ζωή:saint:

Member
    Ωχ, να απογοητευτώ; Εμένα το χειρουργείο με φοβίζει πολύ, οπότε ελπίζω ακόμα να τα καταφέρω με δίαιτα..

Senior Member
    @tei η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ότι μπορείς να κανεις κατι με φυσικό τρόπο, μπορείς.
    Κι εγώ είχα αρκετά παραπανισια κιλά και ανεβοκατεβάσματα - πάντα σε παραπανίσια κιλά - για πολλά χρόνια, πάνω από 20.
    Κάποια στιγμη΄έγινε το τσάφ, μπαμ; όπως θες πες το και τα κιλά πουφ, χάθηκαν. Φυσικά!

Member
    Πολύ μεγάλη διαφορά, συγχαρητήρια ))))