φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 111
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 111 of 119 FirstFirst ... 1161101109110111112113 ... LastLast
Results 1,651 to 1,665 of 1771
    Senior Member
    Τάσο μου εγώ έκανα αμέτρητες δίαιτες απο τα 18 μου και μετά. Τα lipidor eperna ton 20 μέχρι και πριν λίγους μήνες για τη χολιστερίνη και τα τριγλυκερίδια Τώρα είναι όλα φυσιολογικά. Το βιβλιάριο μου θα είναι ετοιμο τον Δεκέμβρη οπότε τότε θα κάνω όλες τις εξετάσεις ξανά διότι χρήματα δεν υπάρχουν δυστηχώς είναι ακριβες οι εξετάσεις αυτές ακόμα και στο νοσοκομείο. Η αδερφή μου είχε πληρώσει και εκανα καποιες εξετάσεις όταν ήρθα και ετσι ξέρω για το ζάχαρο και τι χολιστερινη κλπ. Παίρνω πολυβιταμίνες εννοείτε και αυτό θα γίνετε εφ ορου ζωής. Εκτός απο αυτο δηλαδη τις πολυβιταμίνες προσέχω να τρωω πρώτα τις πρωτεΐνες μου και μετα όλα τα άλλα...δηλαδη, αυγά, τυρί κίτρινο που έχει περισσοτερο προτείνη απο το ασπρο κρέας το σημαντικότερο κ.ο.κ Τρώω τα απαντα και το εννοώ , γύρο όποτε θέλω πίτσα όποτε θέλω κλπ απλα δεν είναι κατι που το θελω συχνά. το καλό με μένα είναι πως δεν είχα βουλημία ήμουν ναι μεν λαίμαργη αλλα δεν είχα βουλημία ούτε υπαρφαγηκά του τύπου είμαι στεναχωρεμενη και ξεσπάω στο φαγητό...απλα πεινούσα πάντα....κλαψ!!! Για αυτό και δεν ζηλεύω τίποτα ούτε τα γλυκά ούτε διάφορα φαγητα :bouncy: Μια φορα που μου κόλησε να φάω κοκορέτσι απλα περίμενα να κρυώσει λίγο και έβγαλα το ποοοοοοολυυυυυυ φανερό λιπος χιχιχιχι!!!! Τάσο μου μετά το χειρουργείο μου δεν ζητησε ο εγγεφαλός μου να φάω πετσουλα που μου άρεσε πχ σε ψητό κοτοπουλο ή το κατσικακι το Πάσχα!!!
    Εγώ είμαι 42 στα 43 τον Δεκέμβρη δεν ξέρω αν το ανέφερα ξανά. Αδυναμία δεν έχω αισθανθεί μέχρι τώρα !!!! αλλά τρώω το κρέας μου το φρουτο μου κλπ κλπ δεν κάνω σκοντο στο κρεας μου και ας είναι λιγο ακόμα και αν χρειαστεί να πάρω κατεψυγμενο εγω το κρεας μου θα το φάω ήξερα πως πρέπει να τρωω καθε μερα κρέας πριν κανω το χειρουγρείο...
    Αααα ναι...νέο φρέσκο..σε τζιν τύπου Λι (αμερικάνικα δηλαδη) φοράω νουμερο 32 λολ !!! φόρεσα τζιν του ανηψιού μου ετών 19 και αδυνατο το γιαβρι μου και μου έγινε μια χαρα..ισως αν κάνω πλαστική και την κοιλια που ψιλοέμεινε να κατέβω και αλλο νουμερο χιχιχιχι . ότι θες να ρωτήσεις αν τα αλλα παιδια εννοχλουντε στειλε μου πμ (αν και δεν νομίζω να εννοχλουντε διότι γνωρίζομε με τα περισσοτερα κορίτσια πλεον) :love::love:

Senior Member
    Κοριτσια και αγορια...
    Εχω να μπω ποοοοολυυυυ καιρο διοτι εσπασα το λαπτοπ μου λολ!!!
    Απο 160,200 κιλα ειμαι 1,5 χρονο μετα στα 78!!
    Σας παραθετω δυο φωρο μου πριν και μετα, συγνωμη η 2η ειναι λιγο εως πολυ αποκαλυπτικη, με κορμαξι και καλσον αλλα ΕΚΕΙ φαινεται η μεγαλη διαφορα!

Senior Member
    Just... wow!!! Αντε μας τρέχουν τα σάλια πάλι πρωινιάτικα :bigsmile::bigsmile:

Απίστευτη διαφορά, και φαίνεται να μην έχεις και καθόλου θέμα με χαλάρωση. Μπράβο!!!

Senior Member
    wow! wow!!! καλα, κοπελα μου, απιστευτο!!!!
    Τι υψος εχεις; Εγω στα 78 κιλα εμοιαζα με παραφουσκωμενο μπογο!
    Μπραβο και παλι μπραβο!

Senior Member
    bravo Ναταλάκι, σέξι κοριτσάρα, να χαίρεσαι τη ζωή και τις όμορφες στιγμές της!

Senior Member
    Συνονόματη...τώρα καταλαβαίνω το username που κάποτε διάλεξες...
    Έχω δει πολλές φωτογραφίες μελών και φίλων μ'εντυπωσιακή απώλεια βάρους
    και πλατιά χαμόγελα,αλλά εσύ δείχνεις σα να μην πέρασε η παχυσαρκία ποτέ από πάνω σου!
    Αχ...τα νιάτα!Ναταλάκι μου,να είσαι γερό πάντα στην υγεία σου και σιγά σιγά να πραγματώσεις
    και τα υπόλοιπα σου όνειρα!Μπράβο,μαναρούδι μου!Με τρέλαααααα και κορδέλαααααααα!!!!

Senior Member
    Θεά! :roll:

Senior Member
    Είμαι η χαρα εκανα το μανικη στης 26/9/2013 με κιλα 113 και αυτη την στηγμη 14/10 /13 105 κιλα .αρχηκα θελω να πω οτι εμηνα άφωνη με ολες της φωτο σας πραγματικα με ανηχτο το στόμα .μεχρη που δάκρυσα στην σκεψη οτι και γω καποια στηγμη θα δω τον εαυτο μου επιτελους αδύνατο ,αν και να πω την αληθεια ανηπομονο τοσο πολυ που μου φενετε άπιαστο όνειρο .ειστε ολοι υπεροχη και οσα συνχαριτιρια κιαν σας πω θα ναι λιγα μπροστα σε ολη αυτη την διαφορα κιλών που εχετε χάση .συνηθος ειμαι χαζό παιδι χαρα γεματο ,αλλα δεν ξερω γιατι μια μικρο καταθληψη την εχω .ετσι λοιπον ελπιζω ναμε στηρίξετε λιγο να παρω και γω λιγο τα πανω μου που λενε σας ευχαριστω .

Senior Member
    Τέλεια αποτελέσματα, μπράβο σου!

Member
    Originally posted by xara
    Είμαι η χαρα εκανα το μανικη στης 26/9/2013 με κιλα 113 και αυτη την στηγμη 14/10 /13 105 κιλα .αρχηκα θελω να πω οτι εμηνα άφωνη με ολες της φωτο σας πραγματικα με ανηχτο το στόμα .μεχρη που δάκρυσα στην σκεψη οτι και γω καποια στηγμη θα δω τον εαυτο μου επιτελους αδύνατο ,αν και να πω την αληθεια ανηπομονο τοσο πολυ που μου φενετε άπιαστο όνειρο .ειστε ολοι υπεροχη και οσα συνχαριτιρια κιαν σας πω θα ναι λιγα μπροστα σε ολη αυτη την διαφορα κιλών που εχετε χάση .συνηθος ειμαι χαζό παιδι χαρα γεματο ,αλλα δεν ξερω γιατι μια μικρο καταθληψη την εχω .ετσι λοιπον ελπιζω ναμε στηρίξετε λιγο να παρω και γω λιγο τα πανω μου που λενε σας ευχαριστω .

Χαρά, μη στενοχωριέσαι καθόλου! Και εγώ από τα 120+ ξεκίνησα και τώρα είμαι 80 (ναιιιιι) χωρίς επεμβάσεις, χωρίς τίποτα, καθαρά διατροφή και άσκηση! όλα θα παν καλά, αρκεί να σκέφτεσαι θετικά και να προσπαθείς σταθερά. Τα κιλά είναι περισσότερο ψυχολογικό ζήτημα, ούτως ή αλλως. Θα περάσει το διάστημα που θα χάνεις σταθερά κιλά, και μια μέρα θα δεις απλά τον εαυτό σου αγνώριστο στον καθρέφτη, θα το δεις. Και θα περιμένουμε, ασφαλώς, φωτογραφίες...

Εγώ δικές μου φωτογραφίες δεν ανέβασα ακόμα, περιμένω να γίνει πιο αισθητή η διαφορά! :yes:

Senior Member
    Σααας ευχαριστωωωωω!!!!!
    Εχω ακομα 13 κιλακια να χασω, 65 θελω να παω τελικη μονο και μονο γιατι υπαρχει περιπτωση να ξαναβαλουμε αλλα 5 αρα θελω να ειμαι σιγουρη!!
    1,78 ειμαι λοοολ
    Σας 100000 ευχαριστω, αν δεν ειχα την υποστηριξη του φορουμ και ολων των παιδιων εδω δεν ξερω αν θα ειχα καταφερει να κανω το χειρουργειο και να χασω τοσα κιλα!
    Σας ευχαριστω και παλι απο καρδιας!! <3 <3

Senior Member
    Διστάζω εδώ και πολύ καιρό να βάλω φωτό αλλά ήγγικεν η ώρα. Κι αυτό γιατί θα είναι ημίγυμνες, με ρούχα δεν έχει πια νόημα...

Γενικά είναι ΟΚ έως και το πάνω μέρος της κοιλιάς, αν και θέλει παραπάνω γυμναστική. Η χαλάρωση όμως στο κάτω μέρος είναι τραγική ενώ και το "σωσίβιο" έχει μέλλον ακόμα.

To "πριν" αλλά και ένα ενδιάμεσο στάδιο στη σελιδα 17 του παρόντος νήματος. Τρομακτική η διαφορά, δε το είχα πάρει χαμπάρι... ποτέ άλλωστε δεν είχα συνειδητοποιήσει την εμφάνιση μου στα 150 κιλά...

Senior Member
    Θα μας αναστατώσεις πρωινιάτικα,Φιλ;Πώς την είδες;(για να μη χρησιμοποιήσω άλλο ρήμα...)
    Μια παλάμη υπόθεση είναι το θέμα σου.Αν ποτέ αποφασίσεις για πιο δραστικές λύσεις(πλάστικους)
    δε θα έχει απομείνει τίποτα να προδίδει το παχουλό παρελθόν σου!Εσείς τα μικρά μεταμορφώνεστε
    πολύ εντυπωσιακά!Δεν πήγα στη σελίδα 17.Πάνε,πέρασαν αυτά ανεπιστρεπτί!Ήδη έφυγες για άλλα!
    Να σε χαίρεσαι,να σε χαίρονται...Απόλαυσε με κάθε δυνατό τρόπο το νέο σου σώμα!
    Φιλάκιααααα!!!

Senior Member
    φιλ, θυμάμαι τις παλιές σου φωτό, η διαφορά είναι συγκλονιστική! Ωραίος σωματότυπος, εκπληκτική προσπάθεια σε βάθος χρόνου! Συγχαρητήρια και πάλι, δε θα βαρεθώ να λέω πως έχεις κάνει ένα μικρό θαύμα στη ζωή σου, απόλαυσέ το!

Senior Member
    Φιλιππε θα το πω και δω!!!!

Εισαι το παραδειγμα μου!!! ΤΕΛΟΣ!!!

Οσο για την χαλαρωση... αντιμετοπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα δυστυχως το δικο μου ειναι πιο εκτενες απο οσο το δικο σου, διοτι εχει χαλαρωσει και η ανω κοιλια και τα μπρατσα, στηθος

Η απωλεια ηταν μεγαλη ε ενα σημαδακι θα μας το αφησει ετσι για να θυμωμαστε την αρχη και το τελος

Να δω εγω ποτε θα βρω το θαρρος να σας ποσταρω φωτο !