φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 112
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 112 of 119 FirstFirst ... 1262102110111112113114 ... LastLast
Results 1,666 to 1,680 of 1771
    Senior Member
    Ευχαριστώ γι'αυτά που γράφετε. Ως γνωστόν, για μένα έπαιξε το ρόλο του και το φόρουμ βασικό σε αυτή τη προσπάθεια, σας ευχαριστώ όλους κυρίως για όσα μου προσφέρατε!

Δυστυχώς δεν είμαι πια μικρός, έχασα αρκετά χρόνια, όχι μόνο λόγω βάρους αλλά γενικότερης στάσης ζωής. Ό, τι έγινε έγινε όμως, ας βάλουμε μυαλό έστω τώρα.

Η ιστορία με τη πλαστική κάποια στιγμή θα γίνει, πρέπει να το πάρω απόφαση πρώτα και δεύτερον να βρω χρόνο που είναι και το πιο δύσκολο, σκέφτομαι ίσως γύρω στα Χριστουγεννα

nowwhat να ποστάρεις, μόνο καλό κάνει! Ξέρεις, εγω τουλάχιστον, για πρώτη φορά είδα το σώμα μου σε φωτό σε κατάσταση που να μου αρέσει σχετικά όταν έβγαλα αυτές τη Τετάρτη, είναι κι αυτό μια μορφή λύτρωσης...

Senior Member
    Φίλιππε είσαι αξιοθαυμαστος! Συγχαρητηρια , εισαι αριστο προτυπο και μας δινεις δυναμη.Πολυ δύναμη!!!! Να εισαι πάντα καλά... και δε ξερω τι σχεση εχεις με το καθρεπτη σου αλλα εγω στη θεση σου θα γινομουν μεγαλο ψωνιο!!! Κορμάρα εχτισες!!!

Senior Member
    Originally posted by filipparas

nowwhat να ποστάρεις, μόνο καλό κάνει! Ξέρεις, εγω τουλάχιστον, για πρώτη φορά είδα το σώμα μου σε φωτό σε κατάσταση που να μου αρέσει σχετικά όταν έβγαλα αυτές τη Τετάρτη, είναι κι αυτό μια μορφή λύτρωσης...
    Το προσέξαμε κι εμείς πως σου άρεσες,Φιλ! :tumble:

Senior Member
    AXAXAXAXAXAXAXAXAXA το μπατζάκι από το σορτσάκι είναι που το έχω σηκώσει και έχει διπλώσει το ύφασμα!!!

Senior Member
    εξαιρετικός! Σιγά το θέμα με την κοιλιά, θα στρώσει, τα νέα σώματα επανέρχονται θεαματικά γρήγορα. Κι αν δε στρώσει κάνεις μια πλαστική και νιώθεις υπέροχα στο λεπτό! Είχα σκεφτεί κι γω κοιλιοπλαστική όταν είχα αδυνατίσει την προηγούμενη φορά, όχι μόνο για τη χαλάρωση αλλά και για τις ραγάδες. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να αδυνατίσω και να τα διατηρήσω. Λένε πως είναι λίγο επίπονη, αηδιαστική αλλά και με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Ετσι οπως μου τη περιεγραψαν δεν θελω να την κανω.

Senior Member
    Πραγματικά συγχαρητήρια Σε θαυμάζω για την προσπαθεια σου και το ΥΠΕΡΟΧΟ αποτέλεσμα! Μην σκας για την χαλάρωση, ενας χειρουργος χρειαζεται και τιποτα άλλο. Και εις ανώτερα

Member
    Καλησπερα σε ολους και πολλα συγχαρητηρια!!!Σημερα απ'ολους εσας πηρα ενα μεγαλο μαθημα για την ζωη και για το τι θα πει πραγματικη αφοσιωση σε ενα στοχο...Ειστε ολοι εκπληκτικοι και σας αξιζουν πολλα μπραβο για αυτο που καταφερατε και για την τεραστια ψυχικη δυναμη που επειδειξατε...Εγω δεν εχω τεραστιο προβλημα με το βαρος μου(ειμαι 1.83 και 64 κιλα) οσο με το δυσαναλογο σωμα μου απο απωλεια κιλων..Ολο λεω οτι θα αρχισω εντατικη γυμναστικη και ολο το αναβαλλω..Και θελω να το κανω για μενα..Για να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου γιατι ειμαι 21 χρονων και μετραω μπουκιες αντι να κανω κατι πιο ισορροπημενο..Σημερα ομως πηρα ενα μεγαλο μαθημα και οχι για τα κιλα..Καταλαβα πως οταν θες κατι πολυ και εχεις ενα στοχο τιποτα δεν μπορει να σε αποσπασει απο αυτο..Μπορει να μην σας ξερω αλλα σας ευχαριστω ολους γιατι κερδισα πολλα σαν ανθρωπος απλα βλεποντας την δικη σας θεληση..Ευχομαι να ειστε ολοι καλα και παντα τοσο δυνατοι!!!Συγχαρητηρια και παλι συγχαρητηρια..Ειστε πραγματικα προτυπα

Senior Member
    Φιλ ένα πράγμα θα σε ρωτήσω...ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ? Tρελό παιδί τίποτα δεν είναι αυτό το δερματάκη !!!!!!!!!!!!:love::love::love::love:

ειμαστε σε καλο δρομο
    στα 93 κιλα!
    και συνεχιζεται η πτωση. αργα-αργα ομως πια...

να΄σαι καλα τασσο!
    καπου θα βρω και καμια φωτο με το "πριν"
    μακαρι ολα τα παιδια να χασουν τα κιλα με τον ενα ή τον αλλο τροπο.
    μετα βλεπεις τη ζωη αλλιως...:eureka:

υγ
    προσπαθω να ανεβασω μια με το πριν αλλά δεν...

να και μια με το "πριν"
    70+ κιλα, εχουν διαφορα!

Senior Member
    Μπράβο Νικόλα, εντυπωσιακή διαφορά και το χαμόγελό σου τα λέει όλα, να συνεχίσεις να είσαι καλά, ευδιάθετος και ισορροπημένος τώρα που το σώμα σου είναι εκεί που επιθυμεί η ψυχή σου. :thumbup:

Senior Member
    Νικόλα όχι μόνο έχασες κιλά, έχασες και χρόνια ηλικιακά.... καμιά 15αριά μπορώ να πω! Άλλος άνθρωπος, νέος άνθρωπος! Μπράβο!

Senior Member
    Νικόλα,αν δεν είχες τις ελιές εκεί κάτω από το αριστερό σου μάτι,δε θα σε πίστευα πως είσαι όντως εσύ!
    Δεν είναι μόνο το σώμα...άλλαξε εντελώς κι η φάτσα σου! Το τσιγάρο το κόψαμε ή να μην αλλοτριωθούμε εντελώς;

Senior Member
    Nικο καλησπερα !!!!!!!!!!!!! Στο εχω ξαναπει αλλα Ευκαιρίας δοθείσης απο τις φωτο θα στο ξαναπω , η αλλαγη σου ειναι το κατι αλλο !!!! Δεν ειναι οτι εχασες απλα κιλα , αλλαξες και φυσιογνωμικα κατεβηκες κλιμακα ηλικιακα!!!! Ξανανιωσες!!!! Ειλικρινα σου αξιζουν συγχαρητηρια!!!! Οσο για την πτωση που λες , πιστευω οτι δεν χρειαζεσαι αλλη , εισαι μια χαρα!!!!!!!! Μπραβο , μπραβο , μπραβο , μπραβο!!!!!!