φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 113
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 113 of 119 FirstFirst ... 1363103111112113114115 ... LastLast
Results 1,681 to 1,695 of 1771
    κοριτσαρες μου θενκς! :thumbup:

ειπα να κρατησω κατι απο τις παλιες συνηθειες και το τσιγαρο παραμενει αναλλοιωτο :bigsmile:
    αν και καποιοι μου λενε οτι φαινομαι γερασμενος στη φατσα σε σχεση με το "πριν", νιωθω πολυ καλα!
    το ωραιο ειναι ποιο? οτι τωρα που εγινα (γεροντο)πιπινι, η γυναικα με χωρισε!
    τελικα ειναι τρελά τα κοριτσια...:bouncy:

Senior Member
    Υπάρχουν ωραιότατες αντιγηραντικές κρέμες προσώπου. Μη κολλώνεις σε μια τέτοια επιλογή, ίσα ίσα που θα ενυδατώσει το πρόσωπο και θα του δώσει την χαμένη λάμψη. Είναι που με την απώλεια κιλών γίνονται οι γραμμές προσώπου πιο έντονες.
    Κι αν σε άφησε η γυναίκα... γιατί σκας; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές! :wink2:

χαχαχα σωστα!!

εχεις να προτεινεις καποια τετοια κρεμα προσωπου?

Senior Member
    Νικάλα η νιβέα έχει προϊόντα περιποίησης για άντρες και μάλιστα έχει και αντιγηραντική κρέμα. Γιατί δεν δοκιμάζεις; Δες εδώ κιόλας: http://www.niveamen.gr/products/dnag...ge-moisturiser

μερσι!
    απο τιμη ξερουμε?

Senior Member
    Ααα δεν γνωρίζω!

Member
    Ελπίζω να θεωρούμαι -αρκετά- ντυμένη γιατί το να postarω με ρούχα το "after" δεν έχει και πολύ ουσία. Αν όχι πείτε μου να βγάλω άλλη με ρούχα :P

Senior Member
    Anticipate, χίλια μπράβο για την απώλεια! Έχεις χάσει πάραααα πολλά κιλά και είσαι από τις περιπτώσεις που η σληβ δούλεψε τέλεια! Σίγουρα κάνεις καλή δουλειά με τη διατροφή σου και χαίρομαι για σένα! Να περνάς καλά στο νησί αν είσαι ακόμη εκεί και καλή συνέχεια!

Member
    Originally posted by Mak
    Anticipate, χίλια μπράβο για την απώλεια! Έχεις χάσει πάραααα πολλά κιλά και είσαι από τις περιπτώσεις που η σληβ δούλεψε τέλεια! Σίγουρα κάνεις καλή δουλειά με τη διατροφή σου και χαίρομαι για σένα! Να περνάς καλά στο νησί αν είσαι ακόμη εκεί και καλή συνέχεια!
    Ακόμα εδώ!! Κοντεύω να γίνω μόνιμη κάτοικος!! χαχαχαχα Οι εξετάσεις μου είναι τέλειες. Η sleeve σε εμένα δε θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα!

Senior Member
    Συγχαρητήρια!!! Συντομα θα ανεβάσω κι εγώ καμία....μόλις αξιωθω, αν και για το πριν υπάρχουν ελάχιστα αποδεικτικά στοιχεία :P

Senior Member
    Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη 1-2 χρόνια πριν το μέγιστο (110kgr) άρα πρέπει να είμαι στα 105kgr.
    Είναι από τις ελάχιστες με μαγιό και τραβηγμένη καθώς τεντώνομαι πάνω στο στρώμα ώστε να φαίνεται κατά το δυνατόν λιγότερο η κοιλιά!
    Όχι ότι στη δεύτερη (85kgr) δεν ρουφιέμαι και δεν σφίγγομαι... :tumble:

σωραίος!

Πολύ μεγάλη διαφορά!
    Μπράβο Baklavas!!! :thumbup:

Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλους
    Τάσο φαίνομαι γυμνασμένος, δεν είμαι! Είμαι τυχερός ως προς την κατασκευή μου και έχω αρκετά καλό σωματότυπο. Κατά τα άλλα έχω όλα τα κόμπλεξ που έχουν ΟΛΟΙ και που -μεταξύ μας- αυτά είναι ο σταυρός που κουβαλάμε και όχι τα παραπάνω κιλά (εξαιρουμένων των θεμάτων υγείας που προκαλεί η παχυσαρκία).
    Η "μετά" φωτογραφία είναι μία από τις καλές μου. Έχω πάρα πολλές που φαίνομαι πολύ χειρότερος αλλά κρατάω πάντα αυτές που μου φαίνομαι εντάξει. Κι εγώ όταν βλέπω αυτή την φωτογραφία λέω "μια χαρά είμαι" αλλά όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Δεν με πειράζει καθόλου όμως. Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξαναπάρω τα κιλά (πράγμα που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα όπως ξέρουμε όλοι μας) όχι τόσο γιατί επιφέρουν και θέματα υγείας αλλά κυρίως γιατί θα είναι μια (ακόμα) προσωπική ήττα για μένα και δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να την αντέξω...

Αυτό που θέλω να πω σε όλους είναι ότι η εγκράτεια και η σωστή διατροφή, πέραν της απώλειας βάρους, μας δίνει δύναμη επειδή καταφέρνουμε να κάνουμε κάτι καλό για εμάς!

Senior Member
    Originally posted by baklavas
    Σας ευχαριστώ όλους
    Τάσο φαίνομαι γυμνασμένος, δεν είμαι! Είμαι τυχερός ως προς την κατασκευή μου και έχω αρκετά καλό σωματότυπο. Κατά τα άλλα έχω όλα τα κόμπλεξ που έχουν ΟΛΟΙ και που -μεταξύ μας- αυτά είναι ο σταυρός που κουβαλάμε και όχι τα παραπάνω κιλά (εξαιρουμένων των θεμάτων υγείας που προκαλεί η παχυσαρκία).
    Η "μετά" φωτογραφία είναι μία από τις καλές μου. Έχω πάρα πολλές που φαίνομαι πολύ χειρότερος αλλά κρατάω πάντα αυτές που μου φαίνομαι εντάξει. Κι εγώ όταν βλέπω αυτή την φωτογραφία λέω "μια χαρά είμαι" αλλά όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Δεν με πειράζει καθόλου όμως. Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξαναπάρω τα κιλά (πράγμα που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα όπως ξέρουμε όλοι μας) όχι τόσο γιατί επιφέρουν και θέματα υγείας αλλά κυρίως γιατί θα είναι μια (ακόμα) προσωπική ήττα για μένα και δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να την αντέξω...

Αυτό που θέλω να πω σε όλους είναι ότι η εγκράτεια και η σωστή διατροφή, πέραν της απώλειας βάρους, μας δίνει δύναμη επειδή καταφέρνουμε να κάνουμε κάτι καλό για εμάς!
    πω πω κάπως ετσι σκέφτομαι και γω τελευταία ... πάνω σε αυτό που λες ότι "θα είναι μια (ακόμα) προσωπική ήττα για μένα και δεν ξέρω αν μπορώ να την αντέξω" . Σκευτομουν χθεσ ότι φτάνουμε σε κάποια φάση σε ένα σημείο όπου χάνοντας κιλά μπορεί να νιώσουμε σχετικά καλά με την εμφάνιση μας , ακόμη και αν δεν εχουμε φτασει τον τελικο στόχο.μηπως κάπου εκει ο στοχοσ γίνεται εμμονή και ξεφευγει πλέον απ την καλη υγεια/εμφανιση; Δεν το λέω μόνο για εσενα αυτο , οντως με απασχολουσε χθες. Μήπως ξεφευγουμε που και που και τη βλρπουμε τη φάση σαν ένα παιχνιδι στο οποίο δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα χάσουμε; και τελικά είναι υγιής αυτή η συμπεριφορά ;