φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 114
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 114 of 119 FirstFirst ... 1464104112113114115116 ... LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 1771
    Senior Member
    και όντως μπακλαβα έχεις ωραία διαφορά ! και στην δεύτερη φωτό άσχετα αν σφιγγεσαι η όχι μια χαρά φαίνεσαι! Στην τελική οποιος πει ότι δεν σφιγγεται/ρουφιεται έστω και λίγο στις φωτογραφίες λέει ψέματα

Senior Member
    Ανυπομονω να βγω, ευχαριστω για την συμπαρασταση. Οσα ειδα εδω με ενεπνευσαν και θα συνεχισω ωσπου να βγω εξω απο αυτην την κυρια, δεν την αναγνωριζω. δεκεμβριος 2015 93 κιλα

Senior Member
    Απίστευτο είναι παιδιά... Μπράβο σε όλους για το σθένος να μην τα παρατήσετε,
    Φαντάζομαι την ικανοποίηση όταν βλέπεις πλέον στις φωτογραφίες τη μεγάλη διαφορά...

Anticipate, δεν θα σε έκανα ποτέ 160 κιλά στην πρώτη φωτογραφία!
    Τι άλλο να πω δε ξέρω, πολλά συγχαρητήρια που το πάλεψες με τη δύσκολη (κατ'εμέ) οδό, το χειρουργείο...
    Είσαι και μικρή κοπέλα!
    Σου εύχομαι τα καλύτερα από 'δω και μπρος!

Baklavas, wow σωματάρα! Χεχε! Μα πες μου, είσαι δεσμευμένος;! :P
    Ούτε εσένα σε βλέπω πολύ παχύ στην πριν φωτογραφία. Τι συμβαίνει;

Αγαπημένη tomorrow,
    Σου εύχομαι από ψυχής να τα καταφέρεις και σύντομα να αντικρίσουμε το αύριο σου, που θα είναι το λιγότερο λαμπερό!

Σας αφιερώνω ένα τραγουδάκι, να θυμάστε πάντα:
    you're amazing just the way you are

Bruno Mars - Just The Way You Are

Senior Member
    blossom ευχαριστω για την πιστη σου σε μενα και ολους που αγωνιζονται εδω με τα ρημαδοκιλα, αλλα <λαμπερο > μαλλον οχι, μην ξεχναμε την ηλικια μου. Δεν θα δω μεγαλη διαφορα στο συνολο γιατι μονο περπατω τρεις φορες την εβδομαδα και καποιες φορες για πολλη ωρα. Σκοπευω να βαλω μια φωτο στα 80 και μια στα 72, καποτε... ποιος ξερει. Με τις 1500 θερμιδες μεχρι στιγμης χανω δυο κιλα τον μηνα, αργα και σταθερα. Αρα σε εννεα μηνες θα εχω γεννητουρια.
    Μπορει και σε 11 - 15, αν με πιασουν αυτα τα ρημαδια τα plateaus που λενε. Οταν θελησεις βαλε κι εσυ φωτο, χωρις κεφαλι. Θα χαρεις πολυ με τις επομενες φωτογραφιες σου και δεν θα θελεις να ξαναφωτογραφηθεις οπως πριν :cul:
    Τα γεννητουρια. Η φωτο ειναι απο εργο της livia d onofrio.

Senior Member
    Tomorrow, 'γεννητούρια' λέγεται η φωτογραφία;; Γιατί δεν το 'πιάνω';

Χαχαχα, να σου πω το σκέφτηκα να ανεβάσω δική μου, αλλά λέω άστο μη βγω χάλια
    και μετά με μαζεύω με το κουταλάκι από το πάτωμα...

Προστατεύω με κάποιο τρόπο την αυτοπεποίθηση μου!

Senior Member
    Originally posted by Blossom
    Tomorrow, 'γεννητούρια' λέγεται η φωτογραφία;; Γιατί δεν το 'πιάνω';
    Εχεις δικηο και η κορη μου το ιδιο παρατηρησε. Μπορει η κατω φιγουρα να μην ειναι χοντρη, ( η ιδια κοπελα ειναι) αλλα ειναι μεγαλυτερη απο την επανω. Σκεφτηκα λοιπον, η λιγνη βγηκε απο την χοντρη, αυτα. Δεν ηταν ευστοχο. Αυτοπεποιθηση, αυτο μας λειπει.

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους.
    Μια μικρη δοκιμη, για τα 9,5 κιλα που εχασα με την βοηθεια σας. Η διαφορα ειναι μικρη αλλα κατι φαινεται. και συνεχιζω, καλη επιτυχια σε ολους.

Senior Member
    Συμφωνώ με την Dulcinea del toboso, Tomorrow εγώ βλέπω ότι η κοιλίτσα έχει μικρύνει και γενικά υπάρχει και στο υπόλοιπο σώμα διάφορα... Κι εγώ όπως ήσουν στα 94,5 ήμουν στα 93 κιλά δηλαδή είχα ομοιόμορφο πάχος δεν ήταν δηλαδή σε συγκεκριμένο σημείο το πάχος ήταν συνολικό...tomorrow είσαι παράδειγμα προς μίμηση και η αυτοπειθαρχεια σου είναι παράδειγμα προς μίμηση!! Μακάρι να είχα την αυτοσυγκρατηση σου στο θέμα της διατροφής!! σε ζηλεύω με την καλή την έννοια με την έννοια ότι σε θαυμάζω που μπορείς και τα αλλάζεις όλα προς το καλύτερο!!

Senior Member
    Dulcinea del Toboso και Good
    σας ευχαριστω πολυ και τις δυο. Ειναι μικρη η διαφορα αλλα ηθελα να το βαλω τις φωτο. Ετσι βλεπω κι εγω τι γινεται. Παχαινω παντου, αλλα εχω μεγαλο στηθος και επειδη δεν ειναι νεανικο (lol) βαραινει πολυ την εμφανιση μου. Στα 72 κιλα φανταζομαι θα εχω μεγαλυτερη διαφορα.
    Κοριτσια ακομη κι αν βαρεθειτε για λιγο (το εχω παθει), να συνεχιζετε χωρις ενοχες, παλι και παλι. Καποια στιγμη θα το καταλαβουμε. Μονο επιμονη και υπομονη εχουμε, τιποτε αλλο.
    Good δεν κανω αυτο που ονομαζεις υπερφαγικο, αλλα επειδη εχω αυπνιες (παλι η ηλικια) την νυχτα δυσκολευομαι, αλλα πινω καφε, νερο με πολλα παγακια και ενα μικρο κομματι κρεας η ψαρι με κραταει πολυ. Γλυκα τα εχω κοψει εδω και καιρο, που δεν μπορουσα να πιω καφε χωρις το μπισκοτακι μου. Ψαχνω τροπους να συνεχιζω να χανω, ευτυχως περπατω πολυ.
    Αυτα, σας ευχαριστω πολυ και τις δυο και την blossom. Καληνυχτα.

Αυτη ειναι μια φωτο απο το 1975, δυστυχως δεν μπορω να γινω ετσι.

Senior Member
    Tomorrow εσύ είσαι στην φωτογραφία από το 1975?Η κοπέλα στη φωτογραφία έχει απίστευτα ωραίο σώμα!! Είσαι πολύ τυχερή που δεν έχεις υπερφαγικα επεισοδια tomorrow!! Και εγώ είχα αϋπνίες,χτες ήταν η δεύτερη μέρα που ήπια το φυτικό υπνωτικό-ηρεμιστικό quiet life και με βοήθησε αρκετά θεωρώ να ξαναβρώ τον ύπνο μου κοιμήθηκα συνολικά χτες 9 ώρες και σήμερα 7.30 ώρες!! Και το σημαντικοτερο είναι ότι δεν ξύπνησα τα μεσάνυχτα ούτε γενικά όλο το βράδυ να φάω το πρωινό και είμαι πολύ χαρούμενη γιαυτό!! Από τις φωτογραφίες σου tomorrow πριν και μετά φαίνεται ότι έχεις αδυνατίσει και υπάρχει διαφορά στο σώμα σου!! Σίγουρα όσο περισσότερο χάνεις τόσο μεγαλύτερη θα φαίνεται διάφορα στο σώμα σου!! Καλή συνέχεια tomorrow στην προσπάθεια σου!!

Senior Member
    Good ευχαριστω πολυ. Ναι εγω ειμαι σε αυτη την φωτο. Κοιταζω το πεδιλο και το παντελονι καμπανα και μου φαινεται πολυ μακρινη. Το κανω κι εγω αυτο αλλα στην καταγραφη. Αν φαω κατι παραπανω, το χρεωνω στην επομενη μερα. Και οι μεγαλοι κλεβουν. (lol). Να προσεχεις και να εισαι καλα. :-)

Senior Member
    Tomorrow σε αυτή την φωτογραφία είσαι πολύ αδύνατη και είσαι και ψηλή,πολύ όμορφη δείχνεις!! Tomorrow αν φας πχ 100 ή 200 θερμιδες παραπάνω αποτι έπρεπε μπορείς να "χρεώσεις" αυτές τις θερμίδες την επόμενη μέρα, αν όμως φας πχ 1000 θερμιδες παραπάνω μια μέρα δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να τις "χρεώσει" την επόμενη μέρα γιατί την επόμενη μέρα πχ τι θα φάει 1 μήλο μόνο όλη την μέρα... Επίσης,για λίγες θερμιδες παραπάνω όταν φας μια μέρα πχ 100 ή 200 θερμιδες μπορείς απλά να περπατήσεις έξω 1 ώρα και να τις καψεις έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τις "χρεώσεις" την επόμενη μέρα, δηλαδή να κάψεις αυτές τις θερμίδες με την άσκηση... Ευχαριστώ πολύ tomorrow!! Κι εσύ να προσέχεις και να είσαι πάντα καλά!!

Senior Member
    Χριστος Ανεστη.
    Να ειμαστε ολοι καλα και να αναστηθουμε με τον καινουριο μας εαυτο. Δεν ειναι μονο οτι εχασα 12 κιλα, ειναι οτι προσθετοντας περπατημα που σιγα σιγα εγινε γρηγορο και τετραωρο καθε δευτερη μερα και κανοντας 50 λεπτα γυμναστικη, τωρα καθε μερα, ειδα πολλη μεγαλη διαφορα στα ρουχα. Απο 20-18 αγγλικο μεγεθος σε μπλουζα και 18-16 σε παντελονι, τωρα φοραω εφαρμοστα το 14 επανω κα το 12 κατω. Προσπαθω να χασω κι αλλο βαρος για να μπαινω ανετα και στα 68 κιλα να μπαινω στο 10. Ευχαριστω ολους παρα πολυ. Καλη επιτυχια.

Senior Member
    Συγχαρητήρια tomorrow για την επιμονή και τη δύναμη σου! Εύχομαι -εκτός από το βάρος- να ελαφραίνει και η διάθεσή σου! Και να υιοθετήσεις και χρώμα στο ντύσιμό σου που θα ταιριάζει με την πολυχρωμία των επιλογών σου γενικότερα!

Senior Member
    Εχω δει τις φωτογραφιες σας. Μεγαλο κινητρο για μενα τουλαχιστον. Μου αρεσει πολυ το μαυρο. Περιμενω ομως να χασω λιγο ακομη γιατι μου αρεσουν τα χρωματα, αλλα προσθετουν, Κοκκινο της ροδιας, μωβ της λεβαντας, ακουα μαριν, μπεζ της αμμου, πρασινο σμαραγδι. Τι μου θυμισες. Εχω χρονια να βαλω χρωμα. Ναι ειμαι λιγο αλλοπροσαλλη σε ολα, αλλα ετσι δεν υπαρχει πληξη. Σοβαρα τωρα, σε ευχαριστω παρα πολυ, παρα πολυ. Με συγκινησες. Καλα να περνας.