φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 119 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast
Results 391 to 405 of 1771
    Senior Member
    :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing:

Senior Member
    Κοριτσάρες είστε κουκλάρες!!!!!!!!!:blush::blush::blush:

Μου δώσατε απίστευτη δύναμη!!!

Senior Member
    mitsokolakia!!!! ΑΠΙΣΤΕΤΗ!!!! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ!!! δεν το πιστευω ,καλα δεν συστηνεσαι εκ νεου πια στους φιλους και οικογενεια? διοτι αν σε ηξερα στο πριν και περνουσες απο διπλα μου σημερα σιγα και μην σε γνωριζα. Και εισαι και 3μηνων εγκυος !!!! ενταξει αντε γειαααααα. Τα μπρατσα ...λεπτομερειες πλακα κανεις? γεννα, φτασε στοχο και αν σε ενοχλουν ακομη βουρρρρ για διορθωσουλα. Αλλα αυτο που ειναι εκτος πραγματικοτητας ειναι η κοιλια σου στην αλλη φωτο , ειναι τελειαααααααααααα!!! με τοσα κιλα πριν και ... καλα παραλληρω σταματαω . Απλα ΘΕΑ!

Senior Member
    πιστευω παντως πως πρεπει να αφησουμε τις φωτο μας για να ανατρεχουμε και να περνουμε κουραγιο ο ενας απο τον αλλο.

Senior Member
    Θα ήθελα να υπήρχε ένα τόπικ μόνο με φωτογραφίες γιατί μέσα στα τόσα σχόλια χάνομαι και δεν σας βρίσκω να σας ξαναδώ!!!!!

Senior Member
    katie μουυυυυ :lol: :lol: :lol: :lol: αχ σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ για ολα! τι να πω εισαι πολυ γλυκια! καμια φορα δε με γνωριζουν (αυτοι που εχουν να με δουν κανα χρονο + )
    νομιζω με καποια κοπελα το συζητουσα μια μερα, τελοσπαντων ναι ναι ειμαι και γκαστρουλα! χιχιχ να δουμε ποσα θα παρω? οεο?

τι βλεπω ομως??? κοντευουμε να αλλαξουμε δεκαδα Κατιε ?????? :thumbup:

Senior Member
    Πωπω mitsokolo κούκλα τι να λέμε τώρα... το τσόου τσόου δικό σου; Τα λατρεύω τα αρκούδια!!!

Senior Member
    ναι μιτσοκολο ζυγιστικα σημερα και προς μεγαλη και ευχαριστη εκπληξη ειδα 82!!!! ΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕ!!!! λεω τωρα να μην ξαναζυγιστω κανα 2βδομαδο και να αλλαξω τικερ οταν παω 7... εκει θα τα σπασουμε!!!

υγ. ειδα και το πισινακι απο πισω τρελλα!!! ειδικα σημερα που εχει και ζεστη μμμμμμ!!!

Senior Member
    σ'ευχαριστω πολυ γλυκιε μου.. :blush: ναι δικο μου ειναι το αρκουδι! χιχιχ που να τον δεις τωρα το μαλλι του ειναι τοσο πολυ στο κεφαλι που μοιαζει με λιονταρακι!
    αλλα πρεπει να τον κουρεψω γιατι ζεστενεται πολυ :thumbdown:

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    ναι μιτσοκολο ζυγιστικα σημερα και προς μεγαλη και ευχαριστη εκπληξη ειδα 82!!!! ΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕ!!!! λεω τωρα να μην ξαναζυγιστω κανα 2βδομαδο και να αλλαξω τικερ οταν παω 7... εκει θα τα σπασουμε!!!

υγ. ειδα και το πισινακι απο πισω τρελλα!!! ειδικα σημερα που εχει και ζεστη μμμμμμ!!!
    καλα δε το συζητω στο 7 θα γινει χαμος! :lol: :lol:
    εκει το πισινακι ειναι βρωμικο γιατι ειναι χειμωνας! τωρα να το δεις καταγαλανο και καθαρο αχχχχ, ανυπομονω να ρωτησω το ντοκτορ μακαρι να με αφησειιιιιιιιιι

Senior Member
    σιγουρα θα σε αφησει ! εμενα παντως μου ειχε δωσει οκ. και εσενα που ειναι και δικο σου και το φροντιζεις εξτρα... καλα μπανακια. αλλα τι λεω εσυ ενα τσουπ κανεις εκει και εισαι στα καταγαλανα νερα του Ιονιου.

Senior Member
    μακαρι γιατι τη βλεπω καθε πρωι και μου τρεχουν τα σαλια :lol::lol:

Senior Member
    Λοιπόν κατόπιν λαϊκής απαίτησης :lol: ανεβάζω κι εγώ... το τραγικό είναι οτι δεν είχα καμία πρόχειρη "πριν" οπότε έβαλα μία από το facebook ενός φίλου. Ζητώ επιείκια, είμαι ακόμα στη μέση!!!:lol:

Πριν λοιπόν

Σημερινές από το πρωί

Συγνώμη για τη ποιότητα αλλά δε φημίζομαι για τις φωτογραφικές μου ικανότητες. Νομίζω πάντως οι σημερινές με κολακεύουν λίγο συγκριτικά με τη πραγματικότητα.... ΑΥΤΑΑΑΑ

Senior Member
    αχ μπραβο σε ολους παιδια σας βλεπω και περνω θαρρος χιλια μπραβο σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    filip!!! τι λες τώρα!!! ποια μέση και τέλος!!! διαφορά,ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑαα μπράβο σου!

Page 27 of 119 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast