φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 119 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast
Results 421 to 435 of 1771
    Senior Member
    :starhit:

Senior Member
    τι λες τωρα!!! τι ναζι ειναι αυτο? μπραβο ρε κοπελα μου! καλα η διαφορα ειναι τρελη!!! φαινεσαι κοπελα ευδιαθετη που χαιρεται την ζωη και χαιρομαι για αυτο!!!!!!! αντε συντομα να φτασεις στο στοχο σου .. αν και τα 56 τα θεωρω υπερβολη βλεποντας την φωτο σου στα 77!!

αχ σας ζηλευωωωωωωωωωωωωω (με την καλη εννοια) εμενα η κοιλια μου ειναι 'πατσας' πφφφφ

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    τι λες τωρα!!! τι ναζι ειναι αυτο? μπραβο ρε κοπελα μου! καλα η διαφορα ειναι τρελη!!! φαινεσαι κοπελα ευδιαθετη που χαιρεται την ζωη και χαιρομαι για αυτο!!!!!!! αντε συντομα να φτασεις στο στοχο σου .. αν και τα 56 τα θεωρω υπερβολη βλεποντας την φωτο σου στα 77!!

αχ σας ζηλευωωωωωωωωωωωωω (με την καλη εννοια) εμενα η κοιλια μου ειναι 'πατσας' πφφφφ
    Ζωίτσα ευχαριστώωωω!!!
    Κι εμένα πατσάς είναι!!!!!!!!!:tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    εγω μια χαρα σφιχτη κοιλιτσα βλεπω στη φωτο!

Senior Member
    Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσους είδα στις φωτό.
    Είναι θαυμάσιο να βλέπεις τη μεταμόρφωση ατόμων! Παρατήρησα ότι και στις φωτογραφίες "πριν" είστε χαμογελαστοί. Στο "μετά" απογειώνεστε! Συνεχίστε την προσπάθεια! Με το καλό σε όλους όσους ονειρεύονται την προσωπική τους μεταμόρφωση!

Senior Member
    koukoutsakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii τι καραμελιτσα εισαι συ παιδι μου?? πωπω μια γλυκα! και μπραβο για την προσπαθεια σου! η διαφορα φαινετε πολυ , και μαλιστα με το μαγιο?? και πολυ γουσταρω μπραβο!!!!!

Senior Member
    Καλα μιτσοκόλο μου σε είχα ξαναδεί, αλλά όταν οι φώτο είναι δίπλα δίπλα απλά μένεις με το στόμα ανοικτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλά τέλεια!!!!

Φίλιππε!!!!! Καλέ μήπως έκριψες το πρόσωπο για να μην σε ερωτευτούμε? χεχεχεχε Τί αλλαγή είναι αυτή!!!! Μπράβο!!!! Ηλικρινά καμία σχέση με το πριν!!!!!

Κουκουτσάκι μου? κουκλίτσα μου? Καλά το ήξερα πως θα ήσουνα όμορφη, αλλά δεν περίμενα να μείνω με το στόμα ανοικτό!!!!!!!!!!! Μπράβο κούκλα μου!!!!!!!

Senior Member
    Πωπω κουκουτσίνα μας τι γλύκα και τσαχπινιά είναι αυτή; ʼλλη μια κουκλάρα!!! Θα μας κομπλάρετε εντελώς τους αρσενικούς του φόρουμ τώρα που ξέρουμε σε τι γυναικάρες μιλάμε!!! Όλες μια προς μία Θεές!!!

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας αν και νομίζω υπερβάλλετε γενικά και ακόμα περισσότερο η smart μας!!! Smart ο κυριότερος λόγος που ανέβασα ήταν μήπως και πειστείς να με βάλεις στην επίλεκτη ομάδα των ατόμων που αγαπάς να μισείς αλλά ΟΚ, καταλαβαίνω οτι έχω δρόμο ακόμη!!!:P

Από την αρχή που μπήκα στο φόρουμ βρήκα εδώ μέσα άτομα που αποτέλεσαν παράδειγμα για μένα και μου έδωσαν πραγματικά δύναμη με τη μεταμόρφωση τους. Οι πριν-μετά φωτογραφίες και η επιτυχία δεν ήταν πια ένα διαφημιστικό τρικ αλλά πραγματικά άτομα με τα οποία αλληλεπιδρούσα και πραγματικά μου δώσανε μεγάλη βοήθεια. Αυτό που βλέπω είναι οτι αν και κάποιες από αυτές έφυγαν πια ή έχουν αραιώσει τα παραδείγματα πολλαπλασιάζονται και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!!! Ελπίζω να "εμπνευστούν" και να πάρουν δύναμη κι άλλοι από μας και η αλυσίδα να συνεχιστεί!!!

Senior Member
    αχαχαχαχα!!!
    φιλιππάρα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως σε μισω απλαεχω σταματησω να τα λεω αυτα ,γιατι μερικοι τα πιστευουν

δεν υπαρβαλλω

Senior Member
    κουκουτσι μπραβο φοβερη διαφορα !!! πολυ τσαχπινια καλε κοπελια, θα σε βαφτισω το ζουζουνι του φορουμ!!!

Senior Member
    α ναι, αυτο πως μου ξεφυγε?
    καλα κουκουτσι, τι τσαχπινια, τι ναζι τι γλυκα?
    ειναι η τσαχπινογαργαλιαρα του φορουμ :roll::bouncy::bouncing:

Senior Member
    κουκουτσακι απιστευτη διαφορα..χιλια μπραβο σου...

Senior Member
    ενα μεγαλο μπραβοοοοοοο!!!!! σε ολες σας κ σε ολους κ απο εμενα.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια!!!! Είστε όλοι μια γλύκα, με κάνετε να νιώθω πολύ όμορφα!!! Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι.Αξίζετε τα καλύτερα:wink1:

Senior Member
    Έχω εντυπωσιαστεί με ΟΛΟΥΣ σας! Απίστευτος αγώνας και απίστευτα αποτελέσματα. Νιώθω πολύ ποταπή που δεν μπορώ να πειθαρχήσω και να χάζω τα 10 κιλά μου ντροπη μου ;(

Page 29 of 119 FirstFirst ... 1927282930313979 ... LastLast