φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 119 FirstFirst ... 3038394041425090 ... LastLast
Results 586 to 600 of 1771
    Senior Member
    migg σ ευχαριστω πολυ να σαι καλα κι ευχομαι να πετυχεις κι εσυ τον στοχο σου.
    ενταξει ακομη θελω να χασω 3-4 κιλακια....να φυγει τελειως η κοιλια... να αδυνατισουν τα μπουτια μου...αλλα ναι το μεγαλο΄΄κακο΄΄ εφυγε !!! 17 κιλα lost ανεπιστρεπτι!
    θα σου ημουν υποχρεη αν με βοηθησεις πως να βαλω τικερακι γιατι παρ ολο που μου ειπε κ μια αλλη κοπελα δεν τα καταφερα.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    το πριν και το σήμερα πλέον κοντα στον στοχο , του κλείνω το μάτι.

:starhit:
    :thumbup::starhit::thumbup::starhit::thumbup::thum bup::thumbup: ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Senior Member
    μαμωτο έχω βρει μόνο 1 ολοσωμη και μαλιστα απο το 2009 που ήμουν και μόλις 110. Θα βρω και καμια φετινή προσφατη και θα την βάλω

Senior Member
    Originally posted by ASTARTE
    migg σ ευχαριστω πολυ να σαι καλα κι ευχομαι να πετυχεις κι εσυ τον στοχο σου.
    ενταξει ακομη θελω να χασω 3-4 κιλακια....να φυγει τελειως η κοιλια... να αδυνατισουν τα μπουτια μου...αλλα ναι το μεγαλο΄΄κακο΄΄ εφυγε !!! 17 κιλα lost ανεπιστρεπτι!
    θα σου ημουν υποχρεη αν με βοηθησεις πως να βαλω τικερακι γιατι παρ ολο που μου ειπε κ μια αλλη κοπελα δεν τα καταφερα.
    πατα πανω στο τικερακι μου...βαζεις τις αλλαγες που θες και μετα πατας πανω στο pseudobbcode ...σου βγαζει ενα λινκ με url...και μετα πας στην υπογραφη σου εδω το κανεις επικολληση και πατας αποθηκευση...

Senior Member
    σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια!!! σημερα που εβγαλα αυτη τη φωτογραφία μπορώ να πω πως νιώθω πια πολύ χαρούμενη γιατί έχει αρχίσει να μου αρέσει αυτό που βλέπω , με τα συν αλλα και τα πλήν. είναι πολύ σημαντικό να χαμογελάς στον εαυτό σου στον καθρέφτη, κάνει καλό στην ψυχή. Σας το εύχομαι ολόψυχα να το νιώσετε και εσείς αυτό το συναίσθημα αν δεν το νιώθετε ήδη. και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τα κιλά που χάνεις αλλά με την " δουλειά" που κάνεις μέσα σου.

Katie........ απίστευτη είσαι μια κούκλα, πραγματικά εσύ ήσουν κούκλα και πριν χάσεις τα κιλα, μπράβο μπράβο σου, αλήθεια πόσα κιλά ξεκίνησες και πόσα είσαι τώρα? astarte πολύ ωραία μέση!!! κουκλα μπράβο σου!!!!

Senior Member
    Originally posted by XristinaNikolas
    Katie........ απίστευτη είσαι μια κούκλα, πραγματικά εσύ ήσουν κούκλα και πριν χάσεις τα κιλα, μπράβο μπράβο σου, αλήθεια πόσα κιλά ξεκίνησες και πόσα είσαι τώρα? astarte πολύ ωραία μέση!!! κουκλα μπράβο σου!!!!
    σε ευχαριστω Χριστινα. Ημουν 120 ( επεμβαση 10/12/2010) και είμαι 76. δες και απο το τικερ μου

Senior Member
    Originally posted by XristinaNikolas

σ ευχαριστω πολυ ... ευχομαι κ συ να πετυχεις τον στοχο σου!

Senior Member

Senior Member
    migg σ ευχαριστω!

Senior Member
    βασικα θελω καθε φορα που γραφω να το δειχνει αυτοματα το τικερακι. κλικαρα το use signature αλλα ...

Senior Member
    δεν κανω κατι σωστα? δε πιστευω καθε φορα που γραφω να πρεπει να κανω επικολληση το τικερ? πφφφφ

Senior Member
    το τικερακι σου εχει μπει...μια χαρα λοιπον

Senior Member
    καλημερα ασταρτη

ψηλα στη σελιδα ,θα πας εκει που λεει ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

μετα θα πας στο EDIT PROFILE

και εκει που λεει
    Signature:
    HTML is Off
    BB Code is On

στο αντιστοιχο κουτακι θα μεταφερεις τον κωδικο του στικερ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ.

καλη επιτυχια!

Senior Member
    το εκανα. για να τσεκαρω..

Page 40 of 119 FirstFirst ... 3038394041425090 ... LastLast