φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 119 FirstFirst ... 3139404142435191 ... LastLast
Results 601 to 615 of 1771
    Senior Member
    Originally posted by angelaorangel
    καλημερα ασταρτη

ψηλα στη σελιδα ,θα πας εκει που λεει ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

μετα θα πας στο EDIT PROFILE

και εκει που λεει
    Signature:
    HTML is Off
    BB Code is On

στο αντιστοιχο κουτακι θα μεταφερεις τον κωδικο του στικερ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ.

καλη επιτυχια!

τελεια... το πετυχα.. να σαι καλα σ ευχαριστω !

Senior Member
    καλημερα ασταρτη

ψηλα στη σελιδα ,θα πας εκει που λεει ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

μετα θα πας στο EDIT PROFILE

και εκει που λεει
    Signature:
    HTML is Off
    BB Code is On

στο αντιστοιχο κουτακι θα μεταφερεις τον κωδικο του στικερ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ.

καλη επιτυχια!

καλησπερα κιολας.. ειδα οτι θες να κανεις τη dukan. σκεφτομουν κι εγω παλιοτερα να την κανω αλλα αλαξα γνωμη οταν καπου διαβασα οτι οι διαιτες σε μεγαλη ποσοτητα πρωτεινων σαν τη ντουκαν προκαλουν προβληματα στα νεφρα αν θυμαμαι καλα. επισης θα στουμπωσεις απο τη τοση πρωτεινη .. τα μηδενικα φρουτα κ σαλατες.. αν θυμαμαι καλα. εγω θα σου προτεινα να πας σε διατροφολογο κ να ακολουθησεις διατροφη που θα τρως ολες τις τροφες.. οπως πρεπει.. αλλες συχψνοτερα αλλες σπανιοτερα... οπως κανω εγω. κ τη υγεια σου θα ωφελησεις.. κ θα μαθεις να τρεφεσαι σωστα κ υγιεινα. κ θα χασεις κιλα με τους σωστους συνδυασμους τροφων.
    οσον αφορα το λαδι που ειδα οτι γραφεις... τα βραστα κ στον ατμο φαγητα μπορουν να νοστιμεψουν με μπαχαρικα.. αλατακι πιπερακι ριγανη κ εγω προσωπικα λατρευω κ βαζω τη νοστιμια της ματζι.
    το λαδακι το προσθετω ωμο ενα κουτ γλυκου μονο σε σαλατες η βραστα οσπρια. στα υπολοιπα που τρωω βραστα-ατμο πχ κοτοπουλο η ψαρι η μοσχαρι η μπριζολα δε βαζω λαδι καθολου. βεβαια ειναι κ γουστα αυτα αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι το ωμο λαδι 1 κουτ γλυκου σε ωφελει χωρις να σε παχαινει.. το ιδιο λαδι αν τηγανιστει τσιγαριστει κ ειναι σε μεγαλη ποσοτητα σε βλαπτει κ σε παχαινει.

Senior Member
    ακομα το ψαχνω με τη ducanuzzled:

προς το παρον εκοψα πατατες,μακαρονια και τα συναφη ,τηγανιτα και πολλα λαδια.

θα δειξει η πορεια

Senior Member
    μονη σου δε μπορεις να κανεις πολλα απλα κοβοντας οπως λες μακαρονια πατατες κτλ (σε μικρη ποσοτητα κ.. σωστα μαγειρεμενες οι πατατες βραστη ψητη στο ατμο κ οχι καθημερινα ειναι απαραιτητες) τα μακαρονια αν ειναι ολικης... μικρη μεριδα.... νεροβραστα σε συνδυασμο με μια σπιτικη σαλτσα ντοματας σωστα φτιαγμενη.. κι οχι καθημερινα κι οχι με ψωμι... τα χρειαζεται ο οργανισμος κ δε παχαινουν. αυτο που πρεπει να κατανοησεις ειναι οτι ο οργανισμος ειναι πολυπλοκος κ χρειαζεται για να αδυνατισει τροπο κι οχι κοπο. αν παρεις μια καλη διατροφη απο διατροφολογο.. κ εφικτη για εναν απλο ανθρωπο... κι οχι κατι γελοιες διατροφες που πλασσαρουν τα μμε κ το νετ με κατι σολομους.. ψαρονεφρια. παπαγια κ κατι αλλα που μονο βασιλιας μπορει να τα φαει..... αν εφαρμοσεις σωστο μαγειρεμα κ μικρες μεριδες... σωστο συνδυασμο τροφων.. κ θα χασεις κιλα.. κ δε θα τα ξαναπαρεις αν μετα κανεις συντηρηση .. θα εχεις μαθει να τρως υγιεινα.... θα ωφελησεις τη υγεια κ εμφανιση σου (δερμα μαλλια θα ομορφυνουν δυναμωσουν) κ γενικα μονο ωφελη θα εχεις,

Senior Member
    με τη διατροφη που κανω εγω εχανα 7 κιλα το μηνα.... με πολυ λιγη σωματικη ασκηση(περπατημα) δε πεινουσα....το δερμα μου ομορφυνε.. δε ειχα τριχοπτωσεις σπασιμο νυχιων απο αβιταμινωσεις μονοφαγικων κ χημικων βλαβερων διαιτων...κ ναι.. μια φορα στο τοσο... ετρωγα κ τα σουβλακια μου....κ πιτσα εφαγα ολοκληηρη... μετα συνεχισα τη διατροφη μου.. ανεβηκα κ μερικες φορες μεχρι πανω στο λυκαβητο.. ανηφορες σκαλια πολυ καλη σωματικη ασκηση.. κ οχι μονο δε παχυνα αλλα εχανα κ αλλα. αν τρωμε μια στο τοσο κατι.. ακομη κ μια ολοκληρη πιτσα κ μετα συνεχιζουμε τη διατροφη μας.. δε παχαινουμε κ το φχαριστιομαστε κ καλυτερα γιατι μας εχει λειψει. επινα κοκα κολα στανταρ 2 κουτακια τη μερα.........απο συνηθεια πιο πολυ θα ελεγα τωρα.. τη ειχα συνδυασει με το φαι...
    μολις τη εκοψα.....για μεγαλο διαστημα κ ξαναηπια... τοτε διαπισωσα το ποσο πολυ ζαχαρη εχει μεσα .. μου γλυκιζε πολυ μιας κ για μεγαλο διαστημα δε καταναλωνα καθολου ζαχαρη..... μολις δαγκωνα μια μπουκια σοκοφρετα μου γλυκιζε πολυ κ με χαλουσε. δε γουσταρα να τη φαω ολη.
    ο οργανισμος συνηθιζει μετα στη καλη διατροφη. ειμαι μισο μηνα χωρις γλυκο χωρις σουβλακι χωρις τετοια.. κ σκεφτομουν να φαω ? δε θα υπαρξει θεμα.. το δικαιουμαι μετα απο τοσο καιρο. κι ομως δε γουσταρω.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    κορίτσια...με τόση συζήτηση περί διατροφής "χάθηκε" το θέμα των φωτογραφιών μπορείτε να συζητήσετε περί ducan http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3312 ή γενικά περι διατροφής στο http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ad.php?tid=721

Senior Member

Senior Member
    astarte μερικες ερωτησεις σε παρακαλω

δηλαδη η διαιτα που κανεις ειναι θερμιδικη που λεμε?

ποσες φορες τρως αμυλουχες τροφες την εβδομαδα?

ποσο καιρο κανεις διατροφη?

:bouncy:

Senior Member

Senior Member
    astarte μερικες ερωτησεις σε παρακαλω

δηλαδη η διαιτα που κανεις ειναι θερμιδικη που λεμε?

ποσες φορες τρως αμυλουχες τροφες την εβδομαδα?

ποσο καιρο κανεις διατροφη?

:bouncy:
    --->>> http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=4735

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    το πριν και το σήμερα πλέον κοντα στον στοχο , του κλείνω το μάτι.

Φτου φτου καλέ..πωπω χίλια μπράβο έχω πάθει σοκ!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup:

Senior Member

μπραβο!:thumbup:

ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑΚΙΑ , ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΛΑ!

Senior Member

katie μου δεν έχω λόγια!!το πριν με το μετά δεν έχει καμία σχέση.κούκλα ήσουν και πριν αλλά τώρα λάμπεις!!!φτου φτου μη σε ματιάσω!!!καλά για τα μπράτσα δεν το συζητώ,λες και δεν είχες ποτέ εκεί παραπανίσια κιλά!!

Senior Member
    φωτο που τραβηξα πριν 10 λεπτα
    αντε να φυγει τελειως η κοιλια ....

Senior Member

.

Page 41 of 119 FirstFirst ... 3139404142435191 ... LastLast