φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 119 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast
Results 646 to 660 of 1771
    Senior Member
    σ αρεσαν τα σχολια μου εε ? χαχαχαχα κ που να εγραφα αυτα που σκεφτομουνα δηλ χαχαχα
    σ ευχαριστω καλη μου... ενταξει εχω φτιαξει πολυ...... φαντασου με 17 κιλα παχυτερη.. ημουν αστα... αλλα εχω ακομη λιγη δουλιτσα... να φυγει η κοιλια... τη θελω πλακα.. να αδυνατισουν λιγο τα μπουτια κ να μη εχω χαλαρωση κοντα στα γονατα κ να φυγει τελειως η κυτταριτιδα.. θελω να φοραω φουστες.. σορτς.. ελευθερα...

πολινακι σ ευχαριστω.... μπραβο σου που καταφερες κ εχασες τοσα κιλα... διαβασα κ τα οσα γραφεις με το σληβ το δακτυλιο.. εχεις ταλαιπωρηθει απιστευτα... ομως δε το εβαλες κατω... προσπαθεις το καλυτερο για σενα κ πολυ καλα κανεις... μια φορα ζουμε κ πρεπει να παλευουμε για το καλυτερο.. επισης το οτι ανεκαθεν ησουν παχια σου χει στερησει πραγματα.... καιρος να προσπαθησεις τωρα να γινεις αδυνατη κ να παρεις το αιμα σου πισω. να κανεις οτι δε εκανες ολα αυτα τα χρονια που δεν μπορουσες.
    κ μονο που τολμησες να πας σε χειρουργεια .. δειχνει οτι εισαι αποφασισμενη.... κ διεκδικεις... δεν μασας.....και η ζωη σου σιγα σιγα αλλαζει προς το καλυτερο...

Senior Member
    angelaorangel σε ευχαριστώ πολύ.

ASTARTE μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Ανέκαθεν ήμουνα παχιά, αλλά τώρα είμαι πιο αδύνατη από ποτέ!!!!!! (όπως θα διάβασες φαντάζομαι, 99 ήμουνα τελευταία φορά στα 13 μου, μωρό κοριτσάκι δηλαδή ακόμα). Με βλέπω στον καθρέφτη και στις φώτο και νιώθω πως δεν είμαι εγώ, πως είναι όνειρο που θα ξυπνίσω και δεν θα υπάρχει πια!!!

Οσο για το ότι τολμώ (σχετικά με τα χειρουργεία κτλ) πιστεύω πως τίποτα δεν μας χαρίζετε, αν δεν διεκδικήσουμε δεν παίρνουμε τίποτα. Εχω ακόμα πολλά χειρουργεία να κάνω, αλλά δεν κολλάω, ότι μου αναλογεί σαυτή την ζωή, θα το κερδίσω.

Στις διακοπές που ήμασταν, γνώρισα μια κοπέλα, πραγματικα θεϊκό σώμα και πρόσωπο, από αυτές που θες να τις βάλεις στην βιτρίνα και να τις βλέπεις όλη μέρα. Να τις βλέπεις μόνο όμως, γιατί με το που τις μιλούσες, νόμιζες ότι μιλούσες με τον γιο μου που είναι 2μιση ετών, και όχι με μια κοπελλάρα 25 ετών! Σε εκείνη την φάση λοιπόν σκεφτόμουνα πως, καλύτερα παχιά και με μυαλό, παρά κορμάρα και χαζή.

Senior Member
    εννοειται.... αυτες οι αντρες τις χρησιμοποιουν μονο ως σκευη ηδονης...
    αν δε εχεις μυαλο κ ανοιγεις το στομα σου κ πετας κοτσανες ποιος θα σε παρει στα σοβαρα?
    εγω πιστευω οτι ολα συμβαινουν στη ζωη μας για καποιο λογο. εγω οπως εχω ξαναπει.. παντα ημουν αδυνατη..... με οτι αυτο συνεπαγεται.. προκλητικα ντυσιματα.. φλερτ....
    μετα το ριξα στη καθιστικη ζωη κ στα ντελιβερι.... κ παχαινα παχαινα παχαινα αδιαφορωντας ωσπου εφτασα το ανωτερο μου γυρω στα 91-92 κιλα. κ εμενα μετα σταθερη γυρω στα 85 για χρονια. δεν μ ενοιαζε.
    κ περασα στο αντιθετο ακρο. περνουσα απαρατηρητη στο δρομο...δε μπορουσα να φορεσω οτι θελω.. δε μ αρεσε η εικονα που ειχα στο καθρεφτη....δε περιποιομουν το εαυτο μου του στυλ να μαι κοκετα να βαφω νυχια κτλ ενω οταν ημουν αδυνατη τα εκανα.
    μετα αποφασισα κ πηρα τη ζωη στα χερια μου κ αδυνατισα......
    να σου πω ομως που θελω να καταληξω... οτι τιποτα δε γινεται ετσι απλα αλλα εχει λογο που γινεται. πιστευω οτι αν δε παχαινα...... δε θα ημουν σε θεση να νιωσω πως νιωθει μια παχια κοπελα.. να δω τη διαφορετικη συμπεριφορα των αλλων.. που οταν σε βλεπουν αδυνατη σε θελουν αλλιως αδιαφορουν.
    δε θα ημουν σε θεση να εκτιμησω το ποσο ωραιο ειναι να σαι αδυνατη.. κορμαρα.. να σαι ελαφρια... να περπατας ανεβαινεις σκαλια χωρις να λαχανιαζεις κ να κουραζεσαι γρηγορα... να φορας οτι θες..... να προκαλεις.......
    οποτε δεν μετανιωνω για οτι εγινε.. που παχυνα κι ας ''εχασα΄΄ καμια δεκαετια οντας παχια. θα παρω τωρα το αιμ μου πισω θα βαζω τα πιο σεξυ ρουχα .. θα γινω παλι κοκετα κ θα χαιρομαι που ξαναβρηκα τον παλιο μου εαυτο μετα απο αυτο το ταξιδι.. κ οι ραγαδιτσες που εχω στα πλαινα της μεσης μου θα μου θυμιζουν τη γεννηση του νεου εαυτου μου που δε θα του ξαναεπιτρεψω να ΄΄ πεθανει΄΄ να παραδοθει.. να εγκαταλειφθει απο μενα. κ ας μη ξεχναμε οτι ωφελειται και η υγεια με το χασιμο των κιλων.....
    πολυ ση,μαντικο....
    οποτε πωλινακι.. αξιζει τον κοπο .. ειδικα εσυ... που δε ξερεις πως ειναι να σαι αδυνατη..να συνεχισεις.....να παρεις το αιμα σου πισω για ολα αυτα τα χρονια........... κ θα το απολαυσεις οσο δε φανταζεσαι.......................εισ� �ι νεα... εχεις ζωη μπροστα σου. αστα ολα πισω κ κοιτα μπροστα.

Senior Member
    κ μην με παρεξηγησεις γι αυτο που θα σου πω.. αλλα διαβαζοντας καποια πραγματα που εγραψες στο παρελθον.. οτι δεν εχεις κ τοσο καλη σχεση με τον αντρα σου.. αυτο πρεπει να το κοιταξεις, γιατι στο λεω? γιατι κι εγω παχυνα σε δυο σχεσεις που δεν περνουσα καλα... οταν δε εχουμε ανθρωπο διπλα μας που να μας κανει χαρουμενους αλλα μας γ@μαει τη ψυχολογια κ την ζωη... με τι ψυχολογια να κανουμε πραγματα που μας ΄΄σκοτωνει΄΄?
    αν θες τη φιλικη μου αποψη..... χασε κιλα.. περιποιησου εσενα.. μεταμορφοσου κυριολεκτικα... κ απελευθερωσου απο σχεσεις που σκοτωνουν.

Senior Member
    Κουκλίτσα μου, δεν είχα διαβάσει την ιστορία σου, δεν ξέρω κιόλας αν την έχεις γράψει κάπου, επειδή έγινες μέλος όταν εγώ ήμουνα διακοπές.

Χαίρομαι πολύ που μέσα από αυτό το σκαμπανεύασμα κιλών που είχες, είδες την ζωή διαφορετικά, εκτίμησες κάπια πράγματα που πριν ίσως τα θεωρούσες δεδομένα, και πάνω από όλα που μέσα από όλο αυτό έκανες την επιλογή σου, είπες θα αδυνατίσεις ξανά, και τα καταφέρνεις μια χαρά, γνωρίζοντας και τις 2 πλευρές πια του νομίσματος.

Για μένα όλο αυτό είναι κάτι νέο, που μπορώ να πω πως ναι μεν με ενθουσιάζει, αλλά με φοβίζει κιόλας. Με φοβίζει γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Κακά τα ψέματα, μπορεί να ήμουνα πάντα δυναμική και κέρδιζα αυτό που ήθελα, αλλά είχα και την "πανοπλία" μου, η οποία πια έχει αρχίσει να φεύγει για τα καλά. Χάνοντας αυτή την κάλυψη, έχω δει πολλά πράγματα να αλλάζουν γύρω μου, κάπια προς το καλό, κάπια όμως προς το κακό. Προσπαθώ πολύ να προσαρμοστώ στο νέο μου σώμα, το οποίο ντυμένο μου αρέσει πολύ, γυμνό όμως καθόλου........

Τώρα σχετικά με τον άντρα μου, έχει πια καταλάβει πως πάνω από όλα είμαι εγώ και ο γιος μου, και μετά οτιδήποτε άλλο. Εχει καταλάβει πως πια ότι ονειρευόμουνα για μια ζωή, αρχίζω να το κάνω πραγματικότητα και προχωράω μπροστά (όπως το θέμα με τις τούρτες που φτιάχνω, τις διάφορες κατασκευές, τα κιλά, το ντύσιμο και άλλα πολλά). Ξέρει πως είτε προσπαθεί να περπατίσει δίπλα μου, έστω και αν χρειαστεί να τρέξει κάπιες φορές, και να με στιρίζει σε ότι κάνω, είτε οι πόρτες είναι ανοικτές και φεύγει. Δεν υπάρχει πια μέση λύση. ΚΑι μπορώ να πω πως από τότε που του τα ξεκαθάρισα όλα αυτά, είναι πολύ διαφορετικός. Είναι δίπλα μου, με στηρίζει όσο μπορεί σε ότι κάνω, με βοηθάει σε πολλά πράγματα, και αναγνωρίζει τα αποτελέσματα των προσπαθειών μου και το δείχνει κιόλας.

Senior Member
    δεν υπαρχει λογος να φοβασαι. απλα να ξερεις οτι καποιες κ καποιοι χαιρονταν που ησουν παχια....κ δε αποτελουσες ΄΄απειλη΄΄ να τους φας τον γκομενο.. τον αντρα.... ο αντρας σου δαφως θα σ ειχε δεδομενη κ σιγουρη.... ενω τωρα .. αδυνατιζοντας θα χεις κ τα φλερτ σου..... κ θα σαι αρεστη.... κ αυτο σε καποιους δε θα αρεσει αλλα σκοτιστηκες.
    καποιες θα σε ζηλεψουν που βελτιωνεις τη εικονα κ τη ζωη σου... κ παλι σκοτιστηκες. ετσι θα δεις ποιοι πραγματικα σ αγαπουν.. οι υπολοιποι περα.
    οι τουρτες σου ειναι πολυ ωραιες.... κ μπηκα στο τριπακι συντομα να φτιαξω κι εγω. θα φτιαξω μια τον σεπτεμβρη στα γενεθλια μου πρωτα ο θεος.

λογικο ειναι να μην σ αρεσει το σωμα σου γυμνο στον καθρεφτη γιατι βλεπεις ολες τις ατελειες. ουτε εμενα μ αρεσει οταν κοιταω τη κοιλια μου.... τα μπουτια μου που θελουν λιγο αδυνατισμα κ εχουν μια ψιλοχαλαρωση.. κ τη κυτταριτιδα.. αλλα στο χερι μας ειναι οσο μπορουμε να τα διορθωσουμε. και η αρχη οχι μονο εχει γινει αλλα ειμαστε κ στη μεση του στοχου...... εσυ..... κι εγω προς το τελος.

Senior Member
    Το φλερτ, όσο και να σου φαίνετε παράξενο, πάντα υπήρχε στην ζωή μου!!!! Ισως τώρα να γίνετε πιο συχνά, αλλά γενικός πάντα με φλέρταραν.

Το σώμα μου δεν μου αρέσει γυμνό γιατί έχει χαλαρώσει πολύ.... Και χρειάζετε όλο πλαστική..... Θα έρθει όμως και αυτή η ώρα!!! Οσο για τον στόχο μου, το 85 είναι μόνο η αρχή, σιγά σιγά θα κατεβαίνει και ο στόχος, όσο κατεβαίνουν τα κιλά μου!

Senior Member
    κανε οτι ειναι δυνατον ωστε να καλυτερεψεις τη εικονα σου.. απλα προσεξε πολυ ... μετα οταν φτασεις στα κιλα που θες.. κ κανεις κ τις πλαστικες... να μην ξανα παχυνεις. πρεπει μετα να συντηρεισαι. πρεπει τα κιλα που φευγουν να τα πετας απο πανω σου οριστικα.

Senior Member
    Δεν θα ξαναπαχύνω καλή μου. Αλλωστε και τότε που είχα τον δακτύλιο και είχα παίσει από τα 140 στα 112, τα διατηρούσα για πολλά χρόνια, χωρίς να ξαναανεβω παρά τα προβλήματα που είχα. Μετά την εγκυμοσύνη μου και τις επιπλοκές της είχα ανέβει ξανά πάνω.

Πιο μετά θα ανεβάσω μια φώτο μου με μαγιώ, για να δείτε τί εννοώ όταν λέω ότι χρειάζομαι ολικό body lift.

Senior Member
    ανεβασε να σε δουμε να σου πουμε τη αποψη μας. ισως να μη εχεις τοσο μεγαλο προβλημα οσο το βλεπεις εσυ.

Senior Member

βρηκα κ μια αλλη παλλια. εδω θα μαι γυρω στα 85 υποθετω

Senior Member
    Εδώ είμαι με το μαγιώ στα 98.5 κιλά. Οπως βλέπεις τα πόδια είναι χάλια, και στην πλαϊνή φαίνετε που πετάει και ένα κομμάτι λίπους στο σημείο που είναι το στομάχι, και φαίνετε και λίγο η κοιλιά.

Πάντος άρχησαν να φαίνονται τα κόκαλα στον λαιμό και μου αρέσει πολύ αυτό!!!

Senior Member
    εγω πιστευω οτι αν χασεις ακομα καμποσα κιλα... θα μαζεψεις κι αλλο κ θα ελαφρυνεις. μετα θα εισαι σε θεση να κανεις μερικες ασκησυλες.. να περπατας καθημερινα εστω μιση ωρα.... χρησιμοποιησε κ καθε μερα μετα το μπανιο καποια συσφιχτικη κρεμα... κ μετα αν δεις οτι εισαι στα κιλα που θες κ δε σ αρεσει κατι το διορθωνεις με πλαστικη. ειναι νωρις ακομα.... οποτε μη κολλας στις οποιες ατελειες εχεις.. εισαι ακομη μια καμπια που μεταλασσεται σε πεταλουδα κ δε εφτασες στη τελικη μορφη σου:blush:

Senior Member
    παντως αντιλαμβανεσαι οτι εχεις μαζεψει πολυ..... δεν ησουν ετσι..... η περιφερεια σου... η κοιλια σου εχουν μαζεψει αισθητα

Senior Member
    Ναι το ξέρω ότι έχω μαζέψει πολύ, και ότι ακόμα θα μαζέψω κιάλλο. Απλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι όπως είναι αυτά τα βουνά που βλέπεις στην περιφέρεια, υπάρχουν ακόμα 2 πιο πάνω σε κάθε πλευρά, τα οποία στην φώτο κρατάει μέσα το μαγιώ. Αυτό δεν μου αρέσει. Φυσικά εννοείτε θα φτάσω στα κιλά μου, θα τα κρατήσω για κάπιο καιρό και μετά θα δω τί θα κάνω. Αλλωστε θα πρέπει να ψάξω και για καλό γιατρό που θα μπορεί να διορθώσει ότι διορθώνετε με όσο το λιγότερο πιο λίγες επεμβάσεις, πχ κοιλιά και περιφέρεια μαζί. Ξέρω πως στο εξωτερικό γίνετε, και έχεις μόνο μία τομή περιμετρικά του σώματος. Ομως μέχρι τότε έχουμε ακόμα!!!!!

Προς το παρόν προσπαθώ να απολαύσω κάθε αλλαγή του σώματος μου όσο το δυνατός καλύτερα. Αλλωστε με τα ρούχα δεν φαίνομαι τόσο χάλια :P:P:P:P:P

Page 44 of 119 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast