φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 119 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast
Results 661 to 675 of 1771
    Senior Member
    σκεψου οτι εγω στα 72 κιλα κ εχω ατελειες.... που ειχα κ λιγοτερα κιλα απο εσενα.... συνεπως εσυ για τα κιλα που ειχες.... δε σε βρισκω πολυ χαλια οπως νομιζεις εσυ....λογικο ειναι να υπαρχουν ατελειες..... ομως ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο μεταμορφωσης....και η πεταλουδιτσα πριν γινει πεταλουδα ομορφη ειναι ενα ασχημουτσικο σκουληκακι. κι ο κυκνος οταν ειναι μικρουλης ειναι ασχημουλης μετα ομως πανεμορφος... ετσι κ μεις χιχιχι
    εγω βρισκω τη προοδο σου πολυ καλη παντως...καμια σχεση πριν με τωρα.

Senior Member
    Αυτό με τον κύκνο και την πεταλούδα πολύ μου άρεσε!!!!!!!! Εχεις απόλυτο δίκαιο! Κοίταξε, για μένα οτιδήποτε κάτω απο 100 είναι θαυμάσια πρόοδος! Τώρα δεν με νοιάζει τόσο το που θα σταματήσει η ζυγαριά, όσο το πως θα σχηματιστεί το σώμα μου! Θα δούμε λοιπόν την πορεία μου παρέα!

Senior Member
    οπως κ τη δικη μου χιχιχι. να μη κολλαγε κι αυτη η ρημαδα ζυγαρια !!!!:regan:

Senior Member
    Originally posted by ASTARTE
    οπως κ τη δικη μου χιχιχι. να μη κολλαγε κι αυτη η ρημαδα ζυγαρια !!!!:regan:
    Είσαι στο τέλος καλή μου,γιαυτό κολλάει πιο πολύ. Υπομονή και επιμονή και θα ξεκολίσει, δεν είναι στο χέρι της !:spin::spin:

Senior Member
    ναι ετσι ειναι. θα κατεβει θελει δε θελει. θελω να παω στο σαλουν να πιω ενα ποτο. χαχαχχ

Senior Member
    Το έβαλες σε λιπρες το τικεράκι σου!!!!

Senior Member
    τι ειναι το λιπρες?

Senior Member
    τι ειναι το λιπρες?
    Ενα άλλο είδος μέτρισης βάρους όπου 1 λίπρα είναι 454 γραμμάρια. Δηλαδή ούτε μισό κιλό!

Senior Member
    αχχχ σε lbs το χει. κ τωρα τι κανω?

Senior Member
    αχχχ σε lbs το χει. κ τωρα τι κανω?
    Λογικά εκεί που το έφτιαξες θα έχει επιλογή λίπρες ή κιλά.

Senior Member
    λιμπρες βγαζει δε παει στον δ@@@@@@λο

Senior Member
    τωρα θα το φτιαξω γω

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σιγα μη κατσω να σκασω !!!!

Πωλινάκι μου χαίρομαι πρώτα απο όλα για τον δυναμισμό σου, την ωρημωτητα που διακρίνω μέσα απο αυτό τον διαλογο που είχες με την αστάρτη αλλά και για το παρηγορητικό σου ύφος.... και δεύτερον χαίρομαι και εκπλήσομαι για αυτή σου την μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου!!! και χαίρομαι πάαααααρα πολύ που το διασκεδάσεις, που είσαι αισιόδοξη και πολύ απλή και προσιτ. Ευχομαι να ζήσεις μέχρι τέλους το όνειρο σου, γιατί εδώ που τα λέμε αν δεν έχεις πατήσει τα 120 αστάρτη μου γλυκιά, δύσκολα καταλαβαίνεις την χαρά των 100 και κάτω, καλή πορεία σε οτι κάνεις! Συνέχησε να μας δίνεις κουράγειο!

Senior Member
    Originally posted by XristinaNikolas
    Πωλινάκι μου χαίρομαι πρώτα απο όλα για τον δυναμισμό σου, την ωρημωτητα που διακρίνω μέσα απο αυτό τον διαλογο που είχες με την αστάρτη αλλά και για το παρηγορητικό σου ύφος.... και δεύτερον χαίρομαι και εκπλήσομαι για αυτή σου την μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου!!! και χαίρομαι πάαααααρα πολύ που το διασκεδάσεις, που είσαι αισιόδοξη και πολύ απλή και προσιτ. Ευχομαι να ζήσεις μέχρι τέλους το όνειρο σου, γιατί εδώ που τα λέμε αν δεν έχεις πατήσει τα 120 αστάρτη μου γλυκιά, δύσκολα καταλαβαίνεις την χαρά των 100 και κάτω, καλή πορεία σε οτι κάνεις! Συνέχησε να μας δίνεις κουράγειο!

σιγουρα.....επισης η πωλινα δε εχει ζησει ως αδυνατη κι αυτο θα ναι μια πρωτογνωρη εμπειρια γι αυτην. θα σκεφτει τι εχανα τοσα χρονια.
    μακαρι ολες κ οσοι αντιμετωπιζουν προωληματα διατροφικα να τα λυσουν. να ξυπνησουν μια μερα οπως εγω η πωλινα κ οσοι προσπαθουν εδω με διαιτα κ να αλλαξουν κ τη εικονα κ τη ζωη τους.. μια φορα ζουμε ρε γμτ.:wink1:

Page 45 of 119 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast