φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 119 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1771
    Senior Member
    Originally posted by XristinaNikolas
    Πωλινάκι μου χαίρομαι πρώτα απο όλα για τον δυναμισμό σου, την ωρημωτητα που διακρίνω μέσα απο αυτό τον διαλογο που είχες με την αστάρτη αλλά και για το παρηγορητικό σου ύφος.... και δεύτερον χαίρομαι και εκπλήσομαι για αυτή σου την μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου!!! και χαίρομαι πάαααααρα πολύ που το διασκεδάσεις, που είσαι αισιόδοξη και πολύ απλή και προσιτ. Ευχομαι να ζήσεις μέχρι τέλους το όνειρο σου, γιατί εδώ που τα λέμε αν δεν έχεις πατήσει τα 120 αστάρτη μου γλυκιά, δύσκολα καταλαβαίνεις την χαρά των 100 και κάτω, καλή πορεία σε οτι κάνεις! Συνέχησε να μας δίνεις κουράγειο!
    Σε ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι μου, σου εύχομαι σύντομα και εσύ να ξεκινήσεις να ζεις το όνειρό σου!

Senior Member
    polinaki γεια σου :starhit:

θα σου προτεινα να μη σκεφτεσαι για επεμβασεις ενω συνεχιζεις να χανεις κιλα

πιστευω οτι με το χασιμο κιλων και με γυμναστικη αργοτερα , θα δεις και μονη σου οτι δεν θα θελεις επεμβασεις!!!!

Senior Member
    angelaorangel σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, αλλά είναι τόσο καλό για να γίνει αληθινό, και δεν μπορώ να ζω σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο. Ξέρω πια είναι η πραγματικότητα, ξέρω πως είμαι, και ξέρω τί χρειάζετε το σώμα μου για να μαζέψει. Αλλοστε η χαλάρωση επικρατεί παντού (μπράτσα, κοιλιά, πόδια) η οποία δεν μαζεύετε με καμία γυμναστική.

Το δέρμα είναι σαν ένα μπαλόνι που όταν το φουσκώσεις και το ξεφουσκώσεις, ιδικά αν αυτό γίνει πολλές φορές, ποτέ ξανά δεν έχει το αρχικό του σχήμα. Ξέρω πως και 70 κιλά να γίνω, ποτέ δεν θα έχω ένα σώμα μιας κοπέλας 70 κιλών που δεν πάχινε ποτέ της. Αυτό όμως δεν με ενοχλεί, άλλωστε εγώ δεν θέλω ένα σώμα μοντέλου, ένα υγιές σώμα θέλω το οποίο δεν θα μου προκαλεί δυσκολίες (στην κίνηση κτλ κτλ κτλ).

Senior Member
    να σε ρωτησω κατι? γιατι απο μικρη ησουν παχια? ελπιζω να μη γινομαι αδιακριτη.

Senior Member
    Originally posted by ASTARTE
    να σε ρωτησω κατι? γιατι απο μικρη ησουν παχια? ελπιζω να μη γινομαι αδιακριτη.
    Θα σου απαντήσω σε προσωπικό μύνημα U2U, μην γεμίζουμε το τόπικ αυτό άλλο με τα δικά μας, οκ καλή μου?

Senior Member
    ενταξει:blush:

Senior Member
    πωλινακι δε ξερω αν πηρες το μηνυμα που σου εστειλα? δε ξερω αν το εστειλα η εκανα καμια πατατα:yes:

Senior Member
    Πήρα μόνο αυτό που με ρωτάς αν πήρα το μύνημά σου!!!! Αν δεν έγραψες θέμα στο μύνημα, δεν θα στάληκε. Πρέπει οπωσδήποτε να γράφεις θέμα.

Senior Member
    πωλίνα μου ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια!!! νιώθω πολύ καλά.
    Λοιπόν η διαφορά απο τις φωτο σου είναι ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ καταπληκτικη !!!!!! έχεις κομψήνει πάρα πολύ και το πρόσωπο είναι μισό!!! μαζί μετα κιλά έδειξες και καμια 5 χρόνια νεότερη!! Καλή μας συνέχεια προς το όνειρο !!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!!! Αυτό με το νεότερη μου το έχουν πει και άλλοι!!!! Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μια πρωην συνάδελφος, η οποία είδε τις φώτο μου, και τρελλάθηκε!!!!!

Senior Member
    Τεραστια διαφορα μεγαλη αλαγη ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ διακοπες θα πας στην συρια?

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Αννα μου, όχι πήγαμε διακοπές Αγία Νάπα - Πρωταρά. Στην Συρία, αν φτιάξουν τα πράγματα με τον εμφύλιο που έχουν εκεί, υπολογίζουμε να πάμε Χριστούγεννα. Αν όχι, θα πάμε πιο μετά, πάντος θα πάμε!

Πολινακι εχω μεινει αφωνη!Συγχαρητηρια και μπραβο για οσα καταφερες και θα καταφερεις!!Μακαρι να ειχαμε ολοι το κουραγιο σου!Σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα!

Senior Member
    britnyfox σε ευχαριστώ πολύ! Σου εύχομαι και εσύ σύντομα να φτάσεις στον στόχο σου

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Πολινάκι η διαφορά από πέρσι μέχρι φέτος είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!καμία σχέση αλλά ακόμα και από την ενδιάμεση φάση μέχρι τώρα, αυτά τα 9 κιλά διαφορά έχουν κάνει θαύματα!Νομίζω πως πρέπει να είσαι πολύ περήφανη για τον εαυτό σου και ότι και να λέει η ζυγαριά σου και σε στεναχωρεί μερικές φορές, να κοιτάς τον καθρέφτη σου και να προχωράς μπροστά!

Page 46 of 119 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast