φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 119 FirstFirst ... 242505152535462102 ... LastLast
Results 766 to 780 of 1771
    Senior Member
    οχι καλε, τι να με πειραζει. Αυτο ειναι το περιεργο το θεμα! Στα τωρινα τα 52 κιλα, δεν εχω τοση χαλαρωση πλεον.
    Υπαρχει, αλλα δεν κανει πλεον εκεινη τη γλωσσιτσα αν θυμασαι, πρεπει να καμπουριασω για να φανει, η να το πιασω και να το τραβηξω το δερμα.
    Δεν τις κρατησα, αλλα μπορω να βγαλω νεες με τη "δευτερη φορα στα 52" χαλαρωση. Μηπως τις κρατησες εσυ; να κανω ενα πριν και μετα και με αυτο;

Senior Member
    Είδες? Αρα να μείνεις στα τωρινά σου κιλά, μην παίσεις ξανά πιο κάτω!!!!

Τις βρήκα, ορίστε!!!

http://i53.tinypic.com/f1z62o.jpg
    http://i51.tinypic.com/15dt554.jpg

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    merry συγχαρητήρια για όσα έχεις καταφέρει αλλά βρε κορίτσι,παραείσαι αδύνατη!Ειδικά στα 46-47 μου θυμίζεις κάτι κοριτσάκια ανορεξικά που κυκλοφορούν στο δρόμο και πραγματικά τα βλέπω και τα λυπάμαι!Δεν το λέω με την έννοια του κραξίματος απλά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να πέσεις κάτω από τα 50 .Μια απορία έχω στα μπράτσα πως και δεν έχεις χαλάρωση?λόγω της γυμναστικής? (εντωμεταξύ τα χαραχτηριστικά σου στο πριν και στο μετά δεν έχουν καμία σχέση!άλλος άνθρωπος είσαι)

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    merry συγχαρητήρια για όσα έχεις καταφέρει αλλά βρε κορίτσι,παραείσαι αδύνατη!Ειδικά στα 46-47 μου θυμίζεις κάτι κοριτσάκια ανορεξικά που κυκλοφορούν στο δρόμο και πραγματικά τα βλέπω και τα λυπάμαι!Δεν το λέω με την έννοια του κραξίματος απλά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να πέσεις κάτω από τα 50 .Μια απορία έχω στα μπράτσα πως και δεν έχεις χαλάρωση?λόγω της γυμναστικής? (εντωμεταξύ τα χαραχτηριστικά σου στο πριν και στο μετά δεν έχουν καμία σχέση!άλλος άνθρωπος είσαι)
    Στα μπρατσα που περιμενα να κανω φτερουγες, οντως δεν εχω, αλλα πιστευω οτι ειναι λογω πουσ-απς που εκανα στο σπιτι. Χρησιμοποιω αραια και που και βαρακια, αλλα ελαφρια, των 2 κιλων, αλλα κυριως πους απς που χρησιμοποιει το ιδιο μου το βαρος. Τη πρωτη φορα που πηγα να κανω, νομιζα οτι θα μου φυγει η μουρη απο το ζορι... ουτε μισο δε καταφερα! Πλεον κανω ανετα 10-15 "αντρικα" πους απς. Προσπαθω σε οποιαδηποτε ασχετη στιγμη να κανω τουλαχιστον 10, και ας μη κανω τιποτα αλλο απο γυμναστικη.

Εφαγα κραξιμο στο φεισμπουκ, οταν ειχα βγαλει τη φωτογραφια, τη θεωρησα "νορμαλ" οτι "καλα ειμαι". Με κραξανε οι φιλοι μου εκει, ειχα φαει κραξιμο και εδω... τη ειδε τη φωτογραφια ο κουμπαρος μου και με πηρε τηλεφωνο και με εκραξε... και αποφασισα οτι ενταξι, εδω δεν γνωριζομαστε μεταξυ μας, αλλη ειναι στραβη αλλη αναποδη αλλη περιεργη, κουβεντες ανταλλασονται.. αλλα το σουρσουρο και το ξεχεσιμο που εφαγα απο κουμπαρο/παλιες σχολικες φιλες κτλ, με εκανε να σκεφτω "μαλλον οντως το παραχεσα και δε το χαμπαριασα". Οποτε στις διακοπες που εκανα κρεπαλες και πηρα βαρος, δε θα πω ψεμματα, με ειχε πιασει ενα αγχος, κοιταζα τα ποδια μου και μου φαινοντουσταν κορμοι δεντρων.

Πηγα στο παρτυ γενεθλιων της κοπελας, και αν παρατηρησες στις πρωτες φωτο ειναι το ιδιο παιδι που ειναι στη τελευταια, οταν μου ειπε και αυτος και οι υπολοιποι "επιτελους εξανθρωπιστικες ΜΗΝ παρεις αλλα ομως" ηρεμησα. Επισης μ'αρεσε και η φωτο. Φαινονται οι μυς που να'ναι καλα το ελλειπτικο.

Senior Member
    παλι ξεχασα να συνεχισω και ξεφυγα...

"οταν μου ειπε και αυτος και οι υπολοιποι "επιτελους εξανθρωπιστικες ΜΗΝ παρεις αλλα ομως" ηρεμησα. Το'χα καημο που κανεις δεν με εκραξε που παχαινα εξαρχης, και με εκνευριζε που ξαφνηκα με πιανανε απο τους ωμους να δουν αν πιανονται κοκκαλα. Το'χα στο υποσυνειδητο οτι οπως ξεφυγα αρχικα, θα ξαναξεφυγω αν δε το'χω υπο ελεγχο γιατι κανεις δεν θα μου το δειξει οπως μου δειξανε οτι αδυνατησα πολυ. Μου υποσχεθηκε και ο αντρας μου οτι ετσι και παω πανω απο 55-60, αυτος θα με βαλει σε διαιτα και θα φροντισει να κυμαινομαι μεταξυ 52 και 55. Και αυτο με ηρεμησε. "

Senior Member
    MerryMaker_Misery συγχαρητηρια! μοιαζει λες και δεν εφυγαν μονο 60 κιλα απο πανω σου αλλα και καμια 20αρια χρονια!
    κριμα που στα 99 κιλα δεν εβγαζα φωτος και ειμαι και ασχετη απο τεχνολογια... αλλα βλεποντας σε τεινω να αναθεωρησω το βαρος μου και να χασω μερικα κιλα ακομα. αληθεια τι υψος εχεις αν επιτρεπεται?

Senior Member
    162-163.
    Αυτο που λες μου το'χουν πει αρκετες φορες, οτι στα 100+ φαινομουν 40+ ετων, ενω τωρα φαινομαι στη ηλικια μου.
    Μην πας για νουμερα, πηγαινε για σχημα. Εγω ειχα κυρια μανια τα ποδια μου, οσο ημουν στα 100+, παθαινα συγκαμμα τα καλοκαιρια, συνεχεια κοκκινιζανε το εσωτερικο των ποδιων αν περπαταγα πολυ με φουστα, και 60 να παω, αν τα ποδια μου μεινουν οπως ειναι, δεν εχω προβλημα. (και δε θα ειχα απολυτος κανενα αν τα παραπανω κιλα τα επαιρνα στο στηθος =P :lol: )

Senior Member
    αχ! αχ! αχ! πονεμενη ιστορια!! το στηθος ειναι ο λογος που δισταζω να παω παρακατω... ο δε αντρας μου εχει ασκησει βετο...
    επιπλεων επειδη εγω ειμαι 34, πιστευω οτι απο μια ηλικια και μετα δεν μπορεις να τα χεις ολα, ή ωραιο (_!_) θα χεις ή ωραια μουρη... γι αυτο ειμαι αναποφασιστη...

προς αποφυγη παρεξηγησεως εσυ ωραια τα εχεις ολα! σε καμαρωνω!!!

Senior Member
    συγχαρητήρια!!! δίνεις πολύ κουράγιο και σε εμάς τις υπόλοιπες. Προσωπικά εμένα οι φωτό με βοηθανε πάρα πολύ ψυχολογικά. Ειναι ένα τόσο ρεαλιστικό κίνητρο!

κι εγώ είχα δει παλιοτερες φωτογραφίες σου (νομιζω σε άλλο φόρουμ αλλά δεν ειμαι και σιγουρη:wink1 και τώρα δείχνεις τόσο μικρή! δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά μοιάζεις κοριτσάκι!
    σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Senior Member
    Wow Merrymaker, πραγματική μεταμόρφωση. Είχα ξαναδεί φωτό σου αλλά δε παύουν να με εντυπωσιάζουν, μπράβο!!!

Η χαλάρωση πόσο χειρότερη ήταν όταν πρωτοέφυγαν τα κιλά; Απ'ότι βλέπω σε μένα θα είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση... θα το αντιμετωίσουμε όμως κι αυτό με το καλό...

Senior Member
    μπα, εδω θα τις ειδες. Εκτος κι αν παιζεις WoW και ησουν στο ιδιο guild με μενα
    Η αν εχουμε κανεναν κοινο στο φεισμπουκ. 29 ειμαι, 30 τον ερχομενο απριλη.

Senior Member
    ω καλα εισαι φιλλιπε... πιστευω οτι περασα τη "ασχημη" φαση. Ενα περιεργο πραγμα, στη αρχη που τα εχανα απλα μικρενα, μετα κρεμασα (εκει να δεις πατατρακ και κλαμα και απελπισια και να κλαιγομαι στον αντρα μου οτι θελω πλαστικη εδω και τωρα γιατι νιωθω λες και το δερμα μου ειναι κουστουμι, οτι ειμαι εγκλωβισμενη στο ιδιο μου το δερμα... πως δε μου εριξε καμια αναποδη να συνελθω η drama queen.... καλα που με ειχε ριμαξει στα σιροπολογα και ηρεμουσα) και μετα το δερμα μου πηρε τη τελικη του μορφη. Και μου το ελεγε ο αντρας μου απο τη αρχη "ασε να προλαβει να καταλαβει το δερμα σου τι εγινε να ερθει στα ισια του". Και ετσι εγινε, η ολη φαση πηγε

Συρρυκνωση - κρεμασμα - μαζεμα - τελικο αποτελεσμα. Τον γεναρη κλεινω 2 χρονια διαιτας και συνολικα κανα 6μηνο γυμναστικης. Αλλα μπορω να πω οτι απο το πασχα ειμαι στα τελικα κιλα μου, και απο εκει και περα, ο,τι εκανα ηταν ανουσιο εφοσον εκεινα τα κιλα ειναι εκεινα που μου ταιριαζουν.

Senior Member
    μαιρυ πραγματικα εντυπωσιακη αλλαγη....οχι μονο εχασες κιλα αλλα ουσιαστικα αλλαξες κ σωματοτυπο! πριν απ'οτι ειδα κ οπως ειπες επαιρνες πιο πολυ στα ποδια κ τωρα το ποδια σου ειναι παρα πολυ λεπτα... καλη συνεχεια κοπελα μου εχεις γινει πανεμορφη....

Senior Member
    merry maker
    εισαι πολυ ομορφη κοπελα
    και εκτος απο αυτο

σε κοβω για πολυ ροκ ατομο:thumbup:

πες μου επειγοντως τι μουσικη ακους

σε κοβω για underground ενναλλακτικο:bouncy:

Member
    mairy....υποκλινομαι...πραγματι κα..