φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 119 FirstFirst ... 343515253545563103 ... LastLast
Results 781 to 795 of 1771
    Senior Member
    Metal =D
    Απο τα γνωστα που ξερουν οι περισσοτεροι και αναγνωριζουν συνηθως

Accept
    Twisted Sister
    Cinderella
    Skid Row
    WASP
    Iron Maiden
    Megadeth
    Judas Priest
    Metallica
    Crimson Glory
    Manowar
    Blind Guardian

Στη εφηβια μου εσκαγα στο στεκι μας με ασπρομαυρο μεικ απ :lol:
    Παντα πιστευα οτι το "κανονικο" μεικ απ, αν και δεν ξερω να βαφομαι φυσιολογικα, με κανει και δειχνω περιεργη.
    Παραδειγμα, προσπαθησα να βαλω ρουζ και κραγιον σε κανονικο χρωμα
    http://hphotos-sjc1.fbcdn.net/256185...4_776719_o.jpg

και στο παρτυ της κοπελας, δεν εβαλα μεικ απ. Εχω συνηθησει τοσο πολυ μαυρη-μαυριλα στο ματι και καταλευκο προσωπο που τα αλλα χρωματα τα βλεπω περιεργα. Μια μερα θελω να πιασω τη κουνιαδα μου να με βαψει με ο,τι θεωρει οτι θα μου πηγαινε.

@Who is Who /@κονινα να'σται καλα κουκλες μου :bisou: ο,τι χρειαστειτε, εστω να μιλησετε να τα βγαλετε, εδω ειμαι. Εξαλου για αυτο ηρθα εξαρχας. Στο αλλο τσατ με τις κοπελες, οταν τα επαιρνα, με ακουγανε και συζηταγαμε και κρατιομουν, γιατι οσο να'ναι οσο καλη φιλη να'ναι και η διπλανη σου, οταν εσυ περνας αυτη τη χρονοβορα φαση για τοσο πολυ καιρο, προσωπικα ενιωθα οτι τις "επριζα", κυριως γιατι δεν ασχολιοντουσταν και οι ιδιες και δεν τους ενδιεφερε. Οπως και με καθε θεμα εξαλλου. Οταν ο αλλος ειναι ασχετος η δεν το'χει ενδιαφερον, θα βαρεθει να σε ακουει, και ας μιλας για τον καιρο.

Senior Member
    ααααααααα εισαι ΜΕΤΑΛΛΟΟΟ!!!!!!!!:bouncing:

κοντα επεσα

παντως να βαφεσαι οπως νομιζεις εσυ οτι σου παει και σε κανει να νιωθεις καλυτερα εσυ.

Senior Member
    μαιρηηηηηηηηηηηη...στα χω ξαναπει..θα στα ξαναπω...απαιχτη..μπραβο κοπελα μου..αξια θαυμασμου..χιλια μπραβο....

Senior Member
    Η αλλαγη ειναι πραγματι εντυπωσιακη. Μιλαμε για δυο διαφορετικους ανθρωπους κανονικα. Αν ομως σε εβλεπα στο δρομο οταν ησουν σαραντακατι κιλα, ειλικρινα, θα εβγαζα το πορτοφολι να σου δωσω ψιλα η θα σου αγοραζα μια τυροπιτα και ενα μιλκο απο το φουρνο...Σε αυτο το βαρος, τουλαχιστον για τα δικα μου αισθητικα κριτηρια, δειχνεις αρρωστη. Η πιο ωραια σου φωτογραφια ειναι στα 65 κιλα.

Senior Member
    Μπράβο M erry!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    @break ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!!!! του χρονου/σε 2 χρονια και κατι, περιμενω φωτογραφιες προοδου! Οποτε να ξερεις, αν πας να πεσεις στον πειρασμο, θα θυμασαι οτι πρεπει να κρατηθεις ! για τη προοδο!.

@φαε_πριτσ και ο αντρας μου αυτο λεει, βασικα ολοι οι αντρες που ξερω μου λενε 60-65 και οι γυναικες 50-55. Υπαρχει μοτιβο η μου φαινεται;

Senior Member
    Mary maker misery σε ανακυρήσω επίσημα σε είδωλο μου.. θα βάλω τις φωτο σου ποστερ στο δωματιό μου.πωπω τι έχεις καταφέρει ρε κορίτσι μου? θέλω να σου πω 1000 μπράβο.Με εχεις αφήσει άφωνη..πέραν τιυ δυναμικού σου χαρακτήρα ο θεός σε έχει ευλογήσει με ένα σπάνια καταπληκτικό δέρμα..ο ορος χαλάρωση απλά δεν υφιστάται στην περιπτωσή σου και απο ότι βλέπω η λέξη ραγάδα είναι άγνωστη για σένα . τι καλά!Φυσικά όλα τα παιδιά εδω μέσα έχουν κάνει τρομερή δουλειά και μπράβο σε όλους αλλά οι δικές σου φωτο σου με αφησαν άφωνη.Τίποτα πάνω σου δεν μαρτυράει οτι καποτέ έιχες παραπάνω κιλά.Είμαι σε φάση αναζήτης για το τι θα κάνω διατροφικά( τα τελευταία 20 χρόνια!), δεν έχω εμπιστοσυνη στον εαυτό μου.Βγήκα πολυ κουρασμένη απο την άτκινς '(εχωντας πάρει κάποια κιλά πίσω )και είμαι πλέον πεπεισμένη οτι δεν μπορώ να την ξαναρχίσω.Μέσα σε πολλά κλαματα απογοήτευση που βρισκομαι ξανα να εχω κανει μια τρυπα στο νερο και να μην εχω ιδεα για την παρακάτω κίνηση είδα τις φωτο σου και μου έδωσαν τόση χαρά.(προτίστως για σένα γιάτι χάρηκα που κάποιος δεν αισθάνεται όπως έγω αυτή τη στιγμή )Μου εδωσες ελπίδες οτι όλα γίνονται και κυρίως το skinny look που πίστευα οτι δεν μπορει να το έχει κανένας πρώην υπέρβαρος.Σε παρακαλώ πές μου τι έκανε απο διατροφή και γυμναστική, πως ξεκινησες τι απώλειες είχες κι αν απογοητευόσουν, αν υποτροπιάζες και έτρωγες και αν κολλησε η ζυγαριά .Συγνωμη για τις πολλές ερωτήσεις ..ψαχνω να βρω κι εγω το δρομο μου.Αν δεν θες εδω τότε με υ2υ.. φιλιά πολλά και καλή συνέχεια σε όλους.

Senior Member
    Mary maker misery,συγχαρητήρια κι από μένα για το εντυπωσιακό σου επίτευγμα!
    Πραγματικά δείχνεις άλλος άνθρωπος μ'εντελώς διαφορετικό στυλ,ακόμα κι ηλικία!
    Ελπίζω ν'αγκυροβολήσεις σ'επιθυμητό υγιές βάρος,να βρεις τη διατροφική σου ισορροπία
    και να φύγει σιγά σιγά ο φόβος της επιστροφής στα παλιά κι η συνεχής ενασχόληση
    με τις θερμίδες.Είσαι πραγματικά τυχερή για το δέρμα,που δύσκολα προδίδει το παρελθόν,
    αν και σίγουρα παίζει ρόλο το νεαρό της ηλικίας σου,το ότι ενδεχομένως δεν το ταλαιπώρησες
    με πολλές και έντονες αυξομειώσεις,το ότι δεν κουβαλούσες πολλά χρόνια τα κιλά αυτά,δεν ξέρω τι...
    Σου μιλώ ειλικρινά,χρειάστηκε να βάλω δίπλα δίπλα τη φωτογραφία του πριν με του μετά(ειδικά
    εκείνη με τις ριγέ ψηλές κάλτσες)για να πειστώ από τα μάτια και τα χείλη σου πως όντως είσαι εσύ!
    Να είσαι γερή και όποιον άλλο στόχο-όνειρο έχεις,ν'αξιωθείς να το δεις να γίνεται κι αυτό πραγματικότητα!

Αν μου επιτρέπεις μια προσωπική ερώτηση.Παρατηρώ συχνή αναφορά στον άντρα σου,
    στου οποίου το πλάι μάλιστα γέρνεις τρυφερά και σ'αρκετές φωτογραφίες.Η όλη πορεία
    της μεταμόρφωσης και κυρίως η μεγάλη τελική αλλαγή πώς επηρέασε τη μεταξύ σας σχέση;
    Είναι ίδιος απέναντι σου;Αλλά και γενικότερα,εσύ νιώθεις να έχεις αλλάξει συμπεριφορά;

Senior Member
    Originally posted by hopa
    Mary maker misery σε ανακυρήσω επίσημα σε είδωλο μου.. θα βάλω τις φωτο σου ποστερ στο δωματιό μου.πωπω τι έχεις καταφέρει ρε κορίτσι μου? θέλω να σου πω 1000 μπράβο.Με εχεις αφήσει άφωνη..πέραν τιυ δυναμικού σου χαρακτήρα ο θεός σε έχει ευλογήσει με ένα σπάνια καταπληκτικό δέρμα..ο ορος χαλάρωση απλά δεν υφιστάται στην περιπτωσή σου και απο ότι βλέπω η λέξη ραγάδα είναι άγνωστη για σένα . τι καλά!Φυσικά όλα τα παιδιά εδω μέσα έχουν κάνει τρομερή δουλειά και μπράβο σε όλους αλλά οι δικές σου φωτο σου με αφησαν άφωνη.Τίποτα πάνω σου δεν μαρτυράει οτι καποτέ έιχες παραπάνω κιλά.Είμαι σε φάση αναζήτης για το τι θα κάνω διατροφικά( τα τελευταία 20 χρόνια!), δεν έχω εμπιστοσυνη στον εαυτό μου.Βγήκα πολυ κουρασμένη απο την άτκινς '(εχωντας πάρει κάποια κιλά πίσω )και είμαι πλέον πεπεισμένη οτι δεν μπορώ να την ξαναρχίσω.Μέσα σε πολλά κλαματα απογοήτευση που βρισκομαι ξανα να εχω κανει μια τρυπα στο νερο και να μην εχω ιδεα για την παρακάτω κίνηση είδα τις φωτο σου και μου έδωσαν τόση χαρά.(προτίστως για σένα γιάτι χάρηκα που κάποιος δεν αισθάνεται όπως έγω αυτή τη στιγμή )Μου εδωσες ελπίδες οτι όλα γίνονται και κυρίως το skinny look που πίστευα οτι δεν μπορει να το έχει κανένας πρώην υπέρβαρος.Σε παρακαλώ πές μου τι έκανε απο διατροφή και γυμναστική, πως ξεκινησες τι απώλειες είχες κι αν απογοητευόσουν, αν υποτροπιάζες και έτρωγες και αν κολλησε η ζυγαριά .Συγνωμη για τις πολλές ερωτήσεις ..ψαχνω να βρω κι εγω το δρομο μου.Αν δεν θες εδω τότε με υ2υ.. φιλιά πολλά και καλή συνέχεια σε όλους.
    Εχω ραγαδες! εχω μια τεραστια στη κοιλια που ειναι παρομοια με τη ουλη σκουλικωειδιτιδας, και αρκετες στο εσωτερικο των μπρατσων. Οι ραγαδες ειναι ουλες, δεν παιζει να φυγουν, το μονο που μπορεσα να κανω ειναι ενυδατωση, ενυδατωση και ενυδατωση. Απλα ασπρισανε και αν δε κανω "ΝΑ ΚΟΙΤΑ!! " δεν παρατηρουνται.

Αν υποτροπιασα λεει; αν κολλησα; μονο μια φορα; Το λαθος που εκανα, για τον δικο μου χαρακτηρα, ειναι που εβαζα deadlines. Ελεγα "σε 2 μηνες, να'χω χασει 10 κιλα". Αυτο-αγχωνομουν και επειδη ακομα υποφερω απο υπερφαγικα επισοδεια, μετα απο καμια βδομαδα, πλακωνομουν. (μερικες φορες σε σημειο που το στομαχι μου κλωτσαγε και τα εβγαζα). Για καποιον λογο βιαζομουν και ηταν μεγα λαθος μου. Σιγα σιγα ομως εμαθα να "αναιρω".

Π.χ. Σημερα εφαγα 1600 θερμιδες, ενω θα επρεπε να φαω 1200. Για να "αναιρεσω" τις 400-500 θερμιδες, εβγαινα βολτα με τον σκυλο να κανω περπατημα και να τρεξω λιγο μαζι του, η εκανα ελλειπτικο, η επιανα το ποδηλατο, η πηγαινα στα μαγαζια και χαζευα, η εβαζα μουσικη στο mp3 player και καθαριζα το σπιτι με γρηγορες κινησεις λες και θα ερχοντουσταν τα πεθερικα. (Μερικες φορες αν το σπιτι ηταν ηδη καθαρο, εκανα δουλιες στον κηπο, η επιανα ενα σφουγγαρι νωπο και εκανα τους τοιχους).

Μετα ανακαλυψα οτι εχει σημασια το φαγητο. Εχω παρατηρησει οτι μπορει να φαω 600 θερμιδες και να παρω βαρος η να κανω κατακρατηση εαν εφαγα συσκευασμενα πραγματα η "ειδικα" προιοντα που εχουν υποστει τρελη επεξερασια και πολλα Ε-χχχ. Και να χασω βαρος με 1200 θερμιδες καθαρων τροφων (αντι για 0 θερμιδες ζελεδακι που ειναι χημειο στα συστατικα, για γλυκο αρχισα να τρωω το γιαουρτι 0% με κακαο της μιγκ).

Απο γυμναστικη, πεθανα. Πριν παρω το ελλειπτικο στο σπιτι, πηγαινα γυμναστηριο. Το δυσκολο ειναι η πρωτη εβδομαδα, μετα απο αυτη τη εβδομαδα, η γυμναστικη μου προκαλουσε μια αισθηση ευφοριας, τα σαβ/κα που ηταν κλειστο με επιανε καταθλιψη. Οποτε πηρα στο σπιτι το οργανο που μ'αρεσε περισσοτερο. Ξερω οτι ακουγεται χαζο, αλλα και μενα οταν μου ειπαν "ετσι και μπεις σε ρυθμο, θα αισθανεσαι ενοχες αν περασει μια μερα και δε πας στο γυμναστηριο, ειδικα αν γνωρισεις ατομα και κανεις χαβαλε, θα νιωθεις οτι εχασες κατι σημερα" στη αρχη ελεγα "πολυ τηλεοραση βλεπει αυτη και νομιζει οτι καθε σημειο με πολλα ατομα γινονται παρεακι"
    Εφαγα τα λογια μου οταν ειδα οτι οντως ετσι ειναι. Με τις αλλες κοπελες ανταλλασαμε συμβουλες, συνταγες, ασχετες με γυμναστικη ιστοριες, αποψεις κτλ, και περναγε και η ωρα.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Mary maker misery,συγχαρητήρια κι από μένα για το εντυπωσιακό σου επίτευγμα!
    Πραγματικά δείχνεις άλλος άνθρωπος μ'εντελώς διαφορετικό στυλ,ακόμα κι ηλικία!
    Ελπίζω ν'αγκυροβολήσεις σ'επιθυμητό υγιές βάρος,να βρεις τη διατροφική σου ισορροπία
    και να φύγει σιγά σιγά ο φόβος της επιστροφής στα παλιά κι η συνεχής ενασχόληση
    με τις θερμίδες.Είσαι πραγματικά τυχερή για το δέρμα,που δύσκολα προδίδει το παρελθόν,
    αν και σίγουρα παίζει ρόλο το νεαρό της ηλικίας σου,το ότι ενδεχομένως δεν το ταλαιπώρησες
    με πολλές και έντονες αυξομειώσεις,το ότι δεν κουβαλούσες πολλά χρόνια τα κιλά αυτά,δεν ξέρω τι...
    Σου μιλώ ειλικρινά,χρειάστηκε να βάλω δίπλα δίπλα τη φωτογραφία του πριν με του μετά(ειδικά
    εκείνη με τις ριγέ ψηλές κάλτσες)για να πειστώ από τα μάτια και τα χείλη σου πως όντως είσαι εσύ!
    Να είσαι γερή και όποιον άλλο στόχο-όνειρο έχεις,ν'αξιωθείς να το δεις να γίνεται κι αυτό πραγματικότητα!

Αν μου επιτρέπεις μια προσωπική ερώτηση.Παρατηρώ συχνή αναφορά στον άντρα σου,
    στου οποίου το πλάι μάλιστα γέρνεις τρυφερά και σ'αρκετές φωτογραφίες.Η όλη πορεία
    της μεταμόρφωσης και κυρίως η μεγάλη τελική αλλαγή πώς επηρέασε τη μεταξύ σας σχέση;
    Είναι ίδιος απέναντι σου;Αλλά και γενικότερα,εσύ νιώθεις να έχεις αλλάξει συμπεριφορά;
    Αυτος ο καημενος μονο μια φορα μου ειχε πει να κοιταξω να κανω κατι με το βαρος μου, οταν χρειαστηκε να βγει απο τη θεση του οδηγου οταν παρκαρε και να μου ανοιξει τη πορτα και να με τραβηξει εξω γιατι δεν μπορουσα να βγω. Στη αρχη, οπως ολοι γυρω μου, δεν πολυεδινε σημασια, ηταν και αυτος του "ελα μωρε, μια μερα ειναι" αλλα οταν αρχισα να παιρνω τη κατηφορα, ανησυχουσε πολυ. Η σχεση ειχε στρεσαριστει σε μια φαση απο δικο μου φταιξιμο και μονο. Ημουν τοσο χωμενη μεσα στη διαιτα, τη γυμναστικη και στη μετριση των θερμιδων, ειχα τρελα νευρα ωρες ωρες, την ακουγε αυτος. Παραδειγμα, αποφασισε να μου κανει εκπληξη με το να με παει σε ενα καλο εστιατοριο, ετσι για εξοδο, και εγω τον επιασα απο τα μουτρα. Χωρις λογο. "Πας καλα χριστιανε μου;;; ξερεις ποσες θερμιδες εχει το chateau brian;; η τονοσαλατα εχει μισο κιλο μαγιονεζα! να με σαμποταρεις πας;;;;" Τετοια ρεζιλικια του εκανα, και αντι να μου ριξει καμια χριστοπαναγια, μουτρωνε και στεναχωριοταν. Και επειδη δεν ελεγε και τιποτα, νομιζα οτι ειχε υφος "ωχ, με καταλαβε". (κραξτε με, εχετε το ελευθερο, τα θυμαμαι και λεω που τη ειχα βρει ολη αυτη τη κακια και μονοπλευρια. Ο,τι και να πειτε, καλα θα τα λετε.)
    Η συμπεριφορα του δεν αλλαξε γενικοτερα απεναντι μου, ισα ισα αξιζει μεταλλιο που με ανεχτηκε στη ολη φαση.

Η δικη μου συμπεριφορα ειχε αλλαξει πολυ. Και προς αυτον και προς ολους. Ολα τα μεταφραζα οτι πανε να με σαμποταρουν για να σταματησω, και οσο το ενιωθα αυτο, τοσο πεισμωνα και μετραγα και τα ψιχουλα. Νευριζα πολυ ευκολα με το θεμα "διαιτα". Οταν με ρωταγανε και ελεγα "καπου 30 -40 κιλα θελω να χασω" (ο αρχικος στοχος ηταν 60 κιλα) και ακουγα το "καλα.. χασε 4 και βλεπεις για 40" η "κοιτα, ειναι πολλα τα κιλα, συγνωμη που στο λεω αλλα δε θα γινεις ποτε αδυνατη, μονο στο φυσιολογικο μπορεις να πας" .

Νευριαζα ασχημα γιατι δεν ηταν το θεμα αν θα γινομουν αδυνατη η οχι, αλλα οτι μου δινανε τη εντυπωση οτι με λεγανε αχρηστη, απειθαρχη, οτι ειχαν τη ιδεα οτι θα φαω 5 σακουλακια πατατακια γιατι "ετσι κανουν οι χοντροι" και θα χαλασω τη διαιτα, και γινομουν καθικι απεναντι τους. Και στη ουσια, αυτοι μου τα λεγανε καλα. Καλυτερα να επαιρνα τα κιλα 5-5 παρα ολοκληρο το 50αρικο.

Μετα το κραξιμο απο τον κουμπαρο μου, καπου ηρθα στα λογικα μου. Σαν να μου πατησε καποιος ενα κουμπι. Απολογηθηκα σε αρκετα ατομα, και στον αντρα μου. Οταν μου ειπαν και αυτος και οι υπολοιποι "αντε.. επιτελους!" και αναστεναξανε με ανακουφηση, μμμ ναι.. καπου εχασα τον δρομο.

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η διαιτα δεν ειναι απλα θερμιδες και γυμναστικη, αλλαζεις κατα τη διαρκεια, εστιαζεις στο φαι και το φαι δεν ειναι κατι που ασχολησαι με αυτο μια φορα τη εβδομαδα, ουτε και ειναι κατι που μπορεις να αγνοησεις. Ειναι κατι με το οποιο ερχεσαι αντιμετωπη 3 φορες τη ημερα το λιγοτερο και ειναι μια βασικη αναγκη και ειναι πολυ περισσοτερο απο απλα μια ευχαριστηση και θρεψη.

Βγαινεις εξω; κατι θα πιες/τσιμπισεις με τη παρεα
    Επισκεπτεσαι καποιον; κατι θα σε κερασουν
    Βλεπεις ταινια; κατι θες να ροκανισεις

Ειναι και η νοοτροπια. "Φαγαμε του σκασμου στη ταβερνα, περασαμε φανταστικα".

Εχουμε τοσες συνηθειες γυρω απο το φαι και κοινωνικες καταστασεις, που αλλαζεις ριζικα θελωντας και μη. Ξερω οτι ακουγεται εξτριμ, αλλα αν το σκεφτεις, δεν χαλας ποτε μια διαιτα γιατι πεινασες. Τη χαλας γιατι βγηκες εξω με τη παρεα και οι υπολοιποι φαγανε, γιατι βαριοσουν και λιγουρευτικες σοκολατα, γιατι ειδες κατι στο σουπερ μαρκετ και ηθελες να το δοκιμασεις, γιατι οταν πινεις κρασι, θες να τσιμπας και τυρι (η οτι αλλη τροφικη συνηθεια υπαρχει με το αλκοολ).

Παλι βιβλιο εγραψα και πιθανων να ξεφυγα παλι...

αλλα ναι, εν κατακλειδη!

- η δικη μου συμπεριφορα ειχε αλλαξει και λογω του οτι ημουν εγω, νομιζα οτι αλλαξαν ολοι οι αλλοι.

- Η σχεση μας στρεσσαριστικε αλλα ευθυνομουν πληρως εγω. Ευτυχως ειχε υπομονη και περιμενε να ξυπνησω. Αλλος σιγουρα θα ειχε φυγει.

- Η συμπεριφορα μου, δε θα πω ψεμματα, εχει αλλαξει αθελα μου στους τριγυρω μου, κανω τα παντα να εχουν σχεση με μενα, μεεεεγας ναρκισσισμος. Δεν εχει σημασια αν σε ξερω η οχι, δω καποιον να ειναι καπως, η να κανει κατι, θα το συγκρινω με μενα. Ειτε θα σκεφτω "ετσι ημουν" η "ετσι θα'θελα να ειμαι".

Οταν π.χ καθομαι στη πλατεια συνταγματος και περιμενω καποιον και χαζευω τους περαστικους, και δω μια κοπελα στα παλια μου κιλα να περπαταει και να τρωει ενα τεραστιο παγωτο, σκεφτομαι απο μεσα μου "και εγω ετσι εκανα, και τοσο ημουν και εγω", η οταν καθομαι στη ουρα μαζι με τους αλλους οταν βγαινουμε και ειμαι σε φαση "σημερα το ριχνουμε εξω και θα παρω κατι που εχω να φαω μηηηηηηνες, " και στο μενου βλεπω τις θερμιδες, η ακομα χειροτερα οταν ΔΕΝ τις βλεπω με πιανει πανικος, και ταχυκαρδια, και ξανασκεφτομαι ποσες φορες εχω ξαναπει το "μια φορα μονο" και που ειχα φτασει, και γενικοτερα με πιανει μια τεραστια μαλ@κια συμπεριφορα. Στη αρχη ελεγα "ξερεις κατι, δεν μου κανει κατι ορεξη" το οποιο εφερνε τους υπολοιπους σε δυσκολη θεση γιατι τρωγανε και εγω καπνιζα/επινα κοκα κολα λαιτ. Τωρα απλα θα παρω το παιδικο μενου και θα φαω το μισο.

Εχω γινει ενοχλητικο καθικι, το παραδεχομαι αυτο.
    Αλλα το δουλευω να το ξεπερασω και να γυρισω στη παλια μου προσωπικοτητα, χωρις να γυρισω στις παλιες μου συνηθιες.

Senior Member
    Παναγια μου... ουτε εκθεση να εγραφα.. μιλαω που μιλαω πολυ με φωνη, το απεκτισα και στον γραπτο λογο...

Senior Member
    καλά κάνεις, είναι πολύ χρήσιμα όλα αυτά που μας λες! αλήθεια!

Senior Member
    Mary σε παραδεχομαι παιδι μου! Ειπες κατι και το εκανες!!! Ελπιζω να συνεχισεις την γυμναστικη σου και την καλη διατροφη!! Για personal trainer σε βλεπω να πηγαινεις κοπελα μου!!!
    Εγω παντως στο ξαναλεω και προς Θεου μην νομιζεται οτι το γραφω και το ξαναγραφω λογο ζηλειας η κατι αλλο αλλα πραγματικα προσεχε μην πας στο αλλο ακρο! Δηλαδη μην σκεφτεις οτι α! ωραια ειμαι 45 ας παω στα 35 κιλα, σιγα το πραγμα μωρε!
    Εισαι ηδη πολυ αδυνατη και πιο κατω και απο το κανονικο! Πραγματικα και εγω ανα περιοδους λεω καλα ειμαι 1,78 να παω και 50 κιλα, τελεια θα ειμαι! Που εννοειτε οτι δεν θα ειμαι τελεια γιατι θα ειμαι waaay κατω απο το κανονικο!Το θεμα ειναι η υγεια, για εμενα τουλαχιστον! Μην σταματησουν οι περιοδοι σου, μην παθεις τιποτα αν δεν εισαι στα κανονικα κιλα σου! Εννοειτε οτι το ιδιο ειναι αν εισαι υπερβαρος γιαυτο σου λεω οτι ΕΥΤΥΧΩΣ ξεφηγες απο την "αρρωστια" των πολλων κιλων, μην πας στο αλλο ακρο!!
    Παντως η αλλαγη σου δεν υπαρχει! Στο προσωπο, απο τις 1ες φωτο που ειδα και ειχε αρχισει η απωλεια των κιλων, υπηρχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγη στο προσωπο σου!! Φανηκαν τα χαρακτηριστηκα σου!! Αντε και στα δικα μας οι υπολοιποι!!! χιχιχι

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    Mary σε παραδεχομαι παιδι μου! Ειπες κατι και το εκανες!!! Ελπιζω να συνεχισεις την γυμναστικη σου και την καλη διατροφη!! Για personal trainer σε βλεπω να πηγαινεις κοπελα μου!!!
    Εγω παντως στο ξαναλεω και προς Θεου μην νομιζεται οτι το γραφω και το ξαναγραφω λογο ζηλειας η κατι αλλο αλλα πραγματικα προσεχε μην πας στο αλλο ακρο! Δηλαδη μην σκεφτεις οτι α! ωραια ειμαι 45 ας παω στα 35 κιλα, σιγα το πραγμα μωρε!
    Εισαι ηδη πολυ αδυνατη και πιο κατω και απο το κανονικο! Πραγματικα και εγω ανα περιοδους λεω καλα ειμαι 1,78 να παω και 50 κιλα, τελεια θα ειμαι! Που εννοειτε οτι δεν θα ειμαι τελεια γιατι θα ειμαι waaay κατω απο το κανονικο!Το θεμα ειναι η υγεια, για εμενα τουλαχιστον! Μην σταματησουν οι περιοδοι σου, μην παθεις τιποτα αν δεν εισαι στα κανονικα κιλα σου! Εννοειτε οτι το ιδιο ειναι αν εισαι υπερβαρος γιαυτο σου λεω οτι ΕΥΤΥΧΩΣ ξεφηγες απο την "αρρωστια" των πολλων κιλων, μην πας στο αλλο ακρο!!
    Παντως η αλλαγη σου δεν υπαρχει! Στο προσωπο, απο τις 1ες φωτο που ειδα και ειχε αρχισει η απωλεια των κιλων, υπηρχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγη στο προσωπο σου!! Φανηκαν τα χαρακτηριστηκα σου!! Αντε και στα δικα μας οι υπολοιποι!!! χιχιχι
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Προσπαθησα να τα διαβασω ολα τα ποστ και να δω ολες τις φωτο.
    Ενα μπραβο σε ολες που τα καταφέρατε.
    Μεχρι στιγμης εχω τις φωτο απο τις αδυνατες εποχες μου στο ψυγειο. Ελπιζω να αξιωθω και να τις αναρτησω μαζι με τις τωρινες αλλα και τις μελλοντικες που θα χασω και αυτα τα κιλα που με βασανιζουν.