φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 119 FirstFirst ... 545535455565765105 ... LastLast
Results 811 to 825 of 1771
    Senior Member
    Δυστυχως τωρα κ εγω πιστευω οτι προκειται για το ιδιο ατομο.Αυτο με την προοδο κατι προδιδει.Κ η σελιδα στο Φεις μπουκ ειναι πολυ φρεσκια κ πολυ κενη.Μακαρι να κανω λαθος αλλα αν εφτασε να φτιαξει ψευτικη σελιδα για να μας πεισει τι να πω?Η πορεια θα το δειξει......Παντως αν ειναι ειναι κριμα για μια γυναικα 30 χρονων στην πιο δημιουργικη ηλικια......

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    τώρα μόλις σκέφτηκα εγώ ήμουν "χαμούρα με κομμένο στομάχι" ,εσύ Γλάυκη μου "γριά σαύρα" λες να έχουμε καμία συγγένεια? Ειλικρινά εγώ δεν δίνω σημασία σε αυτά....Μαρία καλώς ηρθες αν και το "στήσιμο" στις φώτο σου και οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς όντως υποδεικνύουν την αστάρτη σου εύχομαι να φτάσεις στον στόχο σου και αν στο μέλλον φανεί ότι όντως είσαι αυτή που μας θυμίζεις...το μπαν να είναι καλά :lol::lol:

Senior Member
    "I may not be the most beautiful,or the sexiest,nor do I have the perfect body.But I don?t pretend to be someone I?m not, I?m good at being me.I might not be proud of some of the things I?ve done in my past,but I?m proud of who I am today.Nobody is perfect,but that?s what makes everything interesting!" η περιγραφή σου στο φβ μου θύμίζει τόσο μα τόσο την υπογραφή της πωλίνας.....αααα επίσης μένεις Πάτρα ε?τότε είμαστε σχεδόν "πατριώτισσες"

Senior Member
    ʼντε πες ότι δεν είναι η Αστάρτε, εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω; Τι λογική έχει να μετράτε μόνο τις κοιλιές σας;;;:smirk:

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    "I may not be the most beautiful,or the sexiest,nor do I have the perfect body.But I don?t pretend to be someone I?m not, I?m good at being me.I might not be proud of some of the things I?ve done in my past,but I?m proud of who I am today.Nobody is perfect,but that?s what makes everything interesting!" η περιγραφή σου στο φβ μου θύμίζει τόσο μα τόσο την υπογραφή της πωλίνας.....αααα επίσης μένεις Πάτρα ε?τότε είμαστε σχεδόν "πατριώτισσες"
    Χμμμμμμ...... Δεν θα σχολιάσω τις φώτο, δεν θα σχολιάσω την υποτιθέμενη ιστορία, αλλά ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ?

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    "I may not be the most beautiful,or the sexiest,nor do I have the perfect body. But I don?t pretend to be someone I?m not, I?m good at being me.I might not be proud of some of the things I?ve done in my past,but I?m proud of who I am today.Nobody is perfect,but that?s what makes everything interesting!" η περιγραφή σου στο φβ μου θύμίζει τόσο μα τόσο την υπογραφή της πωλίνας.....αααα επίσης μένεις Πάτρα ε?τότε είμαστε σχεδόν "πατριώτισσες"
    Χμμμμμμ...... Δεν θα σχολιάσω τις φώτο, δεν θα σχολιάσω την υποτιθέμενη ιστορία, αλλά ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ?
    Ασε που αυτό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για σένα....

Senior Member
    χα χα ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο! Είναι λογικό κάθε νέο μέλος που μπαίνει και θέλει να ανεβάσει φωτό στο συγκεκριμένο τοπικ, να κοιτάει προηγούμενες φωτογραφίες. Η κοπέλα είδε τις φωτογραφίες τις ασταρτε Και τη μιμήθηκε γιατί σου λέει παρόμοιες θα ανεβάζουν όλοι εδώ...

Senior Member
    athena μου εκτώς από της Αστάρτε, υπάρχουν και οι δικές μου φώτο, της μοναχόιτ, της αγγελουδάκι, της ψαράκι και τώσων άλλων ατόμων που δεν είναι καθόλου μα καθόλου παρόμοιες με της Αστάρτε. Αρα γιατί να μην μιμηθεί τις δικές μας που είναι και η πλεοψηφία των φώτο?

Senior Member
    Ασε που εχει βγαλει κ φωτο πριν χάσει τα κιλα

Senior Member
    αν κανεις τη φραση γκουγκλ θα δεις οτι παρα πολλοι το εχουν αναφερει σε πολλα σαιτ, για ο,τι θεμα.

Senior Member
    Τι εγινε ρε παιδια; μπορει καποιο απο τα μοντ να δει IP και τετοια για να λυθει το θεμα;

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    αν κανεις τη φραση γκουγκλ θα δεις οτι παρα πολλοι το εχουν αναφερει σε πολλα σαιτ, για ο,τι θεμα.

δεν διαφωνώ,ούτε είπα ότι το αντέγραψε από εδώ,επισήμανα απλά και μόνο την σύμτωση αυτή!και το ότι μένει Πάτρα για εμένα δεν είναι κακό

Senior Member
    α! το'πιασα.

Πατρα εισαι;;; ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ!!

Member
    το προφιλ μου στο facebook δεν ειναι κενο απλως εχω βαλει να μην εμφανιζεται ο τοιχος στον καθε εναν που μπαινει στο προφιλ μου.οσο για το οτι γιατι εχω τραβηξει φωτο μονο με τιν κοιλια,στην πρωτη φωτο δυστυχως δεν εχω αρκετα μακρυα χερια για να παω τοσο μακρυα το κινητο να φανουν κ τα ποδια μου οποτε αναλογα τραβηξα και τη δευτερη φωτο...aggeloydaki αφου μενεις πατρα μπορουμε να βρεθουμε το απογευμα κεντρο,μενω πανεπιστημιο γιατι δε μπορω αλλο να ακουω κατηγοριες...μπηκα σε αυτο το forum γιατι ειδα πως στηριζετε ο ενας τον αλλο κ δεν ειδα να μιλατε σε κανεναν αλλο ετσι μονο σε μενα.αν θελεις να βρεθουμε στειλε μου pm