φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 119 FirstFirst ... 646545556575866106 ... LastLast
Results 826 to 840 of 1771
    Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    και η δεύτερη στα 96 κιλά . -20 και συνεχίζω..

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Μπ� �άβο κορίτσι...!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ευχαριστώ ο.κ! Νά'σαι καλά!

Senior Member
    Originally posted by AliceSante
    ε παιδια ! εμενα αυτο ειναι το προφιλ μου http://www.facebook.com/profile.php?...1212241&ref=ts .... καντε μου αντ
    χα χα μαρη Φουρειρα χα

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια,αρχικα να πω συγχαρητηρια σε ολες και ολους ειδα ολα τα posts και ειστε αξιοι συγχαρητηριων.Ειμαι και γω νεο μελος(ειχα δλδ παλια αλλο account αλλα δε θυμομουν κωδικο-username και ξανα γραφτηκα) αλλα δεν ειμαι η ασταρτε ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ χαχα.Διαβασα τα προηγουμενα ποστ και νομιζω πως την εχετε παρει απο τα μουτρα την κοπελα!Δε φανταζομαι να ειναι τοσο μυθομανης καποιος να φταξει ψευτικο φεις μπουκ κτλ....

Senior Member
    Originally posted by onitsa
    το προφιλ μου στο facebook δεν ειναι κενο απλως εχω βαλει να μην εμφανιζεται ο τοιχος στον καθε εναν που μπαινει στο προφιλ μου.οσο για το οτι γιατι εχω τραβηξει φωτο μονο με τιν κοιλια,στην πρωτη φωτο δυστυχως δεν εχω αρκετα μακρυα χερια για να παω τοσο μακρυα το κινητο να φανουν κ τα ποδια μου οποτε αναλογα τραβηξα και τη δευτερη φωτο...aggeloydaki αφου μενεις πατρα μπορουμε να βρεθουμε το απογευμα κεντρο,μενω πανεπιστημιο γιατι δε μπορω αλλο να ακουω κατηγοριες...μπηκα σε αυτο το forum γιατι ειδα πως στηριζετε ο ενας τον αλλο κ δεν ειδα να μιλατε σε κανεναν αλλο ετσι μονο σε μενα.αν θελεις να βρεθουμε στειλε μου pm
    οπως να'χει, συγχαρητιρια για τη απωλεια !:spin:
    Σε συντηρηση εισαι; βγαζε οσες φωτος μπορεις να σου θυμιζει να μη γυρισεις στις παλιες κακιες συνηθειες, και εχε τουλαχιστον 1 ρουχο που ειναι πολυ στενο για να ελεγχεσαι χωρις να κανεις το ψυχαναγκαστικο πανω-κατω στη ζυγαρια

Member
    δεν εχω φτασει ακομα στη συντηρηση,αν δε δω το 6αρακι μπροστα στα κιλα μου δε σταματαω τη διαιτα:P πλεον εχω κοψει πολλες αγαπημενες βλαβερες συνηθειες,απ'το πολυ φαγητο μεχρι κ το wow που καπου ειδα οτι κ εσυ επαιζες αν δεν κανω λαθος:P

Senior Member
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μη μου πεις!!!!! που επαιζες; :lol: τι faction?

Member
    draenei priest στο silvermoon,σε ελληνικο guild με reallife meetings κλπ κλπ αλλα τωρα εχω πολυ καιρο να μπω online γιατι μετα τα 18ωρα επι 3 χρονια που χτυπαγα λεω η θα το κοψω τωρα η ποτε

mage εδω!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Η Ολίνι μας και η αφεντιά μου ( τα μουτράκια μας αύριο στο φβ ) μην δίνετε σημασία στα ταψιά παραδίπλα μας...κάτι ελαφρύ τσιμπήσαμε χιχιχιχιχιχι

Senior Member
    Καλά αγγελουδάκι μου και όλια μου μεγάλη διαφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο και στις δύο σας κοριτσάρες μου!!!!!! Απόψε θα μπω να σας απολαύσω και από το φατσοβιβλίο!!! Φιλάκια!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Ευχαριστώ Πολινάκι μου,η Όλια έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά από ότι εγώ αν και από όσο έχουμε συζητήσει ακόμα δεν την αντιλαμβάνεται!εύχομαι και στους επόμενους μήνες η κατηφόρα μας να φέρει αποτελέσματα και τον Νοέμβριο που θα ξαναβγάλουμε φώτο μας να είμαστε ακόμα πιο κούκλες :duh: (ξέρω-ξέρω έχουμε αρχίσει να την ψωνίζουμε lol )

Senior Member
    μπράβο κορίτσια!σε 2 μήνες και ήδη φαίνεται η διαφορά! μπράβο και πάλι μπράβο!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Ευχαριστώ Πολινάκι μου,η Όλια έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά από ότι εγώ αν και από όσο έχουμε συζητήσει ακόμα δεν την αντιλαμβάνεται!εύχομαι και στους επόμενους μήνες η κατηφόρα μας να φέρει αποτελέσματα και τον Νοέμβριο που θα ξαναβγάλουμε φώτο μας να είμαστε ακόμα πιο κούκλες :duh: (ξέρω-ξέρω έχουμε αρχίσει να την ψωνίζουμε lol )
    Οπως και να το κάνουμε, η διαφορά είναι μεγάλη καλή μου, και όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στο στύσημο του σώματός σας!!!!!! (για το χαμόγελο στο πρόσωπο θα σου πω όταν δω το fb:P ).

Περιμένουμε τις φώτο του Νιόβρη λοιπόν!!!!!!!! εκεί και αν θα είναι τεράστια η διαφορά!