φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 119 FirstFirst ... 747555657585967107 ... LastLast
Results 841 to 855 of 1771
    Senior Member
    Όμορφεεεεες!!!!! Και τί ωραίο φόρεμα, αγγελουδάκι!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    σε ευχαριστώ πολύ κουκουτσάκι μου,το πρώτο φόρεμα που αγόρασα και είναι one size όλεεεεεεεεεεεεεε

Senior Member
    Κοριτσάρες, μπράβο σας, είστε όλα τα λεφτά και οι δυο, χαμόγελα και κατηφόρα, το τέλειο δίπτυχο!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    σε ευχαριστώ πολύ κουκουτσάκι μου,το πρώτο φόρεμα που αγόρασα και είναι one size όλεεεεεεεεεεεεεε
    γουσταρω πολυ το στυλ σας! ξερετε να ντυνεστε!

συγχαρητιριααααααααααα!!!! αν και ειναι θολα τα προσωπα φαινεται ποσο χαμογελατε!
    Μου θυμιζει τις φωτος της πωλινας που ακτινοβολει και αυτη στις φωτος της :tumble:

Μπραβο κοριτισια!

Senior Member
    aggeloudaki!!! λάμπετε!! μπήκατε στο πλύσιμο στους 90 χεχεχε. Και εις κατώτερα με περισσότερα χαμόγελα.

Senior Member
    χαχχαχαχαχα Κατερίνα μου.Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια,η αλήθεια είναι πως έχουμε το χαμόγελο της colgate σε αυτές τις φώτο

Senior Member
    Συγχρητήρια και στις δύο για την τόσο μεγάλη προσπάθεια και κυρίως αυτά τα αποτελέσματα!
    Αγγελουδάκι επειδή μόνο τη δική σου απώλεια βλέπω αυτή τη στιγμή στο tickeraki, δε φαίνεσαι απλά 20 κιλά λιγότερα! σαν μισή σε βλέπω εγώ!
    Μπράβο σας ρε κορίτσια!!

Senior Member
    Μπραβο παιδια
    και εις κατωτερα τα κιλα

Senior Member
    cherie Η αλήθεια είναι πως έχω χάσει πολλούυυυυυυς πόντους!Η Ολίνι αν θυμάμαι καλά στην φώτο είναι -29 κιλά (φιλενάς ελπίζω να μην σε κλέβω στο ζύγι )

Junior Member
    Φίλεναδα κλεβεις προς τα επάνω! Ήμουν μείον 25!

Senior Member
    καλά βρε είμαι Large τύπος εγώ...στα κάνω δώρο τα περισσευούμενα :P βασικά και εγώ σε αυτές τις φώτο ήμουν -17 κιλά και όχι -20 αλλά από τότε μέχρι τώρα δεν πολυβλέπω διαφορά!

Senior Member
    προσπαθώ κι εγώ για πρώτη φορά να ανεβάσω. ελπίζω να φαινονταιuzzled:
    στη μία είμαι ένα χρόνο πριν, στα 85 συν πλην κατι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι πάντως ότι όταν είδα αυτή τη φωτό, έφριξα.
    Η δεύτερη, είναι χθεσινή, με τα χέρια στα μάτια να προσπαθώ να σταματήσω τα δάκρυα μετά που καθάρισα ένα κρεμμύδι. Τη φούστα αγνοείστε την, είναι μούσκεμα λόγω βροχής. Δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη διαφορά για τα περιπου 20κιλά, νομιζω φαινεται πολύ μικρότερη η διαφορά, αλλά αυτό που σκεφτόμουν όταν τις έβλεπα, είναι ότι στην περσινή φωτογραφία, εγώ ένιωθα να είμαι όπως είμαι τώρα(((

http://img831.imageshack.us/img831/946/3102010.jpg
    http://img545.imageshack.us/img545/9897/17092011j.jpg

τι καλά που τώρα νιώθω "κάπως" άνετα να φοράω και φουστίτσες

edit: ξανα-ανεβάζω την πρώτη, για να φαίνονται καλύτερα οι κοιλάρες μου, τα μάγουλά μου, τα προγούλια μου και οι μπουτάρες μου:shocked2:

Senior Member
    Redish, κοριτσάκι, που βλέπεις καλέ ότι δεν υπάρχει διαφορά, όχι απλά υπάρχει αλλά και είναι και μεγάλη! Επίσης καταλαβαίνω πλήρως τη χαρά σου να φοράς φουστίτσες, και μένα είναι απωθημένο μεγάλο! Μπράβο σου! Έκανες πολύ καλή προσπάθεια και πρέπει να είσαι περήφανη και να χαίρεσαι τα αποτελέσματα στο φουλ!!:thumbup:

Senior Member
    Εμένα πάλι η διαφορά μου φαίνεται εντυπωσιακή και , αν συγκρίνω με δικές μου φωτό, περισσότερο από 20 κιλά.
    Το αποτέλεσμα είναι φοβερό όπως και να έχει και σου αξίζει!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!

Τσέκαρα πάντως και τις τελευταίες φωτό που είχα βάλει δικές μου και από τα 115 περίπου που ήμουν τότε ως τα 100 σχεδόν που πλησιάζω τώρα δεν υπάρχει πρακτικά καμία διαφορά ... τεσπά, γκρινιάζω πάλι...

Senior Member
    Redish η διαφορά είναι πολύ μεγάλη!!!!Μπράβο σου,και φαίνεται πως έχεις χάσει παραπάνω από 20 κιλά!

Φίλιππε αποκλείεται να ΜΗΝ έχεις διαφορά!Απλά μάλλον επειδή στις πρώτες φώτο σου από τα 148 στα 115 η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και την βλέπεις πολύ φανερά μείον 15 κιλά ακόμα δεν "βλέπεις" την διαφορά,αλλά είμαι σίγουρη ότι υπάρχει