φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 119 FirstFirst ... 848565758596068108 ... LastLast
Results 856 to 870 of 1771
    Senior Member
    ευχαριστώ πολύ παιδιά! ισως φαινεται πιο πολύ η διαφορά γιατι η μια φωτό ειναι μεγαλύτερη από την άλλη, οπότε η 2η με κολακεύει και δεν δειχνει τοσο 100% την πραγματικότητα.
    Φιλιππε, ΣΙΓΟΥΡΑ θα φαινεται η διαφορά! βγάλε φωτογραφιες και δες τες. Κι εγώ πριν κάνω την σύγκριση τη μια διπλα στην άλλη, πιστευα οτι η διαφορά ηταν πολύυυυ μικρότερη! κανα 5κιλο και αν, ισα δλδ που να έχω ξεπρηστει λίγο στο πρόσωπο. όταν όμως δεις φωτογραφίες σου ακριβώς τη μια διπλα στην άλλη, θα δεις πόσο πραγματικά αλλάζεις

Senior Member
    Originally posted by Redish
    προσπαθώ κι εγώ για πρώτη φορά να ανεβάσω. ελπίζω να φαινονταιuzzled:
    στη μία είμαι ένα χρόνο πριν, στα 85 συν πλην κατι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι πάντως ότι όταν είδα αυτή τη φωτό, έφριξα.
    Η δεύτερη, είναι χθεσινή, με τα χέρια στα μάτια να προσπαθώ να σταματήσω τα δάκρυα μετά που καθάρισα ένα κρεμμύδι. Τη φούστα αγνοείστε την, είναι μούσκεμα λόγω βροχής. Δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη διαφορά για τα περιπου 20κιλά, νομιζω φαινεται πολύ μικρότερη η διαφορά, αλλά αυτό που σκεφτόμουν όταν τις έβλεπα, είναι ότι στην περσινή φωτογραφία, εγώ ένιωθα να είμαι όπως είμαι τώρα(((

http://img831.imageshack.us/img831/946/3102010.jpg
    http://img545.imageshack.us/img545/9897/17092011j.jpg

τι καλά που τώρα νιώθω "κάπως" άνετα να φοράω και φουστίτσες

edit: ξανα-ανεβάζω την πρώτη, για να φαίνονται καλύτερα οι κοιλάρες μου, τα μάγουλά μου, τα προγούλια μου και οι μπουτάρες μου:shocked2:
    απλά καμία σχέση !!! μπράβο , θέλει μεγάλη δύναμη ψυχής!!!

Senior Member
    Redish μπράβο!!!!!!!!!!!!!

:crazy::crazy::crazy:
    Πως δε φαίνεται η διαφορά!!!!!!!!

Senior Member
    Αggeloydaki k Olini μπράβο κορίτσια :thumbup::thumbup::thumbup:

Τώρα είδα τις δικές σας φώτο!!!!

Αggeloydaki μου αρέσει πολύ το φόρεμα σου κ σου πάει !!!!:yes::yes::yes::yes:

Senior Member
    Μπραβο σε ολες και ολους.Μπραβο που αντεξατε και τωρα απολεμβανεται τα αποτελεσματα των κοπων σας.Ειναι φοβερο πως αλλαζει ο ανθρωπος χωρις τα κιλα,ασε που προσθετουν πολλααααα χρονια.Εχω δει πολλων φωτογραφιες και φαινοντε χωρις τα κιλα τουλαχιστον 10 χρονια μικροτεροι.

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Λοιπόν κατόπιν λαϊκής απαίτησης :lol: ανεβάζω κι εγώ... το τραγικό είναι οτι δεν είχα καμία πρόχειρη "πριν" οπότε έβαλα μία από το facebook ενός φίλου. Ζητώ επιείκια, είμαι ακόμα στη μέση!!!:lol:

Πριν λοιπόν

Σημερινές από το πρωί

Συγνώμη για τη ποιότητα αλλά δε φημίζομαι για τις φωτογραφικές μου ικανότητες. Νομίζω πάντως οι σημερινές με κολακεύουν λίγο συγκριτικά με τη πραγματικότητα.... ΑΥΤΑΑΑΑ
    Πάμε ένα update λοιπόν τώρα στα 100 κιλά. Συγνώμη εκ των προτέρων για το θέαμα που θα αντικρύσατε αλλά αποφάσισα να είμαι topless :yes: για να μου πείτε όσοι/όσες τα έχετε περάσει γνώμη για τη χαλάρωση στη κοιλιά....

Όπως βλέπετε από τη γραμμή μαυρίσματος δε σας κάνω τη χάρη να τραβήξω πιο πάνω το σορτσάκι...

Anyway, επόμενες στο στόχο αν και δε βλέπω πως με 15-16 κιλά λιγότερο από σήμερα θα είμαι στο στόχο... ίδωμεν...

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

φιλιππαρα και εις κατωτερα σε κιλα
    και σου ευχομαι το εννιαρι να το βρεις γρηγορα μπροστα σου:grin:

Senior Member
    Originally posted by Redish
    προσπαθώ κι εγώ για πρώτη φορά να ανεβάσω. ελπίζω να φαινονταιuzzled:
    στη μία είμαι ένα χρόνο πριν, στα 85 συν πλην κατι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι πάντως ότι όταν είδα αυτή τη φωτό, έφριξα.
    Η δεύτερη, είναι χθεσινή, με τα χέρια στα μάτια να προσπαθώ να σταματήσω τα δάκρυα μετά που καθάρισα ένα κρεμμύδι. Τη φούστα αγνοείστε την, είναι μούσκεμα λόγω βροχής. Δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη διαφορά για τα περιπου 20κιλά, νομιζω φαινεται πολύ μικρότερη η διαφορά, αλλά αυτό που σκεφτόμουν όταν τις έβλεπα, είναι ότι στην περσινή φωτογραφία, εγώ ένιωθα να είμαι όπως είμαι τώρα(((

http://img831.imageshack.us/img831/946/3102010.jpg
    http://img545.imageshack.us/img545/9897/17092011j.jpg

τι καλά που τώρα νιώθω "κάπως" άνετα να φοράω και φουστίτσες

edit: ξανα-ανεβάζω την πρώτη, για να φαίνονται καλύτερα οι κοιλάρες μου, τα μάγουλά μου, τα προγούλια μου και οι μπουτάρες μου:shocked2:
    μπραβο!!!!! πολυ καλη προσπάθεια!!! 20 κιλά γλυκιά μου είναι 20 κιλά, μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα αλλα τα έχεις χάσει και φαίνεται πανω σου

Senior Member
    Όπως βλέπετε από τη γραμμή μαυρίσματος δε σας κάνω τη χάρη να τραβήξω πιο πάνω το σορτσάκι...
    [/quote]

πάντως μαύρισες!!!! φίλιππε διακρίνονται οι άνω κοιλιακοί σου και με λίγη προσπάθεια θα φύγει και η χαλάρωση στο κάτω μέρος της κοιλιάς!!!! ΕΙΔΩΛΟ

Senior Member
    Μπραβο! Μπραβο σε ολους σας!!!:starhit::starhit:

Senior Member

filippara oyaaaaaaaaoy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Χαχαχαχαχα, κοιλιακοι λέει διακρίνονται!!! ʼρχισε το δούλεμα!!! Σε διαβεβαιώ οτι υπάρχει ενα παχύ στρώμα λίπους πάνω από οποιαδήποτε υποψία κοιλιακών...

Ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα πάντως, ευπροσδεκτα!!!

η χαλαρωση τοσο πολυ φευγει με γυμναστικη?ή πρεπει να μπει νυστερι παιδια???Παντως φιλιππαρας δεν υπαρχεις!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Senior Member
    filip συγχαρητήρια ! επίτευγμα πραγματικά.!!! όσο για την χαλάρωση γνώμη μου είναι ότι λίγα θα μπορέσεις να σώσεις με γυμναστική, ωστόσο αξίζει κάθε προσπάθεια για να αποφύγεις το νυστέρι. Θα έχεις καλύτερη εικόνα όταν φτάσεις κοντά στον στόχο σου. Και πάλι χίλια μπράβο, πρέπει να είσαι και ωραίο παιδί αν και μας κρύβεις το πρόσωπο ( φιλικά το λέω μην παρεξηγηθώ)

Senior Member
    φιλιππε, μπράβο! σε θαυμάζω για τις αντοχές που έχεις, την επιμονή σου και την τοση γυμναστική που κάνεις! ανταμείβεσαι μέρα με τη μέρα, ΜΠΡΑΒΟ!

και ευχαριστώ πολύ ολους για τα καλά σας λόγια, μου δίνουν ώθηση να συνεχίσω και να μην παραιτηθώ...και προπαντός, να μην τα ξαναβάλω!