φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 60
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 60 of 119 FirstFirst ... 1050585960616270110 ... LastLast
Results 886 to 900 of 1771
    Senior Member
    και απο εμενα πωλινακι μπραβο για τη προσπαθεια σου.οχι μονο στο σωμα αλλα και στο προσωπο εχεις χασει και πραγματι δειχνεις κατα πολυ νεοτερη.:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by olini
    πωλινακι μου επαθα πλακα!!!!! τι τεραστια διαφορα ειναι αυτη?????? δειχνεις 10 χρονια νεοτερη!!! κουκλα,αλλος ανθρωπος!!!!!! σου αξιζει ενα τεραστιο μπραβο!!!!!!!!!!!
    Δείχνω μόλις να έχω ενηλικιωθεί δηλαδή? χαχαχαχα

Σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου!!!!! Αν και εσύ δεν πας πίσω!!!!!!! Πότε να βάλεις κανά τικεράκι να βλέπουμε την πρόοδό σου? ή θα την βλέπουμε μόνο στις φώτο?

Senior Member
    Originally posted by angelaorangel
    και απο εμενα πωλινακι μπραβο για τη προσπαθεια σου.οχι μονο στο σωμα αλλα και στο προσωπο εχεις χασει και πραγματι δειχνεις κατα πολυ νεοτερη.:thumbup:
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου.

Senior Member
    Συγχαρητήρια Πωλίνα , απίστευτη η διαφορά . Σε παίρνω για παράδειγμα υπομονής και θέλησης .

Senior Member
    είναι τόσο εντυπωσιακή η αλλαγή σου, που με έκανες να γράψω μετά από καιρό....

Μπράβο κούκλα.... εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα και στο πρόσωπο.... καλή συνέχεια !!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by dora_th
    Συγχαρητήρια Πωλίνα , απίστευτη η διαφορά . Σε παίρνω για παράδειγμα υπομονής και θέλησης .
    Σε ευχαριστώ καλή μου. Ελπίζω μόνο να μην με πάρεις και σαν παράδειγμα ως προς την γκρίνια μου :P

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    είναι τόσο εντυπωσιακή η αλλαγή σου, που με έκανες να γράψω μετά από καιρό....

Μπράβο κούκλα.... εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα και στο πρόσωπο.... καλή συνέχεια !!!!!!!
    Alalumaki μου γλυκό!!!! Δεν θα το πιστέψεις, αλλά μόλις είδα ότι έγραψες σκέφτικα "τόσο πολύ την εντυπωσίασα που έγραψε μετά από τόσο καιρό?" (είπαμε, έχουμε και μία δόση ψώνιου!!!) και αμέσως μετά διάβασα το ποστ σου!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου! σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by dora_th
    Σε ευχαριστώ καλή μου. Ελπίζω μόνο να μην με πάρεις και σαν παράδειγμα ως προς την γκρίνια μου :P
    Η δική σου γκρίνια τουλάχιστον ήταν εποικοδομητική , γκρίνιαζες αλλά συνέχιζες , εγώ άρχιζα τη γκρίνια και σταματούσα . Οπότε ας πάρω και τη γκρίνια σου για παράδειγμα . Μάλλον θα με βοηθήσει

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Η Ολίνι μας και η αφεντιά μου ( τα μουτράκια μας αύριο στο φβ ) μην δίνετε σημασία στα ταψιά παραδίπλα μας...κάτι ελαφρύ τσιμπήσαμε χιχιχιχιχιχι

:thumbup::thumbup::thumbup: παρα παρα παρα πολλα συγχαρητήρια, απιστευτη και εσυ και η φιλη σου αλλα και το πανεμορφο αυτο φορεμα...:tumble:

Μπραβο κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Τάκη!Πού χάθηκες,βρε ψυχή;Όλα καλά στα δρομολόγια της ασφάλτου;

Αν σας άρεσαν τα κορίτσια παραπάνω με τα πιξελιασμένα πρόσωπα
    πού και να τα βλέπατε απιξέλιαστα!Μιλάμε για θεϊκή λάμψη,ομορφιά και γλύκα!
    Φτου σας κοπελάρες μου!Το αγγελουδάκι το φατσοήξερα και χάρη σ'αυτό
    γνώρισα οπτικά και την Ολίνη μας!Στα καλύτερα και στις χαρές σας!Φιλιά!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Δομινίκη μου σε ευχαριστώ πολύ!Καλά ότι ένα φόρεμα από μαγαζί one size και έχοντας την εξωφρενική τιμή των 9.99 Ευρώ θα έκανε τόσο σουξέ δεν το φανταζόμουν καν !

Αδαμαντία μου :love:

Ναταλάκι μου η Ολίνι μας είναι κούκλα!!!Που να την δεις και live!

Member
    Συγχαρητηρια aggeloydaki,polina κ σε ολες τις υπολοιπες για την απωλεια τοσων κιλων,ευχομαι να μην ξαναεπιστρεψουν ποτε κ να συνεχισετε να χανετε για να δειτε τα σωματακια σας οπως επιθυμειτε :tumble: μπορει να μην εχω γραψει σχεδον καθολου στο forum αλλα σας παρακολουθω καθε μερα και παιρνω δυναμη για να μην ξανακανω τα ιδια διατροφικα λαθη!Σε προηγουμενη σελίδα δειχνω πως αλλαξε το σωμα μου μετα απο απωλεια 25 κιλων(σελ 33),οποτε τωρα ειπα να δειξω πως "ξεπριστηκε" κ το προσωπο μου.Ισως στις φωτογραφιες να μη φαινεται καλα αλλα τα μαγουλακια μου και το προγουλακι φυγανε και απεκτησα καποιες γωνιες που ειχα να δω χρονια (το μαλλι ειναι λογω καρναβαλιου) ελπιζω οι φωτογραφιες ολων μας απο εδω να αποτελεσουν κινητρο κ εμπνευση για οσο περισσοτερα ατομα γινεται!! :love:

Senior Member
    ουαου!!! στη δευτερη φωτο φαινεσαι που αδυνατη!! ποσο υψος εχεις??

Member
    1.75 ειμαι,οποτε τα ιδανικα κιλα για το υψος μου ειναι γυρω στα 64!λιγη υπομονη ακομα και που θα μου παει καποια στιγμη θα τα φτασω!