φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 61 of 119 FirstFirst ... 1151596061626371111 ... LastLast
Results 901 to 915 of 1771
    Senior Member
    καλη συνεχεια λοιπον και καλες απωλειες!!!!
    και στα δικα μας οι γεματουλες!!!

Senior Member
    Κουκλάρα!!!!!!!!!!! :yes::yes::yes:

Member
    Originally posted by break
    Κουκλάρα!!!!!!!!!!! :yes::yes::yes:
    Σε ευχαριστω πολυ,να ναι καλα το make up :wink1: καλη συνεχεια και στη δικη σου προσπαθεια,αντε να πεφτουν τα κιλα να ανεβαινει η ψυχολογια μας :thumbup:

Senior Member
    onitsa φαινεσαι αλλος ανθρωπος,συνχαρητηρια για την απωλεια των κιλων!τρομερη διαφορα:wink2:

Senior Member
    Οnitsa, βλεποντας εσενα αλλα και αλλες κοπελες εδω καταλαβαινουμε πως μας αλλοιωνουν τα κιλα,μας μεγαλωνουν,μας ασχημαινουν(αν και εσυ εισαι πολυ ομορφη και στις δυο). Ειναι πραγματικα σα να βλεπεις αλλο ανθρωπο.Συγχατητηρια,αντε να πεφτω και εγω,να δω το 6 καποια στιγμη μπροστα και ας ειναι και 69,εχω να το δω πανω απο 4 χρονια:sniffle:.

Senior Member

[/quote]

πολύ μεγάλη διαφορά!!Μπράβο :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Member
    angela,elafaki σας ευχαριστω πολυ πολυ!Ευχομαι συντομα να φτασετε κι εσεις τους στοχους σας οποιοι κ αν ειναι αυτοι!
    Asteropi πραγματικα τα κιλα αλλοιωνουν τα χαρακτηριστικα μας κ μας χαλανε τη διαθεση...Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις συντομα,σκεψου ποσοι απο δω μεσα εχουν χασει πολλααα περισσοτερα κιλα,στα 9 κιλακια θα κολλησουμε? :thumbup:

Senior Member
    Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα σου onitsa, είσαι και πολύ όμορφη κοπέλα!

Εμένα μου φαίνεται υπερβολή να χάσεις ακόμα τόσα κιλά, εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά...

Member
    Να σαι καλα Φιλιππε,συγχαρητηρια και σε σενα που εχω δει τις φωτογραφιες σου κ εχω εκπλαγει με τη θεληση σου!Απλως σκεφτομαι οτι αν εχανα 5 κιλακια ακομα θα αισθανομουν πιο ομορφα με το σωμα μου,χωρις ομως να παω και στο αλλο ακρο

Onitsa ξεκινήσαμε από περίπου τα ίδια κιλά, και ο στόχος μου είναι το τωρινό σου βάρος!1 μου δίνεις πολυ κουράγιο

Senior Member
    Fair enough, άμα είναι να αισθανθείς εσύ καλύτερα εγώ πάω πάσο!

Member
    Originally posted by euapap
    Onitsa ξεκινήσαμε από περίπου τα ίδια κιλά, και ο στόχος μου είναι το τωρινό σου βάρος!1 μου δίνεις πολυ κουράγιο
    Κι εγω επαιρνα τοσο καιρο κουραγιο διαβαζοντας τις ιστοριες των υπολοιπων οποτε το θεωρησα υποχρεωση μου να δειξω κ τα δικα μου αποτελεσματα δινοντας δυναμη σε καποιον αλλο που τη χρειαζεται!Καλο κουραγιο,μεινε προσηλωμενη στο στοχο σου και η επιτυχια ειναι θεμα χρονου!:thumbup:

tweetaki15
    Guest
    τι κανετε κοριτσαρες μου????????????ημουν χαμενη το ξερω αλλα λογω σχολης εχω τρεχαματα...φετος ειμαι για το πτυχιο....βλεπω φανταστικες αλλαγες...πολινακιιιιιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιιιιιι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..συ νεχισε ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Senior Member
    tweetaki15 μου σε ευχαριστώ πολύ!!!! Σου εύχομαι το καλύτερο για το πτυχίο σου!

tweetaki15
    Guest
    σ ευχαριστω παρααααα πολυ να σαιι καλα