φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 69
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 69 of 119 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast
Results 1,021 to 1,035 of 1771
    Senior Member
    Φλωρεντια θελω να παω, οταν παω. μετα απο το ταξιδι στη αγγλια και το τι εφαγα εκει, η ιταλια δε παιζει να μου κανει τιποτα. Λεω να αρχισω να μαθαινω λιγα ιταλικα πρωτα, απο οτι ξερω, δεν πολυ μιλανε αγγλικα αυτοι.

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Φλωρεντια θελω να παω, οταν παω. μετα απο το ταξιδι στη αγγλια και το τι εφαγα εκει, η ιταλια δε παιζει να μου κανει τιποτα. Λεω να αρχισω να μαθαινω λιγα ιταλικα πρωτα, απο οτι ξερω, δεν πολυ μιλανε αγγλικα αυτοι.
    Merry οι ιταλοί δεν μιλάνε ΚΑΘΟΛΟΥ Αγγλικά οπότε μάθε τα βασικά αν εχεις σκοπό να πας,θα βοηθηθείς πολύ.Εγω την πρώτη φορά που πήγα τρόμαξα να συνενοηθώ,ούτε αγγλικά ούτε γαλλικά καταλάβαιναν ε κάτι λιγοστά ιταλικά που θυμόμουν και με το χάρτη στο χέρι τους έδειχνα απλώς που θέλω να πάω και με την νοηματική κατάφερα να μην χαθώ ουτε μια φορά!λολ Δεν είναι σωβινιστές πάντως οπως οι Γάλλοι πχ. που ακόμα κι αν ξέρουν αλλη γλώσσα δεν σου απαντάνε,οι ιταλοί είναι ολοπρόθυμοι να σε βοηθήσουν,απλώς δεν μαθαίνουν γλώσσες δεν ξέρω γιατι...

εντιτ:καμία σχέση με Αγγλία,στην ιταλία θα φας πολύυυυ!!!λολ

Senior Member
    Εμεις δεν μιλαμε λεξη ιταλικα και δεν ειχαμε προβλημα οταν πηγαμε.Αν πας προετοιμασμενη(με οδηγους,χαρτες κοκ)ουτε που θα χρειαστεις τη βοηθεια τους.Και σε εστιατορια και στα σουβενιρ μια χαρα συνεννοηθηκαμε, οκ θα μαθεις 5-6 λεξεις που ηδη θα βρεις στον οδηγο και εισαι οκ.Η Φλωρεντια δε ειναι τοσο μικρη που δεν προκειται να χαθειτε.Στη Βενετια ειχαμε ενα "ψιλοπροβλημα" επειδη ηταν κατι πρωτογνωρο για μας αλλα μολις παρεις το "κολαϊ" εισαι οκ. Το μονο προβλημα ειναι οτι οι Ιταλοι ειναι γενικα αγενεις και απροθυμοι να βοηθησουν(ακομη και ατομα που δουλευουν σε τουριστικα σημεια).

Senior Member
    καλημέρα σας!
    Τελικά υποκύπτω στον πειρασμό να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου και ποστάρω φωτό πριν από ό,τι είχα πει. Αυτή τη στιγμή είμαι στα -35 και πολύ χαρούμενη!

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:

Junior Member
    bravo monahoio!!! terastia allagi pragmatika... polla sygxaritiria sou aksizoun!!! zilevw... pws ta kataferes?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Γιώτα μου ότι και να πω είναι λίγο,προσκυνώ!!!!Είσαι άλλος άνθρωπος και το χαμόγελό σου ΣΟΥΠΕΡ!!!!!

edit είσαι σίγουρη κορίτσι πως πρέπει να κάνεις επέμβαση στο στήθος???εμένα μια χαρά μου φαίνεται τώρα!!!

Senior Member
    θεά! πανέμορφη! λάμπεις! δεν έχω λόγια...

Senior Member

Δυσκολεύομαι να αναγνωρίσω οτι είσαι ο ίδιος άνθρωπος... βασικά δε φαίνεται από πουθενά οτι είσαι ο ίδιος άνθρωπος. ʼπειρος σεβασμός και θαυμασμός γι'αυτό που κατάφερες Γιώτα!!!

Senior Member
    monahoiot εισαι απιστευτη!!!! βλεποντας την πρωτη σου φωτο ειναι σαν να βλεπω εμενα! χιχιχ ανετα θα τις μπερδευα! με κανεις κ ελπιζω για το μελλον!!! ποσο θα ηθελα νασου μοιαζω κ στο μετα! Μπραβοοο σου κ παλι μπραβοο σου!

Senior Member
    Μία εικόνα, χίλιες λέξεις!
    Θερμά συγχαρητήρια, για το σώμα, για το χαμόγελο, για το στυλ, για όλα!!
    Στην "πριν" φωτογραφία βλέπω ένα στρουμπουλό, γλυκούλι κοριτσάκι, που φαίνεται ότι μπορεί να γελάσει, αλλά δεν το κάνει. Στη "μετά" βλέπω μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση, σιγουριά, σεξ απήλ και χαμόγελο! Φοβερή η επιλογή ρούχων, όχι χαριτωμένα καρτούνς, αλλά στυλάτα ρούχα. Επίσης, το τυρμπάν σου προσθέτει τύπο, κάτι που είμαι σίγουρη πως το ξέρεις. Όπως ξέρεις ότι το θέμα των μαλλιών είναι προσωρινό. Μπράβο! Τώρα πια είσαι "τύπισσα"!

Senior Member
    Γιωτα συνχαρητηρια για την θεαματικη αλλαγη μπραβο σου στην επομενη φωτο που θα βαλεις να σε θαυμασουμε και με πιο ανοιχτα χρωματα στα ρουχα γιατι πιστευω θα σου πηγαινουν.:starhit:

Senior Member
    Εγώ τα μπράβο θα σου τα πω από κοντά!!!!:starhit:

Senior Member
    Γιώτα συγχαρητήρια!!! Είσαι μια κούκλα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    πωπω!!! απιστευτο!!!
    εσκασε το κουκουλι της πεσμενης ψυχολογιας κ βγηκε απο μεσα η πεταλουδα-θεα!!!
    συνυπογραφω οσα ηδη γραφτηκαν, συγχαρητηρια για τον αθλο αλλα κ για το στυλ!!!!!
    δεν ειανι οτι αδυνατισες, ειναι οτι προφανως τα κιλα δεν επετρεπαν να φανει αυτο που ηταν φυλακισμενο μεσα τους/σου!!!
    μπραβο κ παλι!!!
    ευχομαι να αλλαξει κ η ζωη σου οσο κ εσυ (προς την ιδια φυσικα κατευθυνση!!!)

Page 69 of 119 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast