φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 75
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 75 of 119 FirstFirst ... 2565737475767785 ... LastLast
Results 1,111 to 1,125 of 1771
    Senior Member
    Originally posted by asteropi
    Ας βαλω και γω την αφεντια μου αν και δεν εχει σχεση με τα αλλα κοριτσια που φαινεται πολυ η αλλαγη τους.Εχω χασει σχεδον 13 κιλα και ιδου....
    ΠΡΙΝ(84)

ΜΕΤΑ(71.5)

Εχω βεβαια δρομο ακομα...τελευταιος στοχος ειναι τα 58.Αλλα και στα 65 καλα θα αισθανομαι.
    :thumbup::thumbup:

:thumbup::thumbup: πανεμορφη..μπραβο κοριτσακι, θεωρω οτι εισαι παρα πολυ καλα, αν θεσ ομως να χασεισ κι αλλα, καντο με μετρο..:yes:

Senior Member
    Ευχαριστωωωωω!Απολαμβανω πλεον την καθε μερα και αισθανομαι τελεια!Απο δω και κατω θα αισθανομαι ακομα καλυτερα.:duh:

Senior Member
    Είναι μια φωτό από τη Πρωτοχρονιά που.... με εντυπωσιάζει είναι η αλήθεια, δεν έχω αυτή την εικόνα για τον εαυτό μου ακόμα και την ώρα που τη κοιτάζω... είμαι με το γαλάζιο πουκάμισο...

Uploaded with ImageShack.us

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:

Επειδή έχω δεί προηγούμενη φωτογραφία σου με τη πρώτη ματιά δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω ποιος είσαι :crazy::crazy::crazy: όταν όμως διάβασα το μνμ τότε κατάλαβα!!!!!!

Senior Member
    Fil, είσαι μια χαρά! Μπράβο βρε συ! Ξέρω από τα λεγόμενά σου ότι δεν το πολυσυνειδητοποιείς αυτό που σου συμβαίνει αλλά, πίστεψέ με, είσαι φανταστικός!

Senior Member
    Φιλλιπε δεν σταματας να μας εκπλησεις!Ουτε εγω καταλαβα ποιος εισαι!Πρεπει σιγουρα να χασεις κι αλλα κιλα?Αντρας εισαι....Ηθελα να στο γραψω απο μερες οτι με χαροποιει ιδιαιτερα οτι περασες καλα τις μερες των Χριστουγεννων,εφαγες,ηπιες ,γλεντησες δεν καταπιεστηκες κ μετα παλι στην πορεια σου κ στο γυμναστηριο σου.Ενα μεγαλο μεγαλο μπραβο!!1

Senior Member
    Filippara συνχαρητηρια ευχομαι στη ζωη να σου να πηγαινουν ολα οπως τα περιμενεις και ακομη καλυτερα.Αν εχεις καμια παλια σου φωτο βαλε για να δουμε και εμεις την διαφορα και παρουμε κουραγιο για την συνεχεια.

Senior Member
    Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, κι εγώ βλέποντας αυτή τη φωτό αναρωτήθηκα μήπως υπερβάλλω αν χάσω κι άλλο. Σίγουρα πάντως πρέπει να γίνει ένα recomposition και να φύγει λίπος και να έρθει μυς.

Ιάσονα συγνώμη, κάνω το λάθος να θεωρώ οτι όλοι έχουν δει τις παλιές φωτό. Αν πας στη σελίδα 17 αυτού του νήματος πιστεύω να δεις μιας μικρή διαφορά:grin:

Καμία σχέση το πριν και το μετά!!Πραγματικά τεράστια η αλλαγή!!!Δεν ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους!!Μπράβο και πάλι μπράβο!

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    1000 μπράβο!!
    Βλέποντας την φωτογραφία χάρηκα τόσο πολύ,ούτε εγώ να ήμουν!!!
    Και ναι δεν πρέπει να χάσεις άλλο!!Είσαι μια χαρά! :grin:

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Ιάσονα συγνώμη, κάνω το λάθος να θεωρώ οτι όλοι έχουν δει τις παλιές φωτό. Αν πας στη σελίδα 17 αυτού του νήματος πιστεύω να δεις μιας μικρή διαφορά:grin:
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:

Senior Member
    φιλιππε τρομερη αλλαγη!
    εχεις χασει εναν ανθρωπο απο πανω σου!
    πολλα συγχαρητηρια! θα αλλαξε η ζωη σου πιστευω.
    εσυ ξερεις αν θες να χασεις κι αλλο.
    και να μην χασεις εγω σε βλεπω τελειο!!!
    οτι κι αν αποφασισεις, επικεντρωσου στην γυμνασικη για συσφιξη και στην συντηρηση.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Φίλιππε ότι και να πω είναι λίγο....το μόνο κοινό με την τωρινή φωτογραφία σου και την παλιά είναι ένα γαλάζιο πουκάμισο (αν θυμάμαι καλά κ εκεί γαλάζιο φοράς!) Θα σου έλεγα να μην χάσεις άλλο,απλά ρίξε όλη σου την προσπάθεια στην γυμναστική για να μαζέψεις/δέσεις όσο περισσότερο γίνεται!

Senior Member
    Φίλιππε πολλα συγχαρητήρια ! Δεν υπάρχουν λόγια ! Απόλαυσε το και καιτα να το συνειδητοποιήσεις . Εσυ είσαι αυτος . Α , και δεν το συζητώ¨: Ο ωραιότερος απ την παρέα με διαφορά .

Senior Member
    Χαχαχαχα, δε νομίζω Δώρα αλλά το δέχομαι το κοπλιμέντο!!!

Σας ευχαριστώ όλους, είναι σημαντικό για μένα οτι νιώθω τη χαρά σας για μένα να είναι πραγματική και οτι γράφετε να βγαίνει από τη καρδιά σας! Καλή συνέχεια να έχουμε όλοι!!!

Page 75 of 119 FirstFirst ... 2565737475767785 ... LastLast