φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 119 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 1771
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλησπέρα. Δεν έχω φωτογραφίες ως παχιά γιατί δεν άντεχα να με βλέπω! Αυτή η φωτογραφία που είμαι παχιά 110 κιλά βγήκε αναγκαστικά γιατί είναι πριν 16 χρόνια που βάφτισα την βαφτισιμιά μου. Η διπλανή φωτογραφία είναι πριν 6 χρόνια στα 68 κιλά και η πιο δίπλα πριν 5 χρόνια στα 65 κιλά. Αυτό το φούσκωμα ξεφούσκωμα το έχω κάνει 3 φορές μέχρι σήμερα με δίαιτες και τώρα με το sleeve εύχομαι να είναι η τέταρτη φορά και η τελευταία!! Δεν έχω τωρινή φωτογραφία μου αλλά μόλις φτάσω τον στόχο μου θα φροντίσω να βγάλω.
    ΦΙΛΕ!! ΠΕΘΑΝΑ!!! πωωωωωωωωω να'χα το χαμογελο σου και ζω με τη χαλαρωση που'χω!! μερικα πραγματα Τζινα μου, ειναι ανεκτιμητα και δεν κερδιζονται η χανονται με τη αλλαγη του βαρους. Απιστευτο χαμογελο! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Τζϊνα μου τρομερό χαμόγελο!!Νομίζω πως στα 68 είσαι σούπερ,καλά ρεεεε έχεις πολύ αδύνατα πόδια-μπούτια στα 65,εμένα αποκλείεται να είναι έτσι όταν φτάσω εκεί!!!!

Ας βάλω και εγώ φώτο μετά από αρκετό καιρό!7.5 μήνες μετά την επέμβαση,σχεδον 37 κιλά κάτω,πόντους δεν μέτρησα από την αρχή άρα δεν ξέρω πόσο και τι ,το μόνο που ξέρω από τις ζώνες μου που πήγα για κόντυμα,στην μέση είμαι περίπου 30εκατοστά λιγότερο (και σκεφτείτε στην μέση ήμουν πάντα πιο μαζεμένη από το υπόλοιπο,my God!!!)

Προσοχήηηηηηηηηηηη την πρώτη φώτο (το πρωί που μπήκα στο νοσοκομείο τραβηγμένη ) μπορείτε να την χρησιμοποιείται για να τρομάζετε τα παιδάκια σας όταν τρώνε πολύ :P

Η δεύτερη φώτο τραβηγμένη μόλις χτες!αρκετά μαζεμένη πια έχω ακόμα περιφέρεια και μπούτια,στόχος να χάσω 5 κιλάκια ακόμα και μετά βλέπουμε !Ο άνδρας μου με κορόιδευε χτες "πήγα να βγάλω φώτο και έψαχνα να βρω που είσαι,μια σταλιά έμεινες"
    Εχεις απιστευτο σχημα για φορεματα και φουστες! (το'χω αναφερει ξανα σε αλλες φωτος, δεν θυμαμαι πιανου, οτι εχω μια μανια με φορεματα). Ο,τι και να κανεις! κρατα το σχημα!! Δεν ξερω πως τα καταφερνετε... εγω για να δωσω σχημα σε φορεμα, πρεπει να φορεσω κορσε και να τον σφιξω μεχρι να μη μπορω να ανασανω, γιατι εχω κοιλια βατραχου και δεν δινει καθολου σχημα.

κατι κανετε και δε μου το λετε =(

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Είναι μια φωτό από τη Πρωτοχρονιά που.... με εντυπωσιάζει είναι η αλήθεια, δεν έχω αυτή την εικόνα για τον εαυτό μου ακόμα και την ώρα που τη κοιτάζω... είμαι με το γαλάζιο πουκάμισο...

Uploaded with ImageShack.us
    *αγκαλιτσα*

Senior Member
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, κοιλιά βατράχου λέει!!! Έλιωσα Merry, να'σαι καλά!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    όμως μόλις χάσεις 3-4 κιλάκια ακόμα σταμάτα γιατί έτσι που πας σε λίγο θα χωράς να περάσεις και από τη σχάρα των υπονόμων!!:lol::lol:
    :lol::lol::lol::lol: Τζίνα μολόγα!!!! έχεις κάνει κόμμα με τον άνδρα μου??Λέει πως όποτε φυσάει θα μου βάζει πέτρες στις τσέπες για να μη με χάσει

Break μου ty,τι νόμισες βρε πως στα ψέμματα έχω τέτοιο τίτλο?:P

Xristina μου άντε περιμένουμε και δικές σας φώτο,ήδη έχεις χάσει τόσα κιλά,η διαφορά πρέπει να είναι μεγάλη στο πριν και μετά!Σχετικά με το αν φαίνεται πως έχω κάνει επέμβαση,τους 2 τελευταίους μήνες πήγα σε γιατρούς που δεν ήξερα να μου γράψουν το σίδηρο και το ασβέστιο και με ρώτησαν το γιατί και γύρισαν και μου είπαν πως δεν μου φαίνεται καθόλου πως είμαι χειρουργημένη,το χρώμα μου είναι μια χαρά και το πρόσωπο μου επίσης δεν έχει κρεμάσει (η γιαγια του άνδρα μου είχε ακούσει τις μ@λακίες που τις είχε πει ο γκόμενος της κουνιάδας μου που είναι οφθαλμίατρος, πως μετά θα κρεμάσω παντού,θα γεμίσω ρυτίδες κλπ και είχε τρομοκρατηθεί,κάθε φορά που με έβλεπε έλεγε "δεν το πιστεύω πως είσαι τόσο καλό,είσαι εντάξει δεν φαίνεται τίποτα" τι να περιμένω βέβαια από έναν άνθρωπο ο οποίος πριν από ένα μήνα με ρώταγε πότε θα κάνω "επανορθωτικό" χειρουργείο για να γίνω εσωτερικά πάλι όπως πριν

click ty,είμαι σίγουρη πως σύντομα κάτι θα σου ξανακάνει κλίκ και θα μπεις πάλι σε μία σειρά.Ειλικρινά δεν σε φοβάμαι!

Κουκουτσάκι μουυυυυυυυυυυυυ που είσαι σε χάσαμε

elafaki μου σε ευχαριστώ,άντε σιγά-σιγά θα τα καταφέρεις και εσύ!

Σμαρτ θα συμφωνήσω απόλυτα πως η ψυχολογία του πριν και του μετά είναι άλλα ντα άλλων!!!και ειλικρινά πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα νιώθω ακόμα καλύτερα

Μέρρυ μου και να θέλω να αλλάξω το σχήμα του σώματος μου δεν γίνεται!Ακόμα και παλιότερα που είχα φτάσει 58 κιλά,εξακολουθούσα να έχω καμπύλες στην περιφέρεια και πολύ στενή μέση.και πριν από την επέμβαση ,αν δεις φώτο με μαγιό,η μέση ήταν μικρή σε σχέση με όλο το υπόλοιπο.Το μόνο που θα ήθελα τώρα είναι να έχω πιο αδύνατα μπούτια και ας έμενε η περιφέρειά μου όπως είναι.Πλέον μπορώ να φορέσω νορμάλ ρούχα (νο12 στα m&s ,αλλά στα υπόλοιπα νεανικά μαγαζιά στις κλασσικές φόρμες χωράω μια φορά αλλά σε όλα τα πολύ στενά ή skinny δεν χωράω λόγω μπουτιού γκρρρρ )

Senior Member
    Ageloudaki συνχαρητηρια κοπελα μου ευχομαι οτι ειχες στεριθη τωρα να το ζησεις πιο εντονα και να απολαυσης οτι μας ειχε σταθη εμποδιο λογο τις ιδιαιτεροτητας μας. :starhit:

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Ευτυχώς αυτό το χαμόγελο είναι ο σύμμαχός μου στα δύσκολα και εύχομαι κι εσείς να μπορείτε πάντα να χαμογελάτε.:starhit:

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    όμως μόλις χάσεις 3-4 κιλάκια ακόμα σταμάτα γιατί έτσι που πας σε λίγο θα χωράς να περάσεις και από τη σχάρα των υπονόμων!!:lol::lol:
    :lol::lol::lol::lol: Τζίνα μολόγα!!!! έχεις κάνει κόμμα με τον άνδρα μου??Λέει πως όποτε φυσάει θα μου βάζει πέτρες στις τσέπες για να μη με χάσει

Break μου ty,τι νόμισες βρε πως στα ψέμματα έχω τέτοιο τίτλο?:P

Xristina μου άντε περιμένουμε και δικές σας φώτο,ήδη έχεις χάσει τόσα κιλά,η διαφορά πρέπει να είναι μεγάλη στο πριν και μετά!Σχετικά με το αν φαίνεται πως έχω κάνει επέμβαση,τους 2 τελευταίους μήνες πήγα σε γιατρούς που δεν ήξερα να μου γράψουν το σίδηρο και το ασβέστιο και με ρώτησαν το γιατί και γύρισαν και μου είπαν πως δεν μου φαίνεται καθόλου πως είμαι χειρουργημένη,το χρώμα μου είναι μια χαρά και το πρόσωπο μου επίσης δεν έχει κρεμάσει (η γιαγια του άνδρα μου είχε ακούσει τις μ@λακίες που τις είχε πει ο γκόμενος της κουνιάδας μου που είναι οφθαλμίατρος, πως μετά θα κρεμάσω παντού,θα γεμίσω ρυτίδες κλπ και είχε τρομοκρατηθεί,κάθε φορά που με έβλεπε έλεγε "δεν το πιστεύω πως είσαι τόσο καλό,είσαι εντάξει δεν φαίνεται τίποτα" τι να περιμένω βέβαια από έναν άνθρωπο ο οποίος πριν από ένα μήνα με ρώταγε πότε θα κάνω "επανορθωτικό" χειρουργείο για να γίνω εσωτερικά πάλι όπως πριν

click ty,είμαι σίγουρη πως σύντομα κάτι θα σου ξανακάνει κλίκ και θα μπεις πάλι σε μία σειρά.Ειλικρινά δεν σε φοβάμαι!

Κουκουτσάκι μουυυυυυυυυυυυυ που είσαι σε χάσαμε

elafaki μου σε ευχαριστώ,άντε σιγά-σιγά θα τα καταφέρεις και εσύ!

Σμαρτ θα συμφωνήσω απόλυτα πως η ψυχολογία του πριν και του μετά είναι άλλα ντα άλλων!!!και ειλικρινά πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα νιώθω ακόμα καλύτερα

Μέρρυ μου και να θέλω να αλλάξω το σχήμα του σώματος μου δεν γίνεται!Ακόμα και παλιότερα που είχα φτάσει 58 κιλά,εξακολουθούσα να έχω καμπύλες στην περιφέρεια και πολύ στενή μέση.και πριν από την επέμβαση ,αν δεις φώτο με μαγιό,η μέση ήταν μικρή σε σχέση με όλο το υπόλοιπο.Το μόνο που θα ήθελα τώρα είναι να έχω πιο αδύνατα μπούτια και ας έμενε η περιφέρειά μου όπως είναι.Πλέον μπορώ να φορέσω νορμάλ ρούχα (νο12 στα m&s ,αλλά στα υπόλοιπα νεανικά μαγαζιά στις κλασσικές φόρμες χωράω μια φορά αλλά σε όλα τα πολύ στενά ή skinny δεν χωράω λόγω μπουτιού γκρρρρ )
    παρε ελλειπτικο στο σπιτι και κανε, πιστεψε με, εγω στα 47-48 οταν εφτασα ειχα ποδια-καλαμακια απο το ελλειπτικο, χωρις να φαιντονται ασχημα γιατι ηταν πολυ γραμμωμενα και ας ειχα χαλαρωση. Τωρα στα 51 εχουν γεμισει αλλα εχω σταματησει γιατι δεν εχω πολυ ορεξη και με ενοχλει η κοιλια κυριως, οχι τοσο τα ποδια. ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!! θα κανω κοιλιοπλαστικη αλλα για τωρα κοιταζω μπας και κανω κανα πιτσιρικι, (απο ο,τι μου ειπαν, αν κανω κοιλιοπλαστικη να μη κανω πιτσιρικι για 4 χρονια) να χαιρεσαι το σχημα σου!!! παρε φουστες και φορεματα!!! να χαρεις το τελειο γυναικειο σχημα οσο μπορεις!! :spin::spin: εγω οοοοοοταν τα καταφερω, θα γεμισω τη ντουλαπα μου με φορεματα σαν αυτο της φωτογραφιας που εχεις!!!

Senior Member
    αγαπουλες θελω να κοψω στιγμιοτυπο απο βιντεο γιατι δεν εχω φωτο για το πριν ξερει κανεις πως?

Senior Member
    τωρα σκεφτηκα μηπως εβγαζες φωτογραφια την ωρα που παιζει το βιντεο απο την ψηφιακη σου ,αφου σταματησεις το βιντεο στο στιγμιοτυπο που θες

με καταλληλο φωτισμο θα φαινεται

και την ανεβασεις ετσι

Senior Member
    ανοιξε MS paint, κανε παυση στο βιντεο, πατα Print Screen στο πληκτρολογιο, και κανε επικολληση στο MS paint.

Kαλησπερα..ειπα να τολμησω να βαλω και γω 2 φωτο πριν κ μετα να δειξω και γω την προοδο μου απο το καλοκαιρι εως τωρα ..αν και εχς ακομα δρομο μπροστα μ..

λοιπον στην πρωτη φωτο που γελαω σαν χαχας ειμαι τον προηγουμενο απριλιο στην ορκομωσια μιας φιλης μ ..83-84 κιλα..

Originally posted by gini89
    Kαλησπερα..ειπα να τολμησω να βαλω και γω 2 φωτο πριν κ μετα να δειξω και γω την προοδο μου απο το καλοκαιρι εως τωρα ..αν και εχς ακομα δρομο μπροστα μ..

λοιπον στην πρωτη φωτο που γελαω σαν χαχας ειμαι τον προηγουμενο απριλιο στην ορκομωσια μιας φιλης μ ..83-84 κιλα..
    και στη δευτερη τωρα μετα τις γιορτες ..ελπιζω να φενεται η διαφορα..

Senior Member
    Οχι καλέ, ολόιδια είσαι, τι διαφορά να δούμε;:smilegrin:

Αστειεύομαι βεβαίως, πέρα από την εμφανέστατη διαφορά στο βάρος βλέπω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, βλέπω πιο προσεγμένο styling(χτένισμα, νύχια κλπ) και γενικά μια καλύτερη αύρα. Αυτό που ΔΕ βλέπω, με τπτ όμως, είναι τα 10 κιλά που θες να χάσεις ακόμα!!!

Συγχαρητήρια gini για την αλλαγή και με κίνδυνο να καταντήσω μονότονος για άλλη μια φορά θα πω οτι αν θες την άποψη μου ο στόχος σου είναι υπερβολικός.

Originally posted by filipparas
    Οχι καλέ, ολόιδια είσαι, τι διαφορά να δούμε;:smilegrin:

Αστειεύομαι βεβαίως, πέρα από την εμφανέστατη διαφορά στο βάρος βλέπω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, βλέπω πιο προσεγμένο styling(χτένισμα, νύχια κλπ) και γενικά μια καλύτερη αύρα. Αυτό που ΔΕ βλέπω, με τπτ όμως, είναι τα 10 κιλά που θες να χάσεις ακόμα!!!

Συγχαρητήρια gini για την αλλαγή και με κίνδυνο να καταντήσω μονότονος για άλλη μια φορά θα πω οτι αν θες την άποψη μου ο στόχος σου είναι υπερβολικός.

Ωωωω σε ευχαριστω filippara για τα καλα σ λογια ...και συγχαρητηρια και σε σενα για την προσπαθεια που εκανες και για τα εντυπωσιακα αποτελεσματα σου ..αν κ δεν εχουμε ξαναμιλησει παρακολουθω το φορουμ ανελλειπως..
    οσο για τον τελικο στοχο δεν ειναι υπερβολικος γτ ειμαι 1.68 σε υψος και θελω ακομα δουλεια...(η φωτο στο πλαι ξεγελαει..χιχι)

Page 79 of 119 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast