φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 80
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 80 of 119 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 1771
    Senior Member
    Μπράβο Gini! Συγχαρητήρια!! Εννοείται ότι φαίνεται η διαφορά του πριν με το μετά και πλάϊ - ξεπλάϊ αν έχεις παραπάνω κιλά φαίνονται. Εσύ είσαι μια χαρά κουκλάρα και στα κιλά που είσαι τώρα. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα κιλά που σε κάνουν να νοιώθεις πιο άνετα. Σου εύχομαι καλές υπόλοιπες κατηφόρες.

Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μπράβο Gini! Συγχαρητήρια!! Εννοείται ότι φαίνεται η διαφορά του πριν με το μετά και πλάϊ - ξεπλάϊ αν έχεις παραπάνω κιλά φαίνονται. Εσύ είσαι μια χαρά κουκλάρα και στα κιλά που είσαι τώρα. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα κιλά που σε κάνουν να νοιώθεις πιο άνετα. Σου εύχομαι καλές υπόλοιπες κατηφόρες.
    Na σαι καλα συνωνοματη και μενα τζινα με λενε.. σε ευχαριστω πολυ.. νομιζω πως στα 60 θα ειμαι μια χαρουλα ..οχι παρακατω..
    Σου ευχομαι κ σενα να φτασεις γρηγορα στο στοχο σου και απο οτι ειδα σε κατι φωτογραφιες σου εισαι πολυ ομορφη στην 2η μου θυμισες την κατερινα λεχου την ηθοποιο ..
    και εις κατωτερα λοιπον με ενα νεο σωμα και μια καλη διαθεση

Senior Member
    gini, μπράβο σου για την προσπάθεια που έκανες η οποία φαίνεται πάνω, κάτω και πλαγίως! Έχεις ένα όμορφο χαμόγελο, να το κράτήσεις όσα κιλά και να φτάσεις, καλή συνέχεια, αν και θα επαναλάβω τη άποψη του Φίλιππου, είσαι μια χαρά και τώρα!

Senior Member
    Originally posted by gini89
    Kαλησπερα..ειπα να τολμησω να βαλω και γω 2 φωτο πριν κ μετα να δειξω και γω την προοδο μου απο το καλοκαιρι εως τωρα ..αν και εχς ακομα δρομο μπροστα μ..

λοιπον στην πρωτη φωτο που γελαω σαν χαχας ειμαι τον προηγουμενο απριλιο στην ορκομωσια μιας φιλης μ ..83-84 κιλα..
    και στη δευτερη τωρα μετα τις γιορτες ..ελπιζω να φενεται η διαφορα..
    Καλε... 5 κιλα να χασεις ακομα θα εξαφανιστεις! ποσο μαλλον 9!!! Ηδη εισαι μικροκαμωμενη... Κοιτα διαφορα!!!

Senior Member
    gini89 η διαφορά είναι εμφανέστατη!!!! Μπράβο κοπέλα μου είσαι μια κούκλα!!!!
    Επίσης μετά από κατ'ιδίαν συνάντηση με την Ιωάννα μπορώ να πω ότι είναι πανέμορφη και πολύ πιο αδύνατη απ'ότι δείχνει στις φωτογραφίες!

Originally posted by monahoiot
    gini, μπράβο σου για την προσπάθεια που έκανες η οποία φαίνεται πάνω, κάτω και πλαγίως! Έχεις ένα όμορφο χαμόγελο, να το κράτήσεις όσα κιλά και να φτάσεις, καλή συνέχεια, αν και θα επαναλάβω τη άποψη του Φίλιππου, είσαι μια χαρά και τώρα!
    Ευχαριστω πολυ monahoiot να σαι καλα

Originally posted by MerryMaker_Misery
    Kαλησπερα..ειπα να τολμησω να βαλω και γω 2 φωτο πριν κ μετα να δειξω και γω την προοδο μου απο το καλοκαιρι εως τωρα ..αν και εχς ακομα δρομο μπροστα μ..

λοιπον στην πρωτη φωτο που γελαω σαν χαχας ειμαι τον προηγουμενο απριλιο στην ορκομωσια μιας φιλης μ ..83-84 κιλα..
    και στη δευτερη τωρα μετα τις γιορτες ..ελπιζω να φενεται η διαφορα..
    Καλε... 5 κιλα να χασεις ακομα θα εξαφανιστεις! ποσο μαλλον 9!!! Ηδη εισαι μικροκαμωμενη... Κοιτα διαφορα!!!
    Ωωωωω να σαι καλα MaryΜaker ..εισαι η πρωτη που με χαρακτηριζει μικροκαμωμενη ever... τι χαρα που μου δινουν τα λογια σου αλλα για το σωματοτυπο μ μαλλον νταρντανα θα με ελεγα...χιχι

Originally posted by welldah
    gini89 η διαφορά είναι εμφανέστατη!!!! Μπράβο κοπέλα μου είσαι μια κούκλα!!!!
    Επίσης μετά από κατ'ιδίαν συνάντηση με την Ιωάννα μπορώ να πω ότι είναι πανέμορφη και πολύ πιο αδύνατη απ'ότι δείχνει στις φωτογραφίες!
    ευχαριστω πολυ welldah..καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου ευχομαι..

Senior Member
    gini89 πόσο ύψος είσαι?

Senior Member
    gini89 συνχαρητηρια για το αποτελεσμα πες μας πως τα καταφερες οταν μπορεσεις.

Senior Member
    Μπραβο gini ,εισαι αλλος ανθρωπος.Τα κιλα μας κανουν να ντυνομαστε μονο με οτι μα ς "μπαινει" και δεν αισθανομαστε πολυ ανετα.Στη δευτερη φωτο φαινεται οτι έχεις αυτοπεποιθηση και νομιζω οτι αισθανεσαι πιο σεξυ...κανω λάθος?:wink1: Εχουμε σχεδον ιδιο υψος,κιλα που ξεκινησαμε και κιλα που θελουμε να φτασουμε(εγω τελικο στοχο εχω τα 58).Καλη συνέχεια... :thumbup:

Καλησπερα σε ολους!!! ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα για τα καλα σας λογια
    asteropi αυτο ξαναπεσ'το το πως ντυνομουν πριν δεν περιγραφετε... :P τωρα οντως εχω καλυτερη αυτοπεποιθηση και θα χω ακομα καλυτερη στο τελος καλη συνεχεια κ σε σενα!!!! ειδα και δικες σου φωτο σε προηγουμενες σελιδες ..εισαι μια κουκλιτσα κ συ!!!φτου φτου

Marry Poppins ειμαι 1,68 ..

bigjason δεν εκανα συγκεκρημενη διαιτα με προγραμμα εννοω...ειχα κανει πιο παλια με διαιτολογο κ με κουρασε και τα ξαναπηρα τα κιλα!! με επιασε τον ιουνιο μια φλασια να μειωσω λιγο το φαι σιγα σιγα ειπα δεν γινεται αλλη μασαμπουκα..και απο αρχες ιουλιου προσεχα περισοτερο αρχησα να μετραω και θερμιδες περιπου γυρω στις 1200 -1400 ..αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν ετρωγα ..και γλυκα εφαγα και σουβλακια..τα παντα αλλα με μετρο...τα περισσοτερα τα εχασα καλοκαιρι βεβαια ειναι κ πιο ευκολο να κανεις διαιτα.. αα και αρκετο νερο και περπατημα καθημερινο...(κατι που εκοψα τωρα το χειμωνα )
    τωρα τρωω λιγο περισσοτερο βεβαια με αποτελεσμα να χανω ενα με εναμιση κιλο το μηνα αλλα δεν πειραζει δεν βιαζομαστε.. το θεμα ειναι να μην ξαναφτασουμε εκει που ημασταν..ετσι κι αλλιως λογικο ηταν να μειωθει κ η απωλεια μετα απο τοσα κιλα.. καλη συνεχεια να εχεις και συ στην προσπαθεια σου !!

Senior Member
    συγχαρητηρια gini!!! το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο, μπραβο σου, καλη συνεχεια και στη συντηρηση

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Τζίνι μπράβο σου!!!Η διαφορά του πριν και του μετά δεν είναι μόνο στην εικόνα σου αλλά και στο όλο στήσιμό σου και στον αέρα που έχεις πια!!Θα συμφωνήσω πως τα κιλά που λες πως θέλεις να χάσεις ακόμα είναι πολλά,από που θα τα χάσεις πουλάκι μου???και πίστεψέ με είτε είναι στο πλάι η φώτο είτε από μπροστά τα άτιμα τα κιλά δεν κρύβονται Μην κοιτάς μόνο το νούμερο που λέει η ζυγαριά σε σχέση με το ύψος σου,αν έχεις την δυνατότητα να κάνεις μία λιπομέτρηση θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το αν πρέπει να χάσεις και άλλα κιλά και πόσα θα είναι αυτά!Καλή συνέχεια να έχεις και εύχομαι να μην ξαναδείς ποτέ την βελόνα της ζυγαριάς να παίρνει την ανιούσα!

Originally posted by welldah

άσε ο άνδρας μου κόλησε από εσένα και με λέει τσιληβήθρα

Senior Member
    bigjason δεν εκανα συγκεκρημενη διαιτα με προγραμμα εννοω...ειχα κανει πιο παλια με διαιτολογο κ με κουρασε και τα ξαναπηρα τα κιλα!! με επιασε τον ιουνιο μια φλασια να μειωσω λιγο το φαι σιγα σιγα ειπα δεν γινεται αλλη μασαμπουκα..και απο αρχες ιουλιου προσεχα περισοτερο αρχησα να μετραω και θερμιδες περιπου γυρω στις 1200 -1400 ..αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν ετρωγα ..και γλυκα εφαγα και σουβλακια..τα παντα αλλα με μετρο...τα περισσοτερα τα εχασα καλοκαιρι βεβαια ειναι κ πιο ευκολο να κανεις διαιτα.. αα και αρκετο νερο και περπατημα καθημερινο...(κατι που εκοψα τωρα το χειμωνα )
    τωρα τρωω λιγο περισσοτερο βεβαια με αποτελεσμα να χανω ενα με εναμιση κιλο το μηνα αλλα δεν πειραζει δεν βιαζομαστε.. το θεμα ειναι να μην ξαναφτασουμε εκει που ημασταν..ετσι κι αλλιως λογικο ηταν να μειωθει κ η απωλεια μετα απο τοσα κιλα.. καλη συνεχεια να εχεις και συ στην προσπαθεια σου !!
    Σε ευχαριστω και καλη συνεχεια γνωμη μου ειναι να χασεις τωσα οσα σε ευχαριστουν εσενα προσοπικα και να σταματησεις στα κιλα που επιθυμεις εσυ να βρισκεσαι.

Page 80 of 119 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast