φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 119 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 1771
    Μπράβο Κατερινάκι, το καλύτερο αποτέλεσμα! τα συγχαρητηρια μου και μακάρι και εγώ να δω τον στόχο μου στούς 13 μήνες.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    5 ημερες πριν την επεμβασηText
    αν είμαστε εμείς η δύναμή σου, εσυ είσαι η δική μας. Είσαι κι εσύ ένα παράδειγμα που το έχουμε για γούρι, να ξέρουμε οτι αυτό που προσπαθούμε κάποια στιγμή θα γίνει πραγματικότητα!!!! Έχεις θέληση κορίτσι μου! και ο επιμένον νικα!!!! αλλα μην ξεχάσεις ποτέ ποια ήσουν

Senior Member
    Katie!!! Καιρό είχα να τη βάλω!!!

Φανταστικό αποτέλεσμα, εγώ δε βλέπω ούτε χαλάρωση πουθενά ούτε τίποτα, φτού σου!!! Σου πάει και η αλλαγή στο μαλλί!

Και επιτέλους μια γυναίκα εδώ μέσα να είναι στα σωστά κιλά και να το καταλαβαίνει!!! Νομίζω είσαι στο ιδανικό σου βάρος πραγματικά!

Senior Member
    Originally posted by filipparas

Και επιτέλους μια γυναίκα εδώ μέσα να είναι στα σωστά κιλά και να το καταλαβαίνει!!! Νομίζω είσαι στο ιδανικό σου βάρος πραγματικά!
    Συμφωνώ και επαυξάνω! :thumbup::thumbup:

Senior Member
    Κατερινακι μου εμεις σε ειδαμε κ λαιβ τον Νοεμβριο κ εχτες με το καυτο σορτακι να κουνας την υπεροχη κορμαρα σου κ μενουμε με το στομα ανοιχτο!φαντασου τα παιδια που δεν σε εχουν ξαναδει!Εδειξα μολις τις φωτο στο γιο μου κ δεν το πιστευε οτι ειναι το ιδιο ατομο!Δεν ειναι μονο το χασιμο των κιλων,το οτι δεν εχεις χαλαρωση,το οτι φαινεσαι πολυ πιο μικρη,ειναι η λαμψη που απεκτησες!Παντα το χαμογελο σου ειναι λαμπερο αλλα τωρα ειναι το κατι αλλο!Να εισαι παντα καλα κ χαρουμενη κοριτσακι!

Senior Member
    μωρέ με συγκινήσατε παλιόπαιδα!
    sweetgirl και Χριστινα σας ευχαριστω.
    athena τιμή μου να αποτελώ δυναμη σας , όπως υπάρχετε και εσείς όλοι για μένα η δική μου δύναμη , με κάνει να νιώθω ότι δίνω κάτι και εγώ πισω από όλο αυτό το σημαντικο που έχω πάρει.
    Φιλιππε σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, χρειάστηκαν πολλές ώρες στον καθρέφτη για να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι οκ, είναι πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσεις και να σταματήσεις. Λυτρωτικό βέβαια όταν το καταφέρνεις.
    Γλαυκόνι μου τι να πω, μην με κολάζεις με τον κούκλο τον γιο σου και είμαι και παντρεμένη γυναικα!

Senior Member
    Καλα και στα 120 οι μουριτσα σου μια γλυκα ηταν !!!!!!!!!! αλλα τωρα δεν παιζεσαι..... εισαι κορμαρα, και κουκλαρα, δηλαδη δεν μπορει να πιστεψει κανεις την αλλαγη.... και δεν βλεπω και καμια χαλαρωση... αλλα 9 η ωρα πας γυμναστηριο, δεν εχω λογια...... συγχαρητηρια κοριτσαρα !!!!!!!!

Senior Member
    αλαλουμιδι μου που είσαι χαμένο?? μπες στο ναταλοσπιτο για να πεις τα νεα σου.
    σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα που μου εγραψες. Ναι γυμναστήριο το βράδυ καθημερινες, και την Κυριακη το απόγευμα, γιατι υπάρχει και άλλος χρόνος? και αυτον μην νομίζεις τον κλέβω από άλλα

Senior Member
    Μπραβο σου katie τα λογια ειναι περιττα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Senior Member
    *Katie με συγκινησες! Βασικα μονο οι φωτο σου δεν ξερω.. Εισαι αυτο που ευχομαι ολοι μας να γινουμε εδω περα! Ο εαυτος μας! Οχι οτι τωρα δεν ειμαστε αλλα εγω τουλαχιστον νιωθω να φοραω ενα παλτο λιπους χειμωνα καλοκαιρι και μα βαραινει! Ε θα το παιταξω που θα μου παει!!!!!!!!!!! Και μετα θα γελαω!! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧ ΧΑ (ειναι βραδυ και τα εχω παιξει μου φαινετε!!! :love::love::love::love::love: )

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    Συγχαρητήρια!!!!!!!
    Η αλλάγή σου είναι εντυπωσιακή..!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Κατερινά τώρα είδα τις φώτο σου!!Είσαι άλλος άνθρωπος!!!εγώ δεν θα πω πως και πριν ήσουν όμορφη,νομίζω πως η ομορφιά σου ήταν θαμμένη!Τώρα είσαι κούκλα!καλά δεν φαίνεται ίχνος χαλάρωσης!!μπράβο σου,αχ σας ζηλέυω εσάς που έχετε λίγη ή και καθόλου χαλάρωση,εμένα τα μπράτσα μου δεν θα βλέπονται το καλοκαίρι

Junior Member
    πραγματικά φοβερή αλλαγή !!!

Senior Member
    Καιρό είχα να μπω στο τόπικ και βλέπω Κατερινάκι να έχεις ανεβάσει φωτογραφίες χιχιχιχι που να την δείτε από κοντά παιδιά λάμπει ολόκληρη! Αυτό το φωτεινό χαμόγελο το έχει μάλλον ακόμη και όταν κοιμάται τώρα πια :lol::lol::lol:
    Καμιά φορά ακόμη και εγώ που την βλέπω κάθε μέρα δεν καταλαβαίνω το πόσο έχει αλλάξει. Σοκάρομαι με την αλλαγή την εμφάνισης της! Αλλά αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο Κατερίνα μου είναι ότι πλέον ζεις και απολαμβάνεις την ζωή όπως ποτέ άλλοτε, είσαι χαρούμενη, γελαστή γεμάτη θετική ενέργεια και όρεξη για τα πάντα τόσο που με συνεπαίρνεις και εμένα μαζί! Πάντα σε έβρισκα όμορφη και λαμπερή αλλά τώρα παιδί μου απλά δεν παίζεσαι!!!

Senior Member
    Είμαι στους 8.5 μήνες από το χειρουργείο και απολαμβάνω τα οφέλη του!

Page 83 of 119 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast