φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 86
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 86 of 119 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 1771
    Senior Member
    Marianna22 δοκίμασε να κάνεις ότι σου λέει ο Filipparas και αν δεν τα καταφέρεις δοκίμασε και τον πιο κάτω τρόπο.
    Στη σελίδα που βρίσκεσαι κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάς, πας και πατάς το post reply. Στη σελίδα που σου ανοίγει γράφεις το κείμενο και κάτω από εκεί που γράφεις θα δεις που λέει browse, πατάς το browse λοιπόν και σε βγάζει στον υπολογιστή σου όπου πας εκεί που έχεις αποθηκεύσει πρώτα τη φωτογραφία σου φυσικά, την κλικάρεις και πατάς το άνοιγμα. Πρόσεχε εκεί που λέει browse να γράφει δίπλα τα στοιχεία της φωτογραφίας σου που σημαίνει ότι τη φόρτωσε δηλαδή. Μετά πατάς ακριβώς από κάτω το post reply και τέλος. Πρέπει να προσέχεις οι φωτογραφίες σου να μην είναι πολύ μεγάλες γιατί δεν θα στις πάρει. Συνήθως τα 300 με 400 pixels είναι καλό μέγεθος για φωτογραφία.

Member

Member

Senior Member
    αχ βρε
    εισαι πολυ γλυκια, ακομα και στα πολλα κιλα και το σκυλακι σου το ιδιο!!!!!
    τωρα εισαι ΚΑΙ κουκλαρα.
    συγχαρητηρια μαριανα για την καταπληκτικη απωλεια. σου ευχομαι να ειναι παντοτινη.

Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    αχ βρε
    εισαι πολυ γλυκια, ακομα και στα πολλα κιλα και το σκυλακι σου το ιδιο!!!!!
    τωρα εισαι ΚΑΙ κουκλαρα.
    συγχαρητηρια μαριανα για την καταπληκτικη απωλεια. σου ευχομαι να ειναι παντοτινη.
    σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυ!και η μαριλου μου σ ευχαριστει ειναι το σκυλακι μουυυ!να σαι καλα για τα ομορφα λογια σου!

Member
    http://imageshack.us/photo/my-images...949291438.jpg/ και τελος μια σημερινη...

Senior Member
    Μπράβο Μαριάννα, είσαι ένα γλυκό κορίτσι και εύχομαι πάντα να πετυχαίνεις τους στόχους σου!

Senior Member
    Συγχαρητήρια Marianna22 για την τέλεια προσπάθειά σου, σα να είσαι άλλος άνθρωπος και φάνηκε όλη η ομορφιά σου. Καλή συνέχεια στη νέα σου ζωή και να χαίρεσαι το σκυλάκι σου.

Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Συγχαρητήρια Marianna22 για την τέλεια προσπάθειά σου, σα να είσαι άλλος άνθρωπος και φάνηκε όλη η ομορφιά σου. Καλή συνέχεια στη νέα σου ζωή και να χαίρεσαι το σκυλάκι σου.
    Τζινα τι ομορφα λογια πω πω..ποση θετικη ενεργειαα!σε ευχαριστω!συγχαρητηρια απο καρδιας και σε εσενα...εισαι πολυ κοντα στο τελος!

Member
    Originally posted by monahoiot
    Μπράβο Μαριάννα, είσαι ένα γλυκό κορίτσι και εύχομαι πάντα να πετυχαίνεις τους στόχους σου!
    Σε ευχαριστω..συγχαρητηρια και σε εσενα..εισαι στο στοχο σου..πολλα μπραβο!

Senior Member
    Μπράβο Μαριάννα, τα κατέφερες τελικά μόνη σου!!!

Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα σου, είναι εντυπωσιακό!!! Πάντως και "πριν" δε θα σε έκανα με τπτ για τόσα κιλά, τώρα είσαι πλέον μια κουκλίτσα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα υπερήφανη για το επίτευγμα σου!!!

Member
    Originally posted by filipparas
    Μπράβο Μαριάννα, τα κατέφερες τελικά μόνη σου!!!

Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα σου, είναι εντυπωσιακό!!! Πάντως και "πριν" δε θα σε έκανα με τπτ για τόσα κιλά, τώρα είσαι πλέον μια κουκλίτσα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα υπερήφανη για το επίτευγμα σου!!!
    Σε ευχαριστω πολυ φιλιππε....ειδικα εαν τα τοσο καλα λογια προερχονται απο ανθρωπο που εχει κανει τοση προσπαθεια εχουν αλλη αξια...να πωκαι εγω με τη σειρα μου συγχαρητηρια σε εσενα..ειναι εντυπωσιακη η διαδρομη σου!Και οσο για το οτι δεν φαινομουν 130 κιλα...δΥΣΤΥΧΩς ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..Αυτος ειναι και ο λογος που κρατησα αυτα τα κιλα 4 χρονια...η ομοιομορφη κατανομη με εφαγε....!καλημερες πολλες!

Senior Member
    Μαριάννα μου συγχαριτήρια κορίτσι μου!!!! Πραγματικά είσαι ένα πολύ γλυκό κορίτσι!!! Και υπέροχο μαλλάκι!

Πάντος τα 128 κιλά δεν σου φαίνονταν καθόλου!

Member
    Originally posted by polinaki1983
    Μαριάννα μου συγχαριτήρια κορίτσι μου!!!! Πραγματικά είσαι ένα πολύ γλυκό κορίτσι!!! Και υπέροχο μαλλάκι!

Πάντος τα 128 κιλά δεν σου φαίνονταν καθόλου!
    καλημερα πωλινα...το ειπα και θα το ξαναπω...ποση θετικη ενεργεια περνει καποιος απο εσας....σας την ανταποδιδω!Ειδικα οταν ερχεται απο ανθρωπους που περασν η περνουν τα ιδια με σενα...σε ευχαριστω ειλικρινα...και πολλα μπραβο για τον αθλο που καταφερες...Οσο για τα κιλα...ειτε φαινοταν ειτε οχι...τα κουβαλουσα...και ειχε τετοια κουραση αυτο το κουβαλημα.....!

Senior Member
    Πάει αρκετός καιρός να σας ποστάρω φώτο του πριν και του τώρα μου, και για να είμαι ειλικρηνής είχα σκοπό να σας ποστάρω μετά την γέννα.

Ομως το Σάββατο πήγαμε έξω με τον σύζυγό μου, και η φώτο που μας έβγαλε ο φωτογράφος εκεί με σόκαρε πολύ. Εβλεπα στις φώτο που βγάζω στο σπίτι και γενικός ότι άλλαξα, ειδικά στο σώμα, αλλά το πρόσωπο δεν το είχα προσέξει και τόσο. Με αυτή την φώτο όμως, πραγματικά σοκαρίστικα. Είδα κόκκαλα να πετάνε στον λεμό, είδα λακουβάκια να σχηματίζονται όταν χαμογελώ, είδα ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα δεν είχα προσέξει καν.

Αποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας όχι μόνο την φώτο που μου προκάλεσε το σόκ του να δω πως είμαι πραγματικά, ειδικά στο πρόσωπο, αλλά και μία φώτο που τόσο καιρό έκρυβα, γιατί δεν "κρύβει" τίποτα και δέιχνει πως ήμουνα πραγματικά σε σώμα και σε πρόσωπο.

Page 86 of 119 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast