φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 119 FirstFirst ... 3777858687888997 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 1771
    Senior Member
    Πωλινακι το ΜΠΡΑΒΟ ειναι λίγο πραγματικα! δεδομένου δε ότι περιμένεις και το δεύτερο τι να σου πω.... πραγματικά χαιρομαι πααααααααααααααααααρααααα αααααααααααααααααααααααα πολύ για σενα!!!!!!

Senior Member
    ενα μεγαλο μπραβω και στης δυο σας κοριτσια να ηστε καλα και να χερεστε τον καινουργιο εαυτο σας.

Senior Member
    Πολινα συνχαρητηρια ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου και καλος να ερθει το καινουργιο μελος .

Senior Member
    πωλινα μου το προσωπο σου εχει σχηματηστει πια κ ο λαιμος κ το προσωπακι ειναι διαφορετικο.ομως κ πριν δεν ηταν κατι το τοσο τραγικο οσο νομιζεις.οκ τα κιλακια μας φουσκωνουν καπως ομως μια χαρα γλυκουλα ησουν κ πριν. να χαιρεσαι το κοκαλακια σου ομως κ οχι μονο

Senior Member
    Πωλίνα, μπράβο σου και καλή συνέχεια! Ερχονται ακόμη καλύτερα!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημερα 6 μηνες μετα την επεμβαση και ειπα να αναιβασω και εγω μια φωτογραφια μου στην πρωτη φωτογραφια ειμαι μια ημερα μετα την επεμβαση στα 180 κιλα και στην αλλη στα 118 που ζυγιζω σημερα.

Senior Member
    Να αλλάξεις nic.... το big πρέπει να φύγει! Μπραβο σου! συγχαρητήρια!! εχει φύγει 1 άνθρωπος - ενήλικας από πάνω σου!!

Senior Member
    εχω μείνει με ανοικτό το στόμα !!! Bigjason, πραγματικά δεν έχω λόγια, νομίζω είναι η πρώτη φορά που σοκάρομαι τόσο από κάποια εξωτερική αλλαγή. Τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγο.... Να είσαι πάντα υγειής και χαρούμενος. Να σε χαίρεσαι και εσυ και οι αγαπημένοι σου και να βγάλεις πολλες φωτογραφιες τον εαυτό σου μπας και μπορέσεις κάποια στιγμή να συνειδήτοποιήσεις τι έχεις καταφέρει!!! Πραγματικά έχω μείνει άναυδη. Οι δικοί σου τι λένε ρε παιδάκι μου? εσύ δεν ξαφνιάζεις όταν βλέπεις το είδωλο σου στον καθρέφτη?

προσωπική μου αποψη, νομιζω θα εξαφανιστείς αν χάσει ακόμη 19 κιλα!!

Senior Member
    Κατερινα και angel79 σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια η αλλαγη ειναι μεγαλη πιανω τον εαυτο μου να απορει οταν κοιτιεμαι στον καθρεφτη οι φιλοι και γνωστη οταν με βλεπουν απο μακρυα δεν με αναγνωριζουν και οταν φτανω κοντα εκπλησονται γιατι στο μυαλο τους εχουν την μορφη μου προ επεμβασεως.
    Τωρα για το ποσα κιλα θα φτασω την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα επανεξεταση εξαμηνου το τιμ του γιατρου εξεπλαγη ευχαριστα και σε ερωτηση μου στην διαιτολογο για το ποσσα κιλα πρεπει να φτασω μου ειπε οτι αυτο αλλαζει αναλογα με το σωματοτιπο και μου ειπε σε τρεις μηνες που θα με ξαναδη να εχω χασει αλλα 10 κιλα και να ειμαι μια χαρα ετσι θα με βαλει σε προγραμα συντηρισης.

Senior Member
    Bigjason συγχαρητήρια!! Χαίρομαι πραγματικά που πήρες την απόφαση και έκανες την επέμβαση ώστε τώρα να έχεις καταφέρει κάτι τόσο απίστευτο! Πραγματικά τα κιλά δεν φαίνονται επάνω σου, αν δεν ήξερα τα κιλά σου τώρα δεν θα σε έκανα πάνω από 90 κιλά! Έχει δίκιο η διαιτολόγος σου ότι πρέπει να χάσεις το πολύ 10 κιλά ακόμα, γιατί μετά θα σε λέμε άφαντοjason. :lol: Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι υγιής και να απολαμβάνεις κάθε μέρα της νέας σου ζωής.

Senior Member
    Bigjason συγχαρητήρια!!!έχω πάθει σοκ!!Η αλλαγή είναι απίστευτη!Πως αντιμετωπίζεις όλη αυτή την αλλαγή ''σκηνικού''?Δηλαδή το έχεις συνειδητοποιήσει πια?ή έχεις θεματάκια??

Senior Member
    Τζινα σε ευχαριστω και ευχομαι και για σενα οτι καλυτερο και εσυ και ολα τα παιδια να πετυχουν τους στοχους που εχουν βαλη γιατι η ζωη ειναι ΩΡΑΙΑ.

Senior Member
    Originally posted by bigjason
    Τζινα σε ευχαριστω και ευχομαι και για σενα οτι καλυτερο και εσυ και ολα τα παιδια να πετυχουν τους στοχους που εχουν βαλη γιατι η ζωη ειναι ΩΡΑΙΑ.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:

Senior Member
    Originally posted by lipimeni
    Bigjason συγχαρητήρια!!!έχω πάθει σοκ!!Η αλλαγή είναι απίστευτη!Πως αντιμετωπίζεις όλη αυτή την αλλαγή ''σκηνικού''?Δηλαδή το έχεις συνειδητοποιήσει πια?ή έχεις θεματάκια??
    Σε ευχαριστω ακομη δεν εχω συνηθιση αυτην την αλλαγη στην ζωη μου καθε μερα εκπλησομαι ευχαριστα με τον καιρο ομος πιστευω να συνηφισω την καινουργια μου εμφανιση.

Page 87 of 119 FirstFirst ... 3777858687888997 ... LastLast