φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 88
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 88 of 119 FirstFirst ... 3878868788899098 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 1771
    Senior Member
    :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2:

ʼλλος άνθρωπος!!!!

Πολλά συγχαρητήρια!

Senior Member
    μπραβο σε ολους σας μια χαρα τα εχετε καταφερει!!
    bigjason τα λογια ειναι περιτα!
    μια φοτο χιλιες λεξεις! μπραβο και παλι !

Senior Member
    Ιασωνα τα συγχαρητηρια μου!Απιστευτη αλλαγη!Αλλος ανθρωπος!Εισαι σιγουρος οτι εισαι 118 κ?Εδειξα τη φωτο του γιου μου κ δεν πιστευε οτι εισαι τοσο!Τετοια βλεπουμε κ μας φευγουν κ οι τελευταιες αναστολες κ φοβοι για το χειρουργειο!Με το καλο κ τα τελευταια 10 κ ευχες για οτι καλυτερο στη ζωη του νεου Ιασωνα!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    τι να πρωτοσχολιάσω!!!

Μαριάννα είσαι μία κουκλίτσα!!!θεωρώ πως και μικρότερη δείχνεις πια αλλά και η ομορφιά σου φάνηκε ξεκάθαρα!!Πολλά μπράβο για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα,ειλικρινά σου εύχομαι να έχουν διάρκεια τα σημερινά αποτελέσματα και να χάσεις και όσα ακόμα θέλεις

Πολινάκι μπράβο σου!Το πρόσωπό σου έχει πολύ μεγάλη διαφορά,νομίζω πως δείχνεις και πιο ήρεμη πια

Ιάσονα φτού σου μην σε ματιάσω,Μην χάσεις πάνω από 10 κιλά θα εξαφανιστείς,είσαι και ψηλό παλικάρι!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ας βάλω και εγώ μία (καιρό έχω! )

σχεδόν 10 μήνες μετά,42.5 κιλά πιο κάτω,νομίζω πως είμαι σε καλό σημείο πια,τουλάχιστον εγώ νιώθω πολύ καλά με το νέο μου σώμα:tumble:
    (κλασικά την παραμονή της επέμβασης και χθες το πρωί)

Senior Member
    Πωπω, Ιάσονα, έχεις καταπληκτική πορεία, πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για όσα κατάφερες! Η εμφάνισή σου είναι ενός τελείως διαφορετικού ανθρώπου από πριν και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί συχνά γράφεις ότι η ζωή είναι ωραία και συμφωνώ απόλυτα! Μπορεί να δυσκολεύομαστε αλλά όταν έχουμε καταφέρει να χάσουμε τα περιττά που μας βαραίνουν, έχουμε μεγαλύτερο κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα και σίγουρα η ζωή είναι πιο ωραία!
    Ιωάννα κοριτσάκι μου , για μια ακόμη φορά μπράβοοοοοοοοοοοο! Δεν ξέρω αν έχεις στόχο για πιο κάτω αλλά για μένα είσαι φανταστική όπως είσαι και δεν χρειάζεσαι άλλο! Φτου να μη σε ματιάσω!

Senior Member
    ιασονα εχω μεινει αφωνη.μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    ας βάλω και εγώ μία (καιρό έχω! )

σχεδόν 10 μήνες μετά,42.5 κιλά πιο κάτω,νομίζω πως είμαι σε καλό σημείο πια,τουλάχιστον εγώ νιώθω πολύ καλά με το νέο μου σώμα:tumble:
    (κλασικά την παραμονή της επέμβασης και χθες το πρωί)

Κ φαίνεται πολύ ωραίο το σώμα σου!
    Πολλά συγχαρητήρια!!!!!!! Πω, πω, πω έχω μείνει άφωνη, Ιωάννα κάθε μέρα που περνάει συρρικνώνεσαι χαχαχα

Senior Member
    bigjason τελεια η απωλεια μπραβο!!!!! πιστευω κ εγω οτι αλλα 19 κιλα κατω ισως να ηταν υπερβολη. το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! κ τοσο γρηγορα!!! ξανα μπραβοοοο σου.
    αγγελουδακι τι μικρουλι κ γλυκουλι εχει γινει? εισαι μια σταλιτσα! φτου σου! χιχιχιιχι

Senior Member
    Μπράβο Ιωάννα!! Επειδή είσαι στα κιλά σου τώρα και 1 κιλό να χάσεις, φαίνεται έντονα η διαφορά. Για μένα είσαι μία κούκλα και πολύ αδύνατη, απόδειξη το στενό παντελόνι που φοράς και γράφει τέλεια πάνω στο σώμα σου. Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι να χάσεις άλλο γιατί από που να το χάσεις άλλωστε;;!!!

Senior Member
    χιλια μπραβο αγγελουδακι μου!Τελεια αποτελεσματα!Κ εχεις κ ωραιο σωμα,που ολο γκρινιαζες οτι εχεις μπουτακια!Μη χασεις αλλο.Σε λιγο θα σε ψαχνουμε,εχει δικιο ο αντρας σου!Καλη συντηρηση τωρα!

Senior Member
    παιδια μπραβο σας.
    κανατε τρομερη προοδο

αγγελουδακι εχω ξαναδει προσφατη φωτο, κι αυτη εξισου εντυπωσιακη.
    εισαι πλεον ΜΙΑ ΧΑΡΑ! και φαινεται

πωλινακι, οντως το προσωπο σου εχει μεγαλη διαφορα, κι ας εισαι και εγγυουλα.νομιζω οτι περισσοτερο κι απο το λεπτοτερη ,αυτο που φαινεται ειναι η ικανοποιηση σου απ τον εαυτο σου

Ιασονα
    απιστευτος! δειχνεις δε πολυ λιγοτερο απο 118, προφανως εισαι πολυ ψηλος.
    δεν ξερω αν συνεχιζεις, αλλα απο την φωτο,εισαι πολυ καλα και τωρα!

Senior Member
    Ιωάννα κούκλα, καμία σχέση με τη τελευταία φωτογραφία που είχα δει. Νομίζω ο στόχος πλέον έχει επιτευχθεί, άντε να σου επιτρέψω να διώξεις τα 2-3 τελευταία αυτά κιλάκια για να έχεις κάτι να απασχολείσαι:P

Ιάσονα πραγματικά υποκλίνομαι, απίθανη η αλλαγή σου. Εχεις το σεβασμό και το θαυμασμό μου. Οσο για το bigjason ταιριάζει γάντι μιας και είσαι τουλάχιστον δίμετρος όπως σε βλέπω!!!

Senior Member
    Jason έχω μείνει άφωνη!!!! Συγχαρητήρια !!!!! Πάντος θα συμφωνίσω με τους προλαλήσαντες ότι δεν χρειάζετε να χάσεις περισσότερο από 10 κιλά ακόμη!

Senior Member
    Ιωάννα μου σε ευχαριστώ!

Η αλλαγή σου δεν είναι μόνο στο σώμα, αλλά και στο πρόσωπο! Φαίνεσε τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη!!! Πάντος στην τελευταία σου φωτογραφία φαίνετε πολύ ωραίο το σχήμα του σώματος σου!!! Μπράβο κορίτσι μου!

2sweet2b4go10 σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!

Page 88 of 119 FirstFirst ... 3878868788899098 ... LastLast