φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 95
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 95 of 119 FirstFirst ... 45859394959697105 ... LastLast
Results 1,411 to 1,425 of 1771
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Πωλίνα συγχαρητήρια!!! Όπως και στη Λίλα έτσι και σε σένα δεν φαίνονται με τίποτα τα κιλά σου, φαίνεσαι τουλάχιστον 10 κιλά λιγότερο! Και σίγουρα το σώμα σου και τα κιλά σου θα τα ζήλευαν πολλές λεχώνες χιχιχι. Και πάλι μπράβο!!
    Σε ευχαριστώ πολύ Τζίνα μου!!! Τα κιλά μου δεν ξέρω αν θα τα ζήλευαν, αλλά την κοιλιά μου σίγουρα την έχουν ζηλέψει πολλές, μιας και καθημερινά ακούω πολλά του τύπου "μα καλά, πού είναι η κοιλιά σου αφού ούτε πριν 1 μήνα δεν γέννησες?" από κοπέλλες που γνωρίζω στην εντατική!!!

Φυσικά γυμνή δεν βλέπομαι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!

Senior Member
    Bravo Πωλίνα!

Senior Member
    Μπράβο!!!! Συγχαρητήρια και για το μωράκι σου!
    Σου πάει πολύ το σορτσάκι, μου βαλες ιδέες εάν χάσω τα κιλά μου θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω

Έκανες κάτι συγκεκριμένο για την κοιλιά? Διατροφή, γυμναστική, κάτι άλλο?

Senior Member
    Originally posted by otiosa
    Μπράβο!!!! Συγχαρητήρια και για το μωράκι σου!
    Σου πάει πολύ το σορτσάκι, μου βαλες ιδέες εάν χάσω τα κιλά μου θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω

Έκανες κάτι συγκεκριμένο για την κοιλιά? Διατροφή, γυμναστική, κάτι άλλο?
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! Οσο για το σορτσάκι, ήθελα πολύ να το βάλω, αλλά από μόνο του δεν μπορώ, μιας και δεν έχω και το καλύτερο πόδι, αλλά η ιδέα με το κολάν μου άρεσε πολύ και το δοκίμασα!!!!

Η κοιλιά είναι πια το πιο χαλαρό μέρος στο σώμα μου, και αν και υπάρχει, μαζεύετε μέσα στα στενά ρούχα και δεν φαίνετε και τόσο.

Senior Member
    Originally posted by click
    οχι αγαπη εχω πολυ χαλαρωση στους προσαγωγους, δε φαινεται σε αυτη τη φωτο. και δουλεψα πολυ με γυμναστικη, αλλα δε μαζευονται, τι να κανουμε?
    επισης εχω λιγη στους 3κεφαλους γιατι εχω σταματησει τα βαρη εδω και 9 μηνες τουλαχιστον.
    και κυτταριτιδα στο κωλαρακι εχω η οποια επισης δε φευγει.

αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας εεε?:smirk:
    Δώσε μας τα φώτα σου :wink1:
    Με την χαλάρωση στην κοιλιά τι έκανες? Έίχες / έχεις?
    Έχω ήδη κρεμάσει και εάν φορέσω κολάν φαίνεται μια σακούλα πάνω από τα πόδια, φοράω τα μεγάλα παντελόνια του παρελθόντος για να μην με διαγράφουν.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! Οσο για το σορτσάκι, ήθελα πολύ να το βάλω, αλλά από μόνο του δεν μπορώ, μιας και δεν έχω και το καλύτερο πόδι, αλλά η ιδέα με το κολάν μου άρεσε πολύ και το δοκίμασα!!!!

Η κοιλιά είναι πια το πιο χαλαρό μέρος στο σώμα μου, και αν και υπάρχει, μαζεύετε μέσα στα στενά ρούχα και δεν φαίνετε και τόσο.
    :thumbup:
    Φοριέται ΠΟΛΎ στην Αγγλία, ακόμα και χειμώνα το φοράνε αλλά με καλσόν ή κολάν (στο χρώμα του δέρματος ή ό,τι άλλο χρώμα/σχέδιο μπορείς να φανταστείς)

Senior Member
    Polinaki, χίλια μπράβο, τα κατάφερες εξαίσια, όχι μόνο δεν έβαλες βάρος , έχασες κιόλας! Να χαίρεσαι την κορούλα σου τώρα και όλα θα μπουν σε πρόγραμμα!

Senior Member
    σας ευχαριστω ολους παρα μα παρα πολυ.
    otiosa μου δεν ειχα μεγαλο προβλημα στην κοιλια, εκανα και πολλους κοιλιακους βεβαια, αλλα δεν ειχα και κατι τρομερο. μονο κατι πελωριες ραγαδες χεχεχε

φιλιππαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    Συγχαρητήρια σε όλους σας παιδιά!
    Τελικά άξιζε τον κόπο γίνατε μοντέλα-σούπερ-τεκνά!
    Μου δίνετε πολύ κουράγιο και ελπίζω κι εγώ κάποτε να αξιωθώ να βάλω τις δικές μου φωτογραφίες πριν και μετά!

Senior Member
    πωλινακι μπραβο κοριτσι μου!!! εισαι μια κουκλα!!!
    μπραβο και για τα κιλα που εχασες αλλα και για το κουραγιο και τη δυναμη σου ολους τους προηγουμενους μηνες!

κλικ!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    μου εχει πεσει η μασελα!!!!!!!!!!!
    πραγματικα περιμενα να δω φωτο σου πριν και μερα....
    ξερεις οτι ταυτιζομαι παρα πολυ μαζι σου!(και λογω κιλων και λογω ηλικιας κα κα κα)
    μου δινεις παρα πολυ κουραγιο που τα καταφερες τοσο καλα!!!
    θελω απλα να βαδισω στα χναρια σου!!!
    θελω απλα να σου μοιαζω!!!

φιλακια πολλα και να απολαυσεις στο επακρο το καλοκαιρι σου!!!

Senior Member
    Πωλινα μου πραγματικα μεγαλη η προσπαθεια σου και το αποτελεσμα σε δικαιωνει. Εισαι πολυ κομψη και κουκλα! Να σε χαιρεσαι αγαπη μου και γρηγορα να παρεις το μωρο σου στο σπιτι!

Senior Member
    Πραγματικα αξιζουν σε ολους σας τοσααααα πολλα συγχαρητηρια.............!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! εχετε γινει ολοι μοντελακια!! χιχιχι!:smilegrin::smilegrin::smilegrin: με συγκινησαν πολυ οι φωτογραφιες σας και ευχομαι και εγω του χρονου τετοια εποχη να τα εχω καταφερει οπως εσεις..!!! σας ευχομαι να κρατησετε μακρια για παντα τα κιλα που εχετε χασει και να ειστε παντα ευτυχισμενοΙ!!!!!!!

Senior Member
    ηρθε κ μενα η ωρα μου να με δειτε..χεχεχε.. μια ημερα πο χειρουργειου εδω

Senior Member
    κ εδω προχτες τραβηγμενη....

Senior Member
    Μαράκι συγχαρητήρια!!!!! Οταν σε είχα συναντήσει πριν το χειρουργείο φανταζόμουνα το πως θα είσαι όταν αδυνατίσεις, αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις το αποτέλεσμα στην πραγματικότητα και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο κοπέλα μου για την άψογη προσπάθειά σου, υποθέτω ότι έχεις αρχίσει κι εσύ να ξανασυστήνεσαι στη γειτονιά σου!! Καλή συνέχεια και πάντα τέτοια.

Page 95 of 119 FirstFirst ... 45859394959697105 ... LastLast