φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 119 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 1771
    Senior Member
    μπραβο μοναδικη , φοβερη διαφορα. καλη συνεχεια

Senior Member
    Monadiki ειναι σαν στην πρωτη φωτο να ειναι η μαμα σου και στη δευτερη εσυ.Αν χασεις κι'αλλα δε θα σε αναγνωριζει κανεις.ΜΠΡΑΒΟ!

Junior Member
    γεια σας παιδιά. είμαι καινούργια εδώ. έχω στο ενεργητικό μου ήδη μια αποτυχημένη επέμβαση δακτυλίου και τώρα περιμένω μεχρι το σεπτέμβριο για επέμβαση sleeve. μπορώ να πω οτι δε χαρηκα καθολου για το γεγονός οτι θα ξαναμπώ χειρουργείο (μιας και υπαρχει μεγαλη απογοητευση από την πρωτη επέμβαση), αλλά μπαίνωντας εδώ και βλέπωντας τα θεαματικα αποτελέσματα που είχατε όλοι σας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, πραγματικά συγκοινήθηκα παρα πολύ. εχω να πω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους και να σας ευχαριστήσω που τα δικά σας θεαματικά αποτελέσματα, μου δώσανε θάρρος για να πω οτι "ναι, μπορώ κι εγώ να τα καταφέρω". ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Senior Member
    Φυσικά και μπορείς να τα καταφέρεις panie, το ότι δεν πήγε καλά η πρώτη σου επέμβαση είναι ένας παράγοντας απογοήτευσης και φόβου, το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά ζούμε μια ζωή γεμάτη εμπόδια τα οποία προσπαθούμε να υπερπηδάμε ώστε να ζήσουμε πιο υγιείς και χαρούμενοι, μην τα παρατάς ποτε!
    Φιλικά, Γιώτα

Junior Member
    καλημέρα. σ ευχαριστώ πολύ Mak για τις συμβουλές σου. παίρνω πολύ δύναμη και θάρρος βλέπωντας και διαβάζοντας τις εμπειρίες σας. να στε καλά

Senior Member
    Polinaki και Monadiki τα ποιο θερμά μου συγχαρητήρια. βλέπω τις φωτογραφίες σας και παίρνω τόσο θάρρος όσο δεν φαντάζεστε. Ονειρεύομαι την μέρα, ένα χρόνο μετά, που θα έχω χάσει και εγώ τόσα κιλά και θα ποστάρω σε αυτό το topic περιμένοντας το τηλεφώνημα για την ημερομηνία εισαγωγής μου!!!

Senior Member
    Αν και έχω αρκετό δρόμο ακόμα, προς το παρόν είμαι πολύ περήφανη για αυτό που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής..

Είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνιααααα που δεν ντρέπομαι στην παραλία..

Δεν βαζω τη φωτό για να παρω κολακίες, απλά θέλω και εγώ με τη σειρά μου να σας πω ότι όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ όλα γίνονται..!!

Ελπίζω τέτοιες μέρες του χρόνου να έχω ολοκληρώσει με την προσπάθεια μου και να είμαι στη συντήρηση..!!

http://imageshack.us/photo/my-images/560/84686475.jpg/

Member
    Υπέροχα μάτια, φοβερή η αλλαγή! Στα κιλά που είσαι τώρα κάθε 4-5 κιλά θα κάνουν τρομερή διαφορά! Θα ενθουσιαστείς!

Member
    Originally posted by polinaki1983
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! Οσο για το σορτσάκι, ήθελα πολύ να το βάλω, αλλά από μόνο του δεν μπορώ, μιας και δεν έχω και το καλύτερο πόδι, αλλά η ιδέα με το κολάν μου άρεσε πολύ και το δοκίμασα!!!!

Η κοιλιά είναι πια το πιο χαλαρό μέρος στο σώμα μου, και αν και υπάρχει, μαζεύετε μέσα στα στενά ρούχα και δεν φαίνετε και τόσο.
    Πωλινάκι απίστευτη! Και κάτι ακόμα! ξεκόλλα με τα πόδια μια χαρα ειναι το ποδι σου, τις ίδιες αηδίες έλεγα κι εγώ περισσότερο στο μυαλό μας είναι! Και γύριζα στα 75 κιλά μεσα στο κατακαλόκαιρο με βερμούδες και κάπρι (που δεν υπάρχουν χειρότερα κόβουν τελειώς το ποδι και το κανουν κοντοχοντρο). Βάλε σορτσάκια και φουστίστες να τις χαρείς! Εγω έχω ξενοιάσει πια με αυτό, στο μυαλο μου ητανε!

Senior Member
    Originally posted by NubCake
    Υπέροχα μάτια, φοβερή η αλλαγή! Στα κιλά που είσαι τώρα κάθε 4-5 κιλά θα κάνουν τρομερή διαφορά! Θα ενθουσιαστείς!
    μακάρι μακαρί εγω να σου πω την αληθεια ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει την αλλαγη, βγαίνω φωτογραφίες και περιμένω να δω εκεινο το γεματο κοριτσι, αλλα που ντο? χαχα

Member
    Θέλει πολύ καιρό για να το συνειδητοποιησεις! Εγω χτες είχα πάει για ψώνια και βλέποντας ένα πουκάμισο φώναξα την πωλήτρια να τη ρωτησω μήπως έχει σε μεγαλύτερο νούμερο. "Για ποιον ειναι μου λέει" "Για μένα της απαντώ". Γούρλωσε το ματι και μου λεει κοπέλα μου αυτό θα σου ειναι μεγαλο. Τελικα το δοκιμασα και ηταν μεγαλο, πηρα πιο μικρο νουμερο. Αλλά μέχρι να κουμπώσει στο δοκιμαστηριο ημουν σιγουρη οτι δε θα μου κανει και πως η πωλητρια ηθελε να το ξεφορτωθει. Έλεος!

Senior Member
    Karen1985 συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθειά σου, σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και να φτάσεις σύντομα στον στόχο σου. Οπως λες κι εσύ πάμε γερά και καλές υπόλοιπες κατηφόρες.

Senior Member
    σ' ευχαριστώ τζίνα! εύχομαι να φτάσω τη συνολική απώλεια που καταφερες του χρόνου! με λιγο πεισμα ολα θα γίνουν

Senior Member
    μπραβο καρεν!!! πολλα συγχαρητηρια! η προσπαθεια σου ειναι αξιεπαινει!!!
    θαυμαζω και την υπομονη και κυριως την επιμονη σου!!
    πρεπει να εισαι περηφανη για τον εαυτο σου!!!

Senior Member
    Μπράβο Karen! Είμαι πολύ χαρούμενος για σένα, είσαι πραγματικά παράδειγμα για όλους μας. Σταθερή ήρεμη δύναμη που σιγά σιγά και με κύριο όπλο την άσκηση έχεις καταφέρει τόσα πολλά, είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις τη πορεία σου και έχοντας πραγματικά αλλάξει τρόπο ζωής θα διατηρήσεις το νέο σου εαυτό για πάντα. Και πάλι μπράβο!!!

Page 97 of 119 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast