Results 1,456 to 1,470 of 1771
Thread: φωτογραφιες πριν κ μετα
-
28-07-2012, 13:10 #1456
koritsaki η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετη περηφανη και πραγματικα αυτή τη φορά (έχω ξανακάνει άλλη μια τέτοια προσπαθεια και ειχα σταματήσει στα 90 κιλά) οτι θα είναι η τελειωτική και δε θα πάρω το βάρος που έχασα
filippara σ΄ευχαριστώ πολύ, ήσουν εσύ που πέρσι που μου έδινες κουράγιο με την προσπάθεια σου να συνεχίσω και ότι η απώλεια δεν είναι
μύθος, είναι κάτι το εφικτό
- 28-07-2012, 18:15 #1457
Πολλά συγχαρητήρια για την προσπαθεια σου :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: πραγματικα φοβερη αλλαγη, συνεχισε ετσι!
Πας σε κάποιον διαιτολογο ή μονη σου προσπαθείς?
Τι σε έκανε να το πάρεις αποφαση, τι σκεφτηκες κ αλλαξες σταση απεναντι στο φαγητο?
Συγνωμη για τις πολλές ερωτησεις μου αλλά επειδή ακομα το ψαχνω...........σε ρωταω!!!
Originally posted by karen1985
η απώλεια δεν είναι
μύθος, είναι κάτι το εφικτό
28-07-2012, 19:38 #1458
καταρχάς break μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Εγώ ήμουν ένα άτομο που δεν μπορούσα να πω όχι στο φαγητό.. δεν είχα υπερφαγικά επεισόδια, αλλά
έκανα χάλια διατροφή.. σουβλάκια μεταμεσονύχτιες ώρες, μη τήρηση γευμάτων, τσιμπολογήματα και το πιο σημαντικό δεν κουνιόμουν...
σε μια φάση δεν έβγαινα γιατί δεν είχα ρούχα να φορέσω, ασε που απο το βάρος ηθελα να πηγαινω καπου κοντα και παντα με μεταφορικό μέσο, καμια σχεση όπως ήμουν σε μικρότερη ηλικια
μόνη μου προσπαθώ να σου πω την αλήθεια.. προσπαθω να τηρω τα 5 μικρά γεύματα, και να σου πω κάτι? πιάνει! σε συνδυασμό με γυμναστική, μπορεί να χάνω αργά αλλά πραγματικά στο λέω δε στερούμαι τπτ.. καθε κυριακή θα φαω κ τα σουβλακια μου, κ τωρα καλοκαιρι κανα παγωτάκι μες την εβδομάδα..
το θέμα είναι να μη απογοητεύεσαι... ξέρεις πόσες φορές έχω κολλήσει? και αμα δεις κάθε εβδομάδα δε θα χασω πολύ εκεί 0.5-07.. το σημαντικό για μένα ότι δεν κάνω δίαιτα, ουδέποτε μπορεσα και λίγο απιθανο να τα καταφέρω.. δε ξέρω τσινάω και μόνο στην ιδεα
οποτε κατ' εμε ακολουθω ενα προγραμμα διατροφής που γουσταρω, που έχει απ ολα μεσα, και συνδυασμό με τη γυμναστική σιγα σιγα φεύγουν τα κιλά.. για μένα αυτό είναι το μυστικό μου! ελπιζω να βοήθησα!
01-08-2012, 14:57 #1459
Originally posted by karen1985
καταρχάς break μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Εγώ ήμουν ένα άτομο που δεν μπορούσα να πω όχι στο φαγητό.. δεν είχα υπερφαγικά επεισόδια, αλλά
έκανα χάλια διατροφή.. σουβλάκια μεταμεσονύχτιες ώρες, μη τήρηση γευμάτων, τσιμπολογήματα και το πιο σημαντικό δεν κουνιόμουν...
σε μια φάση δεν έβγαινα γιατί δεν είχα ρούχα να φορέσω, ασε που απο το βάρος ηθελα να πηγαινω καπου κοντα και παντα με μεταφορικό μέσο, καμια σχεση όπως ήμουν σε μικρότερη ηλικια
μόνη μου προσπαθώ να σου πω την αλήθεια.. προσπαθω να τηρω τα 5 μικρά γεύματα, και να σου πω κάτι? πιάνει! σε συνδυασμό με γυμναστική, μπορεί να χάνω αργά αλλά πραγματικά στο λέω δε στερούμαι τπτ.. καθε κυριακή θα φαω κ τα σουβλακια μου, κ τωρα καλοκαιρι κανα παγωτάκι μες την εβδομάδα..
το θέμα είναι να μη απογοητεύεσαι... ξέρεις πόσες φορές έχω κολλήσει? και αμα δεις κάθε εβδομάδα δε θα χασω πολύ εκεί 0.5-07.. το σημαντικό για μένα ότι δεν κάνω δίαιτα, ουδέποτε μπορεσα και λίγο απιθανο να τα καταφέρω.. δε ξέρω τσινάω και μόνο στην ιδεα
οποτε κατ' εμε ακολουθω ενα προγραμμα διατροφής που γουσταρω, που έχει απ ολα μεσα, και συνδυασμό με τη γυμναστική σιγα σιγα φεύγουν τα κιλά.. για μένα αυτό είναι το μυστικό μου! ελπιζω να βοήθησα!
02-08-2012, 07:35 #1460
Είμαστε εδώ να καταρρίπτουμε όλους τους μύθους, χιχι!
σ' ευχαριστώ katie καλή συνέχεια σ' όλους μας..!!
03-08-2012, 01:05 #1461
Karen αυτο είναι τελικά να γίνει το κλικ στο μυαλό μας κ να μην κάνουμε στερητικές δίαιτες γιατι στη τελική για πόσο θα τις κρατήσουμε? χρειάζεται μια διατροφή που θα την ακολουθούμε για όλη μας τη ζωή!
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!
31-08-2012, 01:28 #1462
karen...τι να πω...πολύ μεγαλη η διαφορα σου και απ οτι παρατηρω τελικά η διαφορα φαινεται ΠΡΩΤΑ στο προσωπο...Μπραβο και προχωρα, αν και δεν εχεις πολλα μπροστά σου...
Να κανω μια ερωτηση;Μπορεις να μας πεις περιπου ενα καθημερινο σου προγραμμα;Θα με βοηθουσε πολύ...Και τι γυμναστικη κανεις;;;
31-08-2012, 16:20 #1463
Κοίτα, σε γυμναστήριο πάω
θα κανω προθερμανσούλα 10-15 λεπτάκια χαλαρά διαδρομο, μετα κοιλιακούς-ραχιαίους και μετά διάφορες ασκήσεις
και παντα στο τέλος 1 ωρα διαδρομο πιο γρήγορα.. εχω μεγαλη διαφορα απο τοτε που αρχισα να κανω συνεχομενο διαδρομο
απο διατροφή θα φαω δημητριακα ολικης με γαλα πρασινο το πρωι, κατα φρουτάκι μετα το τζιμ, το μεσημερι φαγητο κανονικη μεριδα με 1 φετα ψωμι (εχω κοψει ομως τηγανητα, σαλτσες και τετοια) μετα παλι κανα φρουτακι η κανα καφεδακι, κ το βραδυ ή ομελετα ή τοστ γαλοπουλα-μιλνερ ή σαλατα ή γιαουρτι με φρυγανιες.. σ εμενα μεχρι στιγμής επιασε.. απλα τωρα θέλουν κ αλλα πραγματα κοψιμο.. θα δειξει η πορεια.. ελπιζω να βοηθησα
01-09-2012, 20:42 #1464
Ναι ειναι αληθεια πως οσο χανεις πρεπει ναλλαξει και η διατροφη σε ποσοτητα για να συνεχισεις να χανεις.
Δυστυχως με τοοοοσα κιλα-στο τικερακι προσθεσε αλλα 3 κιλάκια εις ανάμνησιν του καλοκαιριου...-δεν μπορω να παω γυμναστηριο παρα μονο περπατημα να κανω.Αμα αρχισω να τρεχω θα διασκεδασω πολύυυυυυ κοσμο...
Ζηλευω το τικερακι σου και τα τικερακια που στους στοχους γραφει..."done"...ΠΟΣΟ ΤΟ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.Μακαρι να τα καταφερω εστω και μεχρι τον πρωτο στοχο...τα 110!!!!!!!!!!
Παιρνω δυναμη απολους σας...
Σας ευχαριστω!!!!!!!!!!
03-09-2012, 19:31 #1465
Θα βαλω καποιες φωτογραφιες παλιοτερες απο τις προσπαθειες που εχω κανει για χασιμο κιλων για να σταματησουν καποιοι να λενε οτι επιλεγουμε την ευκολη λυση αλλα κ γιατι αυτη η φορα ελπιζω να ειναι η τελευταια.Οι φωτο ειναι ενδεικτικες γιατι στα πολλα κιλα σπανια εβγαζα κ τα λιγα δεν τα κρατουσα περισσοτερο απο μηνα οποτε να προλαβω να βγαλω.
63 κιλα.Πρωτη φορα με κιλα.Εδω καπου στα 90τοσα αν θυμαμαι κ καλα μετα απο τοσα χρονια
03-09-2012, 19:33 #1466
Αδυνατη παλι στα 65 κιλα.Μετα δυστυχως εφτασα 124.
03-09-2012, 19:37 #1467
Παλι στα 70 κ ξανα παλι στα 120.
03-09-2012, 19:43 #1468
στα 75 κιλα για 5 χρονια με μονιμη διαιτα,με 2μιση 3 ωρες γυμναστηριο εκτος Κυριακης κ καθημερινο κολυμπι εκτος πολυ χειμωνα.το καλοκαιρι του 2008 η φωτο.Κ η τελευταια στα 129 κιλα το καλοκαιρι που μας περασε.
03-09-2012, 20:19 #1469
Γλαύκη χαίρομαι γιατί όλοι οι κόποι σου για αδυνάτισμα θα μείνουν πλέον στο παρελθόν και από εδώ και πέρα έρχονται τα καλύτερα για σένα. Πολύ σύντομα θα ξαναγίνεις αδύνατη και κούκλα όπως είσαι στις φωτό σου και αυτή τη φορά ούτε που θα το καταλάβεις! Είναι θέμα χρόνου να ζήσεις κι εσύ το μικρό θαύμα σου.
03-09-2012, 22:08 #1470
ήμουν έτοιμη να γράψω : βρε κορίτσια γιατί δεν ανεβάζετε φωτογραφίες να σας δω να σας καμαρώσω? να δω και go στο μέλλον μου ???
μα η Γλαυκή το έσωσεέχω βγάλει την φωτό του πριν την μέρα που έφυγα για το νοσοκομείο..θα τις ανεβάσω με την φωτό του μετά άμα χάσω τουλάχιστον 30 κιλά
Γλαυκή μου είσαι και ψιλή και στα 75 κιλά είσαι θεα
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή