φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 89
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 89 of 119 FirstFirst ... 3979878889909199 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 1771
    Senior Member
    Ιωαννα αν επιτρεπεται τι υψος εχεις ? ισως το'χεις πει......

παντως εισαι μια χαρα , αλλος ανθρωπος !!!!υγεια, υγεια, υγεια

Senior Member
    Μπράβο παιδιά....να παίρνουμε κουράγιο οι καινούριοι από σας....!!!! Συγχαρητήρια για τη δύναμή σας και το κουράγιο σας.........

Senior Member
    Καλησπέρα φίλοι και καλώς σας βρήκα.
    Μόλις βρήκα κατά τύχη την κοινότητά σας κι εύχομαι να καταφέρω να σας ζαλίσω και να σας ταρακουνήσω λίγο.

Senior Member
    καλώς όρισες Γιώργο!

Senior Member
    Originally posted by giorgosdelta

Καλησπέρα φίλοι και καλώς σας βρήκα.
    Μόλις βρήκα κατά τύχη την κοινότητά σας κι εύχομαι να καταφέρω να σας ζαλίσω και να σας ταρακουνήσω λίγο.
    Καλώς σε,Γιώργο!Εγώ πάντως είμαι έτοιμη!Πότε ξεκινάμε;

Senior Member
    Ξεκίνησα ήδη Nadine. Αλλά σ' αυτό το τρενάκι δεν ανεβάινω. Μια φορά μπήκα στο Allou fan park σ' αυτό που βρέχεσαι και μου βγήκαν τ' άντερα!

Senior Member
    Ξενερωσιές!Τίποτα δεν είχε το Allou fan park,όταν τουλάχιστον είχα πάει εγώ!
    Και τι θα πει ξεκίνησες;Εμάς;Μοναχοφάης,� �ιωργάκη;ʼλλα υποσχόσουν...ʼντρες...

Senior Member
    Λοιπόν, σκεφτόμενος σοβαρά αυτά που είπες,
    δε μπορώ παρά να συμφωνήσω.
    ʼντρας κι εγώ, διαφορετικός θα ήμουν;

Η αλήθεια να λέγεται, τα αρσενικά είναι αρσενικά. Τα λιοντάρια τι κάνουν; Αράζουν μέχρι να πιάσει κανά θήραμα η λέαινα και μετά ορμάνε για το ΦΑΙ! Όχι για τη λέαινα αλλά για το φαΐ.

Ξεκινάμε, ξεκινάμε, ότι θέλετε! Αλλά στο τρενάκι δεν ανεβαίνουμε.

Senior Member
    Εγώ πάντως κηφήνες δεν ταΐζω!Και μου αποκλείεις και με το καλημέρα σας και το τρενάκι!Δεν κάνουμε καλή αρχή...Τέλος πάντων...
    Επειδή εδώ είμαστε εκτός θέματος,ξεκίνα το ταξιδιωτικό σου τόπικ,να δούμε τι προορισμούς και συγκινήσεις υπόσχεσαι και το συζητάμε...

Senior Member
    Να με συγχωρείτε για το εκτός θέματος, αλλά θέλω λίγο χρόνο να καταλάβω τη δομή του φόρουμ.
    Ωραίο θέμα πάντως.

Senior Member
    Ποστάρω την τελευταία φωτό σε αυτό το τόπικ, σε λίγες μέρες κλείνω χρόνο από τη σληβ, νιώθω ξανά να έχει εναρμονιστεί το μέσα με το έξω μου σε μεγάλο βαθμό και το μοιράζομαι μαζί σας! Σας ευχαριστώ που συνταξιδέψαμε!

Senior Member
    ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    μακ δεν υπαρχουν λογια!
    στο εχω πει εισαι κουκλα!

Senior Member
    Γλυκια μου Μακ.... αχ αχ αχ !!!! Θυμάμαι πριν περιπου ένα χρονο που γνωριστηκαμε διαδικτυακα και τότε ξεκινούσε το ταξίδι σου ...... ωραίες συγκινητικές αναμνήσεις, αγωνίες , φόβοι, χαρές , πανηγύρια.. , πανέμορφο το ταξίδι, αποκάλυψη το αποτέλεσμα!!
    Θυμάμαι τον Νοέμβριο που έκλεισαν οι μπότες στις γάμπες σου και άρχισες να φοράς φουστανάκια, θυμάμαι όταν μπήκες στην δεκάδα των 70 τι πανηγύρι στήσαμε, θυμάμαι χαρές σε δοκιμαστήρια για τα ωραία ρούχα που ψωνίζαμε, θυμάμαι πρόσφατα τα ωραία μπλουζάκια που μόνη σου διάλεξες και δεν είχαν καμία σχέση με το προηγούμενο στιλ σου, ( σημάδι ότι ξέρεις ότι έχεις αλλάξει) . Βλέπω το άσπρο αυτό μπλουζάκι που σου διάλεξα να φορέσεις και εσύ το αγκάλιασες. Και αλλα πολλα πολλα.....
    Να είσαι καλά χαρά μου και να το γιορτάζεις κάθε μέρα το επίτευγμά σου, σου αξίζει και δεν σου χαρίστηκε μην το ξεχνάς αυτό.
    Είσαι πανέμορφη , σε ιδανικότατο βάρος και πάνω από όλα υγιείς. Να σε χαίρεσαι καρδια μου, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ !!!!!!

Senior Member
    Τα λόγια είναι περιττά, το πόσο ήρεμη είσαι φαίνεται απο τη στάση του σώματος σου!

Μπράβο κοπελάρα μου κ όπως έγραψε η Katie τίποτα δεν σου χαρίστηκε!

Page 89 of 119 FirstFirst ... 3979878889909199 ... LastLast