φωτογραφιες πριν κ μετα - Page 115
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 115 of 119 FirstFirst ... 1565105113114115116117 ... LastLast
Results 1,711 to 1,725 of 1771
  1. #1711
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    80
    Μπράβο tomorrow, φαίνεται πράγματι η αλλαγή!!! Συγχαρητήρια και για τις αλλαγές που έχεις εφαρμόσει.

  2. #1712
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    386
    tomorrow δεν εχω λογια!!!! Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tumble::tumble:: tumble:

  3. #1713
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    47
    Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ.
    Ευχομαι να καταφερετε ο,τι επιθυμειτε, Να σκεφτεστε πως θα ειστε, πως θα αισθανεστε και χαμογελατε. Επισης με βοηθησε πολυ η μουσικη. Ολη μερα εχω mp3 στα αυτια μου. Θυμηθηκα ποσο μου αρεσε η ροκ, η μεταλ, τα μπλουζ και η jazz. Ετσι καθε μερα ακουω ολοκληρα albums κανω μπουγαδα doors, σφουγγαριζω metallika, και οταν περπαταω ακουω τους αγαπημενους dire straits. Εχουν φοβερα εντονο ρυθμο. Εσεις φυσικα μπορει να βρειτε κατι αλλο που να σας βοηθαει να ξεχνατε την μαυριλα γυρω σας, οχι ποτο, οχι φαγητο.
    Καλο βραδυ και καλη επιτυχια.

  4. #1714
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    47
    @ Dulcinea del Toboso ελπιζω να εχεις η να βρεις τον Δον Κιχωτη σου. Η αγαπη δινει φτερα.
    Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα θερμα σου λογια. Θελω να προσθεσω κατι που νομιζω πως ειναι σημαντικο για να συνεχιζουμε. Για οικονομικους λογους αργησα να παρω ρουχα κι αυτα λιγα. Οταν ειδα την διαφορα χαζεψα. Γιατι μπορει να αισθανομουν οτι ηταν φαρδυ το ρουχο επανω μου αλλα δεν ηταν αρκετο. Προηγουμενως ειχα απογοητευσεις, κολληματα, πηρα και λιγα κιλα πισω, ευτυχως ελαχιστα, αλλα επεσαν επανω μου "ιντερνετικως" φιλοι και ρωτουσαν επιμονα "εκανες μετρησεις;, βλεπεις διαφορα στα ρουχα; συνεχισε, ακολουθησε το προγραμμα και συνεχισε" Ετσι εκανα, απλα τελευταια αλλαξα προγραμμα που παει πολυ καλα, 79 κιλα ζυγιζω τωρα και πολυωρη ασκηση καθε μερα.
    Θελω να πω, αλλαξτε εστω και μισο νουμερο, ενα ρουχο ειναι αρκετο, θα παρετε απιστευτη ενθαρρυνση και θα τρεχετε μετα.
    Επισης Dulcinea, ευχαριστω για τα ονοματα και για το link. Πολυ ωραιο τραγουδι, το κατεβασα στο τηλεφωνο μου. Η κορη μου ακουει metal απο τοτε που της εδειξα τους τοτε γνωστους και τωρα με μαθαινει εκεινη τους καινουριους. Επισης μου αρεσουν πολυ οι NIGHTWISH και 20 Ιουλιου θα βαλω αυτο το top με τα κορδονακια γιατι θα παμε στους Scorpions. Θα παιξουν κομματια της δεκαετιας 1970 που ηταν καθαρα metal.
    Οχι, αστεια το εγραψα. Δεν θα γινω γελοια, απλα θα φορεσω τζην και μπλουζακι Scorpions.
    Και παντα θα θυμαμαι οτι αν δεν εβρισκα αυτο το forum και τους ξενους φιλους δεν θα καταφερνα τιποτε μονη μου. Σας ευχαριστω πολυ ολους

    Σε αυτη την φωτο ειναι η Σοφια Λωρεν οταν επαιξε την Δουλτσινεα

    Σε ευχαριστω παρα που, καλη σου μερα.

  5. #1715
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    47
    Συμφωνω, το φαντασμα της οπερας με την Tarja ειναι εκπληκτικο. Ειχε ερθει μονη της στην Ελλαδα περυσι, στο Fuzz αλλα δεν πηγαν πολλα ατομα.
    Καμμια δεν εχει την φωνη της και την παρουσιαση που κανει, τα ζει τα τραγουδια.
    Να εισαι καλα και χαρουμενη οσο μπορεις.
    Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
    Καλο ξημερωμα.

  6. #1716
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    47
    Καλημερα κοριτσια. Μου λειπετε. Διαβαζω που και που τα ημερολογια σας και τις σημειωσεις. Τεμπελιασα λιγο και σταματησα να σημειωνω γευματα και την πατησα. Κολλησα, πηρα δυο κιλα, δεν ενημερωνς το τικερακι μεχρι να ερθω στα ιδια. Εδω ειναι μια φωτοφραφια μου στα 78 κιλα. Κανω για γυμναστικη ενα προγραμμα 110 ημερων λεγεται HAMMER AND CHISEL, πολυ καλο και αλλαξε το σωμα μου πολυ. Τον Απριλιο ειχα κανει προγραμμα 21 DAYS FIX BODY BEACH. Απλως πρεπει να μην παραμελω την διατροφη μου. Αυτα τα προγραμματα (free download) εχουν δικη τους διατροφη που λογω εισοδηματων δεν μπoρω να την ακολουθησω πιστα. Ετσι παιρνω απλως 1483 θερμιδες. Σας ευχομαι καλη επιτυχια και να μην ξεχναμε ποτε γιατι ειμαστε εδω. Σημερα ζυγιζω 78,2, .Η αριστερη φωτο ειναι απο την 1η Μαιου και η δευτερη στις 30 Μαιου. :-)

  7. #1717
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    299
    Μπράβο Tomorrow, η αλλαγή είναι μεγάλη! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σου εύχομαι! :roll:

  8. #1718
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    47
    Dulcinea Del Toboso, σε ευχαριστω παρα πολυ, παρα πολυ. Μου κανεις καλο με τα καλα σου λογια και προχωρω περισσοτερο. Με αυτες τις φωτο καμαρωνω βεβαια, αλλα ελπιζω να σας δινω και λιγη δυναμη. Ευχαριστω για το τραγουδι, θα το βαλω στο ημερολογιο μου. Σημερα σας εχω μια ακομη φωτο για την επιδραση των ασκησεων απο video που αρχισα να κανω αφου εχασα τα πρωτα δεκα κιλα με διαιτες και πολυ περπατημα. Τον Μαρτιο εκανα το προγραμμα 21 days fix beach body, Ακολουθει το HAMMER AND CHISEL 110 μερες , βρισκομαι στην τριτη εβδομαδα τωρα και κανω χωριστα VIDEO ab ripper απο την σειρα P90X3. Επειδη ξερετε τα οικονικα μου, ολα τα κατεβασα απο το ιντερνετ και απο ξενο site με βοηθησαν με λεπτομερειες. Και τωρα δειτε την κοιλια μιας 60χρονης που εχασε σε εξη μηνες 18 περιπου κιλα, και αρχιζει να φτιαχνει φετες., (lol). Αρχιζει, ετσι; Η φωτογραφια ειναι αληθινη δεν ειναι photoshop. Ξεχασα να σας πω οτι κανω 22 pUSH UPs καθε μερα για καλο σκοπο επι τρεις εβδομαδες και θα συνεχισω για 4 εβδομαδες μεχρι να κανω 30 καθε μερα. Εγω που ουτε οταν ημουν νεα ηξερα τι ειναι ουτε ειχα κανει ποτε εστω και ενα. Αλλα ειναι φοβερη ασκηση για ολο το σωμα και θα την κανω καθε μερα. Σας ευχαριστω πολυ ολους και ευχομαι επιμονη και υπομονη μεχρι να πετυχετε τον σκοπο σας.

  9. #1719
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    tomorrow, απλά σε θαυμάζω! Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να είσαι τόσο αποφασιστική και ταυτόχρονα και τόσο cool άτομο!

  10. #1720
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    47
    Mak Σε ευχαριστω παρα πόλυ. Εδω που εφτασα ναι, εχω αναγκη απο συμπαρασταση, να μην κανω πισω, να μην επαναπαυτω. Θελω να χασω κι αλλα κιλα και να διορθωσω το σωμα μου με γυμναστικη και βαρη. Και μετα συντηρηση και στα κιλα και στον σχηματισμο του σωματος, οσο αντεχουν τα κοκκαλα μου (lol). Σας ευχαριστω ολους και δεν ξεχνω οτι απο εδω ξεκινησα και θα ηθελα πολυ παρα πολυ να ευχαριστησω την Μαντζουρανα με το φωτογραφικο ημερολογιο που τοσο με βοηθησε, θα ηθελα να ειναι καλα και να συνεχισει μολις μπορεσει. Καλη σας νυχτα.

  11. #1721
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    8
    Απλώς tomorrow συμβουλή, προσοχή με τα βάρη, δηλαδή να μην πιεζεις τον εαυτό σου να βγάλει περισσότερες επαναλήψεις ή να σηκώσεις περισσότερα κιλά.

  12. #1722
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    47
    Ευχαριστω πολυ bravely. Εχω συμβουλους καλους. Λιγα βαρη πολλες απαναληψεις, προσ το παρον τουλαχιστον. Σε ευχαριστω και καλη επιτυχια. ¨-)

  13. #1723
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    288
    φανταστικο αποτελεσμα, tomorrow!!!!!!! Συγχαρητηρια!!!!!!!!!

  14. #1724
    Senior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    278
    Tomorrow μπράβο σου !! Έχεις κάνει τρομερή δουλειά γενικότερα ....
    Με τις τελευταίες φωτο εχω πάθει πλάκα !!! Σε λίγο θα γίνεις φέτες χα χαχα
    Ειλικρινά όμως εισαι αξία για την υπομονή σου τι κουράγιο το πείσμα και την αντοχή σου για την απώλεια σου και το αποτέλεσμα αυτο !!!

  15. #1725
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    398
    Ουάουυ Tomorrow!! Θεάα!!

    ειδικά η φωτογραφία με την κοιλίτσα φοβερή αλλαγή!! Απίστευτο το πώς αλλάζει το δέρμα με τις ασκήσεις!!
    συγχαρητήρια!!! :thumbup::thumbup:

    Κορίτσια και αγόρια θέλετε να το βάλουμε στόχο του χρόνου το καλοκαίρι να βρεθούμε όλοι σε μια παραλία;; :grin:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •