ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΕΣ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65
    Senior Member
    ελπιζω να εισαι πιτσιρικος και να τα λες αυτα, ξερεις το ωραιο σωμα δεν ειναι το ζητουμενο της ζωης ολονων.Εγω οταν το ειχα δεν μπορω να πω οτι ημουν πολυ περισσοτερο ευτυχισμενη απο τωρα..υπαρχουν και ουσιαστικοτερα πραγματα στη ζωη ξερεις..

Senior Member
    Για ένα νέο άνθρωπο το να έχει ένα ωραίο σώμα είναι σημαντικό. Δεν λέω για υπερβολικά πράγματα, γραμμώσεις, κοιλιακούς και τέτοια. Με τίποτα. Μιλάω για ένα νορμάλ, καλό σώμα.

Είναι βασικό για την ψυχική υγεία ενός νέου ανθρώπου και βασική - αν και όχι αναγκαία - προϋπόθεση του να είναι ποθητός. Με τα χρόνια λογικό είναι να βάλεις κάποια κιλά κι ειδικά γεννώντας παιδιά, το καταλαβαίνω. Αλλά στα 20-25 δεν υπάρχει δικαιολογία. Κανείς δε θέλει η κοπέλα του να έχει πολλά κιλά αλλά το ανέχεται γιατί την λατρεύει. Δεν του αρέσει, απλά το δέχεται γιατί δε θέλει να τη χάσει. Αν αυτή όμως επιμένει εκεί και δεν αλλάζει τότε δεν θα είναι ο άλλος κακός αν κουραστεί. Θα θέλει και κάτι ακόμα και δε βλέπει να τον καλύπτουν, ούτε καν να προσπαθούν. Και δε μιλάμε για κάτι υποκειμενικό αλλά για μια κατάσταση που κανείς δε θέλει κι ο άντρας απλά πιστεύει ότι η γυναίκα θα θέλει να είναι πιο ποθητή και θα κάνει πραγματικά κάτι.

Senior Member
    πωπω ρε φιλε σκετη μιζερια εισαι..τελικα καλυτερα χοντρη παρα να μουν αδυνατη και να μπαινα σε ενα φορουμ και να λεω οτι λες εσυ.. ποιο ειναι το προβλημα σου εσενα δλδ? εσυ κοιτα αδυνατες..ενταξει μα ςτην ειπες την αποψη,σε σνομπαραμε, δεν λες να το καταλαβεις και εκει συνεχιζεις..κοιτα λοιπονβ να διατηρησεις το αδυνατο σου κορμι και να εχεις μια γυναικα που μπορει να αρκεστει σ'αυτο...γιατι το περιεχομενο σου εδω μεσα δεν εχει αφησει και τις καλυτερες εντυπωσεις...τι να πεις..

Senior Member
    Βασικά stargazer, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνεις σ'αυτό το φορουμ. Ούτε πρόβλημα έχεις, ούτε τίποτα ουσιαστικό λες. Μπήκες να δεις τι λένε οι "χοντροί"; Δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά. Αν θες να συμμετέχεις εδώ πρέπει να πάψεις να είσαι τόσο κάθετος στις απόψεις σου.

Senior Member
    Αγαπούλες μου,μην του δίνετε σημασία...Αυτό επιδιώκει...Όσο αδιαφορούμε,πάυει να υφίσταται...

Senior Member
    σιγουρα σπαει πλακα .. δεν εξηγειται διαφορετικα!

Member
    καλημέρα σ' όλους σας!!! Λοιπόν βλέπω γενικά ότι εντάθηκε η όλη κατάσταση από χθές όλο και περισσότερο............. stargazer δυστυχώς θα χρειαστεί να σου κάνω εντός λογικών πλαισίων την ίδια ερώτηση με τη Smith "δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνεις σ'αυτό το φορουμ. Ούτε πρόβλημα έχεις, ούτε τίποτα ουσιαστικό λες. Μπήκες να δεις τι λένε οι "χοντροί"; "????............. 'Οπως προείπα, ο καθένας είναι κύριος των απόψεων του, αλλά αγαπητέ πρέπει να προσέχουμε τον τρόπο με τον οποίο λέμε την άποψη μας........... είναι θέμα σεβασμού στην ατομικότητα του καθενός...........στην διαφορετικότητα του καθενός............. εσύ δεν παραθέτεις την άποψη σου αλλά χωρίς να καταλάβεις προσβάλλεις ανθρώπους για το παρουσιαστικό του σώματος τους.............. κρίνεις - επικρίνεις και καταδικάζεις έχοντας κάνει πρώτα το λάθος χωρίς να γνωρίζεις να έχεις βγάλει συμπεράσματα...................ο τρόπος ομιλίας που χρησιμοποίησες είναι προσβλητικός................... επιπρόσθετα θα ήθελα να τονίσω ότι ο κανόνας -5 ή +5 είναι πέρα για πέρα λάθος και αναληθής (ποιός σου τα έμαθε αυτά? ποιός σε παραπληροφόρησε με τέτοιο τρόπο????)............... βλέπεις είπες τη λέξη κλειδί ΥΓΕΙΑ.......................για να είναι ένα σώμα υγειές ο κανόνας αυτός δεν έχει χρησιμότητα αποδεδειγμένα κι από γιατρούς ενδοκρινολόγους................ είναι υποκειμενικό για τον καθένα πόσο είναι το υγειές βάρος του..........................και καλό είναι να το υπολογίζεις με γιατρό πρωτού περάσεις στο άλλο άκρο της ανορεξίας επειδή τα ματάκια σου πλέον κάνουν πουλάκια και συνεχίζεις να βλέπεις πως είσαι 80 κιλά ενώ είσαι -40 από αυτά.
    'Ισως όντως κάποιοι δε θέλουν πραγματικά να αποκτήσουν αυτό το τέλειο σώμα..............μμμμμμ................ ......hellooooo.....................μόνο αν ζούσαμε σε διαφορετικούς πλανήτες όπου τα καθιερωμένα πρότυπα δεν ήταν της πείνας και της πλαστικοποιημένης ομορφιάς.................................. ..ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θέλουν να γίνουν ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ.............. αλλά υπάρχει κάτι που λέγεται και πραγματική υγεία............. πρέπει να σκεφτούμε πού και ποιό στάδιο νιώθουμε καλά και με ευεξία................. άλλοι νιώθουν στα 50 κιλά κι άλλοι στα 60 ή και στα 70 κιλά...... το θέμα είναι να ξεφύγουμε από την ζώνη υψηλού κινδύνου............. κοίτα λίγο όμως γύρω σου, δες................ το ξέρεις ότι την όρεξη για άσκηση για οποιαδήποτε συμμετοχή στις κοινές δραστηριότητες την κόβει το βλέμμα - το ύφος και τα λόγια ανθρώπων που εκφράζονται με τον δικό σου τρόπο??? ΔΙΑΒΑΣΕ stargazer............. ΜΑΘΕ.................. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ για της συνέπειες της παχυσαρκίας................ η παχυσαρκία είναι αρρώστια σώματος και ψυχής μαζί............έχει αποδειχθεί ότι είναι μερικές φορές και κληρονομική αλλά είναι ΑΣΘΕΝΕΙΑ και το λέω όλο αυτό γιατί διαχώρισες όσους ίσως έχουν πρόβλημα υγείας............. όλοι οι παχύσαρκοι έχουν σωματική και ψυχική νόσο.................... έλα και πολέμα αυτό................. δε στο εύχομαι τυραννιέμαι πολύ καιρό και νίκησα τον εαυτό μου πάρα πολλές φορές και αντιστάθηκα στην κατάθλιψη μου.................αντιστάθηκα σε πειρασμούς.................και ναί αγοράζω αρώματα Christian Dior, γενικά πολλά καλλυντικά - make up Lancome, L'oreal, Estee Lauder και πολλές κρέμες σώματος για αδυνάτισμα - ενυδάτωση ελαφρύ tanning................ απολαμβάνω όμορφα αφρόλουτρα...............πάω κωμμωτήριο και κάνω τις ανταύγιες μου, απολαμβάνω περιποίηση χεριών και ποδιών όπου τρελλαίνομαι για το μασαζάκι που κάνει η κοπέλα.................... ντύνομαι μοντέρνα κι όχι όπως θα με θέλανε ίσως κάποιοι με κελεμπία.................. μόνη μου κατάφερα να φτάσω εδώ, μόνη κατάφερα να πέσω τόσο στα κιλά αλλά έχω ακόμα πολύ δρόμο, είναι οι επιβρανεύσεις μου.................. δεν κρύβομαι πλέον από τον κόσμο γιατί βαρέθηκα να κατεβάζω το κεφάλι σε βλέμματα και σχόλια λες και είμαι λεπρή - ευτυχώς δεν σκέφτονται τόσο απερίσκεπτα κι άλλοι άνθρωποι που δεν το έχουν νιώσει ποτέ αυτό.................... και μου κάνει εντύπωση η απόψη σου καθώς λες οτι ζείς την κατάσταση έμμεσα δηλ μέσα από δικούς σου ανθρώπους................... η αδερφή μου ανήκει στους ανθρώπους που όσο και να φάνε δεν παχαίνουν, το μεγαλύτερο βάρος της έχει φτάσει μέχρι τα 52 κιλά και είναι 1,69 cm, είναι από αυτές που μπαίνουν σ' ένα μαγαζί και γυρνάνε όλα τα αντρικά κεφάλια...........το σώμα της εκ γεννετής έχει αυτό το πολύ θυληκό με τις πολύ καλές διαστάσεις αλλά και με αθλητικές προδιαγραφές.........( πιστεψτε με οτι δεν το λέω επειδή είναι η μικρή μου - κατά 10 μήνες - αδερφούλα................. αυτά είναι πραγματικότητα.........πρέπει να τη δείτε για να καταλάβετε)................. ΑΛΛΑ, έτσι και σ' άκουγε αυτή τη στιγμή το πώς σκέφτεσαι και περισσότερο τον τρόπο έκφρασης σου θα σου έδειχνε όλη την δυσαρέσκεια της χωρίς ύβρεις αλλά με έκφραση που τσακίζει κόκκαλα.......................και μιλάμε για ένα άτομο που τρέμει την ιδέα μη και πάρει μισό γραμμάριο και χαλάσει κάτι πάνω της.................εκεί είναι η διαφορά παιδείας, αντίληψης και ενημέρωσης πάνω στο πρόβλημα μας................ ρώτησε, πληροφορήθηκε, έμαθε, ενημερώθηκε και τώρα μπορεί και μιλάει και παραθέτει την άποψη της με σωστές βάσεις και αναγνωρίζοντας το πολυδιάστατο του θέματος.

Senior Member
    Δε σπάω πλάκα απλά μάλλον εσείς είστε επικίνδυνοι/ες παρά εγώ κομπλεξικός. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα κι οδηγεί σε καρδιακή ανεπάρκεια, προβλήματα στο σκελετό, τη μέση, τα γόνατα, αναπνευστικά, καρκίνους κλπ.

Όταν λοιπόν λέτε "δε πειράζει, το χω πάρει απόφαση" ή "δεχτείτε τους υπέρβαρους, μην είστε ρατσιστές" τότε οδηγείτε τον κόσμο στο θάνατο ή μάλλον έναν αργό θάνατο της ψυχής και του σώματος. Χαρείτε λοιπόν που σας λένε καλούς ανθρώπους με κατανόηση κι αφήστε με τα "καλά λόγια" τον κόσμο να υποφέρει και να υποβαθμίζεται η ζωή του. Γι' αυτές τις μπούρδες που λέτε οικογενειακό μου πρόσωπο έχει πρόβλημα βάρους και δεν ενδιαφέρεται να το αλλάξει, με όλες τις συνέπειες υγείας (δεν είναι 25). Να στε καλά λοιπόν.

Member
    Περαστικά για το οικογενειακό σου πρόσωπο κι εύχομαι να γίνει κάτι, αλλά προσπάθησε - και πάλι εάν σε ενδιαφέρει - να τον/ την προσεγγίσεις πρώτα στον ψυχολογικό τομέα και μετά στο σωματικό................ και πάνω από όλα..................... ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Όλοι έχουμε προσπαθήσει χρόνια τώρα αλλά επειδή επικρατούν οι απόψεις πολλών εδώ δεν καταλαβαίνει την πραγματική επιβάρυνση στην υγεία και την ψυχολογία αφού το ένα τροφοδοτεί το άλλο.

Member
    Μα stargazer..............έχεις προσέξει την άποψη των ανθρώπων εδώ μέσα??? μάλλον δεν έχεις καταλάβει τί συμβαίνει σ' αυτό το φόρουμ.................. εδώ είναι όλοι άνθρωποι που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη με τη παχυσαρκία...............άλλοι που τα κατάφεραν ήδη είναι εδώ και γνωρίζοντας τις δυσκολίες βοηθάνε μ' όλα τους τα μέσα............. εδώ υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον..........ζητάμε στήριξη όταν κουραζόμαστε και πάμε να παραστρατήσουμε.............βοη� �άμε ο ένας τον άλλον για να πολεμήσουμε την κατάθλιψη..........τη στενοχώρια.......................... εδώ χέρι χέρι προσπαθούμε να τη βγάλουμε καθαρή............. εδώ δυναμώνουμε και συχίζουμε................. κανείς δεν είπε τα πάχη μας τα κάλη μας..................πίστεψε με όλοι ξέρουμε καλύτερα από αυτό................... διάβασε λίγο όλα τα πόστ..............μίλα στο οικογενειακό σου πρόσωπο..................ας αρχίσει την προσπάθεια και είμαστε εδώ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να τον/ την στηρίξουμε με κάθε τρόπο!!!!!!!

Senior Member
    Κατερινάκι μου,προσυπογράφω!

Member
    Μα Nadine μου.........από την στιγμή που μπήκα πρωτού παραθέσω κι εγώ την άποψη μου πάνω σε κάποια θέματα σχεδόν διάβασα όλα τα πόστ.............αυτό κατάλαβα ότι κάνουμε όλοι εδώ μαζί............. είμαστε μια γροθιά που μεγαλώνει και δυναμώνει ενάντια στον τύραννο που λέγεται παχυσαρκία και κατάθλιψη.................

Senior Member
    1ον) Μην ψαρώνετε με το κάθετι που λέει ο καθένας που γράφει ανώνυμα την άποψη του εδώ.
    2ον) Δεν είμαστε όλοι παχύσαρκοι εδώ.Οι περισσότεροι έχουμε ΔΠΤ ( κοινώς, διαταραγμένοι )
    3ον) Στο σεξ δεν έχουμε ντροπές. ( Ωχ συγγνώμη το δανείστηκα από άλλο θέμα. )

Μαζευτείτε να πάμε για μπάνιο!

Διαταραγμένοι ε??Κάτι σε psycho μου θυμίζει αυτό.....NICE!!!!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast