Results 46 to 60 of 65
Thread: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΕΣ...
-
03-07-2008, 14:23 #46
Ας το πεταξει καποιος εξω απ'το φορουμ το τυπακι αυτο..που θα μας πει οτι λεμε και μπουρδες.Χαιρομαι που δεν εχω συγγενεις που να ειναι σαν κι εσενα...τρομαρα σου με τετοια συμπεριφορα νομιζεις θα βοηθησεις τον δικο σου ανθρωπο?πωπω ρε τι κοσμος υπαρχει... καλα ελεγε ο παππουκας μου..''τους χαζους με δρεπανι να τους κοψεις αλλοι τοσοι θα φυτρωσουν..''και εβαλα την λεξη χαζος για ευνοητους λογους,αλλη εμπαινε κανονικα..
- 03-07-2008, 14:32 #47
Kleanthis the sexmaniac!
03-07-2008, 14:53 #48
χαχαχαχαχαχα
03-07-2008, 15:43 #49
Δε καταλαβαίνω γιατί μου την πέφτετε έτσι.
Συμφωνούμε ότι δεν είναι φυσιολογικό να είσαι πολύ λίγα ή πάρα πολλά κιλά. Σε μεγάλο ποσοστό αυτοί οι άνθρωποι έχουν προβλήματα υγείας και το 99% των υπέρβαρων θα ήθελε να έχει ένα νορμάλ, αθλητικό σώμα. Δε λέω μοντέλο και extreme πράγματα, δεν είμαι παράλογος.
Η παχυσαρκία είναι σε μεγάλο βαθμό επιλογή εκτός αν υπάρχουν σοβαρές ιατρικές αιτίες. Ψυχολογικά προβλήματα υπάρχουν αλλά η παχυσαρκία τα διογκώνει οπότε δε στέκει ότι το φαγητό είναι διέξοδος. Μάλλον καταστροφή είναι. Αν κάποιος πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα καλό είναι να βρει βοήθεια από ψυχολόγο και/ή ψυχίατρο και τους δικούς του. Η παχυσαρκία είναι αποτέλεσμα αυτών, δεν είναι η αιτία τους. ʼρα τα άτομα αυτά ανήκουν σε αυτά που εξαίρεσα πιο πάνω.
Αν ένας αμόρφωτος άνθρωπος προσπαθεί να κάνει μόστρα με τις γνώσεις και την καλλιέργειά του όλοι θα τον δουλέψουν κι όχι άδικα. Έτσι και κάποιον υπέρβαρο που είναι ακραίος στην εμφάνιση. Βλέπε υπερπαχουλές με κολάν, μαγιώ μυστήρια, κοντό μπλουζάκι, piercing στον αφαλό κλπ. Πρέπει να ξέρουμε τα όριά μας. Δε θα βάλω εγώ τα κολλητά μπλουζάκια να το παίξω μοντέλο γιατί δεν είμαι. Παράλογο να το κατακρίνεις είναι αυτό?
Τα αυτονόητα λέω αλλά η αλήθεια δεν αρέσει...
03-07-2008, 16:23 #50
ρε φιλε οκ μας τα πες πολλες φορες οπως βλεπεις εδω το δικιο σου δεν θα το βρεις.Ασε που σου κανουν και ερωτησεις και δεν απαντας και σε λιγο δεν θα συζητα κανεις μαζι σου.Ουτε ειπες ποσο χρονων εισαι και κυριως δεν ειπες τι κανεις εδω μεσα...δλδ εσυ εχεις τον καημο σου που δεν μπορεις να αποδεχτεις το παχυσαρκο ατομο της οικογενειας σου και μεις ειμαστε αναγκασμενοι να ακουμε καθε μερα την ιδια κασετα?
ελεος.Κι αν θες καποιος να σε παρει σοβαρα εδω μεσα πες κατι για τον εαυτο σου.Εδω ασχολουμαστε ο ενας με τον αλλον,οχι με τριτους.
03-07-2008, 17:03 #51
Αν σου πω ότι είμαι 23 περίπου τι αλλάζει? Βρίσκεις κάτι που λέω παράλογο? Ή απλά σου κάθονται στραβά γιατί έτσι...?
03-07-2008, 17:32 #52
stargazer το άτομο της οικογένειας σου που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το βάρος του, παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου; Θέλεις πραγματικά να το βοηθήσεις; Ψάχνεις εδω μέσα να βρείς κάποιο τρόπο για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις μαζι του; Προφανώς για να βρεθείς σε αυτό το φόρουμ, απο τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζεις έσυ προβλημα, έψαχνες κάτι για το άτομο αυτό. Μήπως να του προτείνεις το site και το φόρουμ ωστε να επικοινωνήσει μαζί μας; Θέλει λεπτό χειρισμό το θέμα. Εδώ μιλάμε για ΔΠΤ. Αν το άτομο αυτό είχε ανορεξία/βουλιμία θα σε πείραζε τόσο ή είναι μόνο η παχυσαρκία πρόβλημα για σένα; Θέλω πραγματικά να μου απαντήσεις. Απο το να τρώμε τα μουστάκια μας, θα προτιμούσα να μας παραθέσεις τι ακριβώς σε προβληματίζει .
03-07-2008, 17:34 #53
chat κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;
03-07-2008, 17:42 #54
Η ανορεξία κι η βουλιμία μου φαίνονται λίγο μακρινά ενδεχόμενα και υποθέτω ότι έχουν να κάνουν με πολύ βασανισμένα άτομα, αντίθετα με την παχυσαρκία.
Γενικά με ενδιαφέρει το θέμα της διατροφής και της υγείας και θέλω να δω πως το αντιμετωπίζουν άλλοι άνθρωποι. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να μη λες τα πράγματα με τ' όνομά τους μάλλον. Το πρόσωπο που λέω έχει μια τρομερή απάθεια στο θέμα, απ' όποιον και να προσεγγιστεί και μ' όποιον τρόπο. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα και μοιάζει με παραίτηση από την κοινωνική ζωή. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τέτοια άτομα δεν συνειδητοποιούν πραγματικά τους κινδύνους για τη ζωή τους αλλιώς θα προσπαθούσαν πραγματικά.
03-07-2008, 17:52 #55
αν εισαι περιπου 23 δεν αλλαζει κατι.Αν ησουν 16 θα ειχες καποια ελαφρυντικα σε βρισκω απολυτο,αναισθητο ανιδεο και βλακα προσωπικα αν με ρωτας,απλα επειδη εγω ξερω τι αγωνα δινουν τα παιδια και ειμαστε καιρο που τα λεμε ,δεν γουσταρω να μπαινεις και να χαλας ψυχολογιες ετσι επειδη δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις.Ο αγωνας ειναι μεγαλος και η ψυχολογια σημαντικη που βοηθαμε ο ενας τον αλλον καθημερινα για την διατηρουμε σε καλα επιπεδα.Απλα λυπαμαι το συγγενικο σου ατομο γιατι δεν εχες ιδεα απο στηριξη.Απλα κανεις δεν καταλαβαινει τι κανεις εσυ εδω μεσα απο τηνν στιγμη που δεν αντιμετωπιζες καποια διαταραχη στον διατροφικο τομεα,δλδ τι ηρθες εδω ρε πιτσιρικο για να μας την λες?χαλαρωσε λιγο και ασε τα παιδια εδω να κανουν αυτο που μπορουν και κοιτα τη δουλεια σου.
03-07-2008, 17:57 #56
Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν είναι δουλειά ενός forum να στηρίζει ψυχολογικά κάθε μέρα άλλα άτομα. Αντικαθιστάς την οικογένεια, τους φίλους, τους ψυχολόγους και τους γιατρούς? Στα fora εκθέτουμε απόψεις, ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Αυτή είναι και η ελευθερία του internet. Εκτός αν οι απόψεις πρέπει να φιλτράρονται από κάποιους που θεωρούν ότι ο εφησυχασμός είναι η καλύτερη λύση.
03-07-2008, 17:57 #57
Διάβασες καθόλου τα τόπικ της ανορεξίας ή της βουλιμίας; Τι εννοείς πολύ βασανισμένα άτομα;
Και βέβαια είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα κι αν δεν ξεκίνησε έτσι, σίγουρα έγινε στην πορεία. Η παραίτηση απο την κοινωνική ζωή συνήθως είναι επακόλουθο μιας ΔΠΤ. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για το άτομο αυτό ίσως πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο ψυχολόγο, τουλάχιστον για να σας ενημερώσει για το πως πρέπει εσείς να χειριστείτε το θέμα.
Αν συνεχώς του επισημαίνεται το πρόβλημά του θα έχετε αντίθετα ααποτελέσματα. Φαντάσου πως είναι να αδυνατείς να κάνεις ένα πράγμα και κάποιος να σε λέει συνέχεια άχρηστο. Κάποια στιγμή εγκαταλείπεις...
03-07-2008, 18:03 #58
Εννοώ ότι έχουν σοβαρά ψυχιατρικά και ψυχολογικά προβλήματα στην πλειοψηφία τους. Αυτό δεν ισχύει τόσο σε υπέρβαρα άτομα. Δε νομίζω ότι όταν παραιτείται κάποιος από τη ζωή το κάνει λόγω ΔΠΤ. Μάλλον μια ΔΠΤ και κυρίως διαταραχή βάρους - σχετίζονται βέβαια - κάνει τους ανθρώπους αντικοινωνικούς. Μάλλον το άγχος, η μοναξιά κι η απουσία ενδιαφερόντων σε κάνει αντικοινωνικό κι όλο αυτό υπέρβαρο.
03-07-2008, 18:08 #59
πφ...οταν η οικογενεια ειναι σαν και σενα λογικο ειναι να απευθυνονται αλλου.Τεσπα αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.
03-07-2008, 18:09 #60
Μ' αρέσει όταν οι άλλοι απαξιούν επειδή έτσι! Όχι γιατί ο άλλος λέει βλακείες και αβάσιμα πράγματα απλά επειδή δεν είναι σαν την πλειοψηφία. Εν προκειμένω χαλαρός κι όλα είναι οκ.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....