Results 1 to 15 of 65
Thread: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΕΣ...
-
18-06-2008, 09:36 #1
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΕΣ...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ??ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΟΙΛΩΝ ΜΟΥ?.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?.ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ???
- 18-06-2008, 09:40 #2
Eδώ μέσα οι πιο πολλοί έτσι νιώθουν.Αντικειμενικά παχύσαρκοι και μη...
18-06-2008, 09:44 #3
ΔΕΝ ΞΕΡΩ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ?.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ?
18-06-2008, 09:48 #4
Aggela μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μόνο εσύ το έχεις νοιώσει..... Το μόνιμο πρόβλημα πριν τη μεγάλη έξοδο στην παραλία. Κάνουμε κακό στον εαυτό μας όμως, πρέπει να χαρούμε τη θάλασσα και τον ήλιο χωρίς ντροπές και κόμπλεξ...... Χαίρομαι τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά φοράνε μπικίνι και είναι άνετες.
18-06-2008, 13:03 #5
γεια σας! κυριακή και δευτέρα είχα πάει διήμερο στην θάσο! υπέροχο νησάκι υπέροχες παραλίες. Από το σάββατο βράδυ μέχρι και την ώρα που οδηγούσα να φτάσω στην πραλία το απόγευμα της κυριακής μονάχη έγνοια μου ήταν τι θα κάνω την ώρα που θα έπρεπε να ξεντυθώ και να μείνω με το μαγιό. αν θα φαίνονται οι δίπλες και οι ραγάδες ή η κυτταρίτιδα στο έντονο φως του ήλιου και τα λοιπά.! είχα μπουχτίσει τόσο πολύ απο αυτές τις σκέψεις και είχα θυμώσει με τόσο πολύ με τον φασιστικό τρόπο που αντιμετώπιζα τον εαυτό μου που έβγαλα τα ρούχα τέντωσα το μαγιό και βούτησα γεμάτη ευχαρίστηση! μην καταστρέψει κανείς το καλοκαίρι του ! άλλωστε κολυμπώντας βρισκόμαστε πιο κοντά στο στόχο και καίμε θερμίδες!
ξέρω πως είναι να αντιμετωπίζεις τέτοιες σκέψεις αλλά ξέρω επίσης και πόσο όμορφο είναι να αισθάνεσαι χαρούμενη ανακουφισμένη και δροσερή!
18-06-2008, 17:20 #6
Φαντάζομαι οι περισσότεροι εδω μέσα το έχουν νιώσει αυτό που λες.
Να θυμάσαι πάντα τον λόγο για τον οποίο βρίσκεσαι στην παραλία. Φαντάζομαι πως πηγαίνεις για να απολαύσεις τη θάλασσα, να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Όσο λιγότερο ασχολείσαι εσύ με το πρόβλημά σου, όσο πιο άνετη είσαι, τόσο λιγότερο ασχολούνται και οι άλλοι με το σώμα σου. Καμιά φορά οι υπερβολές που κάνουμε στην παραλία (δεν βγάζουμε το παρεό, ψάχνουμε να δούμε αν μας κοιτάει κανείς πριν βουτήξουμε στο νερό, κ.α.) τραβούν περισσότερο την προσοχή των άλλων. Και μη ξεχνάς πως οι πιο πολλοί άνθρωποι στην παραλία νιώθουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με σένα.
30-06-2008, 23:55 #7
Εχω χρόνια να κάνω μπάνιο στην θάλασσα χωρίς ένα φαρδύ τ-shirt απο επάνω. Τα τελευταία 3 χρόνια δε δεν έχω κάνει πάνω απο 10 μπάνια στο σύνολο και απο αυτά τα 10 τα 3 ήταν βράδυ για το ρομαντικό του πράγματος αλλα και για να μην φαίνονται και πολλά πολλά!!!
01-07-2008, 18:47 #8
Nai αγγελα μου ντρεπεσαι ,εσυ εγω ,και ολη σχεδον η ελλαδα απο 40 κιλα και ανω.....!!!!
Εαν σκεφτητε τι βλακεια κανουμε που ντρεπομαστε οταν παμε στην θαλασσα ,πρωτων γιατι η πλειοψηφια ειναι σαν εμας με κιλακια εννοω,και δευτερον οταν ντρεπομαστε κανουμε βλακειες και μονο απο την απο την σταση που κραταμε και το υφος μας το καταλαβαινουν ολοι οι υπολοιποι και ετσι προκαλουμε οντως να σχολιαστουμε!!
Γι'αυτο τελος οι ΝΤΡΟΠΕΣ ,ΖΗΤΩ ΤΑ ΙΡΙΔΙΖΟΝ ΚΟΠΕΡΤΟΝΝΝΝΝ!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!
01-07-2008, 20:59 #9
Καλή μου Αγγέλα...
Οταν ήμουν 98 κιλά, ΟΚ ντρεπόμουν που ήμουν τόσο χοντρή, ειδικά γιατί ΔΕΝ ήμουν παχύσαρκη απο μικρή. Είχα πάρει 50 κιλά (απο 48 που ήμουν πάντα) μέσςα σε 5 χρόνια, δηλαδή απο τα 35 μου έως τα 40.
Οπότε, όπως καταλαβαίνεις είναι άγριο πράγμα ξαφνικά μέσα σε 5 χρόνια απο 48 κιλά να γίνεις 98... δεν το αντέχει ούτε ο σκελετός σου!!!
Εβλεπα παλιές μου φωτογραφίες με μαγιώ και έκλαιγα !!
παρ' όλα αυτά ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ. Αγόρασα ένα σούπερ μαγιώ, ολόσωμο, πορτοκαλί φωσφοριζέ, το φόραγα γεμάτή καμάρι και έκανα πλάκα σε όσους με ρωτούσαν γιατί πήρα τέτοιο χρώμα μαγιώ.
Αλλοτε τους έλεγα ότι πήρα πορτοκαλί φωσφοριζέ, γιατί πέρσυ που είχα μαύρο, με πέρασαν για φώκια και με ρυμούλκησαν με ένα φουσκωτό της WWF στην Αλλόνησο και φοβάμαι μην το πάθω και φέτος.
Αλλοτε τους έλεγα ότι το πήρα πορτοκαλί φωσφοριζέ για να μοιάζω με θαλάσσια νάρκη και να μη με πλησιάζουν τα σκάφη και τα jet ski.
Οτι μου ερχόταν κάθε φορά.
Ετσι με τον αυτοσαρκασμό ξεπέρασα την ντροπή μου, σιγά΄-σιγά έχασα και τα κιλάκια και όλα τώρα είναι μια χαρά... φοράω το μπικίνι μου (πλέον) και κόβω βόλτες σε όλη την παραλία!!
01-07-2008, 22:03 #10
εγώ απλά θα πω ότι δεν χρειάζεται ούτε αυτοσαρκασμός ούτε να γίνει κάποιος σημαδούρα όταν δεν νιώθει και πολύ άνετα! όλοι έχουμε δικαίωμα στην παραλία με ή χωρίς περιττά κιλά. να απολαύσεις το μπάνιο σου γιατί κανείς δεν έχει την έννοια μας κι άντε και είδαν τα περιττά κιλά... είμαστε τόσα πολλά τα παχουλά άτομα που πίστεψε με δεν θα είσαι πρωτότυπο θέαμα! καλοκαίριιιιιι στην θάλασσααααα όλοι!!!!!! με τσαμπουκά και νάζι και τσαχπινιά και ότι άλλο θετικό! χεχ3χ
01-07-2008, 23:12 #11
Αυτό που ενοχλεί αρκετό κόσμο σε παχουλές είναι το να το παίζουν ...Δηλαδή, αν κάποια κοπέλα έχει κιλάκια δεν έγινε και κάτι. Αλλά να έχει 25 κιλά παραπάνω, να φτιάχνει μαλλιά, make-up, νύχια για ώωωωρες, τατού και αλυσιδίτσες και τα ρέστα τότε είναι λίγο αίσχος. Δηλ. δεν αφιερώνει χρόνο για να χάσει τα κιλά (εκτός αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, εκεί σεβασμός) αλλά για να δείχνει "ωραία".
Πως να μην κράξεις κάποιον που παραπονιέται για τα κιλά και αφιερώνει τρελές ώρες για την εμφάνισή του αλλά για το σώμα του δε κάνει τίποτα???
Όσο λοιπόν κάποια δε το παίζει, κι αυτό κάνει ΜΠΑΜ!, κανείς δε θα κοιτάξει περίεργα, μην αγχώνεστε γιατί είναι άσχημο συναίσθημα. Αν όμως το παίζει ιστορία, θα φάει κράξιμο!
01-07-2008, 23:55 #12
Παίδες... εδώ, θα συμφωνήσω με τον/την stargazer. Κι εμένα δεν μου αρέσει αυτό το θέαμα... άλλο το να φροντίζει και να περιποιείται κάποιος τον εαυτό του... κι άλλο να το παίζει star....
Δηλαδή έχουμε 4-5 ώρες την εβδομάδα να ξοδέψουμε στο κομμωτήριο και στη μανικιουρίστα και δεν μπορούμε να βρούμε 3 ώρες τη βδομάδα να πάμε γυμναστήριο; Πώς γίνεται;
Μόνο που αυτό δεν το κάνουν μόνο οι γυναίκες αγαπητέ/ή stargazer, το κάνουν και πολλοί υπέρβαροι άντρες.
Συγχωρέστε με αν γίνομαι σκληρή, αλλά αυτό, επειδή το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν, το "λέω στη νύφη για να τ' ακούει η πεθερά".....
02-07-2008, 00:19 #13
Originally posted by stargazer
Αυτό που ενοχλεί αρκετό κόσμο σε παχουλές είναι το να το παίζουν ...Δηλαδή, αν κάποια κοπέλα έχει κιλάκια δεν έγινε και κάτι. Αλλά να έχει 25 κιλά παραπάνω, να φτιάχνει μαλλιά, make-up, νύχια για ώωωωρες, τατού και αλυσιδίτσες και τα ρέστα τότε είναι λίγο αίσχος. Δηλ. δεν αφιερώνει χρόνο για να χάσει τα κιλά (εκτός αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, εκεί σεβασμός) αλλά για να δείχνει "ωραία".
Πως να μην κράξεις κάποιον που παραπονιέται για τα κιλά και αφιερώνει τρελές ώρες για την εμφάνισή του αλλά για το σώμα του δε κάνει τίποτα???
Όσο λοιπόν κάποια δε το παίζει, κι αυτό κάνει ΜΠΑΜ!, κανείς δε θα κοιτάξει περίεργα, μην αγχώνεστε γιατί είναι άσχημο συναίσθημα. Αν όμως το παίζει ιστορία, θα φάει κράξιμο!
Δεν έχω λόγια!Απλά λυπάμαι πολύ και συνειδητοποιώ πόσος ρατσισμός υπάρχει
και πόσο ασθενής είναι η ελπίδα μου να εξαλλειφθεί...Θα μπορούσα να πω πολλά...
ΛΥΠΑΜΑΙ...
02-07-2008, 00:25 #14
Πρέπει επιτέλους ο κόσμος να βάλει μυαλό. Όλοι έχουν 45' περπάτημα τη μέρα για να αφιερώσουν στο κορμί τους, την καρδιά τους, την ψυχή τους. Περπατήστε να δείτε πόσο αλλάζει το σώμα κι η ψυχολογία του ανθρώπου...
Κι όμως, ο κόσμος δεν έχει μισή ή μια ώρα να αφιερώσει εκεί αλλά έχει για τα μαλλιά, τα νύχια, το shopping, την 2ωρη προετοιμασία, τα μπιζού, τις κρέμες κλπ.
Δε ξέρω γιατί λυπάσαι. Πραγματικά. Που ο άνθρωπος έχει γίνει ένα πράγμα που δεν κινείται και δε νοιάζεται αληθινά για το σώμα και την υγεία του ή για το ότι καλύπτουν την ανεπάρκεια με ώρες φτιαξίματος (γυναίκες) και τα λεφτά (άντρες)?
02-07-2008, 00:52 #15
Το θέμα "παχυσαρκία"δεν αποδίδεται στην έλλειψη των 45'την ημέρα αφιέρωσης για άσκηση...
Έχει έντονη ψυχολογική διάσταση και πολλές παρεκτάσεις...τι να πρωτοαναφέρω...
Μακάρι να φροντίζαμε όλοι ψυχή και σώμα,αλλά πολλοί δεν το κάνουν(μην πω η πλειοψηφία)
και απλά δεν είναι εμφανές το πρόβλημα τους...
Από κει και πέρα κι εμένα δε μου αρέσει η ματαιότητα της υπερβολικά επιμελημένης εμφάνισης
κι ειδικά όταν είναι κι αμφισβητούμενης αισθητικής,αλλά αυτό δεν το περιορίζω στην υπέρβαρη γυναίκα.
Αυτός ο διαχωρισμός είναι ρατσιστικός!
Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να υπάρχει και να συμμετέχει ενεργά στη ζωή ελεύθερα,
χωρίς να πρέπει να τον απασχολεί η κρίση των υπολοίπων στο βαθμό που δεν τους προσβάλλει...
Και μη μου πεις για προσβολή αισθητικής...
Κι επίσης δε συμφωνώ με τη χρήση λέξεων όπως "πράγμα"και τα συναφή...
Ποιός δικαίούται να ονομάζεται "άνθρωπος";
Και τι θα πει "το παίζει";Αποκλείεται να νιώθει ωραία παρά τα κιλά της;
Γιατι αξίζει το "κράξιμο";Κανείς δεν το αξίζει!
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....