ΔΙΑκοπες και φαγητο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 72

ΔΙΑκοπες και φαγητο

λοιπον πιστεύω οτι ολες κάπου θα κανουμε διακοπες! Εγω θα παω μια βδομαδα με το αμορε μαλλον στην Κρητη! Προτείνω εδω να γράφουμε τι μπορούμε να τρωμε από έξω πρωι μεσημερι βράδυ για να μη χαλάσουμε και πολύ τη δίαιτα.. Τι λέτε?

Member
    ʼσε... έχω εδώ το vita και καταλαβαίνω γιατί παχαίνω τόσο στα ουζερί δίπλα στο κύμα. Προφανώς δεν με παχαίνει το κύμα... Ενδεικτικά αναφέρω θερμίδες ανά μερίδα: καλαμαράκια τηγανητά 684,τυρί σαγανάκι 603, χωριάτικη 392, γαρίδες σαγανάκι 795, χταπόδι κρασάτο 674, τζατζίκι 194 και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Πίκρα!

τι λεσ ρε!! Κι εμεισ σαγανακι τρώμε οπωσδήποτε με το φαι!! Αχ μην λες αλλα και οι αλλοι μεσα τρωνε πατατεσ τηγανητες με μπιφτέκια κοτόποθλο στο τηγανι... Αχ βαχ! Παντως νόμιζα πως το τζατζικι δεν παχαινε τόσο πολύ... Μου το χε πει και μια γιατρος

Member
    Σε σχέση με το σαγανάκι... μια χαρά το τζατζίκι. Σπίτι το φτιάχνω με γιαούρτι 2% κάτι σώζεται - όχι ότι είναι το ίδιο... Το κακό με όλα αυτά είναι ότι δεν παραγγέλνεις μία σαγανάκι και αυτό είναι. Τσιμπολογάς από όλα. Δύσκολη η καλογερική..
    Ωστόσο εγώ πάντα στις διακοπές χάνω κιλά και χωρίς δίαιτα. Τα μπάνια, το περπάτημα, κάτι γίνεται. Υποθέτω ότι αν κόψω το γαύρο φέτος, θα έχω καλύτερα αποτελέσματα. ʼτιμη θάλασσα...
    ΥΓ. 1 ποτηράκι ούζο: 150 θερμίδες!!!!! Ούτε εκεί να πνίξω τον καϋμό μου δεν μπορώ!

ευτυχως δηλαδη που δεν πινω! Παντως νομζω είναι καλή επιλογή ενα φιλέτο κοτόπουλο ή μια μερίδα ψαρονέφρι ε?

Senior Member
    Εγω θα προτεινα οτι φατε ,γιατι θα φατε διακοπες ειναι ,δεν ειναι κατεργα,να ειναι στα καρβουνα.
    Ειτε ψαρακι,ειτε θαλλασινα,ειτε κρεατακι με μπολικες σαλατουλες και λιγο κρασακι.
    Καλα και το σαγανακι εαν φατε δεν θα το παρουμε βαρεως.Εχουμε και μια ποιοτητα ζωης.Δεν θα στερηθουμε αμαν στις διακοπες.

ΚΑΛΕς ΔΙΑΚΟΠΕς!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΥΥΥΜΕ!!ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ...Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΧΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ, Ε ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΠΩΠΩ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ!

Senior Member
    Εγώ στις διακοπές θα τραβήξω ένα Χ στη δίαιτα και δεν θα αγχωθώ καθόλου.
    Βέβαια θα προσέξω να μη σαβουρώνω πράγματα που δεν τα λαχταράω πραγματικά. Αλλά δεν θα αγχωθώ για μια μπουκιά σαγανάκι ή 3 καλαμαράκια τηγανιτά ή ένα καραφάκι ούζο (το ποτηράκι δεν το συζητάμε, πάμε στο καραφάκι και άνω στην καθησιά μας..... τραβιέται το άτιμο στις διακοπές).

Αυτό που ίσως να με σώσει είναι ότι ο καλός μου είναι λιγόφαγος (και πετσί και κόκαλο!!!) οπότε δεν θα με παρασύρει σε μεγάλες ακολασίες.
    Αλλωστε με βοηθάει πολύ στη δίαιτα και χαίρεται πιό πολύ απο μένα όταν χάνω κιλά. Οπότε... δεν φοβάμαι μην με κακομάθει.

τυχερη εισαι εμενα το αντιθετο με ταιζει μηπως και αν δε φαω ξεφουσκωσω και παθω τιποτα!! χαχχαχαχα

Senior Member
    Ωχ, πρόβλημα κι αυτό! Κάθε φορά με τις διακοπές να σκέφτομαι τι να φάω για να μην παχύνω, αλλά να μην φαίνομαι και η ξενέρωτη της παρέας! Φέτος θέλω να ευχαριστηθώ τις διακοπές μου και λέω να κάνω κάτι πρωτόγνωρο για μένα!! Να φάω κανονικά και απ' όλα (σχεδόν απ' όλα δηλαδή), αλλά σε πολύ μικρότερες ποσότητες απ' ότι θα τα έτρωγα. Ίσως να ενεργοποιήσω και το μεταβολισμό μου έτσι, που έχει κουραστεί από συνεχόμενες δίαιτες. Κάπου το έχω διαβάσει κι αυτό... στο κάτω- κάτω 5 μερούλες που θα λείψω μέσα στον Ιούλιο, δεν θα πάθω τίποτα... είμαι αισιόδοξη ότι θα έχω αποτέλεσμα και σωματικά και ψυχολογικά!

λες ε? εγω παντως σημερσα του ειπα αν εχει σκοπο να αρχισει τα ιδια με επισκεψεισ στις κρεππερι και τισ πιτσαριεσ και τα λοιπα οχι μονο δεν παω πουθενα αλλα ούτε απο το σπιτι μου δε θα βγαινω και θα κανει να με δει μηνες, μεχρι να χασω τα κιλα!! α αχαχαχ

Senior Member
    Χε,χε! Καλά τα λες, είναι 2 φορές πιο δύσκολο όταν ο άλλος χλαπακιάζει δίπλα! Θα το εφαρμόσω κι εγώ! Στο τέλος θα μας χωρίσουν λόγω καταπίεσης

Senior Member
    Το ευκολο ειναι στις διακοπες να γινει η διαιτα που εισαι με φιλους και σερνεσαι στις παραλιες τις μισες ωρες της ημερας.
    Το δυσκολο ειναι οταν εισαι μονη σου στο σπιτι....!!!!
    Εκει να δεις που δεν υσηχαζει το μυαλο!!!
    Αντε ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Ωχ... εγώ αυτοματιάστηκα.

Ο καλός μου σήμερα μου είπε: Δεν πιστεύω τώρα που θα έρθεις στο νησί να συνεχίζεις τη δίαιτα και να μη βγαίνουμε έξω τα βράδυα....

Θα σας ενημερώσω πόσα κιλά θα φέρω μαζί μου στην επιστροφή...

Senior Member
    Μαρω να τον ξεγελας...!!
    Να τον εξαντλεις στο κρ...ατι και μετα να μην εχει κουραγιο για τρελλο φαγοποτι!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟΟΟΟ!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Page 1 of 5 123 ... LastLast