Results 166 to 180 of 533
Thread: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
-
13-07-2008, 13:32 #166
Το παραμύθι περί κοινωνικών προτύπων δε το τρώμε εν έτει 2008. Ο άνθρωπος είναι κατασκευασμένος να είναι αδύνατος, με διακριτά μέλη! Όχι 30 κιλά, είμαι ο πρώτος που λέω ότι είναι αίσχος αυτό το πράγμα. Ο φυσιολογικός άνθρωπος στα κιλά είναι ο υγιής και έτσι πρέπει να είναι!
Το ότι μετά τον πόλεμο μπούκωναν τα παιδιά και τα κάναν μπάλες επειδή στην κατοχή δεν είχαν ψωμί να φάνε δε ξέρω αν πρέπει να το βλέπουμε σαν καλό πρότυπο. Όπως και τις μόδες της Αναγέννησης. Ξέρετε ότι παλιά ήταν πρότυπο οι γυναίκες να είναι κάτασπρες γιατί έδειχνε ότι δεν δουλεύουν στον ήλιο κι είναι noble και καλά. Μετά το μαύρισμα έδειχνε κοινωνικό status ότι και καλά έχεις λεφτά για διακοπές...Μόδες είναι αυτά. Το πρότυπο όμως του ανθρώπου δεν αλλάζει.
Ο άντρας πχ από τη φύση του πρέπει να έχει το σώμα του αθλητή με γυμνασμένα όλα τα μέλη, χωρίς υπερβολές. Αρμονία, αναλογία, συμμετρία...Έτσι κι η γυναίκα πρέπει να είναι αρμονική! Όχι υπερβολές, όχι πολύ αδύνατη, όχι με πολλά κιλά. Αυτό είναι το φυσικό...
Τα γούστα είναι σεβαστά αλλά όχι και να επιβάλλετε το αφύσικο! Κι η ομοφυλοφιλία είναι αποδεκτή αλλά είναι παρέκκλιση από το φυσιολογικό. Οπότε μη θεωρείτε τα extra κιλά κάτι το φυσικό, απλά ως κάτι που δε σας ενοχλεί.
ΥΓ : Δε μπορώ να γράψω εδώ πόσες θυσίες έχω κάνει κι είναι πολλές. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα για να είμαι πιο easy going κι υπομονετικός, να δείχνω κατανόηση και να βάζω όταν πρέπει τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα.
- 13-07-2008, 14:06 #167
ο άντρας έπρεπε να έιναι γυμνασμένος όταν έπρεπε να κυνηγά για να φέρνει τροφή στο σπίτι κι όταν έπρεπε να πολεμά για να φαίνεται η δηθεν παλληκαριά του. στην ομοφυλοφιλία δεν θα αναφερθώ καν! όταν μιλάμε για σώμα με καμπύλες και κοιλίτσα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το πηγαίνουμε στα άκρα κάθε φορά! φυσιολογικός άνθρωπος και μπουρδολογίες ! υγιής και άλλες μπουρδολογίες! ΠΡΕΠΕΙ να ΕΙΝΑΙ η μέγιστη μπουρδολογία! το είσαι υπερρεαλιστής το κατανοώ το να είσαι αυταρχικός είναι εγκληματικό! κι αυτά περί αρμονίας αναλογίας και συμμετρίας ο άνθρωπος δεν είναι ο μοντουλόρ του λε Κορμπυσιέρ ούτε του Ντα Βίντσι! όπως επίσης δεν είναι καλούπι! να βάζεις ύλη και να βγαίνει μορφή! δεν είναι θέμα επιβολής ως τέτοιο θα το αντιλαμβάνονταν μόνο όσοι έχουν τάση να επιβληθούν.
μίλησα για την αναγέννηση γιατί ήταν κίνημα το οποίο διέπεται από αισθητικές αρχές σε καμοία περίπτωση δεν μιλάμε για πολέμους κατοχές κτλ κτλ .
και όσο αφορά τα κοινωνικά πρότυπα .... όποιος βρει το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ να με ειδοποιήσει!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ και προς Θεού, Μαρξ, κι ότι πιστεύει ο καθένας ας μην αναφερόμαστε σε παρεκκλίσεις όταν δεν ξέρουμε ποιά είναι η κλίση !
εμένα με ενοχλούν κάποια παραπανίσια κιλά και προσπαθώ να μειώσω το βάρος μου αλλά δεν μπορώ να δεχτώ τόσο αυταρχισμό!
Η Δικτατορία των Κιλών ! Ο Χίτλερ στο Ψυγείο σας!
ο καθένας είναι ταγμένος στον προσωπικό του αγώνα ! είμαστε ελεύθεροι να τρώμε , να πονάμε , να γελάμε , να κλαίμε , να λέμε την απόψή μας να έχουμε διάλογο και αντίλογο.... κ.ο.κ
13-07-2008, 14:31 #168
Originally posted by stargazer
............
ΥΓ : Δε μπορώ να γράψω εδώ πόσες θυσίες έχω κάνει κι είναι πολλές. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα για να είμαι πιο easy going κι υπομονετικός, να δείχνω κατανόηση και να βάζω όταν πρέπει τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα.
δεν σε ρωτησα τι προσπαθειες και τι αλλαγες εκανες κανοντας την αυτοκριτικη σου και προσπαθωντας να βελτιωθεις ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΡΙΣΗ
σε ρωτησα τι αλλαγες εκανες στον εαυτο σου πανω σε πραγματα που δεν αρεσουν στην κοπελα σου και ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!
13-07-2008, 14:50 #169
Μα αυτά που είπα δε τα χα αλλάξει τόσο καιρό προφανώς γιατί δεν με είχε πείσει/πιέσει/καταφέρει κάποιος/α γενικά. Το ότι τα άλλαξα δείχνει ότι έχω διάθεση για αλλαγή.
Δεν άλλαξα επειδή ήθελα κι έκανα αυτοκριτική αλλά επειδή κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου ενοχλούσαν. Έτσι, για να ταιριάξω καλύτερα προσπάθησα και βελτιώθηκα σε πολλά. Τι δεν καταλαβαίνεις? Το τι ακριβώς άλλαξα το πα, δε μπορώ να μπω σε τρελές λεπτομέρειες εδώ. Πάντως και διάθεση ν' αλλάξω είχα και αποτέλεσμα - και δε το λέω μόνο εγώ.
13-07-2008, 18:16 #170
Εγώ λέω να τον βρούμε και να τον λιθοβολήσουμε γιατί αυτά που μας λέει δεν μας βολεύουν. Συγνώμη, αλλά εμένα ο φίλος μου δεν θέλω να έχει πλαδαρη κοιλιά και μπράτσα δεκάχρονου. Θέλω να είναι στα κανονικά του κιλά και αν μπορεί και λίγο γυμνασμένος. Κάνω την αυτοκριτική μου και παλεύω για να γίνω καλύτερη και όχι να προσπαθώ να κάνω το παράλογο, λογικό επειδή δεν μπορώ για τον οποιονδήποτε λόγο να το αλλάξω.
Σίγουρα η ψυχολογία μας φταίει για όλα, οπότε ας ξεκινήσουμε από αυτά που μας πονάνε. Δεν φταίει ο άνθρωπος που λέει αλήθειες.....
13-07-2008, 19:24 #171
stargazer
οκκκκκ οτι λες εσυ ειναι το σωστο
εσυ μονο λες την αληθεια
και παντα οτι λες εσυ ειναι το σωστο.ΤΕΛΟΣ
δεν υπαρχει αλλη αποψη, μονο η δικη σου, ολοι μας οι αλλοι πρεπει να ειμαστε προβληματικοι αν δεν συμφωνουμε με εσενα δλδ....
δεν εννος σωμα δεκαχρονου μαλακα.
δηλαδη ενας αντθρωπος που δεν εχει παει γυμναστηριο και εχει λιγη κοιλιτσα εχει σωμα 10χρονου?
οκ αφου πιστευεις πως οι αντρες λενε πως δεν θελουν γυναικα κορμαρα γιατι δεν μπορουν να βρουν κατι τετοιο... οκ αποψη σου.
προσοπικα εδωστο Βολο πιστεψε υπαρχουν απιστευτει καγκουρες σαν εσενα, πορωμενοι με το σωμα τους, αλλα σου ξαναλεω εμενα μου αρεσουν αλλου τυπου αντρες,
ΕΛΕΟΣ πια. σταματα για μια φορα να κριτικαρεις τουσ παντες και να θεωρεις μονο την δικη σου αποψη σωστη,
εχεις καταντησει αηδια και κουραστικος σε ολους μας πιστευω
13-07-2008, 23:08 #172
Originally posted by stargazer
Μα αυτά που είπα δε τα χα αλλάξει τόσο καιρό προφανώς γιατί δεν με είχε πείσει/πιέσει/καταφέρει κάποιος/α γενικά. Το ότι τα άλλαξα δείχνει ότι έχω διάθεση για αλλαγή.
κι εσυ λοιπον, πιθανοτατα δεν εισαι αρκετα πειστικος, η αρκετος γενικοτερα για την κοπελα σου και δεν καταφερνεις να την πεισεις...
ισως βρεθει και γι αυτην καποιος καλυτερος η καποιος που θα την καλυπτει περισσοτερο οπως βρεθηκε και για σενα και τα καταφερει καλυτερα απο εσενα...
ισως και ναναι ο επομενος!
13-07-2008, 23:42 #173
και κατι ακομα...
δεν μπορουμε παντα να πουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ δεν μας καλυπτει στον αλλο..
αν πχ εχεις μια οξυθυμη, αντιδραστικη και σπασαρχιδικη συμπεριφορα(παραδειγμα λεω, δεν σημαινει οτι αυτο σου ειπε) πιθανον να στο ειπε για να μπορεσετε να συνεχισετε μια καποια σχεση...
αν ομως δεν εισαι αρκετα καλος εραστης, ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ να στο ειπε και μαλιστα στις ενδεχομενες επιμονες ερωτησεις σου(μα τι παθαινουν οι αντρες αυτης της ηλικιας και ρωτανε τετοιες μαλακιες?) να σου ειπε οτι εισαι και ο πρωτος κι εχει δει το φως το αληθινο μαζι σου, κι απο πισω κατεβαζει παστες για να καλυψει το κενο που της αφηνεις...
14-07-2008, 18:43 #174
Απο οτι βλεπω γενικα δεν τα εχεις αλλαξει απλα τα εχεις θαψει μεσα σοθ και τα βγαζεις εδω....Το πωσ σκεφτεσαι το ξερει η κοπελα σου?Θελω να πω τισ τα λες τοσο αναλυτικα και με τετοιο στομφο οπως τα λες σε μας?
Τουτου αν αυτο που περιγραφει ο σταργαζερ ειναι και η δικη σ αληθεια απλα λυπαμαι.
14-07-2008, 21:24 #175
Γιατί λυπάσαι Κατερίνα? Επειδή θέλω, εκτός των άλλων να έχω μια καλή εικόνα για μένα και τον φίλο μου? Δηλαδή θα με θεωρούσες περισσότερο υγιή αν σου έλεγα ότι θέλω να τα έχω με έναν τύπο που δεν μου αρέσει και γω θέλω να πάρω άλλα δέκα κιλά γιατί πάνω απ όλα έχει σημασία ο ψυχικός κόσμος? Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό, αλλά δεν μπορώ να πω΄επειδή δεν με συμφέρει πως δεν θα ήθελα να είμαι αλλιώς....
14-07-2008, 23:33 #176
εμενα παλι μου αρεσουν οι ζουμπουρλιδικοι αντρες παντος. και τοτεπ οθ ημουν αδυνατη παλι αυτοι με λιγη κοιλιτσ μο υαρεσαν.. να εχουν παισιματακια ρε παιδι μου.... να δαγκωνω
15-07-2008, 02:10 #177
Αυτό ζωίτσα είναι άλλο. ʼλλο να έχεις επιλογή και να θέλεις κοιλίτσα και άλλο να μην έχεις και να κάνεις πως σου αρέσει επειδή δεν έχεις επιλόγή...........
15-07-2008, 15:16 #178
Originally posted by toutou
Γιατί λυπάσαι Κατερίνα? Επειδή θέλω, εκτός των άλλων να έχω μια καλή εικόνα για μένα και τον φίλο μου? Δηλαδή θα με θεωρούσες περισσότερο υγιή αν σου έλεγα ότι θέλω να τα έχω με έναν τύπο που δεν μου αρέσει και γω θέλω να πάρω άλλα δέκα κιλά γιατί πάνω απ όλα έχει σημασία ο ψυχικός κόσμος? Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό, αλλά δεν μπορώ να πω΄επειδή δεν με συμφέρει πως δεν θα ήθελα να είμαι αλλιώς....
θα σου αρεσε?θα μπορουσες να λειτουργησεις μαζι του ενω ξερεις οτι σε απορριπτει σωματικα?
15-07-2008, 20:42 #179
Χα χα! Σοβαρολογείς?
Θα 'χε πάρει πόδι, πριν ολοκληρώσει την πρόταση του.....Εννοείται ότι, κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει την παραμικρή κριτική για το οποιοδήποτε βάρος μας.
Είναι διαφορετικό να παλεύω με τον εαυτό μου και ο άλλος να θέλει να με βοηθήσει να γίνω καλύτερη και για μένα και για αυτόν, και στην αντίπερα όχθη βρίσκεται αυτό που με ρωτάς.
Κάθετα, όχι.
15-07-2008, 20:52 #180
Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν ο άλλος/η δεν καταλαβαίνει ότι έχει τα κιλάκια ή το παίρνει πολύ χαλαρά. Κι εσύ μπορεί να αγαπάς αλλά όπως είπαμε αγαπάς παρ' όλα τα κιλάκια, όχι για τα κιλάκια. Οπότε υπομένεις κάτι που δε σ' αρέσει γιατί σου αρέσουν άλλα πολλά στοιχεία.
Κι η ερώτηση είναι η εξής : Αν δε λες τίποτα τότε προφανώς το ταίρι νομίζει ότι σου αρέσει όπως είναι ενώ εσύ την/τον θες παρ' όλο που τα χει. Κι υπάρχει διαφορά στα 2. Πολύ μεγάλη! Πως λες ότι ωραία θα ταν να κάνει αυτό κι εκείνο χωρίς να νομίζει ότι τρώει απόρριψη? Γιατί όταν μας λένε να βάζουμε τα τάδε ρούχα γιατί μας πάνε ή να μη θυμώνουμε εύκολα ή να γυμνάσουμε την κοιλιά μας να γίνεται τέτοιο θέμα? Και γιατί στο θέμα του σώματος να γίνεται όχι απλά θέμα αλλά πόλεμος?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....