ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 36 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 533
    Senior Member
    Scorpio σημασια εχει πως νιωθουμε εμεις και οχι τι λενε οι αλλοι. Οσο αντικειμενικοι ειμαστε εμεις με εμας, αλλο τοσο ειναι οι αλλοι με εμας
    Αν επιδιωξεις το προφανες με μια κοπελα που χαρακτηριζεις ομορφη αλλα κενη, δεν νομιζω οτι και εσυ ξεφευγεις απο τον χαρακτηρισμο που της απεδωσες. Τι αλλο να σχολιασω εδω...!
    Το ιδανικο για τον καθενα ειναι κατι δυφορουμενο και προσωπικο. Οι υπερβαροι ανθρωποι δεν κανανε κανενα εγκλημα. Ισα ισα ειναι κατι που με προσπαθεια και στηριξη διορθωνεται το προβλημα. Η μαλακιτιδα ομως δεν διορθωνεται με τιποτα. Αυτα να μας ενοχλουνε. Τωρα εαν καποιου του χαλανε την αισθητικη, οκ, κοιταει αλλου και προχωραει την ζωη του.
    Για το παραδειγμα που αναφερεις για τη παχουλη γυναικα που πλασαρε σωστα τον εαυτο της και ειχε οποιον ηθελε, επετρεψε μου να διαφωνησω και εδω. Κανεις μα κανεις, δεν μπορει να εχει οποιονδηποτε. Ολοι εχουμε τις ευκαιρειες μας. Αν τολμησουμε, θα δουμε τι ψαρια πιανουμε. Περισσοτερο θεμα αυτοπεποιθησης ειναι.
    Οι σχεσεις συμβιβασμου ειναι υπαρκτες αλλα σε παμπολες μορφες και δεν αφορα μονο υπερβαρα ατομα
    Μην θεωρεις οτι καποιος υπερβαρος ειναι και "ασχημος" και αποκλεισμενος απο σχεσεις.
    Οντως ζουμε σε ρατσιστικη κοινωνια αλλα η κοινωνια δεν αποτελειται απο ενα-δυο ατομα. Ευτυχως δεν δεχομαστε ολοι τα προτυπα που μας πλασαρουν.

edit: διαφωνω και στο δευτερο ποστ σου, σε ολα
    Πoλυ γενικευση βρε φιλε μου....

Senior Member
    Πιστεύω ότι τα κριτήρια επιλογής για τα 2 φύλα παρεκκλίνουν λίγο.Για εμάς ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η εμφάνιση ενώ εσείς επιλέγετε με περισσότερα κριτήρια.
    Εμείς προσέχουμε περισσότερο το περιτύλιγμα και έχουμε μια καταπληκτική ευχέρεια να κατατάσσουμε τις γυναίκες σε πιθανές συντρόφους,απλές φίλες,sex buddies,ξεπέτες....και ανάλογα να πράττουμε.

ώρα τώρα σκέπτομαι τη παραπάνω άποψη και προσπαθώ να καταλάβω για ποιούς άραγε είναι πιο προσβλητική για τους άντρες ή για τις γυναίκες ???

Senior Member
    Ναι,ομολογώ πως "από εξ απ'ανέκαθεν" αρνούμουν να δεχτώ το ανθρώπινο είδος διαφοροποιημένο σε φύλλα.
    Για μένα δεν υπήρχαν άντρες και γυναίκες παρά μόνο άνθρωποι...Παραδέχομαι πως μάλλον είμαστε από άλλους πλανήτες φερμένοι.
    Οπότε στα πλαίσια αυτά δεν έχεις άδικο στο διαχωρισμό που κάνεις,πάντα βέβαια με τον κανόνα της εξαίρεσης.
    Αυτό πάντως με τη βαθμολόγιση της εμφάνισης και την ανάλογη κατηγοριοποίηση της σχέσης το βρίσκω
    πολύ απάνθρωπο,απαξιωτικό κι υποτιμητικό.Θα μου πεις επειδή είσαι παχύσαρκη και δεν έχει καν κατηγορία για σένα.
    Όχι,μάλλον επειδή δε βλέπω τους ανθρώπους ως αντικείμενα...Τέλος πάντων..μεγάλη κουβέντα...Κρατώ αυτό σου:

Originally posted by scorpio

Αγώνας χρειάζεται συνολικά για να γινόμαστε και εξωτερικά και εσωτερικά καλύτεροι.

Senior Member
    Originally posted by kwstas01

Scorpio σημασια εχει πως νιωθουμε εμεις και οχι τι λενε οι αλλοι. Οσο αντικειμενικοι ειμαστε εμεις με εμας, αλλο τοσο ειναι οι αλλοι με εμας
    Αν επιδιωξεις το προφανες με μια κοπελα που χαρακτηριζεις ομορφη αλλα κενη, δεν νομιζω οτι και εσυ ξεφευγεις απο τον χαρακτηρισμο που της απεδωσες. Τι αλλο να σχολιασω εδω...!
    Το ιδανικο για τον καθενα ειναι κατι δυφορουμενο και προσωπικο. Οι υπερβαροι ανθρωποι δεν κανανε κανενα εγκλημα. Ισα ισα ειναι κατι που με προσπαθεια και στηριξη διορθωνεται το προβλημα. Η μαλακιτιδα ομως δεν διορθωνεται με τιποτα. Αυτα να μας ενοχλουνε. Τωρα εαν καποιου του χαλανε την αισθητικη, οκ, κοιταει αλλου και προχωραει την ζωη του.
    Για το παραδειγμα που αναφερεις για τη παχουλη γυναικα που πλασαρε σωστα τον εαυτο της και ειχε οποιον ηθελε, επετρεψε μου να διαφωνησω και εδω. Κανεις μα κανεις, δεν μπορει να εχει οποιονδηποτε. Ολοι εχουμε τις ευκαιρειες μας. Αν τολμησουμε, θα δουμε τι ψαρια πιανουμε. Περισσοτερο θεμα αυτοπεποιθησης ειναι.
    Οι σχεσεις συμβιβασμου ειναι υπαρκτες αλλα σε παμπολες μορφες και δεν αφορα μονο υπερβαρα ατομα
    Μην θεωρεις οτι καποιος υπερβαρος ειναι και "ασχημος" και αποκλεισμενος απο σχεσεις.
    Οντως ζουμε σε ρατσιστικη κοινωνια αλλα η κοινωνια δεν αποτελειται απο ενα-δυο ατομα. Ευτυχως δεν δεχομαστε ολοι τα προτυπα που μας πλασαρουν.
    +1 (που λες κι εσύ)

Member
    Το πως νιώθουμε είναι θεωρώ και συνάρτηση των καθημερινών ερεθισμάτων από τον περίγυρό μας.
    Μα η ίδια αυτοπροσδιορίζεται έτσι εξ'αρχής και δε θα μπορούσα να την αντιληφθώ διαφορετικά.Μια κοπέλα με όμορφη εμφάνιση αλλά με αδιάφορο ή κακής ποιότητας χαρακτήρα
    την βλέπω εντελώς υπολογιστικά και δεν ντρέπομαι για αυτό.
    Είμαι fan της ξεπέτας όπως και σχεδόν όλοι οι φίλοι μου.
    Δεν ντρέπομαι για αυτό.
    Το ιδανικο για τον καθενα ειναι κατι δυφορουμενο και προσωπικο. Οι υπερβαροι ανθρωποι δεν κανανε κανενα εγκλημα.
    Σίγουρα όχι.Αυτό θα καθιστούσε και εμένα εγκληματία.
    Συμφωνώ σε αυτό
    Αυτό συμβαίνει με εσένα που έχεις κριτική σκέψη και δεν τα δέχεσαι αμάσητα.Το topic το άνοιξε μια 18χρονη που συναναστρέφεται συνομίλικα με αυτήν άτομα, που τους έχουν καθορίσει ως σύγχρονο πρότυπο ομορφιάς την Πετρούλα και την κάθε ξερακιανή οξυζενέ .!@%^(())_

Εσύ πιθανώς αν συναντούσες την Πετρούλα να την απαξίωνες και να αδιαφορούσες γιατί υποβαθμίζει το γυναικείο φύλο ενώ εγώ δε θα 'χα πρόβλημα να κυλιστώ στο βούρκο έχοντας εξ 'αρχής επίγνωση ότι δε θα υπάρξει αύριο και ότι δεν αξίζει κάτι παραπάνω.

Senior Member
    H Πετρουλα... Χαχαχα!
    Οποιο κοριτσακι την κανει προτυπο, ειναι αξιο της μοιρας του.... Ενταξει, δεν χωρανε δικαιολογιες εδω.

Member
    Originally posted by NADINE
    Αυτό πάντως με τη βαθμολόγιστη της εμφάνισης και την ανάλογη κατηγοριοποίηση της σχέσης το βρίσκω
    πολύ απάνθρωπο,απαξιωτικό κι υποτιμητικό.Θα μου πεις επειδή είσαι παχύσαρκη και δεν έχει καν κατηγορία για σένα.
    Η κατηγοριοποίηση δεν γίνεται με βάση την εμφάνιση.Αν είναι δυνατόν...
    Η κάθε κοπέλα σχεδόν αυτοπροσδιορίζεται μόνη της από την συνολική της παρουσία.
    Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ.

Αν NADINE σε γνωρίσω και μου σκάσεις με ρουχισμό λιτό και απέριττο και από την κουβέντα μας καταλάβω ότι ασχολείσαι μόνο με εφήμερα και επιφανειακά πράγματα π.χ.σώμα,μαλλιά,vanity fair.... και επαναπαύεσαι στα φυσικά σου χαρίσματα και μόνο, δε σε βάζω εγώ σε κατηγορία...
    Μπαίνεις μόνη σου.
    Αυτοπροσδιορίζεσαι και σχεδόν με αναγκάζεις να σε αντιμετωπίσω ανάλογα.

edit:Κώστα έχω ξαδερφούλα που πάει γυμνάσιο και πίστεψέ με
    το πλαστικο-μοντέλο-celebrity-τραγουδίστρια-.... είναι πρότυπο.
    Και άντε εγώ της ρίχνω και κανά κράξιμο της μικρής,η τηλεόραση και αυτά που προβάλλει επικρατούν δυστυχώς.

Senior Member
    Εσύ πιθανώς αν συναντούσες την Πετρούλα να την απαξίωνες και να αδιαφορούσες γιατί υποβαθμίζει το γυναικείο φύλο ενώ εγώ δε θα 'χα πρόβλημα να κυλιστώ στο βούρκο έχοντας εξ 'αρχής επίγνωση ότι δε θα υπάρξει αύριο και ότι δεν αξίζει κάτι παραπάνω.
    Καλα, μεχρι και εγω θα κυλιομουν στο βουρκο με την Πετρουλα
    Στον ιδιο ακριβως βουρκο που θα κυλιομουν με τον ωραιο σαχλαμαρα του σχολειου η την υπερβαρη απουσιολογο ομως (παντα με επιγωση).
    Πολυ υποκειμενικα ολα αυτα, πολυ γενικα.Οπως νιωθει ο καθενας.

Senior Member
    Γυρω στα 30 μου με βαρος λιγο πιο κατω απο τα 60 κιλά εκανα-δεν εκανα σεξ 5 φορες το χρονο και οι ερωτικες μου σχεσεις ηταν επιεικως ελεεινές. Ειχα γινει, θα το πω, μαλακομαγνητης, ουσιαστικα ομως η περιοδος εσωτερικης μοναξιας συνεχιζοταν, οπως ακριβως στα 25 μου, οπως και στα 68 ή στα 83 κιλά.
    Στα 38 και με βαρος να ξεφευγει γρηγορα απο τα 90 και να πιανει τα τριψηφια νουμερα αρχισα να εχω τοση ρεντα στον αντρικο πληθυσμό οση δεν ειχα αθροιστικά σε ολη μου τη ζωη. Πιο συνειδητοποιημενο το μεσα μου, σιγουρα οχι ευχαριστημενο αλλά πιο ησυχο, πλουσια και πολυ ποιοτική η σεξουαλικη ζωη μου, κόντρα ίσως σε λογικες προκαταληψεις.

Οσο ρατσισμο εχω δεχτει για τα κιλα μου, τοσο και περισσότερο ειχα μεσα μου για την εμφανιση των αλλων. Μου αρεσουν οι "ωραιοι" ανθρωποι, τελεία και παύλα. Ωραιοι. Για εμενα θελκτικοι, οχι "κούκλοι" για την πασαρελα! Σε καμία περιπτωση ομως η εμφανιση δεν προηγειται. Θέλω άλλα πραγματα. Η εμπειρια μου λεει οτι το καλυτερο σεξ το κανουν αυτοι και αυτες που δεν τους πιανει το ματι σου :-)
    Ή μαλλον, το καλυτερο σεξ το κανουν αυτοι που γουσταρεις και σε γουσταρουν, αντρες που αγαπαν την Γυναικα. Το σεξ ειναι επικοινωνια. Επικοινωνια σωματων, ενεργειων, συναισθηματων. Επικοινωνουμε καλα κι αληθινά; Αυτό ειναι! Η εμπειρια μου επισης λεει οτι συνηθως οι ανθρωποι που εχουν ορεξη εχουν ορεξη γενικα, ορεξη για ζωη, για απολαυσεις, για τα παντα. Δεν λεω να μην μπορει να κουνηθει ο αλλος και να ανασανει απο τα πολλά κιλα - εκει περναμε σε αλλη κατηγορία.
    Το σεξ απιλ δεν εδραζεται στα στομαχια και στα ψωμακια. Ειναι στο βλεμμα, ειναι στη σταση του σωματος, είναι αυρα, ειναι μυρωδια, ειναι χιλιάδες πραγματα και σιγουρα δεν εχει "ιδανικο βαρος". Κατα τη γνωμη μου το σεξ δεν ειναι ποτέ σκετο σεξ. Ολα ειναι ψυχοσεξουαλικα (ειμαι fun της φροϊδικής σκεψης, ασχετα αν διαφωνω σε πολλά που ειπε για τις γυναικες). Αμα εχεις καλη ψυχολογία εχεις ολο τον κοσμο. Αμα ξερεις ποιος εισαι, ξερεις τι δινεις (και να το δινεις!) και τι ειδους σχεσεις θελεις στην πραγματικοτητα να εχεις, τα υπολοιπα ειναι θεμα χρονου.

Senior Member
    Originally posted by dreamOn
    Γυρω στα 30 μου με βαρος λιγο πιο κατω απο τα 60 κιλά εκανα-δεν εκανα σεξ 5 φορες το χρονο και οι ερωτικες μου σχεσεις ηταν επιεικως ελεεινές. Ειχα γινει, θα το πω, μαλακομαγνητης, ουσιαστικα ομως η περιοδος εσωτερικης μοναξιας συνεχιζοταν, οπως ακριβως στα 25 μου, οπως και στα 68 ή στα 83 κιλά.
    Στα 38 και με βαρος να ξεφευγει γρηγορα απο τα 90 και να πιανει τα τριψηφια νουμερα αρχισα να εχω τοση ρεντα στον αντρικο πληθυσμό οση δεν ειχα αθροιστικά σε ολη μου τη ζωη. Πιο συνειδητοποιημενο το μεσα μου, σιγουρα οχι ευχαριστημενο αλλά πιο ησυχο, πλουσια και πολυ ποιοτική η σεξουαλικη ζωη μου, κόντρα ίσως σε λογικες προκαταληψεις.

Οσο ρατσισμο εχω δεχτει για τα κιλα μου, τοσο και περισσότερο ειχα μεσα μου για την εμφανιση των αλλων. Μου αρεσουν οι "ωραιοι" ανθρωποι, τελεία και παύλα. Ωραιοι. Για εμενα θελκτικοι, οχι "κούκλοι" για την πασαρελα! Σε καμία περιπτωση ομως η εμφανιση δεν προηγειται. Θέλω άλλα πραγματα. Η εμπειρια μου λεει οτι το καλυτερο σεξ το κανουν αυτοι και αυτες που δεν τους πιανει το ματι σου :-)
    Ή μαλλον, το καλυτερο σεξ το κανουν αυτοι που γουσταρεις και σε γουσταρουν, αντρες που αγαπαν την Γυναικα. Το σεξ ειναι επικοινωνια. Επικοινωνια σωματων, ενεργειων, συναισθηματων. Επικοινωνουμε καλα κι αληθινά; Αυτό ειναι! Η εμπειρια μου επισης λεει οτι συνηθως οι ανθρωποι που εχουν ορεξη εχουν ορεξη γενικα, ορεξη για ζωη, για απολαυσεις, για τα παντα. Δεν λεω να μην μπορει να κουνηθει ο αλλος και να ανασανει απο τα πολλά κιλα - εκει περναμε σε αλλη κατηγορία.
    Το σεξ απιλ δεν εδραζεται στα στομαχια και στα ψωμακια. Ειναι στο βλεμμα, ειναι στη σταση του σωματος, είναι αυρα, ειναι μυρωδια, ειναι χιλιάδες πραγματα και σιγουρα δεν εχει "ιδανικο βαρος". Κατα τη γνωμη μου το σεξ δεν ειναι ποτέ σκετο σεξ. Ολα ειναι ψυχοσεξουαλικα (ειμαι fun της φροϊδικής σκεψης, ασχετα αν διαφωνω σε πολλά που ειπε για τις γυναικες). Αμα εχεις καλη ψυχολογία εχεις ολο τον κοσμο. Αμα ξερεις ποιος εισαι, ξερεις τι δινεις (και να το δινεις!) και τι ειδους σχεσεις θελεις στην πραγματικοτητα να εχεις, τα υπολοιπα ειναι θεμα χρονου.
    Θα συμφωνήσω σε πολλά μαζί σου. Τα λες τέλεια!

Κι εγώ είχα προτάσεις σεξουαλικού τύπου όσο έπαιρνα κιλά αλλά μέχρι εκεί. Για κάτι παραπάνω, δεν ήθελε κανένας εκτός από τους ψεύτες που κερνούσαν ένα ποτό έτσι για να μην λένε μετά οι γυναίκες ότι είναι καρμίριδες.Κατα τ'αλλα ενιωθαν ντροπή για μένα.

Τώρα όμως που χάνω κιλά, ελπίζω να πάρω το αίμα μου πίσω ή έστω να χαρώ λιγάκι από την αποδοχή που θα έχω.

Διότι, όπως εχω ξαναπει και δεν θέλω να γινομαι κουραστική, η αποδοχή ξεκινά απ το σπίτι.Κι εκεί δεν την είχα.Από φόβο μην με δουν παχυσαρκη οι γονεις μου, με έκαναν να θεωρώ ιδανική σιλουέτα εκείνη που δεν έχει κοιλιά να κρέμεται, μπράτσα πλαδαρά και προσαγωγούς επίσης πλαδαρούς.Δεν με έκαναν να θεωρώ ιδανικό σώμα εκείνο των μοντέλων, αλλά ούτε και το δικό μου.Ούτε καν με εκαναν να πιστεύω ότι άνετα μπορω να το βελτιώσω.Μπορεί να έλεγαν, ξεκινα γυμναστική και θα στρώσεις αλλά δεν το πιστευαν και τα παιδιά δεν ειναι χαζα, όλα τα αντιλαμβάνονται.

Και φθάνω στο σήμερα να έχω βαρεθεί τις σεξουαλικές σχέσεις και την αποστροφή απ τους άντρες, να χάνω κιλά μπας και έχω αποδοχή γιατι σίγουρα εγώ η ίδια από πολυ μικρή ηλικία με έχω απορρίψει.Θα μου πειτε, αν ειναι έτσι δεν θα με θελήσει κανένας.Οκ, τουλάχιστον θα έχω λιγότερα κιλά και δεν θα μου λένε οι δικοι μου, έτσι οπως εισαι θα μεινεις για πάντα μονη.

Παλι ξεφυγα απ το θέμα μας. Συγγνωμη...

Senior Member
    Εγω παντως θα ξαναπω οτι το μεγαλυτερο προβλημα μου ηταν την εποχη που ειχα αδυνατισει και κυκλοφορουσα για πρωτη φορα στη ζωη μου με μίνι φουστες και νουμερο S και ισως αυτος ειναι ενας σοβαρος λογος που ξανακρυφτηκα πισω απο την ασπιδα του λιπους. Τα σεξουαλικα μηνυματα μπορει να γινουν απειλή και για αυτον που τα εκπεμπει! Να τον βαλουν σε ψυχοφθόρες περιπετειες που δεν θελει ή δεν μπορει να αντεξει.
    Δεν ειχα αδυνατισει για να αρεσω σε καποιον. Αλλαζοντας ομως εγω αλλαξε και η σταση των αλλων, αντρων και γυναικων, γυρω μου. Ακομα και η οικογενεια μου επαψε να εχει ενα προβλημα, δηλαδη εμενα και τα κιλα μου! Δεν είχαν με ποιον να ασχοληθουν και κατι για να μου την λένε.
    Αυτοι που ελκονταν μόνο από την πολυ ωραια εμφανιση, από την επιφανεια ξεκιναγανε και στην επιφανεια μενανε. Τι να τους κανω; Κιοφτέδες; που ελεγε κι εκεινη η ελληνικη ταινια με τον Βουτσα και τη μαμα του :-D

Το αρμονικο σωμα ειναι επιθυμητο για εμας πρωτα απο ολους. Ειναι αληθεια οτι μεταξυ μιας χοντρης κοπελας και μιας "κανονικης" που σε ολα τα υπολοιπα ειναι ισες (γίνεται ποτέ αυτο; δεν γινεται) προηγειται αυτη που μοιαζει πιο in ή πιο κοντα στο μεσο όρο. Eκτος κι αν η μανουλα του λεγαμενου ηταν σαν ντουλαπα και εχει αδυναμια στις ευσωμες και ούτε ο ιδιος δεν το ξερει ;-)

Ολοι οι συγγενείς και οι φιλοι μου, μα ολοι ανεξαιρετως, εχουν να διηγηθουν μια ιστορία με μια κουκλάρα-παγοκολώνα, με μια ωραια μεν που ομως δεν τους τραβηξε για κατι περισσοτερο, για χαζες-ξανθιές ενα σωρό, για "σκυλιά" ή "ξεκωλα" που δεν παίρνουν καθολου στα σοβαρά και εκτός απο ξεπέτα δεν θα έκαναν κατι αλλο. Αυτό θελουμε;

Γενικά οι σχεσεις εχουν προβληματα. Και τη σημερον ημερα ειναι ακομα πιο δυσκολες και χρειαζεται και καλη τυχη και "δουλειά" για να παει καλα, λογική, υπομονή, πολλά. Μην τα ριχνετε ολα στα κιλά σας! Τα κιλα ειναι ο ευκολος και προφανης τροπος για να σε απορριψει ενας κομπλεξικος πριν φανει το δικο του "ολιγο". Φυσικα μπορει απλως να ψαχνει κατι αλλο και να επιμενει σε αυτο, δικαιωμα του! Υπαρχουν ταιριαστοι ανθρωποι και αταιριαστοι. Κι αυτο ολοι το καταλαβαινουμε. Ωραιος ο Τζουντ Λο για οφθαλμολουτρο αλλα οχι και για συντροφος μας ή κανω λαθος; Εννοω οτι, οι αντρες εκει εξω ειναι ολοι τόσο σούπερ που το δικο μας βαρος ειναι το Α και το Ω; Τα χάλια τους εχουν, και απο εμφανιση και από τροπους, και από όλα, άντε μην αρχισω τωρα, χα χα χα.

Τα κιλα παυουν να εχουν σημασια απο τη στιγμη που δυο ανθρωποι φτασουν στο κρεβατι και αυτο το κρεβατι προσφερε ευχαριστηση. Αν νιωθουμε ντροπη και πως μας κάναν χάρη που.... αυτο ειναι δικο μας προβλημα! Κανενας δεν κανει ψυχικο! Ούτε εμείς κανουμε ούτε κανενας κάνει σε εμας! Πάρτε το αλλιώς! Θα βρείτε ;-)

Member
    Ολοι οι συγγενείς και οι φιλοι μου, μα ολοι ανεξαιρετως, εχουν να διηγηθουν μια ιστορία με μια κουκλάρα-παγοκολώνα, με μια ωραια μεν που ομως δεν τους τραβηξε για κατι περισσοτερο, για χαζες-ξανθιές ενα σωρό, για "σκυλιά" ή "ξεκωλα" που δεν παίρνουν καθολου στα σοβαρά και εκτός απο ξεπέτα δεν θα έκαναν κατι αλλο. Αυτό θελουμε;
    Τώρα αυτό δεν είναι ισοπεδωτικό;Γιατί η κουκλάρα είναι απαραίτητα παγοκολώνα και είναι μόνο για ξεπέτα;
    Δηλαδή όταν φόρεσες τη μίνι φούστα δε σε έπαιρναν στα σοβαρά και σε ήθελαν μόνο για εφήμερες σχεσεις ενώ πίσω από τον μανδύα του λίπους που είπες ότι κατέφυγες απολαμβάνεις καλύτερη ποιότητα ζωής;

Εννοω οτι, οι αντρες εκει εξω ειναι ολοι τόσο σούπερ που το δικο μας βαρος ειναι το Α και το Ω; Τα χάλια τους εχουν, και απο εμφανιση και από τροπους, και από όλα, άντε μην αρχισω τωρα, χα χα χα.
    Έχουμε τα χάλια μας αλλά "This is a man's world" που λέει και το τραγούδι.
    Ζεις σε μια κοινωνία που η κοιλίτσα του άνδρα είναι γοητεία?,η καραφλίτσα του άνδρα πάλι γοητεία?η υπερβολική τριχοφυϊα ένδειξη αρρενωπότητας? και τεστοστερόνης?
    Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα θα ήταν ικανά να την εξοστρακίσουμε στο πυρ το εξώτερο.
    Επίσης αν το πορτοφόλι μας είναι μεγαλύτερο από την κοιλιά μας πάλι έχουμε το πάνω χέρι.
    Τι ψάχνεις;
    Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες έχετε πέσει σε μεγάλη λούμπα.
    Η χειραφέτηση έγινε στα χαρτιά και το σύστημα σας τρέχει με χίλια.

Τα κιλα παυουν να εχουν σημασια απο τη στιγμη που δυο ανθρωποι φτασουν στο κρεβατι και αυτο το κρεβατι προσφερε ευχαριστηση.
    Ναι μου έχει τύχει γυναίκα παγοκολώνα-ακίνητο στρατιωτάκι που επειδή ήταν όμορφη πίστευε ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ αλλά ποιος δεν θέλει ένα ωραίο σώμα δίπλα του στο σεξ(δε μιλάω απαραίτητα για συναίσθημα).
    Υπάρχει κάποιος/α που με παραπάνω κιλά απέδωσε καλύτερα,όχι αν το ευχαριστήθηκε,αλλά αν είχε την ίδια αντοχή,διάρκεια,δεξιότητα.
    Εγώ με λιγότερα κιλά τα κατάφερνα πιο ξεκούραστα πάντως.

Senior Member
    Τι να πει κανείς για το κορμί της αλληνής?

Senior Member
    Δεν ειναι ολοι οι αδυνατοι σεξι και δεν ειναι ολοι οι ευσωμοι για τα μπαζα, αυτο προσπαθω να πω. Σαφως άλλα πραγματα εκτιμωνται σε μια γυναικα και άλλα σε ενα αντρα, καλέ μου Σκορπιέ όμως μην είσαι τόσο σιγουρος οτι δεν μας ενοχλει η καράφλα και η τριχάρα ή οτι ολες πουλιωμαστε σε ενα χοντρό πορτοφόλι.

Γενικα οι πολυ ομορφοι ανθρωποι που ετσι ηταν απο γεννησιμιου τους και ουδεποτε χρειαστηκε να προσπαθησουν για να συγκεντρωσουν τα βλέμματα ειναι ναρκισσοι, και αυτο στο σεξ δεν ειναι καλη συνθηκη για να περασει ο αλλος καλά. Και οσους ετυχε να γνωρισω απο πιο κοντα ηταν βαθυτατα ανασφαλεις. Ούτως ή αλλως εγω ψηφιζω "περιεχομενο", οι σπορτιβ τυποι δεν μου ταιριαζουν, και δεν το λεω εμφανισιακα αλλά σαν τροπος ζωης, και αναφερομαι και σε αντρες και σε γυναικες, φιλες, παρεα. Ολοι οι εραστες μου ηταν αντικειμενικα από πανεμορφοι εως καλοι, και τις πιο πολλες φορες αιθανομουν οτι εμφανισιακα ειναι καλυτεροι μου, αναλογικα παντα στα προτυπα αντρας-γυναικα. Το βαρος μου δεν με εμποδισε ποτέ στην απολαυση ουτε μου τσακισε την libido (πολυ ελευθερη τεστοστερονη μαλλον. Δυσκολευει την προσπαθεια για την απωλεια βαρους, οπου βγει τριχα ειναι τριχα-τριχα και οχι χνουδακι αλλά εχει και κατι θετικο τελικα). Στην κινηση μαλλον θα συμφωνησω, αλλα ειμαι γυναικα και δηλωνω τεμπελα :-) Αφηνω την βρωμοδουλειά για τα αγορια, και το παιζω παραδοσιακη, χα χα χα. Υπαρχουν εσωρουχα που τα θεωρω γελοια πανω μου ενω θα τα γουσταρα σε αλλα κιλα ή τι να πω για τακουνια-στιλετο και καλτσες με δαντελα στο μπουτι; Ο.Κ. δεν ειναι για εμενα τωρα, αλλά αυτο ειναι ολο μας το προβλημα; Αν ο αντρας εχει απολυτη αναγκη ενα στρινγκ για να διεγερθει...... χαιρετα μου τον πλατανο my friend! Και να ξεκαθαρισω οτι τοση ωρα μιλαω για συντροφικες σχεσεις, όχι για one night stands ή αντε, one week, one month max.

Ο τωρινος μου συντροφος ειναι 38 κιλα λιγοτερα απο εμενα. Τωρα που το γραφω το συνειδητοποιω κι εγω! Θα ηθελα να ειναι λίγο ψηλότερος, Ο.Κ, ανησυχουσα παρα πολυ στην αρχη οτι δεν θα κατσει η φαση μεταξυ μας, οτι θα ειμαστε εντελως αταιριαστοι. Μύθοι!
    Ευτυχως που επεμενε τοσο πολυ διοτι εγω εκανα τα παντα για να κλωτσησω την τυχη μου. Σιγουρα δεν εχω κατι που θα μπορουσε να οφεληθει απο εμενα (δεν ειμαι διευθυντρια του, δεν λεγομαι Λατση, δεν εχω μπαρμπα στην Κορωνη), δεν ηταν "νηστικός" και η ερωτικη του διαθεση οταν ειναι μαζι μου ειναι συνεχως "στα κοκκινα". Να μην το πω λοιπόν; Ναι, εχω απορριφθει για το σωμα μου, εχω στενοχωρηθει πολυ, εχω περασει πολυ μεγαλες περιοδους μοναξιας γιατί είμαι απολυτη και τα θέλω οπως τα θελω, κι εγω απορουσα με κατι παχυσαρκες που ειχαν παντρευτει "κανονικους" αντρες, νεοτατους, με την δουλιτσα τους, τα παδακια τους και που βγαιναν τα βραδια και τσακιζαν ασυστολως ότι υπηρχε στο τραπεζι, δεν είναι όμως μόνο αυτή η πραγματικότητα. Υπαρχει και η αλλη πλευρά.

Senior Member
    Δεν ειναι ολοι οι αδυνατοι σεξι και δεν ειναι ολοι οι ευσωμοι για τα μπαζα, αυτο προσπαθω να πω. Σαφως άλλα πραγματα εκτιμωνται σε μια γυναικα και άλλα σε ενα αντρα, καλέ μου Σκορπιέ όμως μην είσαι τόσο σιγουρος οτι δεν μας ενοχλει η καράφλα και η τριχάρα ή οτι ολες πουλιωμαστε σε ενα χοντρό πορτοφόλι.

Γενικα οι πολυ ομορφοι ανθρωποι που ετσι ηταν απο γεννησιμιου τους και ουδεποτε χρειαστηκε να προσπαθησουν για να συγκεντρωσουν τα βλέμματα ειναι ναρκισσοι, και αυτο στο σεξ δεν ειναι καλη συνθηκη για να περασει ο αλλος καλά. Και οσους ετυχε να γνωρισω απο πιο κοντα ηταν βαθυτατα ανασφαλεις. Ούτως ή αλλως εγω ψηφιζω "περιεχομενο", οι σπορτιβ τυποι δεν μου ταιριαζουν, και δεν το λεω εμφανισιακα αλλά σαν τροπος ζωης, και αναφερομαι και σε αντρες και σε γυναικες, φιλες, παρεα. Ολοι οι εραστες μου ηταν αντικειμενικα από πανεμορφοι εως καλοι, και τις πιο πολλες φορες αιθανομουν οτι εμφανισιακα ειναι καλυτεροι μου, αναλογικα παντα στα προτυπα αντρας-γυναικα. Το βαρος μου δεν με εμποδισε ποτέ στην απολαυση ουτε μου τσακισε την libido (πολυ ελευθερη τεστοστερονη μαλλον. Δυσκολευει την προσπαθεια για την απωλεια βαρους, οπου βγει τριχα ειναι τριχα-τριχα και οχι χνουδακι αλλά εχει και κατι θετικο τελικα). Στην κινηση μαλλον θα συμφωνησω, αλλα ειμαι γυναικα και δηλωνω τεμπελα :-) Αφηνω την βρωμοδουλειά για τα αγορια, και το παιζω παραδοσιακη, χα χα χα. Υπαρχουν εσωρουχα που τα θεωρω γελοια πανω μου ενω θα τα γουσταρα σε αλλα κιλα ή τι να πω για τακουνια-στιλετο και καλτσες με δαντελα στο μπουτι; Ο.Κ. δεν ειναι για εμενα τωρα, αλλά αυτο ειναι ολο μας το προβλημα; Αν ο αντρας εχει απολυτη αναγκη ενα στρινγκ για να διεγερθει...... χαιρετα μου τον πλατανο my friend! Και να ξεκαθαρισω οτι τοση ωρα μιλαω για συντροφικες σχεσεις, όχι για one night stands ή αντε, one week, one month max.

Ο τωρινος μου συντροφος ειναι 38 κιλα λιγοτερα απο εμενα. Τωρα που το γραφω το συνειδητοποιω κι εγω! Θα ηθελα να ειναι λίγο ψηλότερος, Ο.Κ, ανησυχουσα παρα πολυ στην αρχη οτι δεν θα κατσει η φαση μεταξυ μας, οτι θα ειμαστε εντελως αταιριαστοι. Μύθοι!
    Ευτυχως που επεμενε τοσο πολυ διοτι εγω εκανα τα παντα για να κλωτσησω την τυχη μου. Σιγουρα δεν εχω κατι που θα μπορουσε να οφεληθει απο εμενα (δεν ειμαι διευθυντρια του, δεν λεγομαι Λατση, δεν εχω μπαρμπα στην Κορωνη), δεν ηταν "νηστικός" και η ερωτικη του διαθεση οταν ειναι μαζι μου ειναι συνεχως "στα κοκκινα". Να μην το πω λοιπόν; Ναι, εχω απορριφθει για το σωμα μου, εχω στενοχωρηθει πολυ, εχω περασει πολυ μεγαλες περιοδους μοναξιας γιατί είμαι απολυτη και τα θέλω οπως τα θελω, κι εγω απορουσα με κατι παχυσαρκες που ειχαν παντρευτει "κανονικους" αντρες, νεοτατους, με την δουλιτσα τους, τα παδακια τους και που βγαιναν τα βραδια και τσακιζαν ασυστολως ότι υπηρχε στο τραπεζι, δεν είναι όμως μόνο αυτή η πραγματικότητα. Υπαρχει και η αλλη πλευρά.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Page 17 of 36 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast