Results 256 to 270 of 533
Thread: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
-
24-09-2009, 01:32 #256
Originally posted by scorpio
Έχουμε τα χάλια μας αλλά "This is a man's world" που λέει και το τραγούδι.
Ζεις σε μια κοινωνία που η κοιλίτσα του άνδρα είναι γοητεία?,η καραφλίτσα του άνδρα πάλι γοητεία?η υπερβολική τριχοφυϊα ένδειξη αρρενωπότητας? και τεστοστερόνης?
Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα θα ήταν ικανά να την εξοστρακίσουμε στο πυρ το εξώτερο.
Επίσης αν το πορτοφόλι μας είναι μεγαλύτερο από την κοιλιά μας πάλι έχουμε το πάνω χέρι.
Τι ψάχνεις;
Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες έχετε πέσει σε μεγάλη λούμπα.
Η χειραφέτηση έγινε στα χαρτιά και το σύστημα σας τρέχει με χίλια.
Καμία γυναίκα που έχει έναν αληθινό άντρα δίπλα της δεν έχει ανάγκη τη χειραφέτηση και το φεμινισμό! Και είναι ωραίο να τονώνεις τον ανδρισμό του συντρόφου σου κάπου κάπου ακόμη κι αν αυτό σημαίνει απλά να τον φωνάζεις να σκοτώσει την κατσαρίδα στο μπάνιο! Αν ο άντρας είναι "γιαλατζί" καμία χειραφέτηση δεν το σώζει..
Συμπέρασμα: Τί είχες Γιάννη.. τί είχα πάντα!
- 24-09-2009, 20:09 #257
Εγώ πιστεύω πως ο καθένας είναι ελεύθερος να ψάχνει αυτό που τον ικανοποιεί ( ή νομίζει ότι είναι έτσι,τέλοσπαντων).Αυτό μπορεί να είναι ένα γεμάτο πορτοφόλι,ένα άδειο κεφάλι,μια γεμάτη κοιλιά κοκ.Δεν υπάρχει καλύτερη,χειρότερη,τιμιότε ρη,ηθικότερη αξίωση...Όλα είναι επιλογές...
25-09-2009, 09:42 #258
και όλες σεβαστές έχω να συμπληρώσω ;)
25-09-2009, 13:05 #259
Εγώ πάντως θα επιμείνω ότι οι άντρες δεν έχουν γούστο και ας με προσβάλλετε. Έχω δει πολλές γυναίκες όμορφες μόνες τους και ακόμα πιο πολλές άσχημες που έχουν σχέση.Το να μην έχεις γούστο και να κατατάσσεις μία όμορφη κοπέλα ή αγόρι στους άσχημους και το αντίθετο είναι πολύ άσχημο. Όσο για την παραίτηση των κιλών, ναι έτσι είναι όποιος γουστάρει παραιτείται. Δεν είναι αναγκαίο να είμαστε όλοι αδύνατοι, αυτό είναι τελείως παράλογο και ουτοπικό. Και γιατί να είναι έτσι άλλωστε; Επειδή η ομορφιά κρίνεται από το πάχος σημαίνει ότι αυτό είναι πάντα το σωστό; Το τι πιστεύουν οι περισσότεροι δεν είναι πάντα το σωστό, όπως πχ ότι πιστεύουν όλοι στο Θεό, έχει βρεθεί αποδεικτικό στοιχείο ότι υπάρχει; Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω. Πωπω δεν το πιστεύω θα συμφωνήσω με τον Κώστα!!
25-09-2009, 13:18 #260
Πέννυ δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα τι έγραφες αλλά εγώ δεν αποδέχομαι να είναι ο άντρας καλύτερος από μένα. Ζούμε σε μία γελοία κοινωνία και κακιά. ʼμα πρέπει να ξυριστώ εγώ, θέλω και ο άντρας να ξυρίζεται. Και φυσικά δεν περιμένω να ακούσω θετικά σχόλια, όπως ότι είμαι προοδευτική. Μάλλον θα μου την πείτε πάλι επειδή είμαι γυναίκα. Ζήσε Μάη μου δλδ να φας τρυφίλλι. Βλακείες των ανθρώπων. Εγώ θα υποστηρίζω τα δικά μου, ακόμα και αν χρειαστεί να μείνω μόνη μου.
25-09-2009, 15:17 #261
lbp διαφωνώ κάθετα μαζί σου σε δύο σημεία:
α) στο ότι οι άντρες δεν έχουν γούστο! Είναι δυνατόν να μην έχουν γούστο? Και γούστο έχουν και διαίσθηση να καταλαβαίνουν ποια γυναίκα τους ταιριάζει με τον οποιοδήποτε τρόπο. Οι άντρες είναι αυθεντικοί και ειλικρινείς, δεν είναι υποκριτές όπως εμείς, τους οδηγεί το ένστικτο...
β) στο ότι πρέπει να αφεθείς να βουλιάξεις στο πάχος αν έτσι γουστάρεις. Το πάχος δεν είναι αντιαισθητικό μόνο γιατί δεν σε κάνει να δείχνεις όμορφη! Το πάχος κάνει κακό στην υγεία, προκαλεί ένα σωρό αρρώστιες, αν είναι όπως τα λες τότε γιατί έχουμε όλες πρόβλημα εδώ μέσα και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό?
Εσύ τότε γιατί πηγαίνεις σε διαιτολόγο?
25-09-2009, 16:09 #262
Originally posted by lbp
Εγώ πάντως θα επιμείνω ότι οι άντρες δεν έχουν γούστο και ας με προσβάλλετε. Έχω δει πολλές γυναίκες όμορφες μόνες τους και ακόμα πιο πολλές άσχημες που έχουν σχέση.Το να μην έχεις γούστο και να κατατάσσεις μία όμορφη κοπέλα ή αγόρι στους άσχημους και το αντίθετο είναι πολύ άσχημο. Όσο για την παραίτηση των κιλών, ναι έτσι είναι όποιος γουστάρει παραιτείται. Δεν είναι αναγκαίο να είμαστε όλοι αδύνατοι, αυτό είναι τελείως παράλογο και ουτοπικό. Και γιατί να είναι έτσι άλλωστε; Επειδή η ομορφιά κρίνεται από το πάχος σημαίνει ότι αυτό είναι πάντα το σωστό; Το τι πιστεύουν οι περισσότεροι δεν είναι πάντα το σωστό, όπως πχ ότι πιστεύουν όλοι στο Θεό, έχει βρεθεί αποδεικτικό στοιχείο ότι υπάρχει; Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω. Πωπω δεν το πιστεύω θα συμφωνήσω με τον Κώστα!!
25-09-2009, 16:24 #263
Lida για το πρώτο δεν σχολιάζω καν. Αρνούμαι και μόνο να το σκεφτώ. Για το δεύτερο, εγώ πηγαίνω για να έχω ζωή γιατί ζούμε όντως σε ρατσιστική κοινωνία και άμα είσαι αδύνατος έχεις κάποια εξουσία. Δεν συμφωνώ όμως μ'αυτό. Δεν μ'αρέσουν οι αδύνατοι άνθρωποι γιατί ξέρω ότι δεν τρώνε τίποτα και αυτό με ανησυχεί αν πάλι τρώνε πολύ τους ζηλεύω που έχουν αυτό το είδος εξουσίας ενώ εγώ δεν το έχω.
Κλεάνθη δεν είπα ότι μόνο οι πολύ όμορφοι πρέπει να έχουν σχέση; Που το είδες αυτό; Απλά είπα ότι είναι άδικο να είναι γυναίκες μόνες τους ενώ είναι όμορφες. Το ίδιο άδικο είναι και για αυτές που δεν είναι τόσο όμορφες, απλώς το θέμα μας ήταν αυτό..
25-09-2009, 16:37 #264
Ναι βρε κοπέλα μου αλλά αν πιστεύεις ότι οι άντρες δεν έχουν γούστο, ότι οι άντρες είναι μ......ς, ότι οι άντρες είναι άχρηστοι, με λίγα λόγια ότι όλα αυτοί τα φταίνε, τότε βγάζεις απίστευτη αρνητική ενέργεια που οι άντρες (επειδή λειτουργούν με το ένστικτο) την μυρίζουν στον αέρα...
Γιατί είσαι τόσο αρνητική με το αντίθετο φύλο?
25-09-2009, 17:32 #265
Originally posted by LIDA
lbp διαφωνώ κάθετα μαζί σου σε δύο σημεία:
α) στο ότι οι άντρες δεν έχουν γούστο! Είναι δυνατόν να μην έχουν γούστο? Και γούστο έχουν και διαίσθηση να καταλαβαίνουν ποια γυναίκα τους ταιριάζει με τον οποιοδήποτε τρόπο. Οι άντρες είναι αυθεντικοί και ειλικρινείς, δεν είναι υποκριτές όπως εμείς, τους οδηγεί το ένστικτο...
β) στο ότι πρέπει να αφεθείς να βουλιάξεις στο πάχος αν έτσι γουστάρεις. Το πάχος δεν είναι αντιαισθητικό μόνο γιατί δεν σε κάνει να δείχνεις όμορφη! Το πάχος κάνει κακό στην υγεία, προκαλεί ένα σωρό αρρώστιες, αν είναι όπως τα λες τότε γιατί έχουμε όλες πρόβλημα εδώ μέσα και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό?
Εσύ τότε γιατί πηγαίνεις σε διαιτολόγο?
Η αφορμή για τα προηγούμενα post μου ήταν η στάση "...τα πάχη μου τα κάλη μου..." που απέρρεε από κάποια post.
Μια στάση που δε θα ήθελα να υιοθετήσει η 18χρονη που άνοιξε το topic γιατί είναι στάση ηττοπαθής και στάση παραίτησης και αποδοχής μας κατάστασης που είναι αναστρέψιμη.
Μπορεί να υπάρχει κάλλος πίσω από το πάχος,αλλά το πάχος σίγουρα δεν είναι κάλλος.
Εδώ δε διαλέγουμε στρατόπεδα.Χοντροί-λεπτοί.
Εδώ προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
Ούτε κανείς προσπαθεί να μοιάσει με ανορεξικά μοντέλα,αλλά προσπαθεί να μετριάσει το βάρος του στο σημείο που ο σωματότυπός του το επιτρέπει πρωτίστως για λόγους υγείας και όχι για λόγους αισθητικής.
Είμαι άνδρας 1.87 και το μέγιστο πρόσθετο βάρος που είχα ποτέ ήταν +23 κιλά.Χωρίς λοιπόν να υπόκειμαι την δεινή κοινωνική κατακραυγή που υπόκειται μια υπέρβαρη γυναίκα και με καλή κατανομή των περιττών κιλών λόγω ύψους ένιωθα χάλια.
Χάλια για την γυμνή όψη του σώματός μου...
Χάλια για το γεγονός ότι πια κουραζόμουν να ανέβω τις σκάλες του σπιτιού μου,πόσο μαλλον στο σεξ για το οποίο ανοίχτηκε το topic.
Δεν ένιωθα χάλια γιατί δεν είχα τους κοιλιακούς της αφίσας,αλλά
γιατί δεν ένιωθα πια υγιής.
Αν δεν είσαι υγιής,για ποια ομορφιά και ποια αποδοχή μιλάμε ακριβώς;
25-09-2009, 18:53 #266
Εντάξει, δεν χάνεις την υγεία σου με 20-30 κιλά παραπάνω. Μην τρελαθούμε τώρα. Εγώ έτσι αισθάνομαι, σαν να είναι στρατόπεδα. Και ακόμα και να είναι έτσι η κοινωνία όπως τη λες, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τη δεχτούμε. Όπως είπαν και κάποιοι στο φόρουμ, αν σε κοιτάνε που είσαι χοντρή, τους κοιτάς κι εσύ σίγουρα αυτοί έχουν το πρόβλημα και όχι εσύ.
Είμαι αρνητική γιατί βλέπω γύρω μου τι γίνεται, πως φέρονται. Δεν έχω αγόρι εδώ και 3 χρόνια, γιατί θέλουν όλοι το σεξ. Όλες οι κοπέλες σχεδόν λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά τα αγόρια έχουν άλλη γνώμη. Μπορείς να δεις φωτό μου στο γιατί θέλω να αδυνατίσω.
25-09-2009, 20:01 #267
Originally posted by lbp
Εντάξει, δεν χάνεις την υγεία σου με 20-30 κιλά παραπάνω. Μην τρελαθούμε τώρα.
Δε θα σου γράψω για μια σειρά σοβαρών παθήσεων που οι παχύσαρκοι άνθρωποι είναι πιο ευπρόσβλητοι.Αυτά έχουν χιλιοειπωθεί...
Originally posted by lbp
Και ακόμα και να είναι έτσι η κοινωνία όπως τη λες, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τη δεχτούμε.
Δε λέω να συμβιβαστείς,αλλά να διαπραγματευτείς και να βρεις μια ισορροπία.
Originally posted by lbp
Όπως είπαν και κάποιοι στο φόρουμ, αν σε κοιτάνε που είσαι χοντρή, τους κοιτάς κι εσύ σίγουρα αυτοί έχουν το πρόβλημα και όχι εσύ.
Originally posted by lbp
Δεν έχω αγόρι εδώ και 3 χρόνια, γιατί θέλουν όλοι το σεξ. Όλες οι κοπέλες σχεδόν λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά τα αγόρια έχουν άλλη γνώμη. Μπορείς να δεις φωτό μου στο γιατί θέλω να αδυνατίσω.
Είδα τη φωτογραφία σου,είχες κανονικό βάρος στο παρελθόν,οπότε μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια που κάνεις και να επανέλθεις στα κιλά σου.
Σου εύχομαι να τα καταφέρεις.
25-09-2009, 20:10 #268
Τωρα για να πουμε τη μαυρη αληθεια αντρες και γυναικες, οι περισσότεροι απο εμας πολυ πριν εχουμε θεματα υγειας ειχαμε θεματα εμφανισης, δυσκολια στο να βρουμε ρουχα, υποστηκαμε ρατσισμο στις σχεσεις και πιο πολυ στις ερωτικες σχεσεις (και στη δουλεια μου εχω ακουσει διάφορα, και στον οικογενειακο κυκλο τα σχολιανά μου ουκ ολιγες φορές, και από αγορια που γυρόφερνα, δόξα τω Θεώ ουκ ολιγες λεξουλες για καταπωση με συνοδευτικό 1 κιλο παγωτό, για να πανε καλυτερα κατω....)
Προβληματα στις σχεσεις τους ομως εχουν και οι αδυνατοι ανθρωποι! Και ενω εμεις εχουμε το προφανες (για να θυμωνουυμε, να εξαπολυουμε μομφες και ακομα πιο πολλες αυτομομφες, να ντρεπομαστε, να παραιτουμαστε, να μελαγχολουμε, ότι ο καθενας μας) "αυτοι" μενουν με το γ@@ώτο! Ενα τεραστιο γιατί, αυτή ειναι η επιγευση για τους περισσότερους σημερα. Εχω φίλες που τις βλεπω και μου τρεχουν τα σαλια και ας μην ειμαι αντρας και αυτες οι κοπελες γνωριζουν κοσμο και μετα απο λιγο ερχονται και κλαινε στην ποδιά μου. Αρα; Οσο πιο καλα αισθανεται καποιος με τον εαυτο του και οσο πιο πολυ κοντευει να φτασει στον εαυτο που θα ηθελε να ειναι τοσο το καλυτερο για τον ιδιο! Και αυτο εχει σχεση με το σωμα και με πολλά άλλα. Το θέμα ειναι οτι ούτε τα ιδανικα κιλα θα μας λυσουν ολα τα προβληματα της ζωης μας ούτε μια σχεση! Αυτο αμα το εμπεδωσει κανείς πιστευω οτι εχει ηδη κερδισει πολλά και ενα απο αυτα ειναι να τα βλεπει ολα στην κανονικη τιςυ διασταση και να εχει λιγοτερες απογοητευσεις στο μελλον - σημαντικα και τα δυο για οποιον προσπαθει να κανει διαιτα, δεν νομιζετε;
25-09-2009, 20:33 #269
Originally posted by dreamOn
Το θέμα ειναι οτι ούτε τα ιδανικα κιλα θα μας λυσουν ολα τα προβληματα της ζωης μας ούτε μια σχεση! Αυτο αμα το εμπεδωσει κανείς πιστευω οτι εχει ηδη κερδισει πολλά και ενα απο αυτα ειναι να τα βλεπει ολα στην κανονικη τιςυ διασταση και να εχει λιγοτερες απογοητευσεις στο μελλον - σημαντικα και τα δυο για οποιον προσπαθει να κανει διαιτα, δεν νομιζετε;
Κι αν αυτό το καλύτερο αύριο δεν έρθει ποτέ ας μην είναι εξαιτίας του περιττού μας βάρους.
26-09-2009, 16:10 #270
Originally posted by scorpio
Κι όμως όταν είχα +23 κιλά(τώρα είμαι +12) πήγαινα για τρέξιμο και με πονούσαν τα γόνατα από το περιττό βάρος και αγκομαχούσα χειρότερα από καπνιστής.
Σίγουρα πρέπει να έχουμε κριτική σκέψη αλλά το να υψώσεις τείχη θέτοντας τον εαυτό σου εκτός κοινωνίας είναι εξαιρετικά οδυνηρό.
Διαφωνώ.Το πρόβλημα το έχουμε εμείς και έχουμε και ολόκληρο forum για τα προβλήματά μας.Αυτοί,μετά την υποτιμητική ματιά που θα ρίξουν,θα συνεχίσουν τη ζωή τους αφού εκπληρώνουν σαν σωματότυποι "τα θέλω" της κοινωνίας.
Μα το σεξ,όταν δεν υπάρχουν άλλα περίεργα κίνητρα σε μια σχέση,είναι η ραχοκοκαλιά της.Το καλό σεξ είναι υγεία και ευτυχία μην είσαι τόσο αρνητική.
Είδα τη φωτογραφία σου,είχες κανονικό βάρος στο παρελθόν,οπότε μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια που κάνεις και να επανέλθεις στα κιλά σου.
Σου εύχομαι να τα καταφέρεις
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία