Results 286 to 300 of 533
Thread: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
-
28-09-2009, 17:26 #286
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν αυτοί. Εγώ τους θεωρώ κομπλεξικούς γιατί τους πειράζει πολύ άμα παχύνουν και επίσης το ότι υποτιμούν είναι πολύ αρνητικό για το χαρακτήρα τους. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τέτοιους ανθρώπους. Απαξιώ. Εγώ θα έκανα παρέα και με έναν που είναι 180 κιλά, αν και θα ντρεπόμουν λίγο να τον κυκλοφορήσω, ποτέ δεν θα τον υποτιμούσα όμως.
- 28-09-2009, 20:56 #287
Λοιπόν βλέπω ότι διαφωνούμε εδώ και ακούω και πολλές χοντράδες. Δεν ξέρω τι να σας πω, ειλικρινά. Νομίζετε ότι εσείς είστε καλύτεροι από μένα επειδή έχετε άλλες απόψεις; Δεν υποβιβάζω τον εαυτό μου αν πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν γούστο, γιατί στους περισσότερους άντρες δεν αρέσω, ενώ δεν βλέπω να έχω κάτι αρνητικό πάνω μου. ʼσχημα χαρακτηριστικά, κτλ. Επίσης βλέπω να τα φτιάχνουν με άσχημες, αρκεί να είναι αδύνατες! Γενικώς είναι γειά σου. Έχω το δικαίωμα νομίζω να διατηρώ τη γνώμη μου, όπως κι εσείς τη δική σας. Όσο για το θέμα του σεξ, ναι εμένα δεν θα με πείραζε να μην με ικανοποιούσε εκεί τόσο πολύ όσο άλλα πχ, να ήταν άσχημος ή χαζός ή βλαμμένος ή οτιδήποτε. Κώστα, άντε μάνα μου να προσβάλλεις καναν άλλον, όχι εμένα, γκε γκε;;
28-09-2009, 21:44 #288
Originally posted by lbp
Νομίζετε ότι εσείς είστε καλύτεροι από μένα επειδή έχετε άλλες απόψεις;
Originally posted by lbp
Δεν υποβιβάζω τον εαυτό μου αν πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν γούστο, γιατί στους περισσότερους άντρες δεν αρέσω, ενώ δεν βλέπω να έχω κάτι αρνητικό πάνω μου.
Αν για παράδειγμα εγώ μπω σε ένα μπαρ,την πέσω σε 10 κοπέλες και φάω 10 χυλόπιτες,δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία:
Δεν είμαι γοητευτικός ότι και αν βλέπω εγώ στον καθρέφτη μου.
Originally posted by lbp
Επίσης βλέπω να τα φτιάχνουν με άσχημες, αρκεί να είναι αδύνατες!
Ομολογώ,ότι στα 27 μου,δεν έχω δει ποτέ ερωτικά υπέρβαρη κοπέλα.Ούτε τόσα χρόνια κάποιος φίλος μου μου εξέφρασε ερωτικό ενδιαφέρον για υπέρβαρη κοπέλα.Μάλλον επειδή υπάρχουν τόσο χαρισματικές κοπέλες που συνδυάζουν σώμα-χαρακτήρα δεν μπήκαμε ποτέ σε αυτό το δίλλημα.
Οπότε τι λες;Δεν έχουμε γούστο;
Με λίγη(ή περισσότερη προσπάθεια) όλοι μας,θα ομορφύνουμε περισσότερο τον μανδύα που ντύνει τον,κατά την γνώμη μας,αδαμάντινο χαρακτήρα μας,και θα νιώσουμε πιο θελκτικοί και αποδεκτοί από τους άλλους.
28-09-2009, 22:09 #289
Originally posted by lbp
Λοιπόν βλέπω ότι διαφωνούμε εδώ και ακούω και πολλές χοντράδες. Δεν ξέρω τι να σας πω, ειλικρινά. Νομίζετε ότι εσείς είστε καλύτεροι από μένα επειδή έχετε άλλες απόψεις; Δεν υποβιβάζω τον εαυτό μου αν πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν γούστο, γιατί στους περισσότερους άντρες δεν αρέσω, ενώ δεν βλέπω να έχω κάτι αρνητικό πάνω μου. ʼσχημα χαρακτηριστικά, κτλ. Επίσης βλέπω να τα φτιάχνουν με άσχημες, αρκεί να είναι αδύνατες! Γενικώς είναι γειά σου. Έχω το δικαίωμα νομίζω να διατηρώ τη γνώμη μου, όπως κι εσείς τη δική σας. Όσο για το θέμα του σεξ, ναι εμένα δεν θα με πείραζε να μην με ικανοποιούσε εκεί τόσο πολύ όσο άλλα πχ, να ήταν άσχημος ή χαζός ή βλαμμένος ή οτιδήποτε. Κώστα, άντε μάνα μου να προσβάλλεις καναν άλλον, όχι εμένα, γκε γκε;;
για παραδειγμα να σου δωσω ενα δικο μου περιστατικο.. ειμαστε 3 φιλες στην παρεα.. η μια ηταν(κ ειναι η κοπελα) θεα.. δουλευει μοντελο κτλ κτλ.. η αλλη ειναι μετρια φυσιολογικη.. εγω παλι παντα ειχα τα περιττα κιλα μου.. τοτε λιγοτερα αλλα τα ειχα.. να σου πω καταληξεις?οι αλλες δυο να ψαχνουν αγορι (για σχεση)εδω κ 5 χρονια κ εγω να τα εχω με ενα κουκλο εδω κ 5 χρονια... ειναι τι βγαζεις.. αν πιστευεις για σενα οτι δεν αξιζεις δεν θα σε δουν διαφορετικα κ οι αλλοι...
28-09-2009, 22:33 #290
Originally posted by ellii
ειμαστε 3 φιλες στην παρεα.. η μια ηταν(κ ειναι η κοπελα) θεα.. δουλευει μοντελο κτλ κτλ.. η αλλη ειναι μετρια φυσιολογικη.. εγω παλι παντα ειχα τα περιττα κιλα μου.. τοτε λιγοτερα αλλα τα ειχα.. να σου πω καταληξεις?οι αλλες δυο να ψαχνουν αγορι (για σχεση)εδω κ 5 χρονια κ εγω να τα εχω με ενα κουκλο εδω κ 5 χρονια... ειναι τι βγαζεις.. αν πιστευεις για σενα οτι δεν αξιζεις δεν θα σε δουν διαφορετικα κ οι αλλοι...
Έχει ξαναγραφεί η φάση περί κούκλου και πανέμορφου στο ίδιο topic και για να πω την αλήθεια ούτε τότε μου φάνηκε λογικό μιας και δε το έχω συναντήσει ποτέ.
Εγώ αν δω έναν κούκλο με μια υπέρβαρη,όχι απλά πληθωρική,αλλά υπέρβαρη κοπέλα θα υποθέσω ότι είναι αδερφή του,εξαδέρφη του,συνάδερφος......αλλά με τίποτα ερωτική σύντροφος.
Και αναρωτιέμαι ξανά:
Αν όλα τα χαρίσματα(όχι σωματικά προφανώς) που έχει μια υπέρβαρη κοπέλα τα συναντήσω σε μια με ωραίο σώμα είναι δυνατόν να υπάρχει δίλλημα;
Φιλικά πάντα,αυτή είναι η γνώμη μου,δε θα ήθελα να γράψω πράγματα που δεν πιστεύω.
28-09-2009, 22:58 #291
Εγω ειμαι σε αλλο ηλικιακο γκρουπ και καλώς ή κακως όσο μεγαλωνουμε η ιεραρχηση αλλαζει ή ισως ειμαστε πιο κοντα στα δικα μας θελω και οχι στα "φορεμενα" απο τα media, τους φιλους και λοιπους.
Οι εραστες που ειχα σε +10-15 κιλα και τωρα στα +40 δεν ειναι δεν ειναι "βήτα" σε καμια περιπτωση. Ειναι ολοι τους ανθρωποι μορφωμενοι και καλλιεργημενοι, με δουλεια και εισοδηματα μαλλον ανω του μετριου και μετρημενου, εχουν χομπυ, φιλους, κοινωνικη ζωη, αυτη τη στιγμη ζυγιζουν λιγοτερα κιλα απο εμενα, οι πιο πολλοι αγαπουν τον αθλητισμό και κατι εκαναν στην εφηβικη και νεανικη ηλικια τους - και αυτο το "κατι" εχει καταγραφει πανω τους και ειναι προικα τους εις αεί. Θελω να πω και 5 κιλα να παρουν η γραμμωση απο κατω ειναι καλη, το σωμα ειναι "δεμενο" και ο μεταβολισμός πολυ καλος.
Τωρα για το "κουκλος".... σαν το Σακη Ρουβά ας πουμε; Τον Μπραντ Πιτ; Ή τον Τζορτζ Κλούνεϊ;........ Οχι. Τετοιους (str8 και έλληνες) δεν εχω δει απο κοντα - ψεματα να πω;
Τις μεγαλυτερες χυλοπιταρες, αυτες που τσουξανε, τις εφαγα στα 67 και στα 86 κιλα. Και εναν ανθρωπο για τον οποιο τότε θα πηγαινα και να πνιγω προκειμενου να τον εχω, δεν τον "κερδισα" με την απωλεια σχεδον 30 κιλων. Με γνωρισε γυρω στα 86 και και καποια στιγμη εφτασα 56,5 και τιποτα απολυτως δεν αλλαξε στις μεταξυ μας ισορροπίες. Ευτυχως για εμενα, δεν αδυνατησα ΓΙΑ αυτον, δεν χαλαστηκα καθολου, τουναντιον κερδισα 2 "ξεσαλωμενα" καλοκαιρια ;-)
Ναι, για ασυστολο φλερτ, καλοκαιρινες ιστοριουλες και ξεπέτες, "το κορμί" ειναι "όπλο".
28-09-2009, 23:03 #292
Originally posted by lbp
Ειμαστε καλυτεροι επειδη εχουμε αλλες αποψεις? Γουατ????
Eπειδη δεν βρισκεις εσυ(!!!) κατι ασχημο σε σενα, απορεις γιατι δεν σε πλησιαζουν οι αντρες? Τοση ξυνιλα και αρνητικοτητα ρε παιδι μου, που την βαζεις? Αλλα ναι φταινε οι αντρες που τα φτιαχνουν με αλλες οχι και με σενα. Τι περιεργοι που ειμαστε ρε μαμωτο!
Τα φτιαχνουμε με ασχημες αρκει να ειναι αδυνατες? Γουατ??????
Εχεις δικαιωμα να διατηρεις την γνωμη σου? Ποια γνωμη ρε?!?! Αυτη που δεν εχει αρχη μεση και τελος? Αυτη την χωρις λογικη, χωρις επιχειρηματα? Ε τι καθεσαι και μπαινεις σε διαδικασια διαλογου αφου εισαι κολλημενη...?
Για τα υπολοιπα, απλα no comment
Με αυτα που γραφεις, μονη σου προσβαλεις τον εαυτο σου, δεν με χρειαζεσαι εμενα...
Τσιου...!
Σκορπιο, ειμαι 25 ετων και το μονο κριτηριο που εχω ειναι το κλικ που θα μου κανει η κοπελα. Ειτε αδυνατη, ειτε κανονικη, ειτε υπερβαρη. Αυτο το κλικ, για μενα ειναι που θα την κανει χαρισματικη. Αρκετοι σκεφτονται οπως γραφεις στο παραδειγμα σου, αρκετοι οπως αναφερω εγω.
Οσον αφοραν απο φιλαρακια στον κυκλο μου, οι περισσοτεροι δεν εχουν προβλημα στην εμφανιση της κοπελας και το αποδεικνυουν απο τις σχεσεις που κανουν. Σε διαφορετικους κοσμους ζουμε φιλε?
28-09-2009, 23:35 #293
Originally posted by kwstas01
Σκορπιο, ειμαι 25 ετων και το μονο κριτηριο που εχω ειναι το κλικ που θα μου κανει η κοπελα. Ειτε αδυνατη, ειτε κανονικη, ειτε υπερβαρη. Αυτο το κλικ, για μενα ειναι που θα την κανει χαρισματικη. Αρκετοι σκεφτονται οπως γραφεις στο παραδειγμα σου, αρκετοι οπως αναφερω εγω.
Οσον αφοραν απο φιλαρακια στον κυκλο μου, οι περισσοτεροι δεν εχουν προβλημα στην εμφανιση της κοπελας και το αποδεικνυουν απο τις σχεσεις που κανουν. Σε διαφορετικους κοσμους ζουμε φιλε?
Ούτε οι φίλοι μου έχουν φάει flashιά με στρουμπουλή κοπέλα.
Όσες στρουμπουλές κοπέλες ήξερα και από τη σχολή κάναμε καλό χαβαλέ όταν βρισκόμασταν όλοι μαζί για καφέ,είχαν χιούμορ και μυαλό οι συγκεκριμένες,αλλά ποτέ ούτε καν πέρασε από το νου μου για κάτι παραπάνω.
Από την παρέα των φίλων μου έχουν περάσει υποκειμενικά άσχημες,κακιές,γκρινιάρες,� �παστικές,μίζερες,κοντές,με μεγάλη μύτη.......αλλά ποτέ υπέρβαρη κοπέλα.
Έτσι έχουν έρθει τα πράγματα,μπορεί αν κάποιος από αυτούς επέλεγε μια υπέρβαρη κοπέλα να είχα άλλη άποψη σήμερα.
28-09-2009, 23:41 #294
Για ολα υπαρχει η πρωτη φορα
Aξιζει να μην εχουμε καμια προκαταληψη με τους ανθρωπους... Ισες ευκαιριες σε ολους και μετα βλεπουμε και αξιολογουμε τι ειναι καλυτερο για εμας!
Και μην ξεχνας, το προβλημα στον υπερβαρο, ειναι τα κιλα του. Κατι που μπορει σε λιγους μηνες να αλλαξει. Ο χαρακτηρας ειναι εκεινος που δεν αλλαζει.
28-09-2009, 23:50 #295
Καλα οσο να ναι η πρωτη ματια μετραει. Αλλα εγω εχω σχεση με καποιον που δεν ηταν αυτο που ειχα στο μυαλο μου (αν φαντασετσι οτι μου αρεσαν μεγαλυτεροι και πιο ροκ αντρες) αλλα ομως μου εκανε το κλικ, και ας ειναι "πολυ κουλτουρα για τα γουστα μου". Τωρα για να μιλησουμε σοβαρα κ εγω δεν νομιζω οτι θα εκανα κατι με καποιον ασχημο (δεν εννοω οτι τον θελω και ρουβα), οπως δεν θα εκανα με καποιον τεμπελη, η βλακα. Τωρα θα μου πεις το ενα ειναι τυχαια γονιδιακο και το αλλο οχι. Αλλα οκ ο καθενας εχει τα σταδαρ του. Οπως μου εχει τυχει να γνωρισω και πολυ ωραιους και να μενουν μονο στην εμφανιση. Ε τι να το κανω αυτο? Οπως εχουμε δει κ πολλα αταιριαστα ζευγαρια. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι εχουν γουστο (το δικο μου υποκειμενικο), αλλα βλεπουν αλλα πραγματα.
Τελος πιστευω οντως αλλα μετρανε, πιο πολυ η αυτοπεποι8ηση,
28-09-2009, 23:54 #296
Για ολα υπαρχει η πρωτη φορα
Aξιζει να μην εχουμε καμια προκαταληψη με τους ανθρωπους... Ισες ευκαιριες σε ολους και μετα βλεπουμε και αξιολογουμε τι ειναι καλυτερο για εμας!
Και μην ξεχνας, το προβλημα στον υπερβαρο, ειναι τα κιλα του. Κατι που μπορει σε λιγους μηνες να αλλαξει. Ο χαρακτηρας ειναι εκεινος που δεν αλλαζει.
Originally posted by mcan
Τέλος πιστευω οντως αλλα μετρανε, πιο πολυ η αυτοπεποι8ηση,
Για να υποστηρίξω για παράδειγμα ότι είμαι γοητευτικός πρέπει να αποδεικνύεται κάτι τέτοιο στην πράξη και όχι επειδή έτσι νομίζω εγώ.
29-09-2009, 00:04 #297
29-09-2009, 00:15 #298
σκορπιε απλα για να σου δωσω να καταλαβεις αυτο που λεω ειναι οτι...το ζητημα ειναι πως προμοταρεις εσυ τον εαυτο σου..
Έχω δει στυλιστικά ατοπήματα σε παχουλές κοπέλες που πραγματικά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους.Δεν ξέρω τι έβλεπαν αυτές στον καθρέφτη τους αλλά πραγματικά ήταν κρίμα.
Δε λέω να φορέσουν μπούρκα αλλά να έχουν επίγνωση ότι όλα τα ρούχα δεν είναι για όλα τα σώματα.
σκορπιε μου τι ηλικια εχεις?
Είμαι 27.
29-09-2009, 00:23 #299
χαχαχαχα καλα οχι κ ετσι απλα προσπαθω να καταλαβω...... αλλα ειμαστε περιπου στην ιδια ηλικια (εγω ειμαι 24)
μην μου αγχεσαι... οχι δεν σε εχω περασει για ανωριμο σεξιστη... ισα ισα εγω χαιρομαι που τα λες ντομπρα.απλα μη νομιζεις οτι δεν εχουν περαση οι παχουλες.. καλα αυτο για τα ρουχα ναι... πιστευω οτι εχεις δικιο.. απλα δεν ειμαστε ολες οι παχουλοκομψες σε αυτο το καζανι....... εγω για πρωτη αποστολη θα σου ελεγα να προσπαθησεις να δεις οτι πισω απο μια γυναικα με παραπανω κιλα κρυβεται ενα θηλυκο..... κ οχι ενα κητος.... επεισης αν εσυ απο τη φυση σου εισαι πολυ αδυνατος φυσικο ειναι να μην σε ελκυουν αλλου σωματοτυπου κοπελες...
υγ κ για να μην παρεξηγηθω εννοω οτι τα εχω με ενα αγορι ο οποιος ειναι αντικειμενικα ωραιος(ξανθος πρασινα ματια)με κατακτησεις (αρα οχι μπαζο) κ πνευματωδη(μπορει να μου μιλησει να μου εξιταρει το μυαλο,κ επεισης οχι να με κανει να αισθανομαι ασχημα αν περασει καποια που θα εχει τα μισα κιλα μου)
υγ2αληθεια τις παχυσαρκες γυναικες πως τις φανταζεσαι?με κρεατα να ξεχειλιζουν απο παντου?(φιλικα στα λεω,γιατι παω το ποσο ντομπρα μιλησες πριν)
29-09-2009, 00:34 #300
.....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....
μην αναλωνεστε να μιλατε για αταιριαστα ζευγαρια,για το αν οι παχουλες ειναι σεξυ η οχι κλπ κλπ....
υπαρχει μια ''ομορφια'' στην ποικιλομορφια και τα ''πιθανα ζευγαρωματα '' των ανθρωπων...
εξαλλου η ερωτικη ελξη χαρακτηριζεται απο αρχεγονα και ισως ανεξηγητα φαινομενα ....
ερωτευομαστε χωρις να το περιμενουμε,ανθρωπους που ''δεν ειναι ομορφοι'' αλλα κατι μαλλον μας ''τραβαει'' σε αυτους...
κατα την ταπεινη μου γνωμη,οι ''ξυνοι'' ανθρωποι καθονται και ''ψιριζουν την μαιμου...''
οι ανθρωποι δεν ειναι μονο αναλογιες(κιλα-υψος-χρωμα οφθαλμων κλπ...) και οταν μπορουμε να ''δουμε'' περα απο ολα αυτα ,μπορουμε και να απολαυσουμε τον ερωτα...
αυτα για την ωρα ,γιατι νυσταζω...και θελω να ξαπλωσω να σκεφτω και λιγο τον αγαπημενο μου...γιατι ειμαι και λιγο ερωτευμενη!χιχιχιχιχι!
καληνυχτα σας!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....