ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 36 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 533
    Member
    Originally posted by ellii
    υγ2αληθεια τις παχυσαρκες γυναικες πως τις φανταζεσαι?με κρεατα να ξεχειλιζουν απο παντου?(φιλικα στα λεω,γιατι παω το ποσο ντομπρα μιλησες πριν)
    Κοίτα η αλήθεια είναι ότι πριν περάσω στη σχολή γυμνό παχουλό γυναικείο σώμα είχα δει μόνο στην παραλία αλλά δεν καθισα ποτέ
    να το παρατηρήσω.Ποτέ δεν κορόιδεψα,δεν σχολίασα,απλά για μένα ήταν σαν να μην υπήρχε στο οπτικό μου πεδίο.Αδιάφορο δηλαδή.
    Όταν με την σχολή πήγαμε διακοπές και παρατήρησα 2-3 παχουλές κοπέλες που ήταν στο τμήμα μου με το μαγιώ τους,δεν μου άρεσε αυτό που είδα.Το δέρμα ήταν ταλαιπωρημένο,η γεωμετρία του σώματος και πολλά μέρη του σώματος έτειναν προς τα κάτω.Μιλάμε τότε οι κοπέλες ήταν τότε 21-22 χρονών.Κατά τα άλλα οι συγκεκριμένες ήταν καλά παιδιά,με χιούμορ και έχω καλά πράγματα να θυμάμαι,αλλά ποτέ καμία υποψία ερωτικής έλξης.

καλη σου νυχτα ξενακι!!!! ονειρα γλυκα με τον αγαπημενο σου αγκαλια... :P

Originally posted by scorpio
    υγ2αληθεια τις παχυσαρκες γυναικες πως τις φανταζεσαι?με κρεατα να ξεχειλιζουν απο παντου?(φιλικα στα λεω,γιατι παω το ποσο ντομπρα μιλησες πριν)
    Κοίτα η αλήθεια είναι ότι πριν περάσω στη σχολή γυμνό παχουλό γυναικείο σώμα είχα δει μόνο στην παραλία αλλά δεν καθισα ποτέ
    να το παρατηρήσω.Ποτέ δεν κορόιδεψα,δεν σχολίασα,απλά για μένα ήταν σαν να μην υπήρχε στο οπτικό μου πεδίο.Αδιάφορο δηλαδή.
    Όταν με την σχολή πήγαμε διακοπές και παρατήρησα 2-3 παχουλές κοπέλες που ήταν στο τμήμα μου με το μαγιώ τους,δεν μου άρεσε αυτό που είδα.Το δέρμα ήταν ταλαιπωρημένο,η γεωμετρία του σώματος και πολλά μέρη του σώματος έτειναν προς τα κάτω.Μιλάμε τότε οι κοπέλες ήταν τότε 21-22 χρονών.Κατά τα άλλα οι συγκεκριμένες ήταν καλά παιδιά,με χιούμορ και έχω καλά πράγματα να θυμάμαι,αλλά ποτέ καμία υποψία ερωτικής έλξης.
    εμενα μου αρκει που τουλαχιστον ...δεν τις σχολιασες -κατεκρινες-εκανες να νιωσουν ασχημα....

Senior Member
    Στον Κώστα απαξιώ να απαντήσω γιατί δεν θέλω να το συνεχίσω. Μίλα μόνος σου. Στον σκόρπιο επίσης απαξιώ, γιατί θεωρεί ότι έχω άσχημα χαρακτηριστικά, και γιατί θεωρεί τις παχουλές γυναίκες μη άξιες να κάνουν σχέση. Της υποβιβάζει πλήρως δηλαδή. Τι χειρότερο ν'ακούσεις; Τα άλλα περι κατηγορίας είναι ανωριμότητες και τα κάνουν πολύ λίγοι. Να πω μόνο ότι ποιά επιχειρήματα έχει ότι δεν μπορούμε να είμαστε άξιοι κριτές του εαυτού μας; Oh my God.. Κάποιοι μου είχαν πει κάποτε ότι ξέρεις τι είσαι και να μην ακούς τους άλλους. Υπάρχει κι αυτή η άποψη, you know... Επίσης έρχεσαι στα λόγια μου που λες τα αγόρια προτιμούν άσχημες αρκεί να μην είναι χοντρές, άρα γιατί να μην έχω και στα άλλα δίκιο;

Senior Member

αληθεια ποσο χρονων εισαι?η ηλικια παιζει τεραστιο ρολο... στις αποψεις αλλα κ στην οπτικη που βλεπεις τα πραγματα...κ απλα απαντησε μου θα μπορουσες να εισαι με καποιον που ηταν κουκλος αλλα εντελως ανικανος?δλδ δεν θα ειχες προβλημα αν απο μιλητο τα πηγαινε καλα αλλα απο.. φυστικι τπτ..?προσπαθω να καταλαβω... γτ αν σε μια σχεση δεν παει αυτο καλα.. κ ολα τα αλλα να ειναι τελεια....η σχεση δεν κραταει....επεισης πως μπορεις να εισαι αντικειμενικος κριτης του εαυτου σου?κ εγω μεχρι προτινος... μεχρι πριν 3 εβδομαδες δεν θεωρουσα τον εαυτο μου χοντρο(παχουλοκομψο) θεωρουσα οτι απλα ειχα παραπανω κιλα.. με το που ανεβηκα στη ζυγαρια ομως αλλαξε η οπτικη μου ολη...τρια χρονια λες οτι εισαι μονη σου... γτ?προσπαθησες να βρεις σχεση?εισαι συντηρητικη?πολυ αυθορμητη?προσπαθω να σε βοηθησω μην πειραχτεις απο τις κουβεντες μου... σε αυτο το χρονικο διαστημα εχεις κανει κατι?ειναι κ ο τροπος που δειχνεις αυτο που θες...ο τροπος που το εκφραζεις..
    για παραδειγμα να σου δωσω ενα δικο μου περιστατικο.. ειμαστε 3 φιλες στην παρεα.. η μια ηταν(κ ειναι η κοπελα) θεα.. δουλευει μοντελο κτλ κτλ.. η αλλη ειναι μετρια φυσιολογικη.. εγω παλι παντα ειχα τα περιττα κιλα μου.. τοτε λιγοτερα αλλα τα ειχα.. να σου πω καταληξεις?οι αλλες δυο να ψαχνουν αγορι (για σχεση)εδω κ 5 χρονια κ εγω να τα εχω με ενα κουκλο εδω κ 5 χρονια... ειναι τι βγαζεις.. αν πιστευεις για σενα οτι δεν αξιζεις δεν θα σε δουν διαφορετικα κ οι αλλοι...
    Καταρχάς δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς. Είμαι 25 χρονών, και ναι άμα δεν μπορούσε κάποιος να κάνει σεξ και ήταν κούκλος, θα τον διάλεγα. Ξέρεις, έχω κι εγώ γούστο, ξέρω αν μια μύτη είναι στραβή, μεγάλη, αν δεν είναι καλοσχηματισμένα χείλια, αν τα μάτια έχουν άσχημο σχήμα, το χρώμα προσώπου, κτλ. Γιατί λοιπόν να είμαι άσχημος κριτής του εαυτού μου; Που το στηρίζεις αυτό; Όσο για τις σχέσεις, ναι είμαι αυθόρμητη, αλλά όχι συντηρητική, προσπαθώ να βρω σχέση τον τελευταίο ένα χρόνο αλλά δεν τα καταφέρνω, κυρίως γιατί δεν βρίσκω αυτό που θέλω. Δεν πιστεύω ότι δεν αξίζω, κάθε άλλο. Απλά είναι θέμα τύχης. Και γνωριμιών. Κάτι που εγώ δεν έχω.

Senior Member
    ʼρα lbp μήπως το πρόβλημα είναι ότι είσαι πολύ απαιτητική? (μιας και λες ότι δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις?). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι οι άντρες είναι και μα......ς!
    Αυτό που μου "χτυπάει καμπανάκι" είναι ότι δύο άντρες είχαμε στην κουβέντα μας και συ και με τους δύο παρεξηγήθηκες...
    Κι όμως τα αγόρια μας μιλούσαν πολύ ειλικρινά, άσχετα αν εσύ δεν συμφωνεις μαζί τους!
    Και κανένας δεν νομίζω να είπε ότι δεν του άρεσαν τα χαρακτηριστικά σου (τι μπορεί να καταλάβει κάποιος από μια φωτογραφία?).
    Θα σας πω όμως και γω το δικό μου παράδειγμα:
    Στις τελευταίες τάξεις του λυκείου έκανα παρέα με μια μελαχροινή στρουμπουλή κοπέλα...Εγώ ήμουν η ωραία της παρέας, ξανθιά, 58 κιλά, δίπλα δίπλα ένοιωθα και όντως υπερτερούσα....
    Κι όμως η κοπέλα αυτή με τα παραπάνω της κιλά ηταν τόσο σέξυ, τόσο θυληκό... είχε ένα μάτι φωτιά, το φώναζε από μακριά ότι το πήγαινε το γράμμα και ότι μπορούσε να τρελάνει έναν άντρα. Σας πληροφορώ ότι ποτέ της δεν έμεινε μόνη. Δύο δύο τους είχε! Και όταν κυκλοφορούσαμε στο δρόμο της την πέφτανε αγρίως....
    ʼρα τι λέει αυτό? Οι άντρες γουστάρουν αυτό που θα τους εξιτάρει σεξουαλικά. Τελεία και παύλα. Ούτε ζυγαριές κρατάνε ούτε μέτρα. Τους "χτύπησες" στο μάτι? τους προκάλεσες? Θα στην πέσουν! Τόσο απλά!

Member
    Originally posted by lbp
    Στον σκόρπιο επίσης απαξιώ, γιατί θεωρεί ότι έχω άσχημα χαρακτηριστικά,
    Εγώ πάλι για κάποιον περίεργο σαδομαζοχιστικό λόγο δεν απαξιώ να σου απαντήσω,απλά μάλλον δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.
    Ας ξανακάνω λοιπόν μια προσπάθεια.
    Δεν θεωρώ ότι έχεις άσχημα χαρακτηριστικά μιας και δε σε έχω δει ποτέ.Από τις φωτό δεν κατάλαβα και πολλά αλλά δε την ψάχνω περαιτέρω για τα χαρακτηριστικά σου μιας και δε με ενδιαφέρει να σε κρίνω.

Originally posted by lbp
    και γιατί θεωρεί τις παχουλές γυναίκες μη άξιες να κάνουν σχέση. Της υποβιβάζει πλήρως δηλαδή.
    Πως ακριβώς προκύπτει αυτό;
    Εγώ άρχισα να γράφω σε αυτό το topic γιατί κάποια κοπέλα είχε μια παθητική στάση που έλεγε πάνω-κάτω ότι δε θα προσπαθήσει να χάσει κιλά,αλλά είναι παχιά και σε όποιον αρέσει.
    Προσπάθεια ζήτησα και όχι παραίτηση,τίποτε άλλο.
    Και το άλλο δε μου άρεσε,ότι όλα εξαρτώνται από το πως πλασάρεις τον εαυτό σου.
    Εγώ πιστεύω ότι άμα είσαι 1.60 και +110 κιλά,και απευθύνεσαι
    σε target group θερμοκέφαλων αγοριών 18-25 ετών πρέπει να βγάζεις λαγούς από το καπέλο σου για να βρεις καποιον που να αξίζει.
    Το ότι εμένα δε μου αρέσουν οι παχουλές είναι υποκειμενικό.Δεν
    μου αρέσουν και οι κινέζες,αλλά σε καμία δεν φέρομαι ρατσιστικά ούτε τις απαξιώνω.
    Γούστα είναι αυτά...

Originally posted by lbp
    Να πω μόνο ότι ποιά επιχειρήματα έχει ότι δεν μπορούμε να είμαστε άξιοι κριτές του εαυτού μας;
    Και σου ξαναγράφω ότι πέρα από κάποια αντικειμενικά κριτήρια
    αν εγώ είχα χρόνια να σταυρώσω γυναίκα και έτρωγα τη μια μούτζα μετά την άλλη πως θα μπορούσα να σου γράψω ότι είμαι γοητευτικός;
    Εγώ θα έφταιγα και όχι οι γυναίκες που είναι χαζές και δεν μπορούν να διακρίνουν τι κελεπούρι είμαι.Το λάθος θα ήταν 100% δικό μου.

Δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε άκρη,κουβέντα να γίνεται...

Senior Member
    scorpio πήρα το pm (δεν μπορώ να σου απαντήσω με U2U γιατί είμαι στο γραφείο και δεν έχω μάλλον την δυνατότητα).
    Το γνωρίζω αυτό που μου γράφεις. Είσαι πολύ καλό παιδί, αλήθεια στο λέω...

Member
    Μια αλλη γυναικεια αποψη εκτος απ'της LIDA, ειναι οτι το σεξ μπορει να ειναι η πρωτη πρωτεραιοτητα, αν νιωθεις γενικα καλυμμενος στους αλλους τομεις απο το συντροφο σου.
    Προσωπικα δε νομιζω οτι καμια γυναικα ή αντρας, αν επιζητα μια σοβαρη σχεση επικοινωνιας, μπορει να βασιστει απλα στο καλο σεξ. Και μετα δλδ τι κανεις? Δε μιλας με τον αλλον? Δε θες να συμφωνειτε σε 5 πραγματα, να εχει καποια καλα στοιχεια σαν χαρακτηρας?
    Μιλαμε για μια πραξη η οποια με το περασμα των χρονων αλλαζει χαρακτηρα.Στην αρχη ειναι το παθος, η ελξη, ο ερωτας...αρα ειναι αυτο που αντιλαμβανεσαι απο τη πρωτη στιγμη, αυτο το κλικ που λεμε, στη πορεια ομως ειναι και ολα τα υπολοιπα συναισθηματα που νιωθεις για εναν ανθρωπο....οπως η οικειοτητα, η σιγουρια, η αγαπη.
    Μιλωντας για ηλικιες γυρω στα 30...που ο καθενας εχει πλεον ολοκληρωσει το χαρακτηρα του και εχει δωσει το στιγμα του, ξερει τι ζηταει και σε ποιον να απευθυνθει για να το αποκτησει. Αν δε ξερει, τοτε δεν του φταιει ουτε ο παχυσαρκος, ουτε α ρατσιστης αντρας, ουτε η δυναμικη γυναικα.

Επισης δε μπορω να φανταστω οτι φτιαχνοντας μια οικογενεια με παιδια και υποχρεωσεις....οταν υπαρξει μια δυσκολη στιγμη και ο αντρας/γυναικα δε μπορεσει να σταθει σαν αντρας/γυναικα - πατερας/μητερα - αρχηγος, οπως θελετε πειτε το....
    τι θα πεις στα παιδια σου?....παιδακια μου ομως εκανε καλο σεξ?...κριμα που δε συννενοηθηκαμε ομως ποτε πουθενα αλλου?
    Κακα τα ψεμματα....οταν κατι δεν ειναι καλο σε μια σχεση, απο καπου μπαζει δλδ., καποια στιγμη θα χαλασει....Απλα οσον αφορα στο σεξ....μιλωντας με τον αλλον, ξετυλιγοντας τα θελω και τα μπορω, μπορεις να κερδισεις πολλα....
    Καλο ειναι να δινουμε χρονο στους ανθρωπους να μας δειξουν τι ειναι και τι μπορουν να κανουν....Αν μιλησεις σε εναν κουφο, δε θα σε ακουσει, αν του το γραψεις ομως, θα το διαβασει.

Senior Member
    Naki συμφωνώ μαζί σου.
    Απλά αυτό που είπα ήταν ότι αρχικά απαραίτητα προϋπόθεση για μένα είναι το καλό σεξ.
    Εννοείται ότι για να μείνω με τον άντρα μου, δεν βρήκα μόνο αυτό κοντά του, γι' αυτό και έκανα δύο παιδιά, βρήκα και κάποια άλλα που ζητούσα, που είχα εγώ στο μυαλό μου και μου ταίριαξαν.
    Εννοείται ότι μετά από το σεξ, θα μετρήσεις και άλλα πράγματα, να μπορείς να συζητήσεις, να γελάσεις, να ταιριάζουν οι αρχές σου με τις δικές του και τόσα άλλα..
    Αλλά το πρώτο, το αναγνωριστικό, το βασικό, το πρωταρχικό είναι αυτό, αυτή είναι η δική μου γνώμη.

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι ειπε κανείς ότι ΜΟΝΟ του το σεξ φτανει για μια ζωη.
    Από την αλλη, οταν λεμε για ερωτικες σχεσεις, μιλαμε ΚΑΙ για σεξ. Αλλιως ειμαστε φιλοι, αδερφες-ψυχες, συνεταιροι, συγγενεις. Στην ερωτικη σχεση το σεξ ειναι ακρογωνιαιος λιθος. Αν ειναι χάλια χαλάει και η σχεση. Αν ειναι καλό Ο.Κ. το ιδιο καλά πρέπει να είναι και καποια άλλα (για τον καθενα διαφορετικά ισως πραγματα) για να μακροημερευσει η σχεση, αν βεβαια αυτο ειναι το ζητουμενο.
    Δεν ξερω πόσο μπορουμε να ξεχωρισουμε τα συναισθηματα (ιδιως οι γυναικες) από το "καλο σεξ" που επαναλαμβανεται με τον ιδιο ανθρωπο. Σαφως πρεπει να μας εκλει αυτος που θα του επιτρεψουμε να μας δωσει ικανοποιηση και η λεξη "επιτρεπω" δεν ειναι τυχαια βεβαια! Στο κρεβατι φερνουμε και το πνευμα μας και την καρδια μας. Αν ηταν κατι μηχανιστικό θα ειχαμε λυσει το ζητημα μας με sex toys τα οποία δεν "κινδυνευουμε" και να ερωτευτουμε ε;

Εν ολιγοις, μια σχεση (μεταξυ δυο αγνωστων στην πραγματικοτητα) ειναι πολυ πολυπλοκη ιστορια και αποτελειται απο διάφορα δομικά υλικά. Ενα μόνο του δεν κανει τιποτα. Ο συνδυασμος πραγματων κατι αρχιζει να λεει. Υπαρχουν και πραγματα που λειτουργουν σαν ωρολογιακη βομβα και ακομα και ενα σχεδον τέλειο συνολο μπορουν να το τιναξουν στον αερα! Ο καθενας μας εχει τις αναγκες του αλλά και τα όρια του. Αλλη ιεραρχηση κανω εγω, αλλη εσυ, αλλο "τιμημα" πληρωνει ο καθενας μας, άλλα ταλεντα και προσοντα εχουμε, αλλο στοχο και σκοπό ζωης... και στην τελική; Ολοι ωραιοι ειμαστε!

Member
    Και επειδη λιγο ξεφυγα απο το θεμα, θα ηθελα να παραθεσω ενα γεγονος που προσφατα ακουσα.
    Ενας γνωστος μου, μετα απο 2 χρονια γαμου με μια παχυσαρκη κυρια, μορφωμενη εως παραμορφωμενη, η οποια ομως δεν ηθελε να δουλευει, ουτε να κανει οικιακες δουλειες, ουτε να κουνιεται γενικως, αλλα που στο σεξ ταιριαζαν ομως, αποφασισε να την χωρισει. Οχι επειδη παχυνε, ουτε επειδη δεν εκανε τιποτα απολυτως, αλλωστε ετσι την γνωρισε, επειδη εμαθε οτι 2 χρονια πριν, δλδ πριν το γαμο τους, ειχε μεινει εγκυος και η μανα της την επεισε οτι επρεπε να ριξει το παιδι, για να μη χαλασει το σωμα της και να συνεχισει με β' μεταπτυχιακο. Ο ανθρωπος λοιπον εφριξε και αποφασισε να δωσει τελος στο γαμο του, αφου βεβαια ειχε φροντισει παραλληλα να συναψει σχεσεις με μια αλλη παχυσαρκη κυρια, η οποια του εκλεψε τη καρδια και του μαγειρευε κατι ωραια φαγητα και τον ειχε γενικα αρχοντα.
    Τα συμπερασματα δικα σας.....

Senior Member
    Originally posted by Naki!
    Και επειδη λιγο ξεφυγα απο το θεμα, θα ηθελα να παραθεσω ενα γεγονος που προσφατα ακουσα.
    Ενας γνωστος μου, μετα απο 2 χρονια γαμου με μια παχυσαρκη κυρια, μορφωμενη εως παραμορφωμενη, η οποια ομως δεν ηθελε να δουλευει, ουτε να κανει οικιακες δουλειες, ουτε να κουνιεται γενικως, αλλα που στο σεξ ταιριαζαν ομως, αποφασισε να την χωρισει. Οχι επειδη παχυνε, ουτε επειδη δεν εκανε τιποτα απολυτως, αλλωστε ετσι την γνωρισε, επειδη εμαθε οτι 2 χρονια πριν, δλδ πριν το γαμο τους, ειχε μεινει εγκυος και η μανα της την επεισε οτι επρεπε να ριξει το παιδι, για να μη χαλασει το σωμα της και να συνεχισει με β' μεταπτυχιακο. Ο ανθρωπος λοιπον εφριξε και αποφασισε να δωσει τελος στο γαμο του, αφου βεβαια ειχε φροντισει παραλληλα να συναψει σχεσεις με μια αλλη παχυσαρκη κυρια, η οποια του εκλεψε τη καρδια και του μαγειρευε κατι ωραια φαγητα και τον ειχε γενικα αρχοντα.
    Τα συμπερασματα δικα σας.....
    Οπότε η «μια φορά και ένα καιρό» έκτρωση, ήταν απλά μια ωραία αφορμή και σε καμία περίπτωση αιτία?

Senior Member
    Αυτό δεν λέει τίποτα Naki! Ούτε αναιρεί αυτό που πιστεύω..
    Ο καθένας όπως γουστάρει,αυτό λέω εγώ.
    Ο άνθρωπος μπορεί να ταίριαζε στο κρεβάτι με την πρώτη, δεν ταίριαξε όμως στα υπόλοιπα! Αυτό σημαίνει ότι πήγε τελικά με την δεύτερη επειδη μαγείρευε μόνο καλά και τίποτα άλλο?
    Αυτός κι αν είναι θλιβερή παραχώρηση και συμβιβασμός! Πιστεύω ότι απλά πήγε γιατί του γλύκανε την καρδούλα του, γιατί κάτι βρήκε, ποιός ξέρει...
    Εν πάσει περιπτώσει εγώ λέω ότι το σεξ είναι το κλειδί που ανοίγει τις περισσότερες πόρτες σε μια σχέση.
    Αλλά και πάλι είναι η προσωπική μου άποψη. Και ο άντρας μου την ίδια έχει γι' αυτό ταιριάξαμε. Δεν πάω να πείσω όλους ότι είναι έτσι! Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του και τις δικές του επιθυμίες και στόχους στην ζωή αυτή!

Senior Member
    α και συμφωνώ με την irenevaladia !
    Είναι λόγος αυτός για να χωρίσεις τον άνθρωπό σου?
    Απλά η αφορμή ήταν γιατί δεν γούσταρε πια μαζί της!

Page 21 of 36 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast