ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 36 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 533
    Member
    Θα συμφωνήσω τόσο με την LIDA όσο και με την dreamOn.
    off topic
    Κάποιες φορές όταν μας ζητείται η ηλικία μας στο forum καλό είναι να την καταθέτουμε για να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα αναφορικά με την πείρα μας στα υπόλοιπα μέλη.
    Δεν τείθεται θέμα υποτίμησης στους μικρότερους-ες σε ηλικία.
    off topic

Εγώ στα 27 έχω μάθει να επικοινωνώ μέσα από το σεξ,
    να αγαπώ,να ζητάω συγγνώμη,να προσφέρω ευχαρίστηση,να αποθεώνω.

Το κρεββάτι μας είναι το τελευταίο μέρος όπου δεν υπάρχει καμία κοινωνική σύμβαση,είμαστε εμείς και η γύμνια μας.Γυμνοί σας τον πρώτο άνθρωπο που γνώρισε το πρόσωπο της γης,γυμνοί σαν να βγήκαμε από την κοιλιά της μάνας μας.
    Ζωώδη ένστικτα,αρχέγονη μυσταγωγία.

Νομίζω ότι έχω ξεχάσει να αναφέρω και μια υποκατηγορία γυναικών που έχω συναντήσει,ανεξαρτήτου εμφάνισης,που είναι ανοργασμικές,κρύες και όντως το σεξ μπορεί για αυτές να είναι αγγαρεία.
    Οι ανοργασμικές γυναίκες(με την ελεύθερη εννοια του όρου) δεν απολαμβάνουν όχι μόνο το σεξ,αλλά συνήθως καμία ομορφιά της ζωής,είναι μίζερες και μας κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Αν μπορούσα να κάνω μια διάκριση στα δύο φύλα είναι πως η πλειοψηφία των γυναικών θεωρούν τη σωματική επαφή πιο προσωπική και θέλουν το "χρόνο" τους ενώ εμείς είμαστε πιο κάφροι και ανυπόμονοι.

Και μια συμβουλή προς όλες τις γυναίκες τπυ forum:
    Καλύτερα να σας έχει ένας άνδρας στο μυαλό του σαν μια στρουμπουλή με προοπτική που μεσοπρόθεσμα ίσως να έχετε την ευκαιρία σας να τον διεκδικήσετε,παρά να σας καταχωρήσει εκ προοιμίου σαν τσουλάκι ή ξέκωλο.
    Δε θέλετε να ξέρετε στα αλήθεια πως αντιμετωπίζουμε τα ξέκωλλα ή τους παλιοχαρακτήρες.Στιγνά,δια δικαστικά και τελείως χρησιμοθηρικά.
    Το πως θα σας αντιληφθούμε εξαρτάται σχεδόν μόνο από εσάς.Το τρόπο που διαχειρίζεστε το "είναι¨και το ¨φαίνεσθαι".
    Με λίγα λόγια,εσείς θέτετε τους όρους και εμείς παίζουμε το παιχνίδι.
    Τώρα πια,στα 27,πάντα με ανοιχτά χαρτιά.

Senior Member
    Απόλυτα θα συμφωνήσω με τον scorpio!
    Με μια μικρή παρατήρηση: ας μην καταδικάσουμε όλες τις ανοργασμικές γυναίκες, ότι είναι κρύες και μίζερες. Πολλές από αυτές μπορεί να έπεσαν και σε "λάθος χέρια". Γιατί και σεις οι άντρες πάντα δεν είσαστε και τόσο προσεκτικοί σ' αυτό: πολλές φορές σας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός σας και ... όποιος πρόλαβε, πρόλαβε! (if you know what I mean).
    Η γυναίκα θέλει και λίγο το χρόνο της....
    (δεν μπορώ να πω περισσότερα σ'αυτό το σημείο αλλά νομίζω ότι με καταλάβατε!).

Member
    Ναι και εγω πιστευω οτι ηταν αφορμη...αν και λαθος το διατυπωσα. Η συγκεκριμενη δεν ηθελε παιδια γενικως, ενω εκεινος ηθελε. Αυτος ηταν σοβαρος λογος μαλλον.
    Ομως ο λογος που ανεφερα την ιστορια δεν ηταν αυτος. Ηταν για να τονισω οτι ολοι οι ανθρωποι, αδυνατοι, παχυσαρκοι, ομορφοι και ασχημοι, ολοι εχουμε ευκαιριες και στο σεξ, και σε μια σχεση, και στο γαμο.
    Σημασια εχει πως τις διαχειριζομαστε.

Member
    Originally posted by LIDA
    Απόλυτα θα συμφωνήσω με τον scorpio!
    Με μια μικρή παρατήρηση: ας μην καταδικάσουμε όλες τις ανοργασμικές γυναίκες, ότι είναι κρύες και μίζερες. Πολλές από αυτές μπορεί να έπεσαν και σε "λάθος χέρια". Γιατί και σεις οι άντρες πάντα δεν είσαστε και τόσο προσεκτικοί σ' αυτό: πολλές φορές σας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός σας και ... όποιος πρόλαβε, πρόλαβε! (if you know what I mean).
    Η γυναίκα θέλει και λίγο το χρόνο της....
    (δεν μπορώ να πω περισσότερα σ'αυτό το σημείο αλλά νομίζω ότι με καταλάβατε!).
    LIDA εσύ υπεισέρχεσαι σε πιο τεχνικά θέματα.
    Εγώ έγραψα "Οι ανοργασμικές γυναίκες(με την ελεύθερη εννοια του όρου)" ανεξάρτητα από το αν ολοκληρώνουν ή όχι.
    Είναι εκείνοι οι άνθρωποι,και από τα 2 φύλα, που ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα,γκρινιάζουν,κουράζο υν,όλα τους φταίνε.
    Συνακόλουθα δεν μπορούν να αντιληφθούν και την ομορφιά του σεξ και μπορεί να το θεωρούν λεπτομέρεια σε μια σχέση,

Στο τεχνικό μέρος σε αυτό που έγραψες έχεις δίκιο.
    Έχουμε πάντα το χρονόμετρο με το μέρος μας.

Senior Member
    Εγώ εκείνους τους άνθρωπους ,και από τα 2 φύλα, που ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα, γκρινιάζουν, κουράζουν, κι όλα τους φταίνε, τους λέω "τοξικούς".
    Δυστυχώς τους συναντάς θες δεν θες (κάποιοι ίσως να είναι και συγγενείς σου) αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να τους αποφεύγω....... γιατί πιστεύω ότι σου κάνουν κακό!
    Όσο για το χρονόμετρό σας που δυστυχώς το κρατάτε εσείς, αυτό ειλικρινά πολύ θα ήθελα να το έσπαγα μερικές φορές (μ' αρέσει να υπεισέρχομαι σε τεχνικά ... θέματα)...

Δεν υπαρχει " μια φορα και ενα καιρο"........ Για ονομα του θεου. Μιλαμε για θεμα εμπιστουνης τωρα. Αυτος ο ανθρωπος ειναι δυνατον να εμπιστευεται την γυναικα η οποια εμεινε εγκυο απο αυτον και αυτος ο κακομοιρης ειχε πληρη μεσανυχτα? δεν το εκανε μονη της το παιδι και θα μπορουσε καλλιστα να το συζητησει μαζι του και ναι να παρουν απο κοινου την αποφαση. Διαφορετικα η κυρια τι τον ηθελε τον γαμο? Ας καθοταν με την μαμα της που την συμβουλευεσε να κανει εκτρωση κρυφα.
    Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα

Senior Member
    Pinocchio αν υπάρχει αγάπη και ταίριασμα πολλά μπορείς να συγχωρήσεις και να σου συγχωρεθούν, πίστεψέ με....
    Αυτοί οι δύο άνθρωποι -όπως το καταλαβαίνω εγώ- απλά δεν ταιριάζανε και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Member
    Ναι η αληθεια ειναι οτι το θεμα εμπιστοσυνη το αφησαμε στην ακρη, γιατι πιασαμε το σεξ και αφησαμε τα υπολοιπα....
    Αλλο τοπικ αυτο....
    Οντως LIDA αυτη η σχεση ηταν χαμενη περιπτωση.
    Μαλλον επειδη πριν παντρευτουν ειχαν ξεχασει να συζητησουν καποια βασικα θεματα και ειχαν επικεντρωθει σε πιο οριζοντιες συνομιλιες.
    Τελοσπαντων...ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του.

Senior Member
    Από την φωτογραφία σου σε άλλο topic είδα ότι είσαι μάλλον κάτω των 23 ετών θα ήθελα να σου πω ότι τα συνομίλικα αγόρια έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο κριτήριο επιλογής συντρόφου σε αυτην την ηλικία που έχει διαμορφωθεί με πολλούς τρόπους(τηλεόραση,περιοδικ ά,....) και στο εύρος των επιλογών τους δεν περιλαμβάνονται οι υπέρβαρες γυναίκες όσο χαρισματικές και αν είναι.
    Ομολογώ,ότι στα 27 μου,δεν έχω δει ποτέ ερωτικά υπέρβαρη κοπέλα.Ούτε τόσα χρόνια κάποιος φίλος μου μου εξέφρασε ερωτικό ενδιαφέρον για υπέρβαρη κοπέλα.Μάλλον επειδή υπάρχουν τόσο χαρισματικές κοπέλες που συνδυάζουν σώμα-χαρακτήρα δεν μπήκαμε ποτέ σε αυτό το δίλλημα.
    Οπότε τι λες;Δεν έχουμε γούστο;
    Εlli αυτό το "είναι τι βγάζεις" μπορείς να το αναλύσεις λίγο;
    Έχει ξαναγραφεί η φάση περί κούκλου και πανέμορφου στο ίδιο topic και για να πω την αλήθεια ούτε τότε μου φάνηκε λογικό μιας και δε το έχω συναντήσει ποτέ.
    Εγώ αν δω έναν κούκλο με μια υπέρβαρη,όχι απλά πληθωρική,αλλά υπέρβαρη κοπέλα θα υποθέσω ότι είναι αδερφή του,εξαδέρφη του,συνάδερφος......αλλά με τίποτα ερωτική σύντροφος.
    Και αναρωτιέμαι ξανά:
    Αν όλα τα χαρίσματα(όχι σωματικά προφανώς) που έχει μια υπέρβαρη κοπέλα τα συναντήσω σε μια με ωραίο σώμα είναι δυνατόν να υπάρχει δίλλημα;

Φιλικά πάντα,αυτή είναι η γνώμη μου,δε θα ήθελα να γράψω πράγματα που δεν πιστεύω.
    Από αυτό προκύπτει ότι υποτιμάς τις υπέρβαρες κοπέλες στο θέμα σχέσης, και μη μου πεις όχι, γιατί είναι προφανές.
    Όσο για το γοητευτικός, μιλάμε για εμφάνιση εδώ και άρα όχι για λάθη..

Member
    Originally posted by lbp
    Από αυτό προκύπτει ότι υποτιμάς τις υπέρβαρες κοπέλες στο θέμα σχέσης, και μη μου πεις όχι, γιατί είναι προφανές.
    Δεν βγάζουμε άκρη όπως έγραψα και παραπάνω.
    Μόνο εσύ καταλαβαίνεις ότι υποτιμάω τις κοπέλες από όσες έχουν διαβάσει τα post μου.
    Εγώ καταγράφω την πραγματικότητα που ζω εγώ.
    Κάθε υπέρβαρη κοπέλα έχει δικαίωμα για σχέση απλά στα quotes που παρέθεσες υπάρχει και η λέξη "κούκλος" που επιδεικτικά αγνοείς.
    Εγραψα ότι αν δω μια υπέρβαρη κοπέλα με έναν κούκλο το πρώτο πράγμα που θα έρθει στο μυαλό μου είναι ότι η σχέση τους είναι(συγγενική,φιλική,επα� �γελματική,..) όχι όμως ερωτική.
    Αν δω μια υπερβαρη κοπέλα με κάποιον με φυσιολογική εμφάνιση δε μου κάνει καμία εντύπωση.
    Έχω γνωστές υπέρβαρες κοπέλες που κάποιες από αυτές είναι καταπληκτική παρέα αλλά δεν μπορώ να τις δω ερωτικά.
    Τι να κάνουμε τώρα;Δε μου κάνουν γκελ ρε παιδί μου.
    Γούστα είναι αυτά.

Originally posted by lbp
    Όσο για το γοητευτικός, μιλάμε για εμφάνιση εδώ και άρα όχι για λάθη..
    Δεν το κατάλαβα το παραπάνω οπότε ας ξαναεπαναλάβω.
    Αν εγώ δε τυγχάνω καμίας αποδοχής από το γυναικείο φύλο όσο κούκλο και να με βλέπω στον καθρέφτη μου εκ του αποτελέσματος δεν είμαι τελικά.
    Αν τώρα εγώ κλειστώ στον εαυτό μου,παραιτηθώ και πω "όλες οι γυναίκες είναι π.....νες" γιατί δε μου κάθεται καμία,φταίω εγώ και όχι εκείνες.

Όχι ότι θα βγάλουμε άκρη απλά μη διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου.

Senior Member
    Το μπερδέψατε το πράγμα ρε παιδιά!

Member
    O scorpio εισαι απλα ειλικρινης οπως ολοι οφειλουμε να ειμαστε απεναντι στους αλλους και στους εαυτους μας.
    Ο ανθρωπος λεει οτι του αρεσουν οι ωραιες γυναικες, με ωραιο σωμα και ωραιο μυαλο.
    Δηλαδη τι αλλο να πει για να γινει κατανοητο?
    Εμενα δλδ που δε μου αρεσουν οι μαυροι ή οι χαζοι ανθρωποι...ειμαι ρατσιστρια? Δε μου αρεσουν για να κανω σχεση μαζι τους.
    Ο καθενας εχει τα γουστα του.
    Αρα και ο κουκλος μπορει να ειναι με καποια παχυσαρκη για τον ιδιο λογο, οποτε scorpio μη σου φαινεται περιεργο, καθολου περιεργο!
    Ειναι σαν να μη δεχεστε οτι το νομισμα εχει δυο πλευρες...η μια βολευει τον εναν, η αλλη τον αλλον.

Member
    Originally posted by Naki!
    Αρα και ο κουκλος μπορει να ειναι με καποια παχυσαρκη για τον ιδιο λογο, οποτε scorpio μη σου φαινεται περιεργο, καθολου περιεργο!
    Ειναι σαν να μη δεχεστε οτι το νομισμα εχει δυο πλευρες...η μια βολευει τον εναν, η αλλη τον αλλον.
    Μάλλον είναι τόσο ριζωμένη βαθιά η αντίληψή μου αυτή, που δεν μου επέτρεψε να δω και την άλλη όψη που λες εσύ.
    Δε το έχω συναντήσει αλλά μάλλον συμβαίνει και αυτό που λες.
    Στη σχολή μου είχαμε ένα,μέτριας εμφάνισης και μικρόσωμο αγόρι περίπου 1.70 και 65 κιλα που τα είχε με μια κοπέλα περίπου 1.75 και σίγουρα 100 κιλά.
    Εμένα δε με ένοιαζε αφού τους έβλεπα να περνάνε καλά αλλά το
    βλέμμα συμφοιτητών,δυστυχώς και καθηγητών και τα πικρόχολα σχόλια έδιναν και έπαιρναν.
    Επίσης έχω δουλέψει και νύχτα όπου ανάλογα σχόλια ήταν σε καθημερινή βάση.
    Μάλλον εξαιτίας των παραπάνω(ισως υποσυνειδιτα και από tv,περιοδικά,...)μου προκαλεί έκπληξη αν δω ένα όμορφο αγόρι με μια παχουλή κοπέλα.
    Ξέρω ότι ακούγεται ρατσιστικό αλλά μου συμβαίνει σχεδόν αντανακλαστικά.

πω πω λιγες ωρες ελειψα κ βλεπω πολλα πολλα νεα ποστ....... πολυ χαρηκα γιατι μεσα απο αυτο ελπιζω να δειξουμε στην lbp(ελπιζω να το εγραψα σωστα) οτι υπαρχει κ η αλλη οψη του νομισματος.. σκορπιε δεν εχω λογια.. στο ειπα χθες κ στο πμ.. εισαι ενα πολυ γλυκο αγορι..... τελος... κ ας μην ειμαι του γουστου σου.. χχιχι...

λοιπον επειδη εγω ειδα στη φωτογραφια..μια πολυ γλυκια κοπελα ειμαι της αποψης οτι εισαι παααρα πολυ εκλεκτικη...μηπως η ασχημη ψυχολογια σου(για τα παραπανω κιλα) βγαινει κ στην προσελκηση απο το αλλο φυλο?οντως σε αυτο που λες για τις γνωριμιες εχεις δικιο.. δεν μπορω να πω τπτ... ειναι κ θεμα γνωριμιων.. αν ξεκινουσες καποια δραστηριοτητα?πχ γυμναστηριο?μαθηματα χορου?κ ασκηση κ νεες γνωριμιες.. ρωτησα για την ηλικια σου γτ αν ησουν μικροτερη(18-20) δεν θα ειχες το σεξ σαν απαραιτητη προυποθεση ή σαν τα θεμελια μιας ερωτικης σχεσης.. τοτε... θα ηθελες απλα να μπορει να συμπεριφερεται ωριμα ο συντροφος σου..τωρα που εισαι μεγαλυτερη δεν ξερω τι να πω?εγω ειμαι κατα ενα χρονο μικροτερη σου κ ομως το θεωρω βασικο παραγοντα.. σε αυτο συμφωνω κ με τον σκορπιο οτι μεσα απο αυτο ζητας συγνωμη αποθεωνεις κτλ κτλ....
    παντως μην αρπαζεσαι με τα αγορια του φορουμ.. ενταξει ο σκορπιος δεν ελκειεται απο τα κοριτσια που εχουν παραπανω κιλα και?θα βαλω τη γατα μου να κλαιει?(το λεω καλοπροαιρετα)ο κωστας απο την αλλη δεν ειχε κομπλεξαρισματα με αυτο.. ειναι τι γουστα εχει ο καθενας.. εγω πχ δεν μου αρεσουν οι αντρες με πολλες τριχες.. αλλες τις εξιταρει εμενα με αηδιαζει.. δλδ τι?αν ο κωστας,ο σκορπιος ειναι τριχωτοι θα μου την μπουν?εδω μεσα ολοι παρεα κανουμε ... κ αλληλουποστηριζομαστε....

Senior Member
    Με τοσα ατομα εδω, θα διατυπωθουν πολλες διαφορετικες αποψεις. Μονο ωφελιμο ειναι αυτο γιατι μπορει να δουμε τα πραγματα και απο μια αλλη οπτικη. Τα γουστα ειπαμε και συμφωνουμε ολοι, ειναι κατι υποκειμενικο και πληρως σεβαστα Αυτα σαν μια παρενθεση.

Page 22 of 36 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast