ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 36 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 533
    Senior Member
    Originally posted by lbp

Εγώ θα έκανα παρέα και με έναν που είναι 180 κιλά,αν και θα ντρεπόμουν λίγο να τον κυκλοφορήσω, ποτέ δεν θα τον υποτιμούσα όμως.
    Αχ! lbp! Τι καλά! Θέλεις να γίνουμε φίλες; Αν ναι,πες μου να φέρω και την παρέα μου γιατί δε μας κυκλοφορεί κανείς!

Senior Member
    Τώρα το Nadinaki ζωγραφίζει πάλι!!!!!!!!!

Senior Member
    Ελα μωρο μου να σε κυκλοφορησω εγω.
    Στην παρεα εχουμε και πολλες απο τις ευτραφεις της T.V.
    και δεν θελετε να ξερετε πόσα φραγκα βγαζουν οι λεγομενοι characters στη διαφημιστική γλωσσα (δηλαδη να εχεις φατσα σαν του Ντεπαρτιέ, το υψος του Ντανι Ντε Βιτο ή του δικού μας του Ρίζου, το στομα της Τζουλια Ρομπερτς, τα παχη του Μπεννυ Χιλ ή της - σημερα το εμαθα, συγχωρεμενης Σπεραντζας Βρανά....)
    και ουτε προκειται να σας πω διοτι σας θελω υγιεις, καλλιγραμμες και προπάντων ευτυχεις μέσα στο τομάρι σας :-)

Originally posted by NADINE
    Originally posted by lbp

Εγώ θα έκανα παρέα και με έναν που είναι 180 κιλά,αν και θα ντρεπόμουν λίγο να τον κυκλοφορήσω, ποτέ δεν θα τον υποτιμούσα όμως.
    Αχ! lbp! Τι καλά! Θέλεις να γίνουμε φίλες; Αν ναι,πες μου να φέρω και την παρέα μου γιατί δε μας κυκλοφορεί κανείς!

loooooooooooooooooool

Senior Member
    Originally posted by lbp

εγώ να ειμαι ο ραντανπλαν?

Senior Member
    Originally posted by scorpio

Διαφωνώ.Το πρόβλημα το έχουμε εμείς και έχουμε και ολόκληρο forum για τα προβλήματά μας.Αυτοί,μετά την υποτιμητική ματιά που θα ρίξουν,θα συνεχίσουν τη ζωή τους αφού εκπληρώνουν σαν σωματότυποι "τα θέλω" της κοινωνίας.
    Eγώ πάλι το πρόβλημα το έχω με την υποτιμητική ματιά!Δεν καταλαβαίνω γιατί χρήζει υποτιμητικής ματιάς η όποια διαφορετικότητα!
    Είναι θέμα παιδείας και αγωγής ο τρόπος που αντιδρούμε στα διάφορα ερεθίσματα του ματιού και των νοητικών συσχετισμών μας.
    Κι αυτό είναι που τόσο γουστάρω στις περισότερες χώρες του εξωτερικού!Η ελευθερία αυτοδιάθεσης κι έκφρασης είναι ουσία κι όχι απλά γραμμένη σ'ένα Σύνταγμα!

Θυμάμαι την έκπληξη μου όταν στα 14 μου(23 χρόνια πριν),ερχόμενη από ελληνική επαρχία,είδα στη Lyon της Γαλλίας έναν άντρα πανκ
    με δερμάτινα,καρφιά,αλυσσίδες και αμέτρητα παντού σκουλαρίκια,που στον ώμο του είχε δύο ποντίκια και χαλαρός περπατούσε!
    Αφού τότε δε γύρισα να κολλήσω το βλέμμα μου και προσπέρασα,τα δικά μου "θέλω" απαιτούν να μη σταματήσει κάποιος το βήμα του
    για να συνειδητοποιήσει πόσο χώρο πιάνω στο βλέμμα του!Κι όχι με βάση την αρχή του ότι δε θέλω να μου κάνουν ότι στους άλλους δεν κάνω,
    αλλά με την λαχτάρα να είμαστε αρκετά καλλιεργημένοι και ισορροπημένοι μέσα μας,που να μην αντανακλούμε όπου μας παίρνει τα δικά μας κόμπλεξ και μειονεξίες!

Να εστιάζουμε στη δική μας καμπούρα και να συγκεντρώνουμε την ενέργεια μας στο πώς θα βελτιωθούμε οι ίδιοι,πώς θ'αποτινάξουμε
    τα δικά μας βαρίδια,που εμποδίζουν τα πετάγματα μας και δε θα σταθούμε με ανακούφιση στο "ευτυχώς που υπάρχουν χειρότερα",
    δε θα βιαστούμε σε βολικά συμπεράσματα κι επικρίσεις,που θα αναδείξουν ως ανώτερες και καλά τις δικές μας επιλογές κι εμάς τους ίδιους...

Η ποιότητα του ανθρώπου για μένα δεν χωρά στις ιδανικές αναλογίες,δε χωρά στο πορτοφόλι του,δε χωρά στους πάπυρους που κορνίζωσε...
    Χωρά μόνο στην καθαρή ματιά του,στο μεγαλείο της ψυχής,στο ανοιχτό του πνεύμα,στη ζεστή του καρδιά,στην ανοιχτή για όλους αγκαλιά του!
    Ευτυχώς που μόνο οι νάνοι,οι ανάπηροι,οι παχύσαρκοι,οι ανορεξικοί,οι καμμένοι,οι κουτσοί,οι τυφλοί,οι μαύροι(για τους περήφανους Αρείους),
    τραβούν την προσοχή στους δρόμους!Γιατί αν ήταν εμφανείς οι σκοτεινές ποταπές μας σκέψεις,φοβάμαι,πως θα είχε σταματήσει η κυκλοφορία!

Senior Member
    Πόσο δίκιο έχεις... ειδικά κόλλησα στην τελευταία σου παράγραφο......
    Και πόσο ψιλά γράμματα όμως είναι όλα αυτά για τους περισσότερους -δυστυχώς.....

Senior Member
    Originally posted by ellii
    πω πω λιγες ωρες ελειψα κ βλεπω πολλα πολλα νεα ποστ....... πολυ χαρηκα γιατι μεσα απο αυτο ελπιζω να δειξουμε στην lbp(ελπιζω να το εγραψα σωστα) οτι υπαρχει κ η αλλη οψη του νομισματος.. σκορπιε δεν εχω λογια.. στο ειπα χθες κ στο πμ.. εισαι ενα πολυ γλυκο αγορι..... τελος... κ ας μην ειμαι του γουστου σου.. χχιχι...

λοιπον επειδη εγω ειδα στη φωτογραφια..μια πολυ γλυκια κοπελα ειμαι της αποψης οτι εισαι παααρα πολυ εκλεκτικη...μηπως η ασχημη ψυχολογια σου(για τα παραπανω κιλα) βγαινει κ στην προσελκηση απο το αλλο φυλο?οντως σε αυτο που λες για τις γνωριμιες εχεις δικιο.. δεν μπορω να πω τπτ... ειναι κ θεμα γνωριμιων.. αν ξεκινουσες καποια δραστηριοτητα?πχ γυμναστηριο?μαθηματα χορου?κ ασκηση κ νεες γνωριμιες.. ρωτησα για την ηλικια σου γτ αν ησουν μικροτερη(18-20) δεν θα ειχες το σεξ σαν απαραιτητη προυποθεση ή σαν τα θεμελια μιας ερωτικης σχεσης.. τοτε... θα ηθελες απλα να μπορει να συμπεριφερεται ωριμα ο συντροφος σου..τωρα που εισαι μεγαλυτερη δεν ξερω τι να πω?εγω ειμαι κατα ενα χρονο μικροτερη σου κ ομως το θεωρω βασικο παραγοντα.. σε αυτο συμφωνω κ με τον σκορπιο οτι μεσα απο αυτο ζητας συγνωμη αποθεωνεις κτλ κτλ....
    παντως μην αρπαζεσαι με τα αγορια του φορουμ.. ενταξει ο σκορπιος δεν ελκειεται απο τα κοριτσια που εχουν παραπανω κιλα και?θα βαλω τη γατα μου να κλαιει?(το λεω καλοπροαιρετα)ο κωστας απο την αλλη δεν ειχε κομπλεξαρισματα με αυτο.. ειναι τι γουστα εχει ο καθενας.. εγω πχ δεν μου αρεσουν οι αντρες με πολλες τριχες.. αλλες τις εξιταρει εμενα με αηδιαζει.. δλδ τι?αν ο κωστας,ο σκορπιος ειναι τριχωτοι θα μου την μπουν?εδω μεσα ολοι παρεα κανουμε ... κ αλληλουποστηριζομαστε....
    Καταρχάς να μου δείξετε ποιά άλλη όψη του νομίσματος; Δεύτερον δεν δείχνω την ψυχολογία μου πάντα. Που δεν είναι και πάντα αρνητική. Γενικά δεν παίζει ρόλο αυτό πιστεύω, εγώ σου λέω τι λένε για την εμφάνισή μου. Το έχω σκεφτεί αυτό που λες, αλλά δεν ξέρω αν θα γνωρίσω εκεί άτομα. Επιπλέον δεν έχω λεφτά για γυμναστήριο, ο χορός δεν μ'αρέσει (εξάλλου τι αγόρια να γνωρίσω εκεί..) Όσο για το σεξ, διαφωνώ. Τώρα για το αλληλουποστηριζόμαστε, να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω επίσης.

Senior Member
    Originally posted by lbp

Ναντίν, έχω γνωρίσει άτομα που κοροιδεύουν τα άτομα από 100 κιλά και πάνω, οπότε μάλλον δεν θα έβγαιναν μαζί τους. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα κυκλοφορήσω. Ατυχής έκραση. Θα έβγαινα μαζί τους και θα τους είχα φίλους. Αυτό για να τονίσω σε κάποιον από πάνω που δεν θυμάμαι τώρα κάτι.

Senior Member

Διαφωνώ.Το πρόβλημα το έχουμε εμείς και έχουμε και ολόκληρο forum για τα προβλήματά μας.Αυτοί,μετά την υποτιμητική ματιά που θα ρίξουν,θα συνεχίσουν τη ζωή τους αφού εκπληρώνουν σαν σωματότυποι "τα θέλω" της κοινωνίας.
    Eγώ πάλι το πρόβλημα το έχω με την υποτιμητική ματιά!Δεν καταλαβαίνω γιατί χρήζει υποτιμητικής ματιάς η όποια διαφορετικότητα!
    Είναι θέμα παιδείας και αγωγής ο τρόπος που αντιδρούμε στα διάφορα ερεθίσματα του ματιού και των νοητικών συσχετισμών μας.
    Κι αυτό είναι που τόσο γουστάρω στις περισότερες χώρες του εξωτερικού!Η ελευθερία αυτοδιάθεσης κι έκφρασης είναι ουσία κι όχι απλά γραμμένη σ'ένα Σύνταγμα!

Θυμάμαι την έκπληξη μου όταν στα 14 μου(23 χρόνια πριν),ερχόμενη από ελληνική επαρχία,είδα στη Lyon της Γαλλίας έναν άντρα πανκ
    με δερμάτινα,καρφιά,αλυσσίδες και αμέτρητα παντού σκουλαρίκια,που στον ώμο του είχε δύο ποντίκια και χαλαρός περπατούσε!
    Αφού τότε δε γύρισα να κολλήσω το βλέμμα μου και προσπέρασα,τα δικά μου "θέλω" απαιτούν να μη σταματήσει κάποιος το βήμα του
    για να συνειδητοποιήσει πόσο χώρο πιάνω στο βλέμμα του!Κι όχι με βάση την αρχή του ότι δε θέλω να μου κάνουν ότι στους άλλους δεν κάνω,
    αλλά με την λαχτάρα να είμαστε αρκετά καλλιεργημένοι και ισορροπημένοι μέσα μας,που να μην αντανακλούμε όπου μας παίρνει τα δικά μας κόμπλεξ και μειονεξίες!

Να εστιάζουμε στη δική μας καμπούρα και να συγκεντρώνουμε την ενέργεια μας στο πώς θα βελτιωθούμε οι ίδιοι,πώς θ'αποτινάξουμε
    τα δικά μας βαρίδια,που εμποδίζουν τα πετάγματα μας και δε θα σταθούμε με ανακούφιση στο "ευτυχώς που υπάρχουν χειρότερα",
    δε θα βιαστούμε σε βολικά συμπεράσματα κι επικρίσεις,που θα αναδείξουν ως ανώτερες και καλά τις δικές μας επιλογές κι εμάς τους ίδιους...

Η ποιότητα του ανθρώπου για μένα δεν χωρά στις ιδανικές αναλογίες,δε χωρά στο πορτοφόλι του,δε χωρά στους πάπυρους που κορνίζωσε...
    Χωρά μόνο στην καθαρή ματιά του,στο μεγαλείο της ψυχής,στο ανοιχτό του πνεύμα,στη ζεστή του καρδιά,στην ανοιχτή για όλους αγκαλιά του!
    Ευτυχώς που μόνο οι νάνοι,οι ανάπηροι,οι παχύσαρκοι,οι ανορεξικοί,οι καμμένοι,οι κουτσοί,οι τυφλοί,οι μαύροι(για τους περήφανους Αρείους),
    τραβούν την προσοχή στους δρόμους!Γιατί αν ήταν εμφανείς οι σκοτεινές ποταπές μας σκέψεις,φοβάμαι,πως θα είχε σταματήσει η κυκλοφορία!
    Συμφωνώ απόλυτα!!

Senior Member
    Γιατί lbp γενικεύεις?
    Γιατί δεν αλληλουποστηριζόμαστε?
    Η Eliii σου έγραψε τόσο ευγενικά που δεν θα μπορούσε καλύτερα. Διαφώνησες με κάποιους από δω (μάλλον με όλους) αλλά κανείς δεν σε υποτίμησε (αντιθέτως) και οι περισσότεροι προσπάθησαν να σου λύσουν τις απορίες σου με τον τρόπο που νόμιζαν αυτοί καλύτερο, χωρίς καθόλου να σε προσβάλλουν.

Member
    Γιατί τρέφει την ματαιοδοξία τους,την ακόρεστη ανάγκη για επιβεβαίωση,την ηδονή του χαιρέκακου σχολίου απέναντι στα κατώτερα λιπαρά μιάσματα της κοινωνίας.
    Για αυτούς η διαφορετικότητα είναι συνώνυμη της κατώτερότητας.Για αυτούς δε είσαι διαφορετικός αλλά κατώτερος.
    Γιατί;Γιατί το είπε το STAR,ο Ψινάκης και ο Κωστέτσος,οι σύγχρονοι μικροί ήρωες του εγχώριου lifestyle.
    Ναι ξέρω τους έχεις χε.....νους.Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με την πλειοψηφία των ανθρώπων που είναι mainstream βελάζοντας ταυτόχρονα,τους οποίους συναντάς με,ή χωρίς τη θέλησή σου, σε κάθε κοινωνική έκφανση της ζωής σου.
    Επειδή όμως ζούμε στο Ελλαδιστάν και η παιδεία άργησε μια μέρα,πρέπει να προσαρμοστούμε στα εγχώρια δεδομένα.
    Δε λέω να παραδώσουμε τα κάστρα μας αμαχητί και να συμβιβαστούμε,ούτε να υψώσουμε τείχη και να κάνουμε το δικό μας βασίλειο,αλλά να βρούμε μια χρυσή τομή.

NADINE Όμορφα αυτά που έγραψες αλλά νομίζω ότι περιγράφουν μια εξιδανικευμένη και ιδεατή κοινωνία που απέχει ετη φωτός από τη σύγχρονη νεοελληνική πραγματικότητα.

Senior Member
    Originally posted by dreamOn

Ελα μωρο μου να σε κυκλοφορησω εγω.
    Γαβ! Γαβ! (ναι!ναι! κατάφαση στην κυνική-δηλαδή σκυλίσια-γλώσσα)

Σλουρπ! Σλουπρ! (ηχητικό εφέ για σάλια που τρέχουν από την βγαλμένη γλώσσα μου)

Χχχχα! χχχχα! χχχχα! (ηχητικό εφέ για λαχάνιασμα υποταγής και λαχτάρας)

Αουουουουου!!! (κραυγή-παράπονο ως έκκληση προστασίας)

Senior Member

Ομολογώ,ότι στα 27 μου,δεν έχω δει ποτέ ερωτικά υπέρβαρη κοπέλα.Ούτε τόσα χρόνια κάποιος φίλος μου μου εξέφρασε ερωτικό ενδιαφέρον για υπέρβαρη κοπέλα.Μάλλον επειδή υπάρχουν τόσο χαρισματικές κοπέλες που συνδυάζουν σώμα-χαρακτήρα δεν μπήκαμε ποτέ σε αυτό το δίλλημα.

Εγώ αν δω έναν κούκλο με μια υπέρβαρη,όχι απλά πληθωρική,αλλά υπέρβαρη κοπέλα θα υποθέσω ότι είναι αδερφή του,εξαδέρφη του,συνάδερφος......αλλά με τίποτα ερωτική σύντροφος.
    Και αναρωτιέμαι ξανά:
    Αν όλα τα χαρίσματα(όχι σωματικά προφανώς) που έχει μια υπέρβαρη κοπέλα τα συναντήσω σε μια με ωραίο σώμα είναι δυνατόν να υπάρχει δίλλημα;
    Όσο διαβάζω τα παραπάνω έχω την εικόνα να είναι στημένες οι γυναίκες με σειρά εμφάνισης στο μπαρ και οι άντρες-οι υπέρ άνω κριτικής-
    να περνούν και να διαλέγουν και για τις καημένες τις χοντρές στο τέλος της γραμμής ποτέ να μην φτάνει η σειρά τους...

Υπάρχει και μια παλιά ελληνική ταινία κάπου 25ετίας-νομίζω "επάγγελμα γυναίκα" λέγεται,όπου του καημένου του Αμάρανθου(Κώστας Τσάκωνας)
    του έτυχε μια όχι πολύ ωραία,αλλά νοικοκυρά και με καρτέλα πάνω της που ανέφερε τι περιουσιακά στοιχεία διαθέτει και είπε "ας πάει το παλιάμπελο!"και την πήρε τελικά!

Αντιλαμβάνομαι πως γενικά ζω σε άλλο πλανητικό σύστημα και πως με χωρίζει κάποιο σεβαστό χάσμα με όσους είναι στα 20's τους,
    αλλά αν όντως έτσι είναι η κατάσταση,αν οι άνθρωποι είναι προσόντα και προδιαγραφές,όπου επιλέγεται μεταξύ τυφλών ο μονόφθαλμος,
    ...

Senior Member
    Όχι δεν μας χωρίζουν τόσα εμάς τους 30 κάτι με τους 20 κάτι..
    Απλά εμείς έχουμε φιλοσοφήσει και απενοχοποιήσει κάποια πράγματα περισσότερα (αν και έχω γνωρίσει 20χρονα που έχουν πολύ περισσότερο μυαλό και καρδιά από 40άρηδες).
    ʼρα δεν νομίζω πως είναι θέμα ηλικίας και χάσματος...

Page 24 of 36 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast