Results 361 to 375 of 533
Thread: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ
-
30-09-2009, 14:36 #361
Διάβασα πολλές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σχεδόν από όλους όσους έγραψαν τις τελευταίες μέρες στο τόπικ αυτό...
Πιο κοντά στις δικές μου νιώθω την dreamΟn,αλλά ίσως να έχει να κάνει και με την ηλικία,καθότι οι περισότεροι είστε στα εικοσικάτι σας...
Απολαμβάνω ιδιαιτέρως τον καλό διάλογο,την ανταλαγή προσωπικών απόψεων,τη μεταστροφή σε κάποια τοποθέτηση ως συνέπεια πειθούς!
Πραγματικά χαίρομαι πολύ να τα λέμε έτσι...scorpio,ως νεότερος στην παρέα μας,έδωσες το στίγμα σου με υπολογίσιμη σοβαρότητα...
Δυστυχώς δεν συμμετείχα όσο η συζήτηση εκτυλισσόταν και δεν έχει πλέον νόημα να εκφέρω άποψη στα λεγόμενα του καθενός...
Παραπάνω σχολίασα δυό τρία σημεία,όπου σκάλωσε η ανάγνωση μου και κλείνω με κάτι πολύ όμορφο που μου έμεινε:
Originally posted by Naki!
Καλο ειναι να δινουμε χρονο στους ανθρωπους να μας δειξουν τι ειναι και τι μπορουν να κανουν....Αν μιλησεις σε εναν κουφο, δε θα σε ακουσει, αν του το γραψεις ομως, θα το διαβασει.
- 30-09-2009, 14:44 #362
ʼντε πάλι η ηλικία!
Πιπίνια είμαστε και μεις Nadine κατάλαβέ το!
30-09-2009, 14:56 #363
Originally posted by NADINE
Όσο διαβάζω τα παραπάνω έχω την εικόνα να είναι στημένες οι γυναίκες με σειρά εμφάνισης στο μπαρ και οι άντρες-οι υπέρ άνω κριτικής-
να περνούν και να διαλέγουν και για τις καημένες τις χοντρές στο τέλος της γραμμής ποτέ να μην φτάνει η σειρά τους...
Οι κοπέλες σήμερα,ασυνείδητα ή ενσυνείδητα,έχουν μπει σε μια απίστευτη κούρσα ανταγωνισμού.Γυμναστήρια και πάσης φύσεως αισθητική περιποίηση,συχνά συνοδευόμενη με εκπαίδευση και κατάρτιση ή ακόμη καλύτερα ευρύτερη παιδεία.Αλλά και αξιοθαύμαστες δεξιότητες και ταλέντα.
Ζω στο κέντρο της Αθήνας και αν έβλεπες τη νύχτα με τα μάτια μου θα διαπίστωνες ότι υπάρχουν πάρα πολλές γοητευτικές κοπέλες,δε μιλάω μόνο για εμφανιση,αλλά για τη συνολική τους παρουσία.
Για αυτό έγραψα αυτό που παρέθεσες"περί διλλήματος".
Έχετε θέσει τον πήχη ψηλά,καλώς ή κακώς,με αποτέλεσμα να υπάρχει πληθώρα ελκυστικών γυναικών εκεί έξω.
Αφού μια ζωή υπήρχε σε λιγότερο πληθωρική έκδοση(γούστα είναι αυτά) ότι ζητούσα εκεί έξω για αυτό και δεν υπήρξε δίλλημα.
Χωρίς παρεξήγηση,έτσι το βιώνω καθημερινά και απλά το καταγράφω.Τίποτα περισσότερο....
EDIT:dreamOn Ανοίγεις μεγάλο θέμα.Θα επανέλθω δριμυτερος το βραδάκι μιας και ήρθε η ώρα για το μπλούζ του αποχωρισμού...
30-09-2009, 15:24 #364
Σωστός και πάλι ο Σκορπιός. Το "μοντέλο" συνεχως βελτιώνεται. Πιο ψηλά παιδιά και πιο "ευρωπαϊκός" σωματότυπος, λιγότερη αντιαισθητικη τριχοφυία, τα γυαλιά ποτέ δεν ειναι πατομπούκαλα, το στιλ ειναι δουλεμενο και συχνά "προχωρημενο".
Εσείς όμως; Οι άρρενες; Πώς έχετε μεταλλαχθει; Αυτο το εχετε καταλαβει; Η κοινωνία της εικονας και η διαφημιση, η θεση των γυναικων επαγγελματικα και οικονομικα, η σεξουαλικη ελευθερια (και καποια στανταρτς που προωθουνται εντεχνα και συνεχως) ασορτι με την ελευθερια λογου και διακινησης ιδεων και μεσα σε ολα αυτα ενα γονίδιο πολυ παλιοτερο απο τον Δαρβινο και τη θεωρια του.... πού είσαστε εσεις αγαπητό κι αγαπημενο ισχυρό φυλο; Μιλαμε για σεξ, μιλαμε για σχεσεις και ειδικοτερα για ερωτικες σχεσεις. Σε αυτο το εργο χρειαζομαστε και οι δυο, εχουμε από ενα ρόλο να παιξουμε. Η παχυσαρκία ειναι μόνο γυναικειο προβλημα; Μόνο η χοντρη δεν βρισκει δουλεια γραμματεως ή ρεσεψιονιστ σε κομμωτηριο; Μόνο η ευτραφης δεν φευγει απο το παρτυ με 2-3 τηλεφωνα στο τσαντακι της; Μόνο τα ευσωμα κοριτσια κοροϊδευουν οι συμμαθητες; Μόνο τα κοριτσια πουσαρουν οι γονεις να χασουν 30 κιλα; Ή μην μου πεις οτι οι αντρες δεν εχουν φριάξει με το γυμναστηριο! Ή οτι δεν εχεις παρατηρησει οτι τα τμηματα "αντρικων" καλλυντικων φυτρωνουν το ενα πισω απο το αλλο στα μαγαζιά και όλες οι μαρκες πλεον εχουν "σειρες για αντρες" και οτι ο ορος metrosexual ηταν μια ακομα ατακαδωρικη "εξυπναδα" που γρηγορα εγινε τοσο "φυσιολογικη" και δεν το αντιλαμβανομαστε καν....
30-09-2009, 17:12 #365
Scorpio,σέβομαι το βίωμα σου και την κατάθεση των απόψεων σου απόλυτα.
Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση από μέρους μου,απλά με αφορμή τα λεγόμενα σου
μοιράστηκα κι εγώ την αίσθηση,που μου προκλήθηκε.Και για να χαλαρώσουμε λιγάκι:
--->http://www.youtube.com/watch?v=ixrC2xvXh4g
30-09-2009, 21:30 #366
Originally posted by dreamOn
Εσείς όμως; Οι άρρενες; Πώς έχετε μεταλλαχθει; Αυτο το εχετε καταλαβει;
Η παχυσαρκία ειναι μόνο γυναικειο προβλημα;
Ακόμη η κοινωνία έχει αφήσει τεχνηέντως παραθυράκια για τους παχύσαρκους άνδρες.Ο πλούσιος ή καλός επαγγελματίας ή ταλαντούχος καλλιτέχνης ή....... χοντρός είναι στο απυρόβλητο
πού είσαστε εσεις αγαπητό κι αγαπημενο ισχυρό φυλο; Μιλαμε για σεξ, μιλαμε για σχεσεις και ειδικοτερα για ερωτικες σχεσεις. Σε αυτο το εργο χρειαζομαστε και οι δυο, εχουμε από ενα ρόλο να παιξουμε.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δω κοπέλα που να μου κινεί το ενδιαφέρον και να μην πάω να μιλήσω.Αυτά που θα πω θα τα εννοώ στην διάστασή τους,χωρίς να δημιουργώ ψευδαισθήσεις και να το κουράζουμε άδικα.
Τα δαχτυλίδια στα χέρια σας είναι αόρατα για εμένα.Μια γυναίκα δεν είναι διαθέσιμη μόνο αν μου το δείξει ή αν μου το πει.
Όποια κοπέλα συνοδεύεται δεν είναι απαραίτητα μη διαθέσιμη.Αν μου δώσει αφορμή(δε λέω να ?ναι καμιά ψωνάρα που θέλει απλά να πλακώνονται οι άντρες για πάρτη της) θα πάω επιτόπου χωρίς δεύτερη σκέψη.Αν ο συνοδός της,απλά πιάνει χώρο ή πετάει αετό ή δεν μπορεί να τα φέρει βόλτα είναι πρόβλημά του,όχι δικό μου.
Κανένας φίλος δε αναφέρει προσωπικά δεδομένα της κοπέλας του στους υπόλοιπους.Από οικογενειακά δεδομένα,μέχρι ανατομικές λεπτομέρειες.ΠΟΤΕ.
Αλλά ας μην το κουράζω άλλο....
Κλείνοντας λοιπόν...
Σημαντικό είναι να έχεις ευαίσθητα αισθητήρια και να αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να ενεργήσεις σε κάθε περίσταση.Οι ευφυείς και ενδιαφέρουσες γυναίκες ποτέ δε σε αφήνουν να αναρωτιέσαι,σου δίνουν πάντα με τον τρόπο τους το στίγμα τους.
30-09-2009, 21:53 #367
Θα βαλω αλλη μια παραμετρο σε αυτο που εσυ λες "γυναικεια ματαιοδοξία" και μια αλλη ματιά.
Η φυση το σεξ το εχει για να αναπαραγωμαστε ως ειδος και οχι για να μετραμε οργασμους - η ευχαριστηση ειναι το τυρακι στη φάκα.
Στη γυναικα παντα μετραγε η ηλικια και καποιες σωματικες αναλογιες που το ασυνειδητο ξερει πολυ καλα να διαβαζει, και τι πρεπει να λενε ολα αυτα μαζι; Υγιης και γονιμη! Ικανη να φερει στον κοσμο παιδιά, να τα αναθρεψει και..... αν ειναι και πολυ όμορφη λεει ο μαγκας: δεν την γκαστρωνω καλυτερα να εχω το κεφαλι μου ησυχο για μια 3ετια μεσα στο νερό; ;-)
Στους αντρες αντιστοιχα μετραει η δυναμη και ολα τα σημαδια της τεστοστερονης παιρνουν καλο βαθμο, ειδικα οταν ειμαστε στις γονιμες ημερες μας. Τότε μας αρεσουν καλύτερα οι ματσο, με τα "θεληματικα" πηγουνια και τις μπρατσαρες (παραμονες της περιοδου θελουμε πιο στρογγυλοπροσωπους και ηρεμους, να εχουν κατανοηση και να κανουν για οικογενεια...) Καποτε η τροφη ερχοταν στο σπιτι με το κυνηγι. Σημερα ερχεται με την εργασια και τα λεφτα. Εκτιμαται ο πλουσιος λοιπον αλλα και ο ευστροφος, διοτι του κερατά! στην αναγκη κατι θα βρει να κανει για να βγαλει τα απαραιτητα. Αυτα (και πολλά άλλα βεβαια) λενε οι εξελικτικες θεωρίες. Υπαρχουν και οι ψυχαναλυτικες, οι οποιες ειναι κομματακι πιο κομπλικέ. Ας μεινουμε στο βιο-λογικο μερος και ας δουμε οτι το ωραιο ανα εποχες αλλαζει, πισω ομως απο την Αφροδίτη τη Μηλου με την ελαφρα κυτταριτιδουλα της στα μπουτια, τις γυναικες του Ρεμπραντ και την Μπριζιτ Μπαρντό ή τη Μεριλιν Μονρόε, πιο προσφατα τη Σιντυ Κρόφορντ, υπαρχει ενας κοινος παρανομαστης και αυτός ονομαζεται "αναλογίες"! Αυτο που συνηθως λεγεται γυναικεια κατανομη του λιπους σεξουαλικα δεν σας χαλάει - αλλο αν το ματι ειναι εκπαιδευμενο σε αλλες φόρμες και μεγεθη. Οι αλλες αισθησεις μια χαρα περνανε με ενα απαλο, μοσχομυριστό σωμα που εχει όρεξη για σεξ και ορεξη γενικως.
Στα 100 και στα 150 κιλα, ναι, το σωμα παραμορφωνεται, η μεση χανεται. Συνηθως και η γονιμοτητα σε αυτα τα κιλά αρχιζει να κανει νερα. Και ποιος ανθρωπος που δεν μπορει να παρει τα ποδια του μπορει να κυνηγαει ολη μερα ενα ζιζανιο; Πιθανοτατα κανενας μας δεν σκεφτεται ετσι οταν βλεπει απεναντι του ενα ενδιαφεροντα "στοχο". Ελα μου ομως που το τσιπάκι το εχουμε ολοι μεσα μας και ειμαστε ερμαια της φυσης μας, σε οσα κολλεγια κι αν εχουμε φοιτησει και οσα βιβλία κι αν εχουμε ξεκοκκαλίσει!
01-10-2009, 01:16 #368
Originally posted by LIDA
Γιατί lbp γενικεύεις?
Γιατί δεν αλληλουποστηριζόμαστε?
Η Eliii σου έγραψε τόσο ευγενικά που δεν θα μπορούσε καλύτερα. Διαφώνησες με κάποιους από δω (μάλλον με όλους) αλλά κανείς δεν σε υποτίμησε (αντιθέτως) και οι περισσότεροι προσπάθησαν να σου λύσουν τις απορίες σου με τον τρόπο που νόμιζαν αυτοί καλύτερο, χωρίς καθόλου να σε προσβάλλουν.
01-10-2009, 01:18 #369
Ελα μωρο μου να σε κυκλοφορησω εγω.
Σλουρπ! Σλουπρ! (ηχητικό εφέ για σάλια που τρέχουν από την βγαλμένη γλώσσα μου)
Χχχχα! χχχχα! χχχχα! (ηχητικό εφέ για λαχάνιασμα υποταγής και λαχτάρας)
Αουουουουου!!! (κραυγή-παράπονο ως έκκληση προστασίας)
01-10-2009, 02:11 #370
ειρηνη ημιν!!!!! βρε παιδια?παλι σφαχτηκαμε?ειναι που σας λειπω εγω.. ατιμουτσικα.....
λοιπον προς απαντηση γενικα σε οσα διαβασα μεχρι τωρα...
λοιπον καρδουλα μου(lbp)κανεις δεν σε υποτιμαει εδω.. ολοι ειναι ανθρωποι με παραπανω κιλα.. κανεις δεν μπηκε εδω μεσα να κοροιδεψει τον αλλο.. στην τελικη αν κοροιδεψουν εσενα κοροιδευουν κ τους εαυτους τους...στο χορο θα σε λυπησω αλλα γνωριζεις αξιολογα ατομα.. απο προσωπικη πειρα στο λεω.. (εχω δυο κολλητες καθηγητριες χορου,μονο εγω βγηκα το μαυρο προβατο)αν δεν εχεις λεφτα για γυμναστηριο το οποιο το σεβομαι μπορεις ανετα να ξεκινησεις μια δουλιτσα.. αν δεν δουλευεις ηδη ωστε να διευρυνεις κ τον κυκλο σου κ το πορτοφολι σου..ο σκορπιος ειναι καλο παιδακι μαλλον τον εχεις παρεξηγησει.. αλλα τι να τον κανουμε?δεν του αρεσουν οι παχουλοκομψες και?οσο για τη ναντιν δεν εχει (τουλαχιστον ετσι πιστευω)προβλημα μαζι σου.. απλα λεει τις αποψεις της..
και ναι υπαρχει ρατσισμος στη γυναικεια παχυσαρκια... αν δεις αντρα με παραπανω κιλα λες εχει κοιλιτσα του παει ειναι ερωτευσιμος... αν μια κακομοιρα γυναικα εχει κοιλιτσα... αστα να πανε.. αλλα αυτο το κακο το εχουμε δημιουργησει εμεις οι ιδιες απο μονες μας.. η γυναικεια αυταρεσκια μας μας κανει κακες κ ζηλοφθονες κ υπερβολικα επικριτικες...ποια απο μας αλλωστε δεν εχει κουτσομπολεψει με την κολλητη της την απεναντι που δεν της παει καθοοοοοοολου ομως το παντελονι που φοραει.. οτι της κανει μεγαλο πισινο βρε αδερφε.. οι αντρες ειναι λιγο πιο χυμα.. ασε που τους βοηθαει κ ο τροπος ντυσιματος τους..
ασχετο αλλα μπηκε η πεμπτη.. με το που ξυπνησω θα παω γραμμη στη ζυγαρια.. ευχηθειτε μαζι μου να εχω χασει το επομενο κιλο μου....
01-10-2009, 09:10 #371
lbp μου,τι πρόβλημα να έχω μαζί σου;Ο καθένας δικαιούται να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του εδώ μέσα κι αυτό κάνει!
Ούτε γνωριζόμαστε από χθες ούτε έχουμε κάτι να χωρίσουμε...Αλίμονο!Απλά κάποιες φορές μου έρχονται εικόνες στο μυαλό
και αν δεν βγουν πονάνε τα μηνίγκια μου!Ασφαλώς και δεν είπες κάτι προσωπικά για μένα(όχι πως αν έλεγες θα είχα θέμα μαζί σου).
Καλά καλέ!Δε μου ενοχλείσαι στην πρώτη φωτό και χτυπάς καμπανάκι στη δεύτερη,όπου την dreamOn φοβόμουν μην μου στραβώσει;
Χιουμοριστική είναι μόνο η διάθεση μου κι είμαι γνωστό πειραχτήρι εδώ μέσα.Αν σε πλήγωσα,με συγχωρείς πολύ.
Πάω να τιμωρήσω τις ανεξέλεγκτες εικόνες πάραυτα!Και τώρα,πάμε να κολυπμήσουμε,να χαλαρώσουμε λιγάκι!
Λίγο κρόουλ...
Λίγο ελεύθερο...
ʼντε και λίγο Water polo...
Ουφ!Φτάνει!Nομίζω τώρα είμαστε μιά χαρά!Πάμε για μια όμορφη χαμογελαστή πρώτη Οκτωβριανή μέρα!
01-10-2009, 09:38 #372
Εγω γιατι να στραβωσω καλέ;;;
Αν και στο γραπτο λόγο δεν φαινεται τοσο καθαρα το πειραγμα και το θεατρινίστικο, το χιούμορ για εμενα ειναι πανω από ολα (και ο αυτοσαρκασμος ενίοτε). Εδω ειμαστε μια ομαδα, εχουμε παραδεχτει μια πικρη αληθεια και εχουμε ενα κοινο θεμα, ετσι πιστευω. Να μην με καταλαβαινει ενας που δεν εχει κανει ποτέ στη ζωη του διαιτα, να με κοροϊδευει το κωλοπαιδακι ή η συναδελφος των 48 κιλων-συκωτοκέφαλα (που ελεγε και μια θεια στο χωριό) ή να με υποτιμάει η κορμάρα γυμναστηριου-αντίζηλος, ειναι οχι ευκταια αλλα ανεμενόμενα πολλες φορες. Εδω όμως; Πάρε τη σκούφια σου και βάρα με; Οχι μωρέ παιδιά! Θέλουμε (κι άλλους) "βαρβαρους"; Δεν νομίζω οτι τους χρειαζομαστε πραγματικά, οπως δεν χρειαζομαστε την "καλύτερη άμυνα"...
01-10-2009, 10:22 #373
Originally posted by ellii
ειρηνη ημιν!!!!! βρε παιδια?παλι σφαχτηκαμε?ειναι που σας λειπω εγω.. ατιμουτσικα.....
λοιπον προς απαντηση γενικα σε οσα διαβασα μεχρι τωρα...
λοιπον καρδουλα μου(lbp)κανεις δεν σε υποτιμαει εδω.. ολοι ειναι ανθρωποι με παραπανω κιλα.. κανεις δεν μπηκε εδω μεσα να κοροιδεψει τον αλλο.. στην τελικη αν κοροιδεψουν εσενα κοροιδευουν κ τους εαυτους τους...στο χορο θα σε λυπησω αλλα γνωριζεις αξιολογα ατομα.. απο προσωπικη πειρα στο λεω.. (εχω δυο κολλητες καθηγητριες χορου,μονο εγω βγηκα το μαυρο προβατο)αν δεν εχεις λεφτα για γυμναστηριο το οποιο το σεβομαι μπορεις ανετα να ξεκινησεις μια δουλιτσα.. αν δεν δουλευεις ηδη ωστε να διευρυνεις κ τον κυκλο σου κ το πορτοφολι σου..ο σκορπιος ειναι καλο παιδακι μαλλον τον εχεις παρεξηγησει.. αλλα τι να τον κανουμε?δεν του αρεσουν οι παχουλοκομψες και?οσο για τη ναντιν δεν εχει (τουλαχιστον ετσι πιστευω)προβλημα μαζι σου.. απλα λεει τις αποψεις της..
και ναι υπαρχει ρατσισμος στη γυναικεια παχυσαρκια... αν δεις αντρα με παραπανω κιλα λες εχει κοιλιτσα του παει ειναι ερωτευσιμος... αν μια κακομοιρα γυναικα εχει κοιλιτσα... αστα να πανε.. αλλα αυτο το κακο το εχουμε δημιουργησει εμεις οι ιδιες απο μονες μας.. η γυναικεια αυταρεσκια μας μας κανει κακες κ ζηλοφθονες κ υπερβολικα επικριτικες...ποια απο μας αλλωστε δεν εχει κουτσομπολεψει με την κολλητη της την απεναντι που δεν της παει καθοοοοοοολου ομως το παντελονι που φοραει.. οτι της κανει μεγαλο πισινο βρε αδερφε.. οι αντρες ειναι λιγο πιο χυμα.. ασε που τους βοηθαει κ ο τροπος ντυσιματος τους..
ασχετο αλλα μπηκε η πεμπτη.. με το που ξυπνησω θα παω γραμμη στη ζυγαρια.. ευχηθειτε μαζι μου να εχω χασει το επομενο κιλο μου....
Σου εύχομαι να χάσεις το κιλό σου, bye
01-10-2009, 10:23 #374
lbp μου,τι πρόβλημα να έχω μαζί σου;Ο καθένας δικαιούται να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του εδώ μέσα κι αυτό κάνει!
Ούτε γνωριζόμαστε από χθες ούτε έχουμε κάτι να χωρίσουμε...Αλίμονο!Απλά κάποιες φορές μου έρχονται εικόνες στο μυαλό
και αν δεν βγουν πονάνε τα μηνίγκια μου!Ασφαλώς και δεν είπες κάτι προσωπικά για μένα(όχι πως αν έλεγες θα είχα θέμα μαζί σου).
Καλά καλέ!Δε μου ενοχλείσαι στην πρώτη φωτό και χτυπάς καμπανάκι στη δεύτερη,όπου την dreamOn φοβόμουν μην μου στραβώσει;
Χιουμοριστική είναι μόνο η διάθεση μου κι είμαι γνωστό πειραχτήρι εδώ μέσα.Αν σε πλήγωσα,με συγχωρείς πολύ.
Πάω να τιμωρήσω τις ανεξέλεγκτες εικόνες πάραυτα!Και τώρα,πάμε να κολυπμήσουμε,να χαλαρώσουμε λιγάκι!
Λίγο κρόουλ...
Λίγο ελεύθερο...
ʼντε και λίγο Water polo...
Ουφ!Φτάνει!Nομίζω τώρα είμαστε μιά χαρά!Πάμε για μια όμορφη χαμογελαστή πρώτη Οκτωβριανή μέρα!
01-10-2009, 10:25 #375
καλημερααααααα παιδακια...σημερω εχω τρελα κεφια.... η ζυγαρια εδειξε παλι 1.5 κιλο κατω......σε λατρευω αγαπημενη μου ζυγαρια....(οτι θα το ελεγα κ αυτο,ουτε που το πιστευα)
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση